XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Akkor lehet a GEOW3-ban van ez a kiskapu, de más játékban ilyen nincs.
Ha nem vetted meg nem is enged olyanokkal játszani, nembaj majd peccselik. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elolvastad, amit írtam? Elég, ha a csapatból egy embernek van meg.. nekem nincs meg a Horde Command Pack, mégis betöltötte a felújított Blood Drive mapet. :|

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Jog
DLC jog.
GOD jog.
Árkád jog.

Hogy te megvetted, és te gazdi vagy olyan jog.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Milyen jog?<#confused>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

mii 😊

Muttley
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MW3 dealer hirdetés:
Akciós Modern Warfare 3 - a legsikeresebb FPS sorozat folytatása
Bontatlan, fóliás, NET code még nincs felhasználva.
A boltban 14.990 Ft - nálunk 6.990,- Ft a készlet erejéig.
Jelige: "6000"
Szállítási idõ: 3 nap
Tel.: +33-1-9876-5432

BF3 dealer hirdetés:
Akciós Battlefield 3 - a legsikeresebbnek összehypolt FPS
Bóótban 12.000 Ft - nálunk ingyééé a tied
ha nem kõõõõ, megtalálunk és k.írtjuk családod 😊

Just do it :)

DarkSector
Mikorra is várható ez a bejelentés? Délután vagy este?

Totti5
Nem aggódok, csak na felülnézetes dara legyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Hát a használtpiac biztos fellendült tõle ha más nemis...😄

Látom már 6-7 ezerért lehet venni box-ra. 😊

Muttley
BF3 esetén meg az eladók késelik a vevõket
csak vigyék már el tõlük.. <#idiota>

DarkSector
Énis olvastam, biztos már éheznek valami jó fps-re az emberek....😛

DarkSector
Ez elég ha átvezetõk nincsenek, nem szeretnék korlátokat pont egy ilyen fontos játéknál...

Legyen a BF3 inkább XBLA annál nem venném észre a tömöritést. 😛

loooooool ezt vártam már gecc 😄DDDDD

"Párizsban profi tolvajok megdurrantottak egy CoD Modern Warfare 3-mal teli kamiont. Az oldtimer kalózok késekkel és könnygázzal támadtak a sofõrökre. Cirka 6000 példány, 400 000 euró értékben volt a kamionban - azt nem tudni melyik platformra készültek. "
hardwired.hu

Igazad van Harlekin, a beszéd kimaradt a képletbõl, bocsi. Ebben az esetben valóban a legegyszerûbb a gyári xbox-os fejhallgató használata. Még egyszer bocs a bakiért.
Harlekin
Szerinted 1 szerû?Kérdezem ÉN a mic tehát a te beszéded,hogyan is kerül vissza a boxba?És van még pár dolog,de ha szerinted ennyire egyszerû akkor legyen... sok sikert<#kacsint>
TDC Geronimo
Azt írta az egyik remedys fórumon, hogy a sima AWt is össze tudták volna tömöríteni 2gb-ba az átvezetõ videók nélkül. Majd meglátjuk, kíváncsi leszek. Remélem tényleg rendes AW rész lesz nem valami arcade fos 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Amúgy én azért aggodom, XBLA-nál nem az a baj hogy milyen értékû, mivel az értéke max 2gb lehet, ellentétben a sima 1 DL-DVD Alan Wake-el...
Max GoD-on lehet egyenrangú.

DarkSector
jah én is irtam nemrég.

Metal Gears Solid Rising is lesz meg még egy 3. játék.

Már várom! 😛

TDC Geronimo
Amúgy Alan Wake fanok... holnap jelentik be az új XBLA AWt. Állítólag nem kell aggódni amiatt, mert XBLA, mivel teljes értékû game lesz szinte külön storyval. Kíváncsi leszek rá nagyon. Holnap jön kép róla, VGA-n meg videó

Muttley
<#eljen><#eljen>

DarkSector
Nem.
Jog az kell hozzá.

Xbox Live party-ból elég, ha csak egy ember rendelkezik a DLC-vel, a többieknek is betölti a pályát.. Mi így hordáztunk tegnap a Blood Drive térképen. Ennyi elõnye tehát van annak, hogy eleve rajta van a lemezen a cucc. 😄

Mivel a vga kábel ilyen, a 2 rca megy az egyik végébe, a füles megy a másik végén a zöld helyére, így szereo hangot kapunk, mert a másik kettõ az 5.1-hez kell. Ilyen egyszerû
Harlekin
õõõ hogyan is?
Szerintem egy ilyennel megoldható, hogy menjen a dolog egy sima fülhallgatóval is.
[/img]
Mr Manson
ÕSZINTÉK😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
Nagyon sok játéknál rajta van a lemezen, tehát ez még nem is meglepõ a mai világban. A nyilatkozat annál inkább 😄

DarkSector
Maffia 2...

Mr Manson
ez komolyan durva ha tenyleg igy van

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
"GoW 3: Horde Command DLC - Rajta van a játék lemezén"

"Az Epic állítása szerint azért volt jó ötlet elõre rátenni a DLC tartalmát a lemezre, hogy késõbb a játékosoknak ne kelljen sok adatot letölteniük."

😄DDDDDDDD Hát most erre nem tudok mit mondani

Üdv mindenkinek!
A Blackwaterrel játszott már valaki? Érdemes kipróbálni?
DarkSector
X360-hoz egy spéci fejhallgató kell aminek 3 dugoja van.
Simát nem tudod, mert a játék hangja csakis a tv illetve hangfal hangszóróin keresztül jöhet csak.

fussunk neki még egyszer!
monitoromra vga csatival kötöm boxot. milyen füles kell, hogy tudjak beszélni is és a játékot is halljam viszont? mi a megoldás?
Ilyenem van most

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

<#taps><#taps><#taps>
arra lennék kiváncsi, hogy Cpt. Mactavish benen van-e, mert eddig nem láttam semmilyen videóban 😊

DarkSector
"Xbox 360: túl az 57 millión

Hat éve jelent meg az Xbox 360 és még mindig meglehetõsen sikeres.
Major Nelson (alias Larry Hryb, Xbox Live fõember) azt twittelte, hogy az Xbox 360 túlhaladta a 57 millió eladott egységet világszerte. Ezt az eladási adatot úgy érték el, hogy a 2012-es üzleti év elsõ negyedévében 2,3 millió egységet adtak el, és az utolsó kilenc hónapban "best-selling", azaz legjobban eladott konzol volt az Xbox 360 - Larry Hryb szerint legalábbis.

Mindezt összehasonlítva a szeptemberi Sony adatokkal kiderül, hgoy a Microsoft konzolja még másfél millió eladott példánnyal a PS3 elõtt jár (ott ez az adat 55,5 millió). Ez a két összeg elég közeli egymáshoz - amihez viszont nem túl közeliek az a Nintendo Wii eladási adata, amely átlépte a 89 milliót szeptember végén. "

Marci0115
igaz

zaki
😄DDDD

mondjuk a tavalyi jobb volt 😊

Renjike
Hatalmas MW3 trailer XD gamer 365rõl van 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
a spoiler tényleg igaz? xD

Marci0115
igen

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és õ lesz az egyetlen aki a végén tulél mindent😄

Renjike
MW 3ban benne van Price?

- így van és ennyi a lényeg, egyébként amit írtál, azt látatlanba is tudtam, a CODra mindig ez a jellemzõ 😉

^^ ezen mit kell nézni ? az lenne a poén, hogy cod4+mw2 ? - sztem xar kép

Muttley
a nap képe:

DarkSector
Énis. köölcsönadod? 😛

DarkSector
Lesem mikor lesz torrenten. 😊

DarkSector
RE 6 te tudatlan! 😛

TDC Geronimo
Nem haragszom, mert leszarom a singlet 😄

Õ a grafra mondta, hogy ennél jobb aligha kell. Én meg arra válaszoltam. Nekem se a graf a minden. Azt se állítom, hogy ronda, mint a bûn, de technóban már a béka segge alatt van az egész motor ~60 fpsük ide vagy oda. CoD kampány meg olyan, mint egy michael bay akciófilm, hossza is kb.