XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne haragudj Geronimo, de az MW3 single kampánya keresztbe lenyeli a BF3-ét.. <#wave> A multi az más tészta (kinek mi jön be..).

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Ja, az vagyok. Pjeh!
TDC Geronimo
"Ennél jobb aligha kell"

Ezt nevezem igénytelenségnek 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kipróbáltam Modern Warfare 3, állat az egész. Nincs baj a grafikával, éles, szép, gyors. Ennél jobb aligha kell.
TDC Geronimo
Senki se tudta leszedni idõben az ME3 betat mi? Fene egye meg, hogy aludtam 😄

Renjike
6 ra sry 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

lol fujj és mégis melyikre ??? silent hill pff, MGS, ninja gaiden - meeenj már 😊))
még talán az RE6 - és ezt minde az aláírásodbol néztem igen 😄

Renjike
MGS : risingre cserélnéd drága barátom vagy resi 5 re.

DarkSector
Mondtam hogy japó cuccért cserélném? 😊
Amúgy igen de nem mondtam. XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
de te ilyen elfogult japán fingószex mániás vagy 😄D

DarkSector
Hát van más játék amivel kicserélném a megjelenési dátumát. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ki merné erre azt mondani, hogy nem kell...fantasy4!ever 4444!444

DarkSector
Hát annyira nem nagy cucc ez a 3 kép már bocs. de lehet megint csak én vagyok pesszimista.

Skyrim x360interview+képek
hogy mennyire kurvajó ez omggg és még else olvastam az interjút lol, a képek magukért beszélnek :/
csak nemtudom még hogy szerzem, meg az a gáz 😄

Renjike
valami fekete erdõszerûségben voltam 😊 nem elölrõl kezdtem 😊

DarkSector

Sziasztok. Ha lejár vagy nincs xbox live ilyen silver vagy gold elõfizetésem, akkor attól függetlenül mondjuk tudok letölteni játék demot?(net az természetesen van 😄 )

Seth
Elsõ terület valóban "annyira nem vészes" 😄, utána kicsit felskálázódik

PSN ID.: Beegabor

Renjike
😄D hát most mért . ps3 on toltam 2 napja havernál annyira nem vészes hogy dobáljam a kontrollert de azért szorongattam azt a recsegõs ps3 kontrollert rendesen 😄

cereal az mûzli nem? akkor ez mit is jelent? 😄D

Köszi a sok lehetõséget, a többieknek is! <#eljen>
Mondjuk az tényleg nem elhanyagolható tényezõ, hogy ne vegye el az ember kedvét a túlzott nehézség és bonyolultság, pláne az elsõ alkalommal.<#taps>
robotnyk
u cereal?
Totti5
Persze egybõl azzal kezdje ami úgy 100szor nehezebb mint az alábbiak szorzata együtt😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
Dark Souls?

Totti5
Attól függ mit szeretnél. A Fable egy RPG paródia kb, így sok mindent nem tanulsz meg belõle, mert az a része harmat gyenge és egyszerû.

Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a témával és egy modern RPGvel játszani akkor pl Fallout 3 vagy Oblivion vagy Dragon Age 1-2.

Akció rpg akkor pl Mass Effect 1-2.

Jrpg fronton pedig Lost Odyssey vagy Star Ocean 4 vagy Tales of Vesperia ( ha bejön a mesés dizájn )

Muttley
nemsoká' jön a Skyrim
az lesz a nagy tuti
sztem várd meg

#111141: jövõ héten szemvizsgálat 😄

Just do it :)

DarkSector
LOL fent van még a Mass Effect 3 beta a live-on??? 😊

DarkSector
Ez igaz.
japok jobbak.

DarkSector
No problem! 😛

Köszi, akkor a Fable 2 lesz az elsõ. Jobb pontokat kapott, itt az sg fórumokban is jókat írtak róla.<#wave>
szega96
Fable 2-3 😄

Melyik szerepjátékot ajánlanátok inkább kezdõknek X360-ra:
Fable 2, Oblivion, estetleg egy harmadikat?
Jó bizony, tetszeni fog az tuti! <#eljen>
Marci0115
batman arkham city jó játék? megérne egy DVD+DL lemezt?

TDC Geronimo
bah most olvasom MS tévedésbõl elérhetõvé tette az ME3 betat a fall updateseknek, de már megcsinálták és nem lehet leszedni 😞

De aludtam, de ettõl függetlenül hülyeséget írtál. Nem néztem még meg a játékot, mert annyira nincs most kedvem lövöldözni, inkább valami kaland-akció játék lenne jó. Nem is tudom, Mass Effect szerû sc-fi cucc, izgalmas történettel, esetleg valami horror dolog is jöhetne. Az új NFS-t viszont nagyon várom, a demó nagyon tetszett nekem, fõleg a havas pálya.
Totti5
Azt látom, csak nem hiszem el, amikor PSPre mind a két japó SH játék kurva jó volt, erre most ezek a nem japók ilyen szarral állnak elõ? komolyan mondom nem értem miért kellett az SH frencsájzot nyugatra vinni, látható hogy köze nincs ahhoz a minõséghez és kreativitáshoz mint ami a japóknák volt, ráadásul nem AAAs fejlesztõk kapták akik még grafban is le vanna maradva pár körrel.

Totti5
<#vigyor5>

TDC Geronimo
Elõrendelõknek ez ingyenes volt, a másik meg itt nem 4 szaros mapot kapsz csak, aminek a felét áthozzák régi codokból. Itt kapsz új fegyvereket, jármûveket, új játékmódot, dogtageket, új modelleket, hangokat, VOt. Ne hasonlítsuk a codos lehúzos map packekhez. Elég csak a BC2es vietnam kieget megnézni. Ott is ordít a minõségbeli különbség egy sima map packhez képest...

Totti5
1200 pontok lesznek a BF3 DLCk, és már itt is van az elsõ db.

Akkor most már nem csak az Acti a pofátlan?😊

Mr Manson
Bocsi 😊

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Örülök én is. De már egy kész dolgot mégegyszer eladni ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Batman AC teszt!

10-10-10-10 😛

DarkSector
PS Vita izometrikus silent hill. 😊

Totti5
Ez mi ez a szar??????????

Igen, köszi hogy szóltál! Észre se veszem, és még kell várni így is 1-2 napot mire megjön az update.
DarkSector
Hát ez szerintem se hd 1:1-ben screenshot, elég cumi lenne ha így nézne ki.

Muttley
nem aludtáááá jól éjszaka, mi? 😊
ha, te mint fõ-warez-huszár, aki már vlszleg végig is nyomtad
azt mondod, h így néz ki HD-ban
akkor elkísérlek a szemészetre 😉

Just do it :)

DarkSector
Silent Hill Multiplayer...😄

"A Konami US bejelentette nem is 1, hanem 3 Silent Hill játék megjelenési dátumát is.

A Silent Hill 3D Collection, mely a második és harmadik epizód újra feldolgozott változata PS3-ra és Xbox 360-ra, január 24-én érkezik. A PlayStation Vitára készülõ Silent Hill: Book of Memories februárra várható, míg a Silent Hill: Downpour a PS3-ra és Xbox 360-ra megálmodott nagy folytatás márciusban landol a boltok polcain.

Európai megjelenési dátumok még nincsenek, de még ráérünk a pontosítással, inkább szóljunk néhány szót az új Vitás játékról. Ennek a sztorija egy különös könyvre alapszik, ahogy azt a cím is sugallja. Ebben a bizonyos könyvben papírra van vetve a fõszereplõ teljes élettörténete és az összes emléke. Az iromány misztikumát az adja, hogy átírva az ott találtakat megváltoztathatjuk a múltat... A Silent Hill történetében elõször kapunk multiplayer módot is a 'Book of Memories'-zal, kooperatív borzongás van kilátásban."

DarkSector