XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Te bazzze tényleg szart szeretnél látni és nem a jót!?Próbálják a valóságot adni neked te meg a szart szeretnéd!
Tessék a valóság és ami vele jár!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Egyszerûen elüt a másik 2 képen látható dolgoktól.
Karakterek, fegyverek, jármûvektõl.

Mint a Ninja Gaiden 2, eabban is utáltam hogy a karakterek elütöttek a háttértõl, csak ott a háttér legalább 3d-s volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Most tényleg nem értem mi a bajod ezekkel a képekkel!?Ma kocsival mentem az M7 esen BP felé az érdi lejtõn lefelé nem látszott budaörs cc 5 km,de szó szerint nem látszott csak 1 nagy szürke massza(szmog).Életszerüek a játékok a sok füst ezt eredményezi,háboruba meg van belölle elég!<#nevetes1>
TDC Geronimo
PCn 7 flag a régi BFes mapokon el se hiszem baszki, hogy nem herélték ki. Azt hiszem csak ezzel fogom tolni 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Itt van a másik jelenet, hát itt majdnem beszartam hogy ez vajon mi?
MEGINT A KÖZÉPSÕ KÉP
Már értem miért van nagy "látotávolság a játékban ilyen látvány mellett"

DarkSector
jah...😄
Az más tészta.

Renjike
😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
Szerintem õ a multkori éles vagy mosott peremû árnyékra gondol.<#nevetes1>
DarkSector
Persze csak az a probléma hogy sok helyen csalnak és azért tünik szépnek.
Szerintem kisebb gépigény is lehetett volna.
Konzolon se lehet sokkal csúnyább, mert ezt le kell vágnia, max a textúrák kicsit gyengébbek, de mivel tiszta HDR meg Post Processing ha nem gugolsz le valami mellé észre sem veszed hogy a textúra éles vagy nem.

Renjike
attól még mindig legszebb .... nem konzolon

DarkSector
A háttér 2d-s lap, nem az egész játék...😄
Ha oldalra fordulok, alsó+felsõ képen a hegyek még oké. Nem tragédia, de elégé elüt a játék többi részétõl!

DarkSector
Elõször énis játszok csak utána mondom el a véleményemet.

Árnyékok nem mindig csak néha vibrálnak Frostbite gyermekbetegsége, a BC2-ben durvább.

Renjike
szerintem kurvára nem 2D kép 😄 a középsõ lehet de a többi nem..

én PS3 on probáltam 3 pályát . a operation mittudom én mit amirõl trailer is volt , vadászosat meg az operation utánit . fasza volt nagyon a repcsit nem irányítod de látvány + élmény 10/10 ... az operation dolog is fantasztikus volt 10/10 viszont az az utáni valami hatalmas szar volt 😄D

multit nem probáltam PS en grafika ... hát igen 😄 szar akár csak a boxon . de a lámpákat pedig ki lehet lõni....

Csontkovacs74
Ez kb.olyan felesleges rinyálós marhaság, mint amikor az árnyékokon vitatkoztatok.Kit érdekel, hogy milyen a füst a távolba? Venni kell egy Barbie babát, annál valósághûbb 3D-s játékot az életben nem fogsz kapni. 😄DD
Az a baj sok emberrel, hogy nem játszani akar, hanem analizálni. C64 a király 😊))

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

DarkSector
A szemben lévõ nagy füstfelhõt nézd!
Középsõ kép!

Harlekin
izomlázam van tõle de inkább ezzel játszok mint az mw3 al.Van benne pár acsi ami nagyon megizzasztott!<#nevetes1>
Marci0115
énis sima 2d-és képnek látom

szega96
Én ezt normálisnak látom xD

DarkSector

DarkSector
minnya frapsolok 1-et pill.

szega96
Képet!😄

DarkSector
Errõl.

Itt nekem a háttérben a nagy füstfelhõ tiszta 2d-s...

TDC Geronimo
Mirõl akarsz? Most még melóba vagyok majd otthonról

DarkSector
csinálnál egy képet pls?

TDC Geronimo
Pcn? Kétlem hogy az... Brutális látó távolság volt és látvány is

DarkSector
nekemis, de szemben a háttér 2d-s volt...OMG.
A tankok karakterek meg a sík placc az oké király de a háttér egy 2d-s fénykép!

Ugyanez volt mikor az erdõs pályán kiszállnak a dzsipókból és felmennek a domb tetejére.
A domb mögötti rész 2d-s fénykép, és mikor lefelé elkezdenek szaladni akkor generálja le a 3d-s területeket.

Szerintem ez elég gáz.

Végén a vonatos rész megint cool, csak rövid.

Harlekin
Na jó kicsit szégyenlem,hogy ez nem sokkal elõbb jutott eszembe.<#nevetes1>
szega96
Zavvi-n fennvan a gtaV/elõrendelhetõ. 2012. november 23-dátummal

Renjike
beköplek !!!! 😄

Marci0115
de bazdmeg és ki fogja annak a benzinnek amit már nem tankolsz a jövedéki adóját kifizetni ?😄

szega96
Szégyelld magad!Ezt még is, hogy képzeled?

Harlekin
Loál minden nap azzal járok dolgozni ezért vettem.Elegem lett,hogy amit a kocsiba 1 hét alatt tankolok azzal a 125 ös el több mint 1 hónapig járok!A maga 2 L/100km es fogyasztásával.
Harlekin
Nemfogom és köszönöm,hogy aggodsz,de bárcsak végre kibasznák ezt a kurva boxot már több mint 2 éves és sajnos a 115 forintos lemezek totál szétbaszták a dvd-t benne.Pedig mindegyik lemez csak 1 szer megy a telepítés idejére!És akkor végre J... fõiskolára mehetne okosodni.<#nevetes1>
De amúgy mindenkit óva intek a wareztól,mert csak hátrányai vannak amint látod és csúna pancser dolog!<#kacsint>

TEHÁT A WAREZ ROSSSSSZZZZZ EZÉRT SENKI,DE TÉNYLEG SENKI NE ISMÉTLEM NE TEGYE!
szega96
Pontosan, csak az udvaron! Nehogy azt mondd, hogy te kimennél vele!

Harlekin
Hát de bazzz nem??
Itt 1 példa vette 1 125 ccm robogót természetesen 50 es papírokkal.
Na most akkor csak az udvaromba motorozzak,hogy nehogy baj legyen belõle!<#nevetes1>
Marci0115
oké, szavam ne feledd 😄

😄DD

Renjike
<#idiota>

Harlekin
Aki flashelt boxal nem livezik azaz saját magát bannolja a rendszerböl az a hülye!
4 Év minden napos livezéssel 200 játékkal buktam 1 azaz 1 boxot(õõõ várj nem is,mert eladtam és plusz 15 ér vettem másikat) óóó jaj mennyire pancsernak érzem magam!Na megyek MW3 azni<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
szega96
Az jó 😄 Várós már most a gém 😄

én írtam :p, de ez csak egy része a cikknek.

szega96
Ha világvége lesz akkor betörnek mindenhova,nem fizetnek csak elviszik az árut..Nem lenne jó döntés erre a napra tenni a megjelenést! 😄 😄

Totti5
Tehát május 24 lesz a világvége.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
"A híres GTAForums oldal egy fórumozója összeállított néhány, de annál jelentõsebb információt, amely egy lehetséges megjelenési idõpontot jelenthet.

A trailerben ugye ismét láthattuk a "2405" -s referenciát, (a járdaszegélyen, mikor egy fickó üti a "ház eladó" táblát a földbe) - ebbõl is kiindulva elég sok dolog mutat még a Május 24.-re.

Trailerben látható a 2405-t - 05.24. - máj. 24.
A trailer alatt futó zeneszám ekkor jelent meg: 1968. máj. 24.
"8 par 3" felirat a trailerben: 8*3 - 24, 8-3 -5 = máj. 24.
A Ballad of Gay Tony végén a stáblista videó alatt látható volt egy repülõgép, amire ez volt felirva: "24051972 LJK" - máj. 24.
A gtaforumson pár hónapja szerepelt egy topik, melyben "nyomok" lehetséges infók szerepeltek az V-rõl ("where is the blue?"), az illetõ aki ezt kreálta odaírta még akkor: "1102" és "204" - 1102, ekkor jelent meg a trailer (11.02. november 2.-a) a 204 pedig több mint valószínû, hogy a napot jelenti, ugyanis ha 204 napot hozzáadunk a November 2.-hoz, akkor hihetetlen módon ismét Máj 24.-ét kapunk. Tehát ez a illetõ ellõre közölte végülis a trailer megjelenési idõpontját , persze akkor nemtudhattuk, hogy mit is jelent a szám, sõt az se volt biztos, hogy valós információkat közöl ez a felhasználó."

TDC Geronimo
Nem tudom te mit toltál, mert nálam ugyanúgy nézett ki...

www.GTAPlace.hu 😄

DarkSector
Szerinted.
Én azt mondom amit gondolok a végigjátszás után. 😛

Amiket írtam véleményt nem eldöntendõ kérdés hanem én közlöm. Vagyis részemrõk az úgy van.

Sõtt lámpákat se tudod szétlõni.
A tankos rész egy kalap szar a trailerben nem is ilyen volt....

Eladó:

-> Xbox 360 Slim ( 4 Gb )
-> Fekete wireless kontroller.
-> Madden NFL 12
-> NHL 12
-> HDMI kábel
-> Kompozit AV kábel

Irányár: Gép: 27.000
Kontoller: 5.000
Kábelek együtt: 1.500
Játékok: 5.000/db

Gép, kábelek, kontroller egybe. Játékok külön-külön vagy a gépel és tartozékaival. Érdeklõdni itt: [email protected]

Marci0115
aki flashelt boxal lájvozik, vagy megjelenés elõtt felmegy a játékkal az egy pancser