XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
Mennyi gar van rá? Erre is 2 év?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ja tiszta fos, leszedtem, nézem hát tiszta vicc, de mondjuk nem vártam sokat töle, meg amugyis szar a saints row, szal no para...töröltem is le egyböl

Muttley
Elder Scrolls: SkyRim
a legfürgébbek részérõl jöhetnek a
gyorstesztek 😊

Just do it :)

Harlekin
Csak a tisztítás segít ha segít,de ne nagyon reménykedj.Én már rengetegszer szétszedtem hogy majd csinálok velük valamit,de nincs mit állitani rajta.Álltalába kiforasztom és 1 másikból teszek bele jót!Nekem 3 kontrolerem is húz irányokba.A töröttekbõl szoktam operálni!<#nevetes1>
TDC Geronimo
csak karakterkészítõ. Ilyet mi a pöcsnek raknak fel...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szega96
OFF Már nem kell semmi,utánanéztem aztán látom hogy ellopták az egyik lemezt ON

DarkSector
jah nem néztem még de tudtommal rendes demo.

Enslaves nekem 9.85 font volt anno 3200ft jah az kkuvadrága...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
OFF Neten fentvan egy mw3 pc verzió! errõl valaki tud valamit? ON

szega96
lehet hogy ki kell tisztítani

TDC Geronimo
saint rowos demo csak karaktergenerálás nem?

Enslavedet meg vártam nagyon demandra de ennyiért basszák meg

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
kontollerem valmi miatt balra húz kicsit.
Pl BF3ban balra mozog a tank ha nem érek hozzá, vagy elmozdul a célkereszt ... stb.
Mennyi gar van rá? Érdemes MSnek szólni? Vagy lehet csinálni vele házilag valamit?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
ENSLAVED™ 7990Ft
MARVEL VS. CAPCOM 3 5990Ft
Deathsmiles 2990Ft

Leela Demo (Kinect Only)
Initiation Station (Ez a Saint Row: The Third)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Kinect sport 2 letesztelve.Van olyan jó mint az elõd,ha nem jobb!!<#nevetes1>
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata Kinectre való optikai elven mûködõ kütyüvel, ami elvileg csökkenti a távolságot ahonnan játszani lehet? Ezek jól mûködõ holmik? Mert neten többfélét is találtam, de nem tudom melyik lenne a jó, csak azt tudom hogy így útba van az ülõgarnitúra 😄
Elõre is köszi!
hmmm, akkor várom a linkeket, majd dobj ide egy párat 😊

Totti5
Jah aztán 2 másodpercel azután hogy elérhetõ, már tele lesz a jutub videókkal sõt instan streamon fogják egyesek "tesztelni" 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

CroftManor
Én nem fogok videót készíteni róla, csak nagy örömömben ide írtam xD
Még külön nekem kell beregisztrálni a boxomat a connect oldalon? Még külön én figyelgessem? pfff... :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Seth
Cseszhetik, hogyan állapítják meg, hogy ki írt róla,vagy készített róla videót,képeket ?

PSN ID.: Beegabor

Azt el ne felejtsd, hogy a béta dashrõl nem blogolhatsz / nem készíthetsz képlopatot ill. videófelvételt / fórumokon sem beszélhetsz róla (kivétel a hivatalos xbox fórum megfelelõ szekciója) / a médiának sem adhatsz ki információt! Ezek megsértése a programból való azonnali kizárással jár! Nemsokára regisztrálható lesz a konzol a Connect oldalon, a regisztráció után pedig semmi más teendõ nem lesz, mint várni, hogy a frissítés megérkezzen a konzolra.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

akyyy
ha laptopra kötöttem a box hangját, hogyan tudom megkülönböztetn, hogy most a bal hangszóró szól vagy a jobb?

mert annyi kábel van, és lehet az egyik felcserélõdött.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kirol
Forza 4-ben lementettem egy videót Pendrive-ra. xtaf GUI beta3-al átmásoltam a PC-re, de kiterjesztés nélküli a videó. Elvileg *.wmv, de hiába írom át erre, a videó nem indul el.

Hogy lehet ezt lejátszhatóvá tenni?

Renjike
xD hatalmas 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Muttley

Just do it :)

Harlekin
De ezt miért hiányolod,hogy nem lehet bóklászni.Totál lényegtelen a játék szempontjából,ha azt veszed.Nem attól jó 1 játék,hogy 6 féle úton és 6 féle idõ alatt érsz A-ból B-be.Közbe persze semmi de semmi nem történik és nem is lehet semmit csinálni,mert nincs ellenség,nincs mit megkeresni csak mászkálsz.A feladatok megoldására pontosan elég az a terület amit most is használsz(hatsz).
Csak,hogy értsed,ha már beletesznek 1 ilyen acsit ami a gyorsaságról és az idõröl szól!

zaki
5-6 órát írnak, hard fokozaton is könnyû a game.

DarkSector
Igen?

zaki
<#ijedt>
ahogy olvasom qrva rövid is, még hard fokozaton is.

várom, de még kár h nincs olyan hír mint MW2nél volt, hogy vmi durva pálya és kikellett vágni valahol, mert abban az orszagban csak ugy jöhetett ki 😊
haha no russian, nagyon ott van gecc - még most is érzem a jó kis MW2 es kampányt, na meg cod4 pfff 😊

DarkSector
Engem nem izgatna ha lehetne boklászni az utcákon, de ha warningol hogy takarodjak vissza azmiazmár.

Csak a látotávolság nagy ezekszerint.
A nagy háborús környezet csak egy illúzió....

Harlekin
Elsõre 3.5 óra volt.Igaz elnyomtam minden videót és leszartam az acsikat!12 kor álltam neki.Most az acsikat szedegetem és már ismét a végén vagyok pedig itt töbször is visszamegyek.Tényleg rettentõ rövid,de hát ez van.
DarkSector
oks értem már, fura is volt. 😛

DarkSector
akkor sorry. 😊

Renjike
de nem neked szántam a mondat végét is olvasd el az már nem neked szól hanem a közösbe.

Renjike
nem te nem hiszed 😄D

DarkSector
Ja de elõször a rubik kockát nekem irta, akkor sorry. 😊

Seth
Nekem csacsog 😄

DarkSector
Mit nem hiszek? Mi igaz szerinted? 😊

Ha rubik kockázni nem is megyek de majd elnézek oda ahol nincs Warning képernyõ. 😊

Renjike
mondtam hogy húzzál rubik kockázni ... ha meg nem hiszed ez van . én tudom hogy igaz 😊

DarkSector
Nem.
Félreolvastad.
A BF-et külön nézem a cod-ot is külön nézem.

És a 2 single nem 1 kategória. MW3-ban tudtommal nem lesz Warning képernyõ.
Az én csalódásom az higy kis részben hittem abban amiket irogattak hogy hûdenagyfasza lesz meg a single lemos mindent majd...
Hát részemrõl egy interaktív film inkább.

Seth
Kamu Samu

DarkSector
Jah a BO volt ucsó játék, ott nem lehet anyira rohanni mert meghalsz legalábbis nekem nem nagyon ment rá vagy utalva hogy fedezékbe menj.

Itt meg mikor néztem nem igazán volt a játékos rákényszerítve hogy bújkáljon.

Haverom 8 éves fia fogta magát és végigrohant a pályákon csak ledarálta a mozgó célpontokat és ennyi.

Repcsinál ÁLLITOLAG nem is vezetheted.

Renjike
igen Cod szarrá scriptelt ... a BF is az lett ... és? emberek beveszik? be . akkor meg mi a fasz van? amúgy meg ha valaki a battlefieldet a szingli alapján itéli meg (az egészet csak a szingli alapján) az egy retardált . bocs srácok 😊)

Renjike
a cod 4 et ... lazán ... gears 3 at ha elkapkodod azt is .... az obliviont tuti hogy nem ... hardon a vanquish 5 óra volt és ELSÕRE vittem ....

szega96
I Am Alive milyen stílus lesz? Sandbox vagy Csõ?

Seth
Egyiket sem viszed végig ennyi idõ alatt elsõre,ez tuti

DarkSector
De most nem a játékiidõrõl van szó, persze mindenbe végig lehet rohanni, a poén abban rejlik hogy itt mindenki hangoztatta hogy cod egy scriptelt, csõjáték, azt most meg ittvan.

Renjike
nem minden map ... a hegyrõl leugrós map az gecijó ... csak trailerbõl láttam de iszonyat hangulatos .... a Caspian az egyetlen nagy területes dara . (amit láttam)

Renjike
Vanquish ..... hardon volt 5 óra.... SE.
Cod 4 et végiglehet vinni 3 órán belül , Gears 3 3 óra casualba necces de megvan .... Elder Scrols Oblivion nekem 250 óra volt valakinek 6...

de egy csõ játéktól mit vársz? most komolyan .. ugyan annyi a lényeg a szingliben mint a codban 3 gomb a játék ... , fegyvercsere W és a lövés ... + mozgatod az egeret .. magától tölt stb stb.... a Cod és a BF is .. annyi hogy látványos ....

DarkSector
Jah mert egy tank nem tud egy utcán végigmenni...😄
Oké értelek én. 😊

mondtam én hogy mekkora távolság legyen a 2 épület közt? de mikor van 200004zetméter terület közepén 1 torony meg körbe 6-7 házikó, az elég szar ügy.
Persze lehet ettõl méég másnak jó csak ez nem nagy dolog.

Igen lehetne cod-ban is, de minek? hogy a nagy nyílt területen egy sniperes gond nélkül kiszedjen?

Fussak 10 percet hogy fedezéket keresse? 😊

Seth
Azért van különbség aközött, hogy valaki elsõre viszi végig az adott játékot 3,5 óra alatt, vagy már sokadik alkalomra,amikor már kiismerte a játék minden porcikáját.

Bár ezt a 3,5 órát kicsit túlzásnak tartom, annál biztosan több volt nekem normal fokozaton , pedig nem sokszor hullottam el