XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
DS spanyol ajkú... vagy nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Mutatok egy hungarikumot én is 😊

diferencia

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
diFFerencia ... enélkül elég magyartalan 😊

Hooollvanmáááár a HALO CE:AE ?!!?!?!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Jah én magyarkodok, akkor ezért a diferencia az erõben. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Ja várjá, te magyarkodsz? Jaaaa hát azon egész véletlenül lehetséges, hogy nem lehetett eddig! De hát a rendes com oldalon, angolon, amcsin biztosan mûködött, szerintem a magyart is lehet(ett) állítani ott, hiszen a Live az Live országtól függetlenül ... És akkor a faszi nem hazudott! 😛

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Az agyhalál már úgyis megvolt mindnél ... 😊

DarkSector
Lehet akkor nálam volt a hiba nekem nem engedte...
Fura hogy nekem a telefonba még a faszi mondta is hogy IGEN ezt egyenlõre csak telefonon tudom lemondani mert a weboldalon nem lehet...vagy nem mûködik.

Akkor hazudtak is még. 😊

DarkSector
Ott nem a képpel van a baj, hanem a hanggal.

Macccy
Persze ... Már két elõfizetést lekattintottam úgy ... Jófej kis Microsoft még szólt is, hogy "De biztos ezt akarod, hiszen hát nem fog így megújulni?" 😊

Tinman
Pedig jó az alapötlet... egy dolgot módosítanék rajta: Aki kiesik meghal.
Még SMS-t is küldenék!!!!44444

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Neked eddig mûködött? mert nekem nem.

Macccy
a Való Világot és a benne levõ lelki söpredéket legszívesebben sehogyan se nézem, nemhogy 3d-ben

Macccy
Ne legyél hülye 😊 Bár szerintem is szem bántós gagyi szar segédeszközös 3D, de azért a mûködése nem egyetemi ...
Van egy játékod, mondjuk a Gears of War 3. Játszod normálban. Átkapcsolod stereo tököm 3D -re. Ekkor kettõ darab látszólag azonos képet csinál az engine, elvileg kicsit csökkentett felbontással. Ezek a képek a bal és jobb szemed számára készülnek, kicsit eltérõ pozícióból, ahogyan a szemeid is vannak. Aztán a tévén amikor átkaccsojja háromdébe, akkor a TV megfogja a két képet és összetolja õket egymásra, de amíg a bal oldali kép páratlanadik sorszámú (1..3..7..) sorait teszi ki a képernyõre, addig a jobb oldali képnek a páros sorait (2..4..6..) teszi ki, mindezeket ráadásul polarizáltan. Emiatt a polárszûrõs szemüveglencsék az eltérõ forgatás miatt csak a nekik szánt "csíkokat" engedik át. Így mûködik a mozi is vaze.

A gond csak annyi, hogy ez még mindig mûpina csupán, segédeszközzel éri el a hatást. Ráadásul ha jó lustához méltóan elfekszel a kanapén a platform lövõde vagy az Alan Wake közben, akkor eltûnik vagy elsötétedik a polarizálás miatt a kép. (gondolom, hiszen úgy mûködik, de ha nem, akkor javítsatok ki) Szóval nekem nem kéne na ... majd ha már önmagában 3D

Totti5
Ja, így a való világot is lehet 3dben nézni😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ja, ilyen szinten vagyok hülye. Vagy esetleg te hazudozol.
Basszus, ha a tv csinálja a felkonvertálást(ott nyomkodja a távirányítóval), akkor mi a fene köze van a xboxnak hozzá? Onnan kijön a jel, és a tv dolgozik, nem???? Hmmm????? Tényleg érdekelne ez a dolog.
TDC Geronimo
Nem tudom, hogy csak trollkodsz vagy tényleg ilyen hülye vagy.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
"Feltettük a kérdést, meg tudjuk csinálni?" - nyilatkozta a játék producere, Rod Fergusson az Eurogamernek egy londoni Gears of War 3 eseményen. "A technológia még mindig gyerekcipõben jár ugyan, de ha meg tudjuk csinálni, miért ne?" Már van néhány Xbox 360 játék ugyanilyen 3D támogatással, például a Crysis 2, a Call of Duty: Black Ops.

A gond ezzel az, hogy jelenleg az Xbox 360 nem képes olyan 3D jelet elõállítani, mint például a PlayStation 3. Azaz, nem teljes HDMI 1280X1470 720p ikerjel állítódik elõ. Ehelyett az Xbox egy 3D tecnológiával (TriOviz) rendereli a képet, mely miatt a játék alacsonyabb felbontáson fut. "Bizonyos helyeken ez cikkcakkos képet eredményez, de a különbség nem hatalmas. 720p helyett ötszázvalahányon fut" - mondta Fergusson.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Jaj, jaj. Dehogy ugyan olyan. Így már világos, kösz. Ez olyan mint amikor xvid filmre benyomod ezt a 3D konvertáló akármit, aztán rámondod ez igazi... 😊 De azt még tényleg nem értem, ha a tv végzi ezt a féle felkonvertálást, akkor szerinted miért lesz frame csökkenés, esetleg low textura.
TDC Geronimo
Nézz már utána. Cinema 3D. Ez nem 2Dbõl 3Dbe hanem rendes 3D. Amikor átváltom játékba 3Dre akkor megfelezi a képernyõt és bal meg jobb oldalra berakja ugyanazt a képet. Utána át kell TVn váltani és akkor 1 kép lesz ami kicsit homályos. Ugyan olyan, mint amit moziba látsz.

Mr Manson
<#csodalk> Érdekes lenne lefényképezni ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Arról, hogy mikor, és hogyan kapcsolod ezt a fícsõrt xboxon vagy a játékban. Vagy ez olyan tv, ami a rtlklub-ból konvertál 3d-t?
TDC Geronimo
Mirõl csináljak? Nem látsz lófaszt se belõle. Ehhez olyan TV meg olyan szemüveg kell.

Csinálj már valamilyen mobilvideós cuccot milyen ez. Tedd fel youtube-ra, tényleg érdekelne.
TDC Geronimo
crysis 2 meg gears 3. De ne gyere már azzal a fos papírszemüveges 20 éves 3D technikával 😄D Ez már teljesen más...

Ne szórakozzál már itt! 😊 Milyen 3D-be néztél te meg bármit is xboxon? Várj, én is megnéztem Batman Arham City-t papírszemüveges "3D"-be, gagyi. Nem tud mást az xbox, csak anaglyph. Szerintem legalábbis. Ha mégis, mondd, hogyan kell.
TDC Geronimo
Megnéztem már 4 gamet 3Dbe és mind kurva jó volt a felezett felbontástól eltekintve.

Macccy
Mondom amíg nem lesz ilyen szabad a 3D, addig a 20 éves technikákkal elmehetnek a faszba ... ezeket még én is tudom hogyan mûködnek. Majd ha már nem fogom tudni, na akkor lesz király 😊)

Akkor sem fogsz valódi 3D-t kapni.
TDC Geronimo
Nem. LG cinema 3D tvm van, nem papír fos... 😊

Papírszemüveges 3D-re gondolsz? Az gagyi, használhatatlan vacak. Nézegetés youtube-on ilyen videókat, közel olyan szint.
TDC Geronimo
3D is érdekelne akkor már, hogy milyen lett ACbe. Felezi-e felbontást, romlik-e a frame illetve a részletesség stb. Aki magára ismer a #111697-es kommentbe jelezze! 😄

Macccy
A két tévés 3d burzsuj lopott AC-vel nyomja szerintem, kérdezz rá nála! 😛

TDC Geronimo
ahhhh holnap elvileg jön az új AC már várom nagyon. Ahogy néztem karaktermodellek még jobban néznek ki mint eddig. Van aki tolja itt csúnya warez verzióval? Mintha múltkor valaki írta volna, de elfelejtett írni spoiler mentes véleményt.

Macccy
Mint ahogyan korábban is már mondottam, eddig sem kellett telefonálni, ott volt az xbox.com -on a két klikkes Auto-Renewal kikapcsolás lehetõsége! 😊 Ezt most fedezi csak fel mindenki?

Nah! Mi van a HALO Combat Evolved - Anniversary Edition -el?? Nem tesztelte még egyik kis tolvaj sem?

DarkSector
Nem vagy fan. 😊

zaki
500ft-ot még talán

Muttley
van vki, aki
elmélyedt már a Skyrim varázslat részében?

Just do it :)

DarkSector
Élethû Dead Space ruha!

Ti mennyit adnátok érte? 😊

DarkSector
Ettõl már csak az értelmetlenebb, hogy míg liveon tudsz üzenetet írni minden profillal, addig a weboldalon ehhez GOLD kell. Nem értem a logikát.

Vagyis sejtem miért de hülyeség. 😊

DarkSector
Véégre...hálistennek nem kell telefonálgatni.

Én sokszor ez miatt nem vettem live-ot, mert utána eszembejutott hogy le is kell mondani, ez a legértelmetlenebb dolog amit valaha láttam a rendszerben.

Talán kevés melojuk volt és az emberek a telefon mellett már unatkoztak és azért kellett beszolni nekik, addigis szóvaltartjuk õket...😄

Csontkovacs74

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

Renjike
hááááát pedig eléggé ronda szegény 😄 de nekem sem volt bajom vele csak néha megálltam nézegetni és akkor hogy :S mi ez a szar 😄D de játék közben észre sem veszed.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Én nem vettem észre, hogy ocsmány lenne. Élveztem végig a single részt, a vége elég izgalmas volt. Én még mindig azt mondom, ennél jobb grafika nem igazán kell. Tartalmasabb, hosszabb játék kell.
Renjike
ugyan így lefogom írni az értékelésem az AC rõl a Skyrimrõl és a BF3 ról is . mert ezek érdekelnek a legjobban exkluzív címmel év játékára nem pályáznék értékeléssel 😄

Renjike
öszképében az is szép textúráiban 2006

Renjike
félre ne érts , konzolos tempóban persze hogy elhúzódik addig , meg nehezebb fokozaton de elõször egy játékot amikor véleményt alkotok normálon viszem és mivel gépen játszottam még rövidebb lett .

illetve a multi elsõ benyomásra volt laggos nyilván szar meccset fogtam ki , ma már játszottam többet és kifejezetten 1-2 pálya jó .... szó szerint 1-2 (számomra) illetve a spec ops mód kiválló a történetet egy egy helyen kiegészíti , illetve elmagyarázza hogyan is történhetett ez az . gondolok itt a repülõs küldire , kicsit másképp 😊 az értékelésemen nem javítanék . számomra év játékára NEM alkalmas ! de a játékkal semmi bajom nincs szeretni fogom és játszani fogok vele 😊

"ocsmány grafika"

Ja, persze. Az. Hányinger.
az h te szerited a multi mennyire laggos :/

DarkSector
Jó az a mihez képest dolog, mert rövid, de MIHEZ képest...😄

Nekem futva könnyûn 6.5 óra.