XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
múgy a 3d-t a filmek végett utáltam meg, mert amit okoz a normál 2d-s filmekkel az valami ordítóan szar.
Mit okoz???
Moby
"Amúgy a 3d-t a filmek végett utáltam meg, mert amit okoz a normál 2d-s filmekkel az valami ordítóan szar."

Na ezt most magyarázd meg kérlek! Izgatottan várom 😄

Adversus solem ne loquitor

"A gagyi 3d szemüveg ami a játékokba nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

LOL! <#hehe>
DarkSector
ÁMEN. 😄
3d nem gáz mert az nem ONLY hanem egyszerûen nem kapcsolom be, de kinekt az onlyvá tesz bizonyos címeket, bár azért se kár.

Amúgy a 3d-t a filmek végett utáltam meg, mert amit okoz a normál 2d-s filmekkel az valami ordítóan szar.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mondtam hogy te gazdag vagy? Nem. Ezt általánosságban, kivétel erõsíti a szabályt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Én is így oldottam meg, viszont így csak állandó hangerõt kapsz, nem tudod növelni,csökkenteni, hacsaknem a füleseden van hangerõ poti.

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Nyilván nem fognak minden játékot 3d be kihozni,mint ahogy nem fognak soha minden játékot kinekt vezérlésel sem ellátni!
DarkSector
Elélvezel ha írok vald be kis huncut. 😛

Harlekin
Na ne ezt azért ne ide,hogy ki mit és hogyan tehet meg.Én ma speciel kocsin ültem és árut vittem ki címre.Figyeld B.P. 12. kerület... házaspár se gyerek se kutya se macska senki.Felépitettek ird és mond 1600 nm es házat amihez most vittem ki 300 ft ér FA anyagot hogy az elkészült uszómedencére ideiglenes mondom ideiglenes tetõt tegyenek.Mert nemszeretnék hogy a hó beleessen.Tehát ne a sarkosított ki mit tehet meg gazdag szegény szöveggel gyere.Én ha 200 évig fogok élni és végig dolgozni se fogok annyit keresni mint amibe az a ház került.
De hogy témánál legyünk
Természetesen Nem kell az 1 éves lcd-t lecserélni 3d re.De aki most jutott el oda hogy vegyen lcd-t vagy akármit simán elérhetõ összegért van a 3d tchnológiás megjelenítõ.
Moby
Óriási! 😄
Írj még plz!

DarkSector
És fogy el a pénze.
Most mindenki bevásárolt 150k-ért lcd-t azt nem sokan vannak abban a helyzetben hogy gondolnak 1-et azt a 3d miatt 1 hét mûlva vesznek egy újat csak mert kitalálták a 3d-t.
Ezért nem tud foglalkoztatni, persze aki gazdag 2-300k-t rákölt meg megteheti az könynen mondja hogy hát ez szuper, meg elterjedt. 😊

DarkSector
nm. 😊

DarkSector
ez 4 játék mennyi is jelent meg csak ebben a hónapban? 20-30-40?

Muttley
BIG thx 😊

Just do it :)

Harlekin
há de bazz mindig kell valami!!!Ezért jut elõrébb az ember!
Moby
"Ez is gyerekcipõben jár, kezdve ott hogy kevés játék támogatja."

a jelen:
Geow3 - csekk
Batman AC - csekk
AC:R - csekk
Halo CE Ann. - csekk

Képben vagytok, ez a lényeg <#idiota>

DarkSector
Na jó persze, de ahoz is kell antenna, kell valami nem elég egy tv.
Nekem még baromira nem éri meg, ezért lóvésok csávóknak van még egyenlõre. 😊

Harlekin
A másik része,hogy ne csak abból indulj ki,hogy játék.Rengeteg 3d adás létezik.Ne a magyar felhozatalra gondolj!Van 1 ismerõsöm aki él hal a satelites dolgokér több 4 méternél nagyobb antenna díszeleg a kertjébe!Közel 150 3d csatorna létezik!
DarkSector
emígy...😄

KATT

DarkSector
Ja majd jönnek én meg majd megveszem a 3d-t. 😛 Majd. 😛

Muttley
hogyan?

Harlekin
Mivel amikor az elsõ játék (Avatar) kijött ehez a technologiához 1 3d lcd 37 colos 500-600 ezer körül mozgott(akkor vettem a sima 37 colos lcd-t 244-ér viszonyítás kép).Most a 37 colos 3d tv-t megkapod 150 ér.Ergó teljesen felesleges volt a játékokat eddig így csinálni,hisz ugyse volt széles vásárló közönség a megjelenítõk terén.De mivel most simán elérhetõ áron mennek sorra jönnek a játékok.
DarkSector
Ez is gyerekcipõben jár, kezdve ott hogy kevés játék támogatja.

DarkSector
THX bár én maga a tv-re voltam kíváncsi egy normál tv-hez képest (elsõ hsz-ban írtad is) de ez is jó. 😊

DarkSector
Ott van jobbra fent egy outputocska, az 2 rca piros-fehér.

Ezeket átalakíthatod hogy kapj egy jacket...

Harlekin
Piros kék 1 rakás szar na az tényleg a gyerekcipõ.Ezekhez képest!
Harlekin
Aktívnál a tv beszélget a szemüveggel.Valahogy így
TV küldöm a jobb szemnek a képet!
Szemüveg oké akkor letakarom a bal szemet!
Tv most megy a bal szemnek a kép!
Szemüveg Akkor most takarom a jobbot!

Passzívnál

A TV tegyük fel csak 4 kép sorból áll

A szemüveg a jobb szemednek csak és kizárólag az 1 és a 3 as sort engedi át a bal lencse meg a 2 es és 4es sort.

Persze mind a 2 esetben ezek a képek mást és mást tartalommal rendelkeznek hogy az agyad át legyen verve!

Ettõl érthetõbben nem lehet ezt leírni
Muttley
így fest a hátulja:

többek között, emiatt vagyok bizonytalan egy komolyabb Logitec hangfal vétel ügyében is
PC-hez van neki zöld színû audio dugalj
oda simán O.K. a fejhallgató jackje is
a TV-n viszont nincs hová beilesszem
javaslat, ötlet, bármi?

DarkSector
Á értem vagyis technikailag másképpen mûködik.
Köszönöm a linkeket azért. 😛

(Amúgy annyit hogy az avatar játék piros-kék szemüveggel is nagyon szuperül látható, csak éppen akkor ha nincs gyors mozgás. viszont ha lassu akkor tökéletes.)

Harlekin
Mind a 2 esetbe 2 külömbözõ képet jelenít meg a 2 szemednek amit a box ebben az esetben küld!Lényegében ennyi...Ezt a sima tv nemtudja.
Harlekin
DarkSector
Nah ebben kérem a segítséged, mert ezt a részét nem vágom, láttam ilyen tv-t, 3d-s adást (játékot) de mi a tv dolga? egyszerûen nem értem.

Lehet parasztosan lelmondani vagy bonyolult? 😊

Harlekin
Mert azt meg is kell úgy jeleníteni értelem szerüen!
DarkSector
És minek kell 3d tv ha a játék állítja elõ a 3d-t??

Harlekin
Csak hogy világos legyen kicsit a kép!
A gagyi 3d szemüveg ami a játékokba nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A paszív szemüveg

És az aktív

DarkSector
Nem azért ellenzem ahogy mûködik ba+.
Mert szemüvegbe a faszom játszik 10 orát, na ezért ellenzem, de személyes vélemény. 😄
értesz?

Majd ha nem kell hozzá szemüveg, és olcsó lesz majd akkor.

Harlekin
Na látod ez a baj nem is tudod hogy hogyan müxik de ellenzed!
Harlekin
Már írtam miért, mert a szemnek idõ kell mire rááll és hozzászokik, valamint ha egy cseppet elmozdul a tekintet, elkékül vagy elpirosul a kép vagy zöldül vagy éppen milyen szín kerül elõtérbe és melyik a háttérbe...

MIVAN??? rááll??? Mire?? Azonnal 3d hatást látsz ahogy felveszed a szemüveget!!!MILYEN SZINEK??? MIRÕL BESZÉLSZ!!!Fogalmatok nincs errõl éltek bazzz ebbe a nyomorult piros kék szemüveges 3d világba!!!Nincs ez már a mostani játékokba!!!!Tényleg bõdületes marhaságokat ne irjatok.
A mostani játékokba amik 3D be is mennek 2 eltérés van a 2d megjelenítés és a 3D megjelenítés között.1 hogy 3d-s,2 hogy picit de csak picit sötétebb a látvány ennyi...

Avatár játék és a film se a 3d anaglyph(kék piros) technológiát használta
DarkSector
Amúgy valaki elmagyarázza majd 1x nekem ha a gép állítja elõ a 3d-t akkor minek külön 3d-s tv?
mert ezt nagyon nem értem egyenlõre...😄

DarkSector
Egyenlõre én is ellene vagyok fõleg azért mert ezért a kellemetlen gyerekcipõbe járt technológiáért még borsos árat is kell fizetni.

DarkSector
Fikázni lehet annélkül hogy nem próbálta ki, mert ha maga a technológia nem tetszik neki, azt õ tudja, technikai részletekbe belemenni az más.

Én pl rühellem a kinektet, elsõsorban az idióta játékok miatt, amik nem tartoznak az izlésembe, persze ettõl még másnak kellemes szorakozás.

Én néztem az Avatart 3d-be többek közt (a játékra gondolok), ami eleve erre teremtõdött, de ezt hosszútávon egy full végigjátszásig nem tudnám elviselni.

Már írtam miért, mert a szemnek idõ kell mire rááll és hozzászokik, valamint ha egy cseppet elmozdul a tekintet, elkékül vagy elpirosul a kép vagy zöldül vagy éppen milyen szín kerül elõtérbe és melyik a háttérbe...

Harlekin
Ezek a 3dhez HSZ-ek kísértetiesen hasonlítanak a kinektes HSZ ekhez.Mindig azok fikázzák és természetesen azoknak van tökéletes "elképzelésük" és megdönthetetlen érveik akiknek nincs is és nem is használták és jobb esetben csak halottak róla!<#nevetes1>
DarkSector
Annak akit érint:

"Batman: Arkham City – mentsük, ami menthetõ

A Warner Brothers arra kéri az Xbox 360-as játékosokat, hogy segítsenek megoldani a Batman: Arkham City eltûnõ mentéseinek rejtélyét. A probléma elõször a fórumokon kapott publicitást, ahol többen jelentették, hogy játék közben eltûntek a lementett játékállásaik. A Warner elnézést kér minden érintettõl, és egyben arra kér mindenkit, akinél a hiba jelentkezik, hogy minél részletesebb információkkal szolgáljon az esettel kapcsolatban, hogy minél hamarabb beazonosíthassák a hiba okát.

A következõ adatokra kíváncsiak:
Xbox 360 hardverünk és szoftverünk verziószáma.
Hogyan tároltuk a mentéseket (HD, memóriaegység, US😎?
Fut-e nálunk az Xbox 360 "Holiday 2011" jövõbeli rendszerfrissítés bétája?
Tapasztaltunk-e hasonló mentés eltûnéseket mielõtt installáltunk volna bármilyen Batman: Arkham City kiegészítõt, és ha igen, melyiket?
Tapasztaltunk-e hasonló jelenséget, mielõtt installáltuk a két frissítést a játékhoz?
Ha belefutottunk a problémába, a Warner csapatával a [email protected] címen vehetjük fel a kapcsolatot."

Harlekin
Bazzze,de 100 szónak is 1 a vége ez onnan indult ki,hogy nem lehetségesek ezek a dolog.Pedig de...
DarkSector
Megcsinálják a mikiék szerintem, ha meg nem veszed észre hogy javitva szétszedve lett már, akkor õk se, leszarják akik ott dolgoznak olyanok mint én mikor a panelekkel tesztelõdtem...

a 3-4 év után már ha a panel helyett egy saktáblát adtak volna a kezembe azt is PASS-osra nyomattam volna a tesztgépen és forrasztottam volna amígy nem megy át. 😛

DarkSector

Harlekin
Persze de csak miután megtörtént.Mint ahogy esetleg megveszed a javított szart és behal rövid idõn bellûl és majd mehetsz fûhöz fához,hogy most mi legyen.Hisz Te vettél 1 vadi új gépet.Majd kiderül hogy hoppá gari ugrott mert már javítva volt a gép.Bizonyitsad be,hogy nem te szedted szét és vitted valahova javíttatni.Majd miután ez nem jött össze érvényesíteni szeretnéd a garit.Ennyi...
DarkSector
De érzem baszod. 😊

Harlekin
Ja értem akkor ha becsukod a szemed és tökönrugnak.Akkor nyilvánvalóan az se fáj!Hisz nem látod nem tudsz róla!
DarkSector
Fõleg nem az informatika világában, mikor a pc-dhez elmész venni egy vinyót egy ramot vagy egy vga-t és kapsz egyet a polcról furán szakadtan és ugye a fuvar közben sérült meg még véletlenül sem a tulaj használta elõtte és rakta vissza a dobozba...😄