XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
A Castlevania nagyon szép volt, imádtam szó se róla, de ezt az összhatást nem éri amit pl. UC2 tud.

Az Enslaved szegény meg v-sync-elt meg frame droppolt jó sokat, azért szerettem azt is, de messze elmarad az UC2 látvány összhatástól.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Mik azok a gyönyörû játékok (konzol only!)?"

Castlevania Lord of Shadows? Enslaved?
Tinman
Nagyjából le is írtad, amit írni akartam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Shinobi, a héten 200 pont

( használható 16:9en, ha beállítod a menüben szóval nem kell a keretet nézni szerencsére )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
ismerek olyat, akinek az RE4 pöcö verziója óta
van otthon egy ilyen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

just in case 😉
ez elég referencia neked? <#nevetes1><#vigyor1>

Totti, mi az ott az a Ninja fej az ott az az? 😊

Just do it :)

TDC Geronimo
UC3 elsõ 1 óráját úgy toltam végig, hogy mosolyogtam és ez nem vicc. Egyszerûen annyira vérprofi minden benne, hogy na... Ebben a genben nekem a favorit sorozat. Grafika meg felfoghatatlan. Ezeket a srácokat már csak a HW tartja vissza, de amit így is lemûvelnek az elmebeteg. Azok az épületek, szobrok, részletesség, amit belevisznek a játékba az hihetetlen. Saját szemeddel kell látni otthon saját TVn. Játék nagy részében gyalogoltam és minden lószart megnéztem közelebbrõl is. Sony örülhet, hogy ilyen tehetséges stúdiói vannak.

A másik fav az AC sorozat. Nézem is a belinkelt trailert és várom a futárt jövõ héten 😄 Holnapra megjön az új TVm is, majd meglesem mit tud 3Dbe az új AC, mert ahogy olvastam már támogatja.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Vagy ez... utolsó tréler!

Totti5
A Halo 30 fps.

Totti5
Uncharted annyiban csalóka hogy az ember a valós terészeti helyszínek ( erdõ, dzsungel, hegyek, barlang, sivatag, vizek stb... ) a szemnek kellemesebb látványt adnak és mint bármi más.

Uncharted valóban parádés, de hasonló origát nyújtott a GeoW 3 vagy az Alan Wake számomra, de a GTA4 is, vagy a Metro 2033 és még pár alkotás. Castlevania is simán hoz hasonló minõséget, de a GoW 3 is. Killzone detto, de a Halo is.

na véégre megjött az MW3-m lassuk betudom e érni szintbe a többi suhancot 😄DD rofl

Macccy
Forza4, Crysis1-2 (konzol engine a Cryengine2 vegulis es hatalmas), L.A Noire (hatalmas) es nagyon nem csunya a Halo:Reach sem (bar az a porgos 60 fps-re ment ra es a profi AI-ra) ... ezek csak azok amikkel jatszottam. GearsofWar sorozat is durvan szep, foleg az utolso resze.

Es mint mondtam, ugyes trukkokkel operalnak azok a keszitok ... 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
Mik azok a gyönyörû játékok (konzol only!)?
Irónia nélkül kérdezem...

Macccy
Van abban is fps drop csak nem sok ... De a Vsync jo exclusive cimhez illoen valoban mukodik!

Amugy meg bar valoban gyonyoru jatekok, az egesz trilogia, de az, hogy a te vitadon felul a legszebb, az nem jelenti azt, hogy valoban az is. A 2 ota jott ki tobb gyonyoru jatek amik nem csak az atvezetok alatt vannak tele post effektekkel es reszletesebb texturakkal, hanem jatek kozben is. Felre ne erts! Amennyit eddig lattam belole az nekem mar boven eleg a "nagyonszep" minositeshez, de eszre lehet venni a trukkoket, a valtasokat a cinema es a jatszhato reszek kozt ... Ettol meg meg fogom venni ha kukazok egy PS-t.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
PC-n látni csak szebbet...

landornak kell szolni ezügyben.

hmmm, akkor a 3rol ne is beszéljünk gondolom 😊 az 1 is tartja még magát azért nem ? mai szemmel nézve...

Tinman
Az UC2 grafikája a jelenlegi konzolgeneráció vitán felül a legjobbja, mindezt zéró v-sync gond és nulla fps drop mellett.

sose volt ra szükseg 😄

unchartedeket en is szivesen tolnam, de majd talan 1x, csak addigra ne avuljan el az a grafika se 😊

Seth
Váó. Beiratkoztál angol tanfolyamra? XD

Mikor lesz gamercard-om,kinek is kell szólni?

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Vagyok én amúgy is, csak Uncharted 1-2 most érdekesebb volt, mint bármilyen más XBOX cím... ráadásul már a 3. részt tolom :-)

Alan Wake XBLA vevõs lesz, meg Metal Gear HD is, meg El Shaddei is X-en, meg Shadows of the Damned is X-en, szóval nem fog porosodni.

u are back ?

good comment!

Macccy
Miazhogy egy kaptafa? Nem igaz, hogy egy erdoben levo kisvaros attol mar egyhangu helyszin mert benne van egy ... erdoben ?!?! Amugy meg van jonehany mas helyszin, kulso-belso egyarant.
Es az sem teljesen igaz, hogy csak mert tudod az AW-t akkor mar vege, a manuscriptek sokat adnak hozza ha szeretsz olvasni es bar nem resze az legjobb DLC a The Writer, de a The Signal ott van, szoval mehetsz tovabb abban is ...

De ki fogom probalni majd ezt a Resident Evil 4 HD -t talan, ha azt mondjatok, hogy az a legjobb resz.
Meselhetnetek meg kicsit rola ... Grafika? Iranyitas? Nemi sztori alapok? Hogyan kapcsolodik a jo oreg Resident Evil trilogiahoz es a virushoz/Umbrellahoz/Racoon cityhez ? Vagy ez mar spoiler lenne?

Tinman
EU Release Date: 03 February 2012

Amcsiknál elõbb kiadták :-(((((

Muttley
összességében egész jó lett
én végigvittem és hamarosan jövök 1 teszttel 😊

Muttley
igaz, h szebb az Alan Wake (RE4 2005-ös 😊
de a helyszínek és atmoszféra totál egy kaptafa végig játékban
RE4-rõl ez abszolút nem mondható el

Muttley
mesélhetnél, h milyen, de
még jobb lenne ha tennél fel video-t a tube-ra, mind3 részbõl mozgás közben 😊

ugyanis tartok tõle, h olyan lett, mint a Splinter Cell Trilogy PS3-on
ott a Chaos Theory volt egyedül értékelhetõ (ill. az sem, mert az is fagy ezerrel)
az 1. rész és Pandora Tomorrow mai szemmel nézve mozgás közben már debil játék
és HD graf ide-vagy-oda, csúnya

szóval jöhet a video/vélemény 😄 😉

a.carkey
Ez már megjelent?

A medve nem játék.

CSOCSO
tegnap bementem a GameStop boltba.
20 azaz husz ember allt elottem........ Multkor ket embert szolgaltak ki 10 perc alatt. Tehat ez el fog tartani ket orat legalabb-gondoltam...
Mindenki az uj COD MW3 ert jott, ugyhogy 2 percet se kellett lacafacazni senkivel...
Mikor sorra kerultem es benyogtem, hogy metalgirszolid ejtsdi kollekson pliz for ekszbaksz. A csavo majdnem atugrott a pulton, hogy osszecsokolgasson! De csak fist bump lett a vegen meg jot rohogtunk, ahogy mondta: Vegre vki bejott az IGAZI jatekert!

Azt is megsugta, hogy en voltam az 1ETLEN 1!egy aki megvette aznap a jatekot.... szomoru!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hmmm de elvoltal tünve :d, fifa, batman, forza trio nagyon lekötött ? :d

Pontosan ez volt a tervem! A játék viszont beszerezhetetlen, próbáltam egy Londonban kiránduló kollégámat megkérni, ott is elfogyott.<#nemtudom>
Waczkor
Inkább szerezd be a régi Ace Combatot,az fasza volt.Ezzel meg szerintem várj amíg olcsóbb lesz.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Igen de RE4 nem olyan szép.
Nem minden a látvány de Alan Wake-ben ez igencsak fontos szerepet játszik...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
disagreed 😊
a RE4 HD sok helyen igencsak besz.ratós és ha végignyomtad még ott van Ada-küldetés és spec mission-ök
az Alan Wake pedig elsõre full-király, utána meg már tudsz mindent és uncsi
IMO 😊

DarkSector
XD

Muttley
nálam most 26 db van
úgy hogy nemrég adtam el a BF3-GeoW3-F12011-Shift2 combot

Renjike
hát baszki , ha téged is felbasznak az emberek 2 napja folyamatosan akkor lehet te is elfelejted feltölteni az elemet .... :S nembaj holnap behozzuk .... csak hétvégére legyen meg a BF3 :SSSSSSS

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Milyen gamer vagy baszod. 😊

Renjike
De jó , egész nap szart se csináltam , idegeskedtem hmmmmm új alan wake? játszuk újra !!! nem töltöttem fel az aksit FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Nyugi a repcsi nekemis elment volna én is a helinél pattantam el...az betette a keresztet.

Lehet béna vagyok és csak nekem volt szar de ha nekedis akkor lehet a játékkal van a baj.
Ilyen feelingem a BC2-ben volt csak ott maga a fegyver játszotta el ezt hogy kitakart mindent, mindig rossz helyen volt.

DarkSector
nm.

Bocs én ugy láttam hogy sata, lehet elnéztem a fõ hogy találtál. 😊

Totti5
Kösz, találtam már. Ez nem lenne jó, mert ATA és nekem SATA kellett.

kakaoskalacs
A helikopteres kuldestest vegig sem csinaltam az felidegelt : D
De repulovel szivesen elrepkedtem bár ott is volt rész (dogfight vagy miaz) elsöre jopofa cucc de hosszutavon nem iagazn jott be, PLUSz én inkabb preferálom a hegyesdombos videkeket , ha van olyan része ami olyan helyen jatszodik azza leljatszanék szivesen :]

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Köszi a válaszotokat! Na tessék, itt is 1-1.<#nevetes1>
DarkSector
Izlés kérdése, de az irányitás iszonyatszar helinél még ráadásul idegesítõ is, sokszor mintha önnállóan menne e helikopter és kitakarja a képet/célpontot.

kakaoskalacs
nekem bejött a demo (mondjuk tobb részt nem probaltam) de nekem azis elég hogy wuuhuhuhuhu hogy szaggat a repulõõ aztaa kb kisgyermek áhitattal jatszok 😄DD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Demo elég gáz volt szerintem...