XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Sims™ 4 is available in 18 languages, independent from the languages that Origin Client and Store support. This includes Simplified Chinese which was released in January!
If you wish to play the game in a different language than English, follow these steps:
In your Origin Client, once logged in, go to My Game Library.
On The Sims™ 4 Base Game, right click and choose Game Properties.
Click on Advanced Launch Options and choose the desired language from the drop-down menu.
You can choose from the following:
Chinese (Simplified or Traditional)
Czech
Danish
Dutch
German
English (U.S.)
Finnish
French (France)
Italian
Japanese
Korean
Norwegian
Polish
Portuguese (Brazil)
Russian
Spanish (Spain)
Swedish
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én se tudok Sims 4-nél magyar feliratról.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.17. 21:13:04
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha tudsz, kuldj egy kepet a jatek dobozarol.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Kis segítség kellene! 😊
Ismerős vett egy X Seriest és mellé a gyerkőcnek a Sims 4-et.
A dobozán a játéknak az áll hogy a magyar nyelvű is a játék, viszont sehogy nem tudják beállítani, sajna én nem értek hozzá és ott sem vagyok.
Anyira jutottam google-al hogy a rendszerben be kell állítani hogy Magyarország a tartózkodási hely és magyar a nyelv.
A rendszer felülete az magyar, de a játék továbbra is angol.
Lehetöleg úgy írjátok meg a választ ha az lehetséges hogy én mint kb laikus azt telefonon továbbítani tudjam egy teljesen laikusnak. 😄
Előre is köszönöm!
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Táp, túlmelegedés. stb.
Milyen Xbox? és mikor hol vetted?
Xbox ügyfélszolgálat:
06/80/204-999
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.09. 15:40:19
Adversus solem ne loquitor
Persze nem gond, csak nem értem akkor a gyorsmenübe ilyen alap dolog miért nincs ott. 😊
Bár nekem alapon furcsa mert mikor kikapcsolom teljesen a gépet akkor is hallom halkan búgni a gépet mintha még a ventilátor is menne nagyon lassan.
Meg van ugye ez a Quick Resume, amikor 4-5 játékot le tud tárolni és azok közt váltogatni, de hogy kikapcsba is megjegyzi-e azt nem néztem.
De Xboxon is elvileg mennie kell, ha kikapcs előtt nem lépsz ki egy játékból.
Szerintem a +fél év oka elsősorban pont ez a gyenge frame rate. Erre gondolhattak, amikor cp2077-hez hasonlították. A cp2077 a last gen hardveren futott nagyon gyéren.
Hát azt kell mondjam teljesen rápörögtem erre a cuccra.
Érzem, hogy jó lesz ez, csak attól félek nem lesz 60 fps mód, és még 30-ban is köhögni fog.
Ajh add istenem, hogy lerakjanak végre egy fasza rpgt.
Vagy tényleg nagyon kellett nekik az a +fél év.
(Amúgy lehet már jelentkezni bétára itt)
Starfield meg a 15 fps, hajaj.. nemtudom mi lesz ebből, mindenesetre maga a játék jónak tűnik.
1. Diablo 4 jön jövőre... wtf
2. Persona játékok jönnek xbox-ra
+1 Starfield frame rate .... uhh.... 20 fps
gamertag: kenobita
1. a kontroller a "nagy gomb" megnyomására bekapcsol, utána kialszik az X és ennyi, a gép bekapcsolva marad.
2. a töltő működik (2 akksi van, feltöltve)
A kontroller, az akksi, a töltő, vagy a gép halt meg?
Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2022.05.26. 21:56:50
gamertag: kenobita
"Február 1-28. között a Broken Sword 5: The Serpent's Curse-ben kezdhetünk nyomozásba George és Nico oldalán, míg február 16. és március 15. között a tavaly megjelent Aerial_Knight's Never Yieldben száguldhatunk ütős dallamokra. A visszafelé kompatibilis játékok között február 1-15 között a Hydrophobiát találjuk, míg február 16-28. között a Band of Bugst."
Ezt használja valaki? Működik még? Ha igen hogyan tudom a Series X-en magyarrá varázsolni a játékot?
Ha a mostani Anniversary Editionra akarom felrakni akkor is működik csak az új dolgok angolok maradnak?
Meg kell nézni, hogy melyik futárszolgálat intézi a kézbesítést (anno nekem a UPS volt), és a honlapjukon általában lehet módosítani a kézbesítést.
Amúgy meg tök random szokott lenni, írnak egy sms-t hogy holnap viszik 8-17:00 között.
Fain karácsonyi csomagba megkapják 5 kilo havanna barnával egyetemben<#idiota>#idiota>
Aki intézett már ilyet: Visszaútnál majd hívnak hogy melyik nap lenne nekem jó vagy egyszercsak itt lesz random? Mert nem igen vagyunk itthon a munka miatt.
Ez manapság már általában a default állapot bármiről is legyen szó 😄
Én volt, hogy már mondtam nekik (nem az ms-nél, hanem teljesen más cégnél), hogy kapcsoljanak valakit aki érti is, hogy miről beszélek, aztán a másik kollega érdekes módon pikk-pakk megoldotta a problémát.
Mondom mi a gondom. Nincs címkém.
Kérdi mit akarok szervizelni. Mondom xbox kontrollert.. Az jó mert nekik a rendszerben win 10 adaptert jelez ami nem xbox kontroller... majd pötyög valami és mondja.. akkor ezt a carbon black kontrollert akarja??? Hát eddig is az volt a leadva..hirtelen mégis az lett... Aztán mondja nincs email cím a fiókhoz rendelve.. Mondom mivan?? Akkor eddig hogyhogy küldték az email hogy elindult a rendelés meg nincs címke ?? Totál káosz van.... Törölte és elvileg létrehozott egy új szerízelést megint.. Most várom a csodát hogy végre hátha meg fog érkezni az email róla...
Egyébként ilyenkor nem feltétlen az MS a ludas, ugyanis a UPS (vagy mittudomén melyik futárszolgálat) API-jával generáltatja le az oldal a shipping labelt, és valószínűleg az hasal el.
Írj a supportnak, azok majd megoldják.
Igen Crysis 4et olvastam. Végre. Sose tudnak titkot tartani mindig kiszívárog minden. Remélem emiatt előrébb kerül a hivatalos bejelentés majd
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.26. 13:20:09
Az enyém pl már júliusban lejárt:
Ez a színvonal valahol a pcs game passal egyenértékű az is ilyen retek szar mindig van valami baja.. Kibaszom a faszba azt veszek egy újat inkább
Dreamscaper - February 3
Besiege Console - February 10
"A jó hír az, hogy az Apple-exkluzivitás hamarosan véget ér, és a platformer PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is megjelenik: erre egészen pontosan március 1-jén kerül sor. Az átiratok feljavított textúrákat és animációkat hoznak magukkal."