XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok olyan kérdésem lenne hogy most lesz a boxomon uj flash 2.0 és hogy a régebbi játékok is müködni fognak rajta ami az 1.9-esen mentek??????????????????
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Felgolos
<#nevetes1>

DarkSector
Igen nekemis ez a baj, ezt is csak telefonon lehet...ennél irritálóbb dolog nincs mikor ráderõszakolnak valamit, és még te futkoss utána ha akarsz valamit amit automatán csinál a rendszer tök feleslegessen és nem kell neked.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Az 'oldalra fekve' dolgot speciel én írtam, feltételeztem, hogy nem lesz jó a polár szûrõ mûködésébõl. DE ha mégis mûködik a dolog, akkor azt írd, ne RÖFFögj ... Ezeket a rövidítéseket 12-13 éves korig nem gáz csak írkálni.

Szóval? Mûködik oldalt fekve ha nézed? Tényleg érdekel!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

zaki
<#taps>
bezzeg a lejárt hitelkártyám adatait még mindig nem tudom törölni, csak ha a goldon lejárt, vagy ha az új kártyámét megadom.

DarkSector
Hát ja izlések...

zaki
Az vagyok, de ez írtó gagyin néz ki 😄

Harlekin
<#nevetes1>
Moby
Ez vg-nek ment volna (vagy kinek).

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ez kész... LOÁL... Szarrá röhögöm magam 😄
Nem mûködik, ilyen nincs is, ha lefekszel nem látszik, nem is igazi...abba ne hagyjátok 😄
A baj az, hogy úgykábé fingod nincs a témát illetõen.
Van komoly probléma a 3d-vel, mégpedig a fókusz<->konvergencia problematikája, de ebbe most ne is menjünk bele. Már csak azért sem, mert fekve játszom éppen, és most szart sem látok (bár lehet, hogy ott basztam el, hogy nem papír a szemüveg).

ROTFLMAO

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
naja... :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Az a 2. rész

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Kár rivjúkat írni neki, mert mehet rá az elõzõ/elõzõ évi vagyis "This is the best Assassin's Creed" 😄DDD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
tudom de az nem érdekel, nagy a kísértés 😄

DarkSector
Ott a spoiler felirat. 😊

TDC Geronimo

szega96
ilyeneket ne tegyél fel mert majdnem megnéztem, elinditottam és utána mondom h nem, nemszabad 😄

Seth
Én felinstalláltam pendrive-ra,onnan megy minden rendesen. Nincs az az isten hogy ezt a soktízórás Skyrim-et lemezrõl toljam

DarkSector
Ez se kutya:

"Skyrim Xbox 360-as textúra bug

Úgy tûnik karakterünk eléggé rövidlátó a Skyrim Xbox 360-as verziójában, ugyanis a textúrákat, amelyek a távolban még elfogadhatóan alacsonyabb felbontásúak közelebbrõl nézve sem látja élesebbnek, ugyanis a játék azokat elfelejti kicserélni a nagyobb felbontásúakra. A Bethesda szerint ez a csúnya a hiba csak akkor lép fel, ha a játékot felinstalláltuk a vinyóra.

A hivatalos fórumon a következõket nyilatkozták: "A Skyrim sok dinamikus streamelõ rendszert használ, beleértve a textúrákat is. Páran már jelezték, hogy bizonyos textúrák mérete ideiglenesen lecsökken az Xbox 360-on, és utána nem változik vissza. Megállapítottuk, hogy ez a hiba nem fordul elõ, ha lemezrõl játszunk, és a játék a cache-ben van (nincs installálva)".

A Bethesda megígérte, hogy a hibát a következõ frissítésben orvosolni fogják, így azok is rendesen tudnak majd játszani, akik installálták a játékot."

Szóval ne installáljatok...<#idiota>

DarkSector
"Két másodpercenként bõvül új taggal az Xbox Live

A Microsoft online szolgáltatása nemhogy töretlen, de egyre növekvõ népszerûséget tudhat magáénak.
Az Xbox Live marketingért felelõs fõnöke, Robin Burrowes azt nyilatkozta, hogy a szolgáltatás népszerûsége a 2002. novemberi indulás óta megállíthatatlanul növekszik.

Állítása szerint minden második másodpercben egy új tag regisztrál. Az Xbox Live indulásakor mindössze 50000 játékos regisztrált, 2009-re azonban ez a szám 20 millióra növekedett, amit a Kinect 2010-es megjelenése még 15 millióval bõvített, így tavaly év végére már 35 milliós felhasználói bázissal kellett számolnunk. Manapság az emberek már nem csak a játék miatt vesznek konzolt, az Xbox 360 tulajdonosok háromnegyede filmeket is néz, 72%-a pedig különbözõ letölthetõ tartalmakat tesz magáévá. 42% használja a közösségi hálózatok elérésére és beszélget barátaival miközben videót vagy TV adást néz."

Soldiers
Hello xbox 360-ra keresek Assassin's Creed 2 GOTY (DLC ne legyen felhasználva ) és Assassin's Creed Brotherhood (DLC ne legyen felhasználva) PM ha nekem már nem kell és ha eladod jó áron megveszem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
ja.

Seth
Ezzel a bevezetõ, Masyaf-os résszel nincs gond különösebben, majd Isztambul

DarkSector
Lehet csak így hogy a srác a videóban nyomta, nekem szebbnek (homályosabbnak tûnt az AC2) látszott. Brotherhood-al nem játszottam.
Meg van mikor a karaktereket mutatja közelebbrõl eléggé kontrasztosabbnak tûnt, jobban kidolgozottnak, de elõfordulhat hogy csak rosszul emlékszem.

DarkSector
Hája most télen a titánok kora van, sok igényes cucc jön ki, nehéz dönteni mivel játszon az ember, sok a 9/10 meg 4/5-ös cucc.

Seth
Nem tudom, nekem nem tûnik jobbnak a grafika. Ráadásul töri a képet szinte egyfolytában a városban de néha a kisebb mellékterületeken,barlangokban is,sõt a 10 négyzetméteres szobákban
A Desmondos részek meg röhejesek

TDC Geronimo
Modellek megint jobban néznek ki ez már elsõre látszik. Meg van már ilyen "dust" effekt meg hasonló dolgok.

Van már 3 review

" Not only has the gameplay mechanics improved from the previous game, but all of the graphics look a lot better – which is a feat considering how good Brotherhood really looked."

the guardian - 4/5
gadget review - 5/5
9/10 from Strategy Informer.

DarkSector
Én a vieóbüól csak annyit tudok meg/tudtam meg, hogy fasza helyszínek vannak, van hav is!!!
Meg valszeg ha nem is lett szebb de hozza a régi szintet vizuális szempontból.

Bár nekem még így a videóban is élesebbnek tüntek a tereptárgyak mint eddigi részekben.

Harlekin
3D is érdekelne akkor már, hogy milyen lett ACbe. Felezi-e felbontást, romlik-e a frame illetve a részletesség stb. Aki magára ismer a #111697-es kommentbe jelezze! 😄
TDC Geronimo
Nem nézem meg elsõ 20 percet, majd "élõbe" 😊

Elvileg 2 perc és jönnek a reviewk. Hosszáról tudni valamit? Maradt a 20+ óra single?

DarkSector
Amire válaszoltam abból a hsz-ból sem derült ki hogy 3d-re kérdez rá. 😊

1-1

Harlekin
3d re lenne szerintem kiváncsi,de ez ebbõl nem derül ki!!
DarkSector
Állat az ahogy kezdõdik...

DarkSector
Nézd meg mielõtt törlik!!!

SPOILER!!!!

TDC Geronimo
nájsz

Harlekin
Öcsémé a 2 tv és beszarás annyira jó!Azt mondta mindent üt ami eddig volt!

Harlekin
Valódi 3d a szinház!
Amire ti nagyba gondoltok 3d megjelenítésen az a holografikus 3d na az nagyon nagyon messze van.Fõleg xboxon<#nevetes1>
Harlekin
LOÁL!
Amire te gondolsz a papirszemüveges 2 féle szinü gagyi na az nincs !
A jelenlegi technológia amit mostanába a megjelenítõknél alkalmaznak 2 félét külömböztet meg Aktív amit a samsung preferál és a passzív amit a többi!
Aktív annyít tesz hogy a tv 2 kölömbözõ képet "vilogtat",(hogy értsed) a szemüveg amivel nézed hol az 1 ik szemed takarja"villóg,sötétedik stb" hol a másikat.A villogásból semmit nem látsz csak az agyad érzékeli az átbaszást és 3d nek veszi a láttotakat!
A passzív pedig 1 fóli réteg van a képernyõn ami minden páratlan sort és minden páros sort külömbözõ fényként közvetit amit te szintén nem látsz,de a szemüveg amit viselsz hozzá az a polarizáció miatt az 1ik sort az 1ik szemnek engedi át és értelem szerüen a másikat a másik szemnek!Ha kommentelsz valamihez legalább a legalapvetõbb dolgoknak nézz utánna!Bemész a tecsoba és biztos van legalább 1 3d tv kirakva és nézd meg majd utánna fikázz!De tõled ezt már megszoktuk<#kacsint>
DarkSector
broáf. 😛

szega96
Vissza fogok, és a dicsõségben fogok pompázni

DarkSector
Ok egy nap ránézel majd a listára és akkor majd emlékezz vissza erre a pillanatra. 😊

szega96
Ez köztudott

DarkSector
Hát ja gondolod te.. 😊

szega96
Ezt nemhoznád be 😛

DarkSector
hahaha mert abbahagytam. 😊
De elméletben bármikor meglennél. 😊

szega96
meg gyorsítani, és hasalás hejett félig seggen csúszik a csávóka, és az elsõ pályában én vagyok a pro 😄

DarkSector
Van az az ingyenes játék mikor a kis avatar figurával kell akadályversenyt futni, na az elég primitív, csak ugrani meg hasalni lehet....

Mr Manson
Tudtok nekem mondani valami egyszerû játékot (bármilyen) amivel két kontrollerrel lehet játszani egymás ellen. ARCADE lenne a legjobb.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
sí....😛