XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát nem feltétlen érdekel, mivel dolgoztam hasonló helyen amikor egy új termékbe alapokat tettünk, és összeszerelés elõtt az alaplapok 40% olyan minõségû volt hogy asszem normál minõségi szitán nem ment volna át, javitgatott barna odaégetett, alaplapokat tettünk switch-ekbe, és csomagoltuk el!!!
Nem maszekban, hanem hivatalossan a gyárba!!

Szóval amirõl nem tud az ember az nem fáj.

Mint a boltban, lehet otthon leesik a parizeres zsömid akkor kidobod a kukába mert félsz hogy piszkos lett, holott a pékek meg belekenik a taknyukat...stb. 😊

legyen garancia és jóéccakát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
ÁÁÁ ilyen nem létezik ez csak a filmekben van!<#nevetes1>
X aktákban létezik csakis a képzelet szüleménye lehet.Hisz 1 tökéletes világban élünk ahol soha senkit nem basznak át!<#nevetes1>
Harlekin
Az megint más ha a Te tudtodal a saját géped van 3 ledbõl javitva vagyis nem javítva hanem alaplap cserélve MS nél és így használod.Meg az is ,hogy esetleg 1 konzolszervízbe bemész veszel teljesen árába 1 novicsentó új gépet és közbe meg kapsz 1 ujragolyozott és isten tudja hogy henkeltett!!!
<#kacsint>
Harlekin
Te nem ez a lényeg hanem az hogy mit lehet és mit nem!Ennyi... erröl van szó .Te szerinted nem lehet semmit csinálni itt vannak az érvek,hogy mit lehet.Erre jön a szokásos mellébeszélés.<#kacsint>
DarkSector
most is az van és faszábban megy mint a régi. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Jatekaim.hu-n van AC:R 8000FT Bontatlan Budapesten átvehetõ hátha érdekel valakit 😄 csak vigye el valaki mert nekem nagyon szúrja a szemem, de nem akarok költeni xD

bexinho
Félreérthetõen fogalmaztam. Elnézést. Nekem 2007 óta van xbox-om (azóta is ezt nyüstölöm, heti 3-4 napban folyamatosan, ha nem több). Azóta követem a konzollal kapcsolatos témákat, híreket. Pár évvel ezelõtt (talán ezen a fórumon, vagy egy másikon) volt nagy balhé abból, hogy valamelyik online konzolos üzlet más által visszavitt (nyilván hiba miatt) konzolt tett be a jó helyére, a jót meg megkapta az illetõ. De megismétlem, nem tudom melyik bolt volt!!!!!! De a válaszotokból kivettem a lényeget, köszönöm!

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Moby
Hagyd, felesleges... vannak sokan akik eképp kompenzálnak 😊

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Ezek szerint? Mi szerint? Nem vennék, de nem feltételezek ekkora cigányságot, ezért mondtam, hogy Mulder ... Ha valamelyik konzolbolt mégis megcsinálná, elkenném a srácok száját a pénztárgépen!

40 éves, mégjobb ... bár tökmindegy

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
loál!
Nem õ lenne az elsõ!
De csak annyit,hogy ezekszerint Te biztos szivesen vennél a tecsóba 1 teli felbontott üditõt ezekszerint!Pedig az csak pár 100 forint
Ennyit arrol,hogy mit lehet és mit nem!!!Nem kell ehez Muldernek lenni

A 15-20 éves 3d tecnológiához meg csak annyit,hogy az x alapja az Intel 1969-ben kifejlesztett proceszora tette le az alapokat.
Harlekin
Az nem fog,de nem hiszem örülnél 1 3led bõl és társaiból gyógyitott boxnak!
Macccy
Jólvan Mulder, de ne lovald nagyon bele magad, mert rámennek az idegeid ... <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo
Senki se mondta, hogy a 3D arra való hogy belemerülj...Egyszerûen kurvajó úgy tolni, ha meg van rendesen csinálva. Tegnap pl resistance 3at próbáltam ki és eszméletlen jó volt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Az a legfaszább ha veszel egy gépet és kiderül hogy megy warez is rajjta....😊

Macccy
Jah, és hogy kicsit végre az XBOX360 -hoz is kapcsolódjon ez a sok 3D szarozás:
a játékoknak véleményem szerint nem 3D kell ahhoz, hogy belemerüljön az ember, hanem tartalom! Gyúrnának inkább arra a sok tüzijáték szarakodás helyett ...

Harlekin
Nem tudnak kivenni belölle azt ugyan miért nem?Beleraknak 1 javitott alaplapot a boxba minden további nélkül,hogy sértetlen marad a garancia matrica!Tudom mert nekem fél évente van szétszedve a box és sértetlen a garimatrica! De akkor nézzük tovább a dolgot fatt boxnál kicserélik a hdd-t WD házibarkácsra semmibõl nem veszed észre.És akkor még a kontroller belsõkrõl nem is beszélve!!!<#kacsint>
Macccy
Hû akkor te már biztos jutalékot kell kapj az áruházaktól, hogy ennyi csillogó szempárt irányítasz hozzájuk! 😊
A véleményed és a véleményed között pont akkora szakadék van, hogy semmi, ismerjük mindketten a fórumokon kommentelõ emberek elfogult vagy kevésbé elfogult írásait, ugye? Én a technikai feature-ökre, korlátokra, hibákra kíváncsi vagyok, de miután felhoztam egyetlen ÉLETSZERÛ hibát, ami máris jelen van a megjelenítõk nagy százalékánál és mivel még mindíg ott tartunk, hogy nincs szemüveg nélküli 3D tv, így az oda-vissza mutogatás felesleges is: te kiadtál rá pénzt, használod, én nem adok ki rá pénzt, mert zavar a szemüveg és mert azt gondolom, hogy egy 15-20 éves technika értékesítése ...

Ettõl függetlenül el fogok menni valamelyik áruházba és meg fogom nézni mit tud most a fullos 3D technika.

DarkSector
Ha nincs OUT akkor sehogy...
Bár ez fura tudtommal mindegyiken szokott lenni. 😊

Muttley
Tudja vki,
hogy lehet HD TV-hez jack dugós fejhallgatót csatlakoztatni?
(nincs rajta ilyen kimenet)

Just do it :)

Macccy
Én tõlük vettem a konzolt másfél éve, a gép is be volt zacskózva, MS matrica a helyén volt a dobozon, kontroller és táp és társai pedig lesütött zacskóban. De ha ki is nyitották volna, úgy mit csináltak volna vele? Nem tudnak semmit kivenni belõle, proci nélkül sokkal lassabb lenne ugyanis <#vigyor>

DarkSector
Hát kötve hiszem, észrevennéd ha egy gépet már szétszedtek volna elõtte.
De ennyi erõvel semmi se biztos.
Ráadásul ha a gép nem is, de a cuccok hozzá, olyan zacskóban van amit szét kell szakítaniuk hogy kibontsák.

bexinho
Sziasztok!

Mi a véleményetek a "konzolvilág"-ról? Megbízhatóak? Valóban dobozos, eredeti konzolt árusítanak? Csak azért kérdezem, mert régebben olvastam (nem tudom melyik oldallal kapcsolatban), hogy egy bizonyos online konzolüzlet felbontott gépeket árusít.

Ismerõsöm fiának szeretne minél olcsóbban, ezért is szemeltem ki ezt az oldalt.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Renjike
ERETNEK !!! nekem muszálykibirnom a PC-s megjelenésig...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TDC Geronimo
Azért húzták le, mert hogy ez már a 3. AC 3 éven belül és sok minden ugyanaz maradt. Mondjuk a 259. copypaste codnál nem tudom ezt miért nem említik na mindegy...

Aki eddig szerette ACt az ezt is szeretni fogja. Története tovább megy (20+ óra single) a helyszín nekem nagyon tetszik úgyhogy. Holnap már tolom is végre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Vicces a 7 pont, bárkitõl is.

8 pont korrekt szám, annál több meg fanság kérdése.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
Engem igazábol nem befojásolnak a pontok, soha nem nézem 😄
AC a kedvenc sorozat, kíváncsi vagyok a folytatásra, de majd idõvel beszerzem 😄

nem is kapott annyira fényes pontszámokat most 😉 összeségét nézve

AC:R Reviews - (hardwired.hu)
Eurogamer – 7
TSA – 9
Digital Spy – 4/5
Destructoid – 7.5
OXM – 8
CVG – 8.5
Wired – 7
OPM – 9
X360A – 88
Joystiq – 4/5
Strategy Informer – 9
Videogamer – 7
Edge – 7
MondoXbox – 8.7
Gamer.no – 5
Play3.de – 8.5
Eurogamer.de – 8
Eurogamer.se – 7

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szega96
Renji kibírtam 😄 NEM rendeltem meg az AC-t 😄

Harlekin
KS 2 be te rájöttél,hogy lehet az amerikai fociba kivédeni a hátulról érkezõ védõt?Képtelenség számomra és ez miatt nincs meg a 60+ jardos acsi.Felviszem 62 yardra a labdát ott hagyom hogy levigyenek majd bemondom a hosszú paszt hagyom hogy felfussanak 30 yardhoz.Eldobom 2 védõn átmegyek és mindig 1-2 yardal a TD vonal elött 1 hátulrol érkezõ védõ leránt:-S
Moby
"hogy karót nyelve ülök a kanapén 2 órát és még be is zizzen tõle a fejem, pihenõt kéne beiktatni"

Nos, a led nálam a hálóban van, és mivel fotel ott nincs, csak fekve tudom használni, és szombaton vagy 7 órát nyomtam le egyben (igaz a kanapén a másikon, nekem az kényelmesebb).
Neked véleményed van róla, én meg használom. Ölég nagy a szakadék a kettõ között. Én azt mondom el kell menni oda ahol ki lehet próbálni, és ott kell megnézni, boxal, filmel, amivel lehet, és úgy már el lehet dönteni, hogy valakinek kell-e vagy sem, mert olyan indokokat hoztok fel, amibõl csak az látszik, hogy esetedben pl még csak nem is láttál ilyet, merthogy a valódi hátrányait senki meg sem említi itt a topikban (van neki az is bõven).
Ráadásul nagyon nem milyen milyen anyaggal nézed. Van egy aktív 6500-ös samu led itt az irodámban is, csak itt nincs hozzá xbox, ergo ha valakinek itt mutatom meg, csak az "explore 3d" anyagait tudom megmutatni, amire mindenki megvonja a vállát, pedig gondolom ezek mennek az áruházakban is promónak. Ha ugyanezt otthon teszem mondjuk a GeOW3-al, pláne mondjuk a plazmán, akkor csillogó szemmel veszi az útját valamelyik mûszaki áruház felé. És még játék és játék között is nagy különbségek vannak, bár jellemzõen azok is egyre jobbak.

Macccy
Na ez egy frankó válasz volt.
Nos akkor ahogy sejtettem:
- Passzív technológia nem igen mûködik (semmiképp se kényelmesen) szabadon fetrengve a tv elõtt
- Aktív LCD/LED technológia szintén nem mûködik fetrengve
- Aktív Plazma ezek szerint mûködik ... érdekes technika

Mindazonáltal nekem ez a bajom vele és senkit se beszélek le róla, de pont emiatt tojok jelenleg én a 3D -re, mert az nem tévé nézés és nem home cinema, hogy karót nyelve ülök a kanapén 2 órát és még be is zizzen tõle a fejem, pihenõt kéne beiktatni. Én fetrengek, játék közben is, ha kanapé van a karfa párnára heveredek (szemüveg lezúz, fülem letör, kép elsötétül) 😊

De a leírásod jó volt, köszönet.

DarkSector

DarkSector
Durvás

😄D

zaki
nem tudjuk, mert itt nincs warez

DarkSector
nem kell, elég utalnod. 😛

szega96
Holnap jelenik, és akkor majd érkezem érte 😄

DarkSector
Ne olyat kérj ami még meg sem jelent. 😛

szega96
Akkor egy AC:R-t légyszives

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Nálam.

Muttley
Bermudakonzol-t próbáltad?

szega96
Van olyan bolt, ahol lehet kölcsönözni játékot mondjuk 5 napra, és jó árban is van?

Muttley

<#vigyor1>

DarkSector
Ja basszus nemtudom miért írok Wesker mindig, csak annyira hasonló a 2 karakter hogy sokszor összetévesztem meg a nevük sem segít sokat a megkülönböztetésen...szóval Krauser az íjjával, igen 😄

Muttley
úgy érted
Krauser az íjjával?
😊

Moby
"Ezeket a rövidítéseket 12-13 éves korig nem gáz csak írkálni"
Amikor az ember a személyiségfejlõdés során eljut oda, hogy a megfelelési kényszere elsorvad, az egyúttal azzal is jár, hogy az addigi konvenciókat úgy hághatja át, hogy közben nem is áll az rosszul neki. Épp ennek voltál tanúja.
<#vigyor>

"feltételeztem, hogy nem lesz jó a polár szûrõ mûködésébõl."
A kérdés ennyire nem is egyszerû.
Mivel úgylátom te a 3d-t mindevégig az LG passzív cinema3d-jével azonosítod, és ilyenem épp nincs (bár gondolkodom, hogy lecserélem az aktív ledet), ezért ide nincs gyakorlati tapasztalatom, tehát csak elméletben okoskodom:
De, mennie kellene. A két lencse eltérõ pólusa fekve éppen megfordul, ami ugyan gáz, de a tévéknél kényszeríthetõ, hogy akár SBS-nél, akár TAB-nél cserélje fel a képeket, tehát ez kompenzálható. A megoldás hibája: egyszerre nem alkalmazható normál és fektetett lencsére egyidõben.
Aktív led/lcd:
Nem megy. Mivel mind a kijelzõ, mind az aktív szemüveg (ami valójában lcd származék) polarizált, ezért 90 fokkal elforgatva nincs átereszthetõ fény.
Aktív plazma:
Mindenhogy megy. Mivel a kijelzõ nem, csak a szemüveg polarizált, és a megoldás mikéntjébõl fakadóan pozíciótól független, ezért egyszerre használható fekve és normálban, egyidõben, beavatkozást nem igényel.

Asszem elég kielégítõ a válaszom 😊

DarkSector
Jah de ez a része soha nem kötött le, hálisten 1 nyamvadt acsit sem raktak bele...😛

Egy hasznos dolog van benne, hogy játszható karakter a végén Wesker, az íjjával.
Csak odáig el is kell jutni (megszerezni mint karakter)

Muttley
@DarkSector
a Resi4 HD-ben is van Mercenaries mini-game (mint a pc-s verzióban), ha
végigvitted 1x a gammát?