XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ez a Gyûrûk Urás cucc nem is rossz. Hangulatos, beszélgetõs,loot-olós 😊

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Délután tesztelem is.Tegnap nem volt hozzá kedvem.
Marci0115

Harlekin
Dehogy érzed,érted.Nekem nem szar,mert telibe fosom!Asszony profilja magyar ha annyira akarnám veszek arra is 800 MS pontot és megveszem oda.De abba se vagyok biztos hogyha az asszony profiljára megveszem akkor az enyémel tudom használni mint az arcade gamákat!Vagy szimplán magyarítom a mostani profilom.Van 1000+1 amivel játszak a multit bfbe szinte csak az acsik miatt akartam.Annak szar aki nem akarta megvenni jó drágán megjelenésnapján.Így nehezen vesz használt bfet,hogy olcsón és JÓL jöjjön ki.Arról nem is beszélve,hogy mennyiért fognak menni a használt értéktelen bfek.<#kacsint>
ciiiiganysaaaaaggg.... ciiiiganysaaaag ??? 😄DDD

DarkSector
Jo olcsón adod a BF3-at szerintem hamar elviszik.😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jogos, átérzem azért hogy milyen szar lehet.
Hát kár hogy erre nem tudok semmi okossat írni.

Most jól értem ha szeretnél játszani akkor kéne egy magyar profilt létrehoznod és feltölteni gold-al? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zaki
Jó nagy cigányság, hogy már 2 napos trial sincs pl a bf3-hoz, hogy kipróbálhasd a multit legalább... :o

Harlekin
Igen ám,de a BF pont a multy miatt "értékes" mindig is a multy volt a húzó része!Erre tesék...
DarkSector
megértelek most az 1x....😄 hálisten nem vettem online pass-os gémet soha, amugyis story+single párti vagyok, nekem ha késõbb a single is online pass-os lesz meg se veszem.

Harlekin
Hát így,hogy 1 fos!<#nevetes1>
Az 1 dolog,hogy én leszarom a warez miatt!De ha valaki megveszi a használt eredetit,és szeretne multizni pluszba megveszi a 800 MS pontot,mert ugye csak így megy. Nem fog Õ se ha csak,nem magyar a profilja!loál
Na azthiszem a 800 ms pont megy fruit ninjara!
DarkSector
De bazdmeg hogy lehet régiózáras egy online pass, ez fura...😄

hogy hogy nem érted, tök egyszerû 😊
nemtudja megvenni az online passt hogy multizhasson mert régiózáras.... CAPICHE ???? 😄

DarkSector
Mivan? Ezt most nem értem mond el mint laikusnak.
Nem tudsz multizni? 😛

DarkSector
Ne mondj ilyen butaságokat...😄

Bocs de most ez butaság amiket írsz ha felteszem a grafikát ultrára akkor az ugy megy, max belassul.

Az más amire te gondolsz hogy nem dx11-es a karid hanem mondjuk dx10 és 1-2 effectet nem enged.
Igenis nekem maxon viszi, mint youtube-on a videóban.

Nekem minden Ultra 1680x1050 élsimitás, és 16x szürés.
DX11-ben, igaz lassabb a mozgás lehet 15-20fps nem tudom de megy.

😄DD lol még a online pass is kulcsos xdd

Harlekin
BF 3 rohadna meg!Unalomig játszottam a singlet mondom megveszem a multit...Hát lehet?hát nem,hogy b&@{ÐÐ& meg!Vagyis,de ha átmigrálom a profilt magyarra...Na meg a jó k@&#Ð[&@[ telibe v@Ð#&[[ édes a@&Ð[Ðð#[!Na<#nevetes1>
Renjike
ultrán nem menne a játék :// nekem se megy . kijelzi h ultrán van de nem viszi fel ultrára ://

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Na kellett vga-t cserélnem mert beszart a régi.

most látom a saját gépemen Ultrán a BF3-at de így se vagyok elájulva! 😛

szega96
ÉS A LEGNAGYOBB ÚJÍTÁS: OTT A TRAILER-BEN EGY KUTYA!!!!!!

szega96
Pont ezt írtam, múltkor Dark-nak az egyik MW3 videóhoz, hogy már a BF3 sem adja vissza grafikailag azt a játék élményt amit én szeretek.Ez a gta pedig nagyon várós!

Totti5
GTAnál nem cél a fotoreális megvalósítás, mint ahogy a legtöbb játéknál sem, de nekem nem is kell... a játék legyen játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mondok sok gyökér van itt
Totti5
nap kommentje

"Azt hittem ha már ez egy számozott rész, akkor grafikai motor is cserélve lesz"

😄😄😄😄:😄😄D:d

Öcsém basszus ezt a sok fasz gyökeret mint itt még megse jelent a GTA 5 és még ha jól tudom 1 trailert-t láttunk oszmár sokan ocskázzák anyám
szega96
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen gammák mikor jönnek:

Totti: ja, csodálatos 😊

igazából majd a többi trailer fog ütni én emlékszem mivolt a 4-nél, ott is fura volt a zene, meg minden, aztán jött a többi trailer...

itt is kicsit hasonló a helyzet, de nekem nagyon tettszik mert sokat mutattak ahhoz képest

de nem az a pörgõs, jó zenével ellátott, atomjól összevágott, izgalmas jelentekkel ellatott volt, de a 4nél is ugyanigy volt szal, majd meglátjátok 😊

Szerintem San Andreasból a Los Angeles részt kivették és kibõvítik egy teljes nagy várossá.

Totti5
Hegymászós jelenet baromi jól festett ( felhõk mozgása ááá )

szega96
De ez milyen helyszín? Vége San Andreas volt azt tudom

TDC Geronimo
Megnéztem 2*, de már elõször is untam 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szerintem nézd meg párszor még újra a trailert 😊 a hegyek ahogy turáznak, jetski, minden, pure awesomeness 😛

Totti5
Balbalbla😊 rohadt jól néz ki, ha pedig a pécés modderek akkora ászok akkor csináljanak 0áról egy játékot és ne egy meglevõ 100 milliós produktumot gányoljanak szét.

Renjike
hm nice.

TDC Geronimo
Mirõl beszélsz? Úgy néz ki, mint egy GTA4 mod. Ezt kár számozott rész ként kiadni, simán lehetett volna egy spinoff. A moddolt PCs gta4 köröket ver erre. Nem azt mondom, hogy ez szar, de semmi "omfg" nincs benne.

szega96
Nekem bejön 😄

hát ez valami eszméletlen gyönyörûûû, hihetetlen mekkorát újítottak a srácok, mintha nem is GTA lenne, de ahogy nézed tovább bizony ez GTA 😊 valahogy azért érzem hatalmas content lesz ebbe

eszméletlen

Renjike
válasszuk külön a PC és konzol BF et köszönöm 😄

TDC Geronimo
Hát, nem vagyok elájulva. Ezzel várhattak volna köv genig.

szega96
én végignéztem naggyonfasza 😄

Én 37 másodpercnél tartok xD

bevanhalvaaaa4444 7mp ig tudtam eddig nézni 😊))

még a gigabites szerver se bir ennyi kis usert 😄

TDC Geronimo
Ennél okádékabb lejátszó, mint ez a rockstaros nincsen. Miért nem youtubera teszik fel egybõl

szega96
FASZAAAAAAAA JÖJJÖN 😄😄😄

szega96
10MP

lol gecciiiiiiiiiii kevesebbb mint 1 perc és mire megirom na siccc 😄

huu kivancsi leszek, hogy fog beindulni a dolog R* oldalán gecc, kicsit sokan vannak rajta, aahh

szega96
1PERC

Remélem nem egy csúnya tréfa <#nevetes1>

2