176617
-
#123953 Muszáj ma megvenni? Lehet 10-15k-val olcsóbban megkapod mondjuk a gameshop.hu-n. -
#123952 Gondoltam ha ebbe a topikba írok,akkor egyértelmű,hogy xboxot vennék:)
Új gépet szeretnék venni.
Kinect mindenképp kell hozzá.
Csak azért kérdeztem a mediát,mert lehet,hogy ma csak késő délután lesz lehetőségem vásárolni és akkor már nagyon nincs nyitva más. -
#123951 Mivel azt írtad,hogy konzol vásárlás előtt állsz legelösször azt kell eldönteni,hogy milyet?! xbox 360,ps 3,wii stb!Így lehet hogy nem is jó topikba kérdezed!
Amúgy kukacoskodást félretéve!
Az alapgépbe nagy választék "mostmár" nincs a többi mint vinyo vagy kinect meg csak pénztárca függvénye!Használt gépet csak nagyon nagyon nagyon nagy elővigyázatossággal szabad venni!MM vásárolni,meg ha csak nem te nyerted a lottó 5-t! -
#123950 minyá 1000 G!!!
Szerintem baszott jó game eddig 31 óra van benne és ebbe a pillanatba lett vége a storynak!Mert ugye van benne nem is kicsi,de csak a végén teljesedik ki,hogy mi miért történt!Még kb 3-4 óra free rideba és összeszedtem megvettem mindent és 1000 GAmúgy ruhák már mind megvannak "176" az össze srine,az összes lock box,az összes kamera végülis már csak pár autót kell megvennem meg pár mellék küldetés van.Jaaaah meg az awardsokból hiányzik még 4 na azokkal még elcsúszhat a dolog,mert ugye van a gambler nyerni 1000000-t összesen 570000-nél tartok,de ez a kakasviadal bazze kiszámíthatatlan a mahjong pókeren meg képtelenség ennyit nyerni!
1 missiont viszont legalább ujra kell nyomnom,mert a végére nem lett meg a 10 es szint a triadoknál"elbasztam,mertSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"rossz ruha volt rajtam és lassan nőtt az xp!
Na bebaszom magam a medencébe hogy frissüljek azt go tovább!
-
#123949 Egy kis segítséget kérnék!
Konzol vásárlás előtt (még soha nem volt) állok és az érdekelne,hogy mire érdemes odafigyelni.Értem ez alatt,a vinyó méret,media marktban szabad-e vásárolni? -
#123948 Ismétlés a tudás... :D
( nem figyeltem ) -
Bodrey #123947 Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy mért nem tudok vásárolni xboxon keresztül, vagy pcről termékeket? Otp-s vagyok és a kártyámat mindig elutasítja a konzol, ha pcről vásárolok akkor meg, azt írja, hogy most nem tudok vásárolni próbáljam később. (a számlámon meg zárol valamennyi összeget).
Van vmi teendő, hogy tudjak vásárolni az xbox live-on?
köszi előre is! -
#123946 ja ismerem az esetet...de az új játékok nem ilyenek. :D -
#123945 Köszi. Csak 12hsz-el alattad linkeltem. :) :D -
#123944 Mi durvák már a ingame villanások!
-
#123943 igen, de nekem pont van egy nagy kedvencem, amiből az angol accom korábol a trial még most is ott van a gépemen... és nem tudom se leszedni se megvásárolni a magyar accommal a teljest (sem a trialt ujra) :(
az újakat nemtudom, mivel angol accal nem böngészem a kínálatot, minek fájdítsam a szívem, ha esetleg adott cím nem elérhető? :( -
#123942 Már megoldódott, a régiek inkább...azokból van amit nem hoztak át, de az újakból még nem láttam ami magyarra ne jött volna.
Max GOD vagy DLC. -
#123941 Pedig régiófüggő az árkád kínálat is. Magyar vagy? Szopsz. Szokásos :) -
#123940 csak Dolph Lungrend, Stallone, egy ismeretlen meg a néger van.
Sejtettem hogy Chuck Norris lesz a rejtett Ultimate Character...maga a GOD MOD -
#123939 Bocs látom fent van magyaron is már...visszaszívtam az előbbit! -
#123938 No sir...nem gondoltam hogy Arcade az régiófüggő lehetne. -
vg #123937 Angol is fiókkal próbáltad? -
#123936 Hát ha fent lenne a palettán talán nyomtuk volna, de az a kép tévesen jelzi hogy tölthető a demo... -
vg #123935 The Expendables 2-t próbálta valaki? Lehet ketten nyomni? -
#123934 Uborkaszezonra jó,de amúgy nem piszkáltam volna meg. -
#123933 Annyira nem szar azért. Az igaz, hogy a verekedés tartja fent a játékot. Story is van azért.
Harlekinnak nagyon tetszik, most is azt tolja:D -
Wow. Nem hittem volna, de tetszenek a zenék. Egyedül a Forward Unto Dawn megváltoztatását nem tudom hova tenni. Miért nem volt jó az eredeti? :(
Az a pár új jelenet is tetszik. -
#123931 Ez a sleeping dogs számomra mérhetetlenül unalmas,egyszerűen ha nem lenne benne a verekedés,már rég abbahagytam volna,bár lehet így is erre a sorsra jut.Járművek fizikája katasztrofális,storyt én nem nagyon vélek felfedezni,kicsit illúzióromboló hogy az utcán mindenki angolul beszél,de még a bandában is,nem nagyon függenek össze a küldetések.
A grafika ronda,a városban nagyon gyakan ismétlődnek a járókelők,autók.Nem él a város.
-
#123930 én ott hagytam abba, amikor egy uton, tele autokkal kellett lövöldözni, majd be valami táborba(?), faluba(?) és ott megint joadag lövöldözés...
namost, mivel ez valaha nem erről szólt, a belefejlesztett lövöldözés iszonyat gáz, fos a célzás is. ahol lopakodni kellett, az nem volt itt se gagyi, csak ezt a lődözést miért nem hagyták meg a codoknak?
jatudom miért! mert abból tizenmillió megy el és arra mindenki irigy a játékiparban... :((( és mostmár az égből, színek nélkül is irthatjuk az ellent! zseniális lesz a splinter of duty 123, alig várom! -
#123929 Conviction nem volt gagyi,max neked nem jött be.Én minden splintert végigtoltam többször,mindegyiket élveztem,convictionbe is több pályát lehoztam úgy hogy minimálisan lőttem csak.
-
#123928 az érdekes, mivel a harmadik még IGAZI SPLINTER CELL volt, falak közt, sötétben :))
ez meg egy - conviction alapján - gagyi, 3rd person lövöldének ígérkezik :( -
#123927 Hát örülök azért a Conviction után hogy valami használhatóbb helyszínen játszódik és nem falakközt.
Nekem ez a 3.részt juttatja eszembe. -
Állat lesz! -
Landor #123925 jaja.. kattintgatok én is a nagy semmire :D -
#123924 Játszanék ha lenne mivel...:D -
Landor #123923 -
-
#123921 Platinumshop-ban pont 14k az ára. -
#123920 :P
ja nem azért irtam nekem sincsenek illúzióim, mivel a sima Halo 4 is olcsó lenne ennyiért, ez egy vicc...ennyi erővel a 12-14 ezret is odabiggyeztethették volna... -
#123919 Most a Platinum a legjobb, ha nem vagy Budapesti, mert ingyenes a kiszállítás és ugyan jók az árak. Ha Pesti vagy akkor jatekaim.hu, mert azzal 1-2 ezrest lehet spórolni. -
#123918 Előrendelhető
Az előrendelhető termékek Magyarországon még nem kaphatóak, általában az új megjelenéseket jelöljük így.Fontos!Az előrendelésnél feltüntetett árak változhatnak a külföldi devizák-magyar forint árfolyam- ingadozásához képest!Az árváltozás jogát fenttartjuk!
15 lesz az ára, mert annyi a legolcsóbb boltokban is. Ha felviszi az árat akkor term. kapják be, de mivel nem tudok mit tenni... ÜKból már nem vásárolok, amióta a fővezér lelépett onnan. -
#123917 Végül is előrendelhetem itt is, nincs kötelezettségem. :) 5 helyen elő van rendelve, meglátjuk melyik lesz legolcsóbb. :D -
#123916 ha iylen marad megjelenés előtt 1-2 nappal benyomom :DD lehet hogy valami iszonyat jól szerezték. -
#123915 Szintúgy.
Hazahozom és menő gyerekként a bejárat előtt egy kamera láttán széttaposom a játékot.
99% hogy ez az ár felmegy. -
#123914 Megrendelve.