XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Enslaved szegény meg v-sync-elt meg frame droppolt jó sokat, azért szerettem azt is, de messze elmarad az UC2 látvány összhatástól.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Castlevania Lord of Shadows? Enslaved?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
( használható 16:9en, ha beállítod a menüben szóval nem kell a keretet nézni szerencsére )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
van otthon egy ilyen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
just in case 😉
ez elég referencia neked? <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor1>#vigyor1>
Totti, mi az ott az a Ninja fej az ott az az? 😊
Just do it :)
A másik fav az AC sorozat. Nézem is a belinkelt trailert és várom a futárt jövõ héten 😄 Holnapra megjön az új TVm is, majd meglesem mit tud 3Dbe az új AC, mert ahogy olvastam már támogatja.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Uncharted valóban parádés, de hasonló origát nyújtott a GeoW 3 vagy az Alan Wake számomra, de a GTA4 is, vagy a Metro 2033 és még pár alkotás. Castlevania is simán hoz hasonló minõséget, de a GoW 3 is. Killzone detto, de a Halo is.
Es mint mondtam, ugyes trukkokkel operalnak azok a keszitok ... 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Irónia nélkül kérdezem...
Amugy meg bar valoban gyonyoru jatekok, az egesz trilogia, de az, hogy a te vitadon felul a legszebb, az nem jelenti azt, hogy valoban az is. A 2 ota jott ki tobb gyonyoru jatek amik nem csak az atvezetok alatt vannak tele post effektekkel es reszletesebb texturakkal, hanem jatek kozben is. Felre ne erts! Amennyit eddig lattam belole az nekem mar boven eleg a "nagyonszep" minositeshez, de eszre lehet venni a trukkoket, a valtasokat a cinema es a jatszhato reszek kozt ... Ettol meg meg fogom venni ha kukazok egy PS-t.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mikor lesz gamercard-om,kinek is kell szólni?
PSN ID.: Beegabor
Alan Wake XBLA vevõs lesz, meg Metal Gear HD is, meg El Shaddei is X-en, meg Shadows of the Damned is X-en, szóval nem fog porosodni.
Es az sem teljesen igaz, hogy csak mert tudod az AW-t akkor mar vege, a manuscriptek sokat adnak hozza ha szeretsz olvasni es bar nem resze az legjobb DLC a The Writer, de a The Signal ott van, szoval mehetsz tovabb abban is ...
De ki fogom probalni majd ezt a Resident Evil 4 HD -t talan, ha azt mondjatok, hogy az a legjobb resz.
Meselhetnetek meg kicsit rola ... Grafika? Iranyitas? Nemi sztori alapok? Hogyan kapcsolodik a jo oreg Resident Evil trilogiahoz es a virushoz/Umbrellahoz/Racoon cityhez ? Vagy ez mar spoiler lenne?
Amcsiknál elõbb kiadták :-(((((
de a helyszínek és atmoszféra totál egy kaptafa végig játékban
RE4-rõl ez abszolút nem mondható el
még jobb lenne ha tennél fel video-t a tube-ra, mind3 részbõl mozgás közben 😊
ugyanis tartok tõle, h olyan lett, mint a Splinter Cell Trilogy PS3-on
ott a Chaos Theory volt egyedül értékelhetõ (ill. az sem, mert az is fagy ezerrel)
az 1. rész és Pandora Tomorrow mai szemmel nézve mozgás közben már debil játék
és HD graf ide-vagy-oda, csúnya
szóval jöhet a video/vélemény 😄 😉
20 azaz husz ember allt elottem........ Multkor ket embert szolgaltak ki 10 perc alatt. Tehat ez el fog tartani ket orat legalabb-gondoltam...
Mindenki az uj COD MW3 ert jott, ugyhogy 2 percet se kellett lacafacazni senkivel...
Mikor sorra kerultem es benyogtem, hogy metalgirszolid ejtsdi kollekson pliz for ekszbaksz. A csavo majdnem atugrott a pulton, hogy osszecsokolgasson! De csak fist bump lett a vegen meg jot rohogtunk, ahogy mondta: Vegre vki bejott az IGAZI jatekert!
Azt is megsugta, hogy en voltam az 1ETLEN 1!egy aki megvette aznap a jatekot.... szomoru!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Nem minden a látvány de Alan Wake-ben ez igencsak fontos szerepet játszik...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a RE4 HD sok helyen igencsak besz.ratós és ha végignyomtad még ott van Ada-küldetés és spec mission-ök
az Alan Wake pedig elsõre full-király, utána meg már tudsz mindent és uncsi
IMO 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Lehet béna vagyok és csak nekem volt szar de ha nekedis akkor lehet a játékkal van a baj.
Ilyen feelingem a BC2-ben volt csak ott maga a fegyver játszotta el ezt hogy kitakart mindent, mindig rossz helyen volt.
Bocs én ugy láttam hogy sata, lehet elnéztem a fõ hogy találtál. 😊
De repulovel szivesen elrepkedtem bár ott is volt rész (dogfight vagy miaz) elsöre jopofa cucc de hosszutavon nem iagazn jott be, PLUSz én inkabb preferálom a hegyesdombos videkeket , ha van olyan része ami olyan helyen jatszodik azza leljatszanék szivesen :]
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.