XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kem001
Sziasztok. Lehet hülyeséget kérdezek, de ha megjelenik a GTA V, a jelenlegi XBox vajon elég lesz hozzá?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Totti5
Jó lett akárcsak az elsõ, de miért nem tudnak mások ilyen pontos és élvezetes játékokat csinálni? -.- na mindegy marad ez, meg az elsõ rész😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Akkor még1 kérdés: Mennyire bírja a slim? Az is hamar tönkre tud menni? 3 led, e74?
Totál felesleges, pénzkidobás.
Sziasztok! Egy kérdés: Szerintetek érdemes beruházni egy ilyenre slimre: http://www.konzolbazar.hu/xbox360/xbox360_tartozekok/Intercooler%20STS

Mik a tapasztalatok? Jó fajta hûtés ez? Köszönöm
Muttley

Just do it :)

Muttley
biztos ez...? <#nevetes1>

Just do it :)

Marci0115
hát gyerekek ennek a portal 2nek nagyon nagy hangulata van 😄

Marci0115
kivéve hogy 20x akadtam be pitiáner helyekre

Harlekin
Te kész vagy semmi más baj nincs a single részel csak,hogy rövid!Más minden jó!
DarkSector
Nah eljutottam a sniperes részig.

A bankos témánál már kezdtek a Dice-osok belenyúlni valami faszába, de jól elbbaztás a buzi tankos résszel, ami idétlen csúnya és full unalmas, a régi trailereket még csak dióhéjban sem adja vissza.

Most a sniperes megin szépre sikerült, de majd holnap folytatom.
Elég vegyes a játék, kb 40%-a szép 60%-a csúnya és unalmas...
Olyan kibaszott hülye érzés kapott el, hogy a világon az elsõ játék AMIBEN NEM A JÁTÉKBÓL SZEDTÉK KI A TRAILEREKET, HANEM A TRAILERBÕL RAKTÁK ÖSSZE A JÁTÉKOT.
Eddig talán 2 misszót tudnék mondani a 9-bõl amit nem nyomtak még le trailerekben régebben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Az lehet, hogy "szidják" és az is lehet, mondom lehet, hogy a PS3 -as verziónál jobb nagyrészt az X360 -as változat, de azért szeretek objektív maradni és észrevettem én pár furaságot: bár a textúrákkal néha bénázik a PS verzió, de a BOX verzióból meg egyes - fõleg átvezetõ - jelenetekkor hiányzik egy post process effekt. Ha a 'lensoftruth.com' féle Head2Head -et megnézitek, akkor ott jól látszik, hogy mi is a "gond". Személy szerint teszek rá, személy szerint többre értékelem a gyors textúra streamet és a vinyóról töltést, de az igazsághoz hozzátartozik ez az effekt és nem értem igazából, hogy miért hiányzik ... Csak arra tudok gondolni, hogy valamiért kikapcsolták, lehet patch kell neki.
(azt nem hinném, hogy azért nem volt aktív, mert nem volt feltelepítve boxon)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Igen, én a multira nem is szoltam semmit, kizárolag a singlet értékelem.
Multi a ti asztalotok. 😛

Annyi hogy a vonatos meg repcsis anyahajós rész mind2 epic látvány, de a városban lövöldözés nem nagy eresztés...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
singlet is leszarom 😄

Amúgy szerintem nem volt egyáltalán rossz a single része se, fõleg ahhoz képest, amire számítottam. Egynek jó volt, multiba meg úgy szórakozom a régi klántársaimmal, mint még soha.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
De figy szépnek szép.
Viszont durva hogy rövid és a repcsis elõtti résznél EL MERTÉK JÁTSZNI, azt hogy 3-4 utcát eljutok, és sötétedésben UGYANARRA VISSZA menni.

Régen a Silent hill 4-nél volt ilyen szánalom megoldás, csak annak legalább az elsõ fele hosszabb volt ....

Eddig ezt tudnám megemliteni ami szerintem szar.
Még a repcsinél vagyok.

DarkSector
Jó tudom csak jó itt verni a csöcsömet hogy én megmondtam. 😊
Én is PC-n nyomom. 😊

TDC Geronimo
PCn játszom májndblóving gfxel, leszarom, de azért thx 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Geronimo.
Remélem figyelsz. 😛

"A konzolos BF3-ak közül mindenesetre az Xbox 360-as változat a nyerõ, a PS3-as portot többen szidják az interneten."

DarkSector
Ezt is mondtam régebben, igazam lett.

"Battlefield 3: A konzol volt a fõ platform!

Bár sokáig abban a hitben éltünk, hogy a Battlefield 3 elsõdleges platformja a PC volt, kiderült, hogy ez egyáltalán nem így van. Ez a tény választ adhat a bugokra is: sajnos PC-n még mindig akadnak problémák a játékkal.

A Battlefield 3 megjelent, marha jó, az egész PC Guru csapat tolja a nap 24 órájában... ja és mellette dolgozunk is valamit, csak pihenésképpen. Egy viszont biztos: a játék PC-s változatában vannak furcsa hibák, amik miatt sokan nem értik, mire volt jó a több hetes bétateszt. Nos, a minap kibújt a szög a zsákból, lévén a DICE fõnöke, Karl-Magnus Troedsson megosztott egy érdekes tényt a PSM3 magazinnal.

"Eredetileg azt mondtuk, hogy a PC volt a játék elsõdleges fejlesztési platformja, a fejlesztés felénél azonban áttértünk konzolra, hogy mindegyik változatot be tudjuk fejezni a megjelenésre. Célunk, hogy mindegyik platformból a képességei maximumát hozzuk ki a játék érdekében."

Vagyis a PC-s fejlesztést csak egy ideig vették alapnak, késõbb átpártoltak konzolra, s bár állítólag ennek szakmai oka volt, esélyes, hogy nem akartak elmaradni a Modern Warfare 3 mögött, mely közismerten Xbox 360-ra készül elsõsorban. A konzolos BF3-ak közül mindenesetre az Xbox 360-as változat a nyerõ, a PS3-as portot többen szidják az interneten.

"Ami a PS3-as változatot illeti... Azt megértem, hogy egy high-end PC-hez viszonyítva nem néz ki olyan jól. De ha más játékokhoz viszonyítod a PS3-on, beleértve a korábbi munkáinkat is, azt mondom, elégedett vagyok vele."

Karl, az ilyen kijelentésekkel várni kéne az Uncharted 3 megjelenéséig... "

CroftManor
Értem. Na mindegy max létrehozok egy új accot (ami már UKs lesz, ott több a tartalom...)
Megkapta már valaki a béta dasht? Tudom hogy 3-5 munkanap, nekem eddig semmi.

Nothing is True, Everything is Permitted

szega96
Csak akkor lehet, hogyha regisztrációnál nem te állítottad be a nevedet.

CroftManor
Hogy tudom ingyen megváltoztatni a gamertagomat? Úgy tudtam hogy az elsõ változtatás még ingyenes, de 800 pontot ír rá. :S

Hol találok olyan listát ami a nálunk is elérhetõ 400 pontos játékokat tartalmazza? <#help>
szega96
Jólenne ha gtaV-ben konzolokon is lehetne moddolni a pályát, gondolok itt olyanra, hogy berakni egy csomó ugratót,meg stb.. úgy mint pc-n..

DarkSector

DarkSector
állati retro zenék!

Renjike
te jó isten

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

DarkSector
naná 😛

Marci0115
oksi, de azért remélem érthetõ volt igy is 😊

DarkSector
11/10 ugy szokták irni, hogy a maxot a per jel után. 😊

Totti5

CroftManor
Sztetek mennyire lehet hinni az ilyen videóknak? <#vigyor2> 265 like azért csaknem lehet véletlen.

Marci0115
hát valami oldalon olvastam hogy ghost életébe fogunk belelátni

lol ezen most nevettem, úgytudtad h ghost életérõl fog szólni 😊 akkor nemtom te mit játszottál eddig, mw1,mw2 sztori rémlik vmi ?😊

de egyébként volt olyanról szó, valami dlc-ben vagy vmi spin-off codban, de nem lett belöle semmi, meg valszeg nem is lesz :/

Marci0115
nah végigvittem az mw3at, kb 5 óra a játék

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kár hogy price-on kivûl meghalt mindenki

10/11 a játék

de amúgy én ugy tudtam hogy ghost életérõl fog szólni, de nem

robotnyk
na ugye, nem csak a dice tudja szarrá filterezni a grafikát <#zavart1>
hohohohóóóó, na hadd nézzem csak, meglepöen jol fest, play gomb megnyomasa nelkül is 😊

DarkSector
Régiben mangás volt, itt puzis, a régiben cool helyszínek és szörnyek voltak itt puzik.
Mondom ezt mint DMC fan. 😛

DarkSector
bekaphatsz 😛

DarkSector
😛

Renjike
összhatásban efektekben szép is a játék , de textúráiban már nem annyira ... de nekem még mindig a fegyverhangok azok amik elundorítanak , és ezt mindig le is írom 😄D

Renjike
hát szerintem nem igazán 😄 régiben illett hozzá a karakter meg stb 😊
de itt..... a játék viszont jól néz ki😊

Ezt meg se hallottam <#vigyor4>

Totti5
Nem mint ha a régiekben jobb lett volna. Ott is puzi volt, meg itt is.

Tragédia ahogy ez a Dante gyerek kinéz...<#gonosz3>

Totti5
Ez messze nem olyan "ronda" elavult és látványtalan, mint ahogy eb lett állítva.

Renjike

<#eljen>
Seth
Ez a Gyûrûk Urás cucc nem is rossz. Hangulatos, beszélgetõs,loot-olós 😊

PSN ID.: Beegabor