176617
-
#123873 Ja 5 óra alatt végignyomtam Veteranon MW2-t boxon, hát pro vagyok. :D
Viszont megnéztem egy multis pályát és ott tényleg rosszabb a grafika.
Akkor mostmár értem miért mondják, hogy BF3 singleben a grafika elmegy de multiban ocsmány. Egyszerűen a nagy pályákat nem bírná a box a single-s grafikával. -
#123872 Akkor javítom:
" viszont ha megvan pc-re vagy azon már játszottál vele,akkor nemigazán érdemes beszerezni, kivéve, ha achievment whore vagy és kell egy kis bizalomnövelő e-penis nagyobbítás :D ÉS HA AKADOZOTT A GYENGE GÉPEDEN AKKOR IS,MERT ITT AZTÁN FOLYIK MINT TAKONY A SZAPPANON" -
#123871 Story szempontjából ugyanaz... -
#123870 Meg amit a 123866-ban írtam....:D -
#123869 Upsz, vkit K.O-ztam -
#123868 PC-n 4-szer vittem végig. Kár, hogy nincs lemezes változatban, úgy lehet, hogy megvenném. De tekintve, hogy már sokszor végigvittem így felesleges lenne. -
#123867 Akkor javítom:
" viszont ha megvan pc-re vagy azon már játszottál vele,akkor nemigazán érdemes beszerezni, kivéve, ha achievment whore vagy és kell egy kis bizalomnövelő e-penis nagyobbítás :D "
-
#123866 Érdemes, mert ad 1000G-t és nem szaggat be. :D -
#123865 Le kellett butítani itt ott, spóroltak sok mindenen, de összességében egy jó port lett, viszont ha megvan pc-re vagy azon már játszottál vele,akkor nemigazán érdemes beszerezni -
#123864 Van megjelenéskor meg is vettem. :D
Volt hírverés csak nem voltál itt. :D
Amúgy nekem megérte a 3500 ft-ot.
1000/1000G megvan. -
#123863 Jó tudni, hogy van Xbox-ra is:
Valaki próbálta? Nem kapott nagy hírverést a dolog. -
#123862 Gondolom ez valami brutál pc-n futott. -
#123861 Sőt azt is mondta, hogy 5 perc után akarta megcsinálni a kritikát és több óra után jött rá, hogy 5 perc után is megcsinálhatta volna, mert szar. :D -
#123860 Faja...
Ugye fiúk ez csak egy Crysis 2 DLC? -
#123859 Elég predátor beütése van :D
-
#123858 -
#123857 Nem egy FF7-8 de nem szar, csak azokhoz képest szar, de nekem baromira tetszett, még mindig HC játék...éérted HC 2012-ben...vagy éppen mikor megjelent...szóval a tesztelő nemtudom miket mondott de ha szarnak hívta akkor az max a PS-PS2 korszakhoz viszonyítva...de a FF 13-2 szerintem már megint jobb lett, mert kevésbé láttam lineárisnak...FF 13-nak ugye ez volt az első hibája, hogy a 70%-a cső. De a FF 13 végén bőven király a 62 mellékküldetést teljesíteni, sőtt alapon az első normál végigjátszásban is BASZOTTUL meg lehet izzadni, mert korántsem egyszerű, pedig én úgymond rajongó és egyben FF veteránként játszottam.
Egy rekord azért összejött...ráadásul pont ennél az ellenfélnél, ami szinte mindig 1-2 ütésből megölt.
***Persze az is lehet hogy azért volt nekem sokkal nehezebb mert nem nagyon szerelkeztem fel, mert kevés pénzt ad a játék, és nem akartam költekezni, szinte majdhogynem semmit nem vettem és nem fejlesztettem...és nem tápoltam.
-
#123856 Miéééért???? azt mondja pár óra után csinálta meg róla a fika kritikát.
Azt mondja ebben a formában mehetne PS2re is.
Én meg azt mondom hogy kár volt megszületnie. -
#123855 Közben rátaláltam erre és így már rájöttem, hogy tényleg ez az.
A tesztelő szerint szar játék úgyhogy majd beszerzem valamikor.
-
#123854 Nem..csak PS2-re létezik...akkor nemtudom te mit láttál, csak a 13 és 13-2 van X360-ra....
De abban ha volt is ilyen rész, mert előfordulhat, akkor az csak Snow Viliers (de ezekben nem férfi a főszereplő hanem egy csaj: Lighting) lehetett. -
#123853 Hát ez az, hogy már megnéztem róla már 10 walkthrough videót és semmi ismerős jelenet nincs benne. -
#123852 Hát az FF13 kezdőjelenetében van egy vonat meg azon "menekültek" (gyerekek és felnőttek egyaránt),és az a vonat ki is siklik, úgyhogy akár az is lehet. Viszont a főszereplő egy csaj. De egyszerűbb ha nézel róla egy videót :) -
#123851 De 2 éve láttam végigjátszás videót Xbox 360-on. Az lehet FF X? -
#123850 FF X - PS2
És a gyerek neve Tidus.
A segítője meg: Auron -
#123849 Pár éve láttam egy Final Fantasy játékot valami olyasmi rémlik, hogy volt benne egy férfi főhős és talán menekült gyerekeket kellett megvédenie a játék elején. Meg esetleg valami űrhajó vagy vonatkatasztrófa is volt az elején.
Most ez lenne a Final Fantasy 13? -
#123848 -
#123847 Azt olvastam, h a PC-n kijött legújabb peccsben már át lehet ugrani az átvezető videókat. Itt is meg lehet már ezt tenni? Mert a 3-4. végigjátszásnál már igencsak idegesítő volt, hogy újra végig kell nézni a többperces videókat :) -
#123846 Én úgy mondanám hogy: SZAR.
Ennél szarabb és érdektelenebb matricát/festést még nem láttam boxon... -
#123845 Volt már ennél szebb Custom xbox is az MS műhelyéből.
Ennyire jól fogyott volna MP3 , hogy kidobnak egy ilyet? ? érdekes -
#123844 hát ez nem vmi nagy szám -
#123843 -
#123842 Hát ezt is meg kell venni, nincs mese...
- 1 ember készítette nagyon sokáig. 3 éve már megnyerte vele egy MS által kiírt indie fejlesztői versenyt
- metroidvania + hack&slash + platformer elem + kis RPG
- igény szerint 100-1000es kombó és juggling + nem agyatlan kasza, hanem ki kell ismerni az ellenfelek stílusát
- 4 nehézségi szint, a casualtól a hardkórig + hasonlóan mint az ME3ban be lehet lőni hogy a storyra akarsz koncentrálni, vagy a harcokra, vagy más elemire a játéknak
- komoly felnőtt mese, 3 karakter története
- 720p + 60 fps
- mindent kézzel rajzolt a készítő s szkennelte be " lehető legtökéletesebb rajzfilm kinézet" okán
- profi zene
- 12-14 óra játékidő, masszív tartalom
Aug 15, 1200 pont. -
#123841 Ezt is beszerezzük valamikor:
kattz -
#123840 Csak 1 szösszenetként,hogy semmi összeesküvés elmélet nincs ebbe az egészbe.Az hogy szerintem maga az a nyomorult xbox 360 2005 be a belekerülési ára nem volt magasabb mint az eladási ára ez még nem zárja ki azt,hogy a köré épülő iparág "divizió" nem tette veszteségesé.De itt ugye magárol a gépről van és volt szó!Elbaszott túlzott marketing,spórólásból adódó alapanyag hiány és lehetne napestig sorolni,hogy mit és hogyan kamikazeként hajtott végre ms azért,hogy átvegye a "hatalmat".És ezt aztán már nyilvánvalóan nem tudta a box árába belepréselni,mert ezekkel a mínuszokkal számoltak hosszútávra.
De ettől még maga a box jóval olcsóbban került összeállításra mint ahogy azt itt gondolják páran -
#123839 -
#123838 Jó az igaz, hogy ha milliós példányszámban gyártják az Xboxot akkor biztos, hogy valamivel olcsóbb, mintha darabként alkatrészenként vennéd PC-hez de ettől függetlenül hihető, hogy buktak rajta valamennyit.
PS3-nál meg aztán tényleg nincs kételyem. Totál elcseszték, mert feleslegesen raktak bele 8 magot és ezért volt őrült drága.
Mindegy azért majd PS3-at is veszek egyszer, mert 5 játék tuti van ami nagyon érdekel és azokon kívül is még biztos lehet találni jó játékokat. -
#123837 tőzsdén lévő vállalatoknál ezt nem tudod megcsinálni, mert sokkal szigorúbb az ellenőrzés! pláne annyira szem előtt levő cégeknél, mint az MS... (ahol maga a cég nyereséges, csak az xbox divízió produkált veszteséget)
senki nem állította, hogy az MS karitatív szervezet, csak lásd be: az x360 előtt a sony playstation brandje jelentette A Konzolt, ahoz hogy felnőjenek mellé, be kellet fektetni egy csomó pénzt.
a pécé hardverből azért indultam ki, mert semmi máshoz nem tudunk viszonyítani, h adott szintű/sebességű tech hozzávetőleg milyen nagyságrendekbe kerülhet. mondhattam volna, hogy azért volt drága az xbox, mert az uránuszon drága az argon bányászása, csak az ugye egyikőnknek se mond sokat ;)))
az az összelegózott pécé tehát belekerült vagy 350-400 ezerbe, de szerinted "ugyanaz" xboxként legyártva már csak 70ezer? :D namindegy, asszem nem én fogom az összeesküvéselméletedet tovább cáfolgatni, higyj amit akarsz :)) -
#123836 Nyilván nem ugyan az a 2 dolog,hogy ha 1 cég ami nyereséges "papíron",de 3 éven keresztül csökken a nyeresége vagy ,ha 1 cég a jelentések alapján 3 Évig veszteséges.A mi cégünk is 5 évig veszteséges volt "papíron",majd mit ad isten lett belőle 1 új cég aminél csak a név változott. -
#123835 Ne a rohadt PC hez hasonlítsátok már ezt a nyomorult boxot azért ,mert ugyan abból tevődik össze mint a pc!
Pc-n jó ha fél évre tudnak terveznek nyilván sokkal kisebb a megtérülési idő.Tehát kénytelenek lényegesen magasabb áron adni megjelenéskor.Nem úgy mint a boxnál ahol tudták hogy Évek múlva is ez kerül bele!
A box az 1 kész termék lényegtelen,hogy miből tevődik össze.A pc cuccok mind egyedi beárazás eredményei.
Mint ahogy számtalan más példa is van erre a mai világba is!
Megvehetsz 1 fúrógépet 10000 ft ból,de ha elmész megvenni minden hozzávaló alkatrészt közel 60000 ft ba lesz az a fúrógép amit 10000 készen megvehetnél!De tudod mit legyen neked igazad MS 1 szeretni való karitatív szervezet és csak a felhasználók miatt bukott ennyi pénzt mint amennyit a napvilágra hozott. -
#123834 Nem szervez át semmit. Az MS tovàbbra sem gyárt hw-t. Kiszervezi ahhoz, akitől a legolcsóbb ajánlatot kapja, majd időről-időre versenyezteti őket. Vastagon szarik az optimailzálásra, nem az ő dolga.
Ugye vannak itt páran, akik emlékeznek még, hogy az xbox gyártás mo-n kezdődött a flextronicsnál, és ha jól tudom járnak ide az sg-re olyanok, akik dolgoztak is ott. Nyilván oka van, hogy aztán nem itt folytatódott. Lényegében hw kutatásra sem költenek semmit, készen vásárolnak mindent.