XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
NA! A Halo CE Anniversary -ról valakinek személyes 2D élménybeszámoló? <#vigyor> Megéri a 9 rongyot, vagy inkább kicsit késõbb?

Assassin's Creed 3 -ról? Az fura lett, miért változott meg annyira Desmond külseje? (az elsõ nemtomhány perces videót néztem és bár sokkal részletesebb, de alig ismertem rá) Vagy csak nekem rossz a szemem? <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Forrás: http://realorfake3d.com/

Conversion: http://www.slate.com/articles/news_and_politics/explainer/2010/01/how_do_you_convert_a_flat_movie_into_3d.html

És ezzel részemrõl lezártnak tekintem a 3D témát mert még mindíg nem ide tartozik!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Macccy
"Mit húztak hova??? OMFG Szálj ki ebbõl plíz, tökéletesen inkompetens vagy a témát tekintve. Ha érdekel, gyere el, megmutatom, illetve mesélek róla ezt-azt(van némi érintettségem a témában). Ha nem, akkor szimplán csak lépj túl rajta, de próbáld meg ezeket a megveszekedett baromságokat hanyagolni."

A "szálj" az két L! Attól mert OMFóvodás rövidítéseket használsz és mert nem értesz hozzá, még nem lesz igazad. MEGKÉRTELEK, hogy hanyagoljátok ezt a szaros 3D témát a topicban, ahová nem is nagyon tartozik, de képtelenek vagytok rá! Íme amirõl beszéltem:

"Many studios are "faking it" by converting 2D films into 3D post-production. Worse, the studios are not being upfront in their advertising, with some people feeling ripped-off after paying extra fees for the "3D Experience." If you only have one-eye's worth of content, you can't just make up the content for the second eye. It's not as simple as the re-colorization that happened to classic movies."

Ugye nem kell lefordítanom, még egy Media Markt -os eladónak se?! És íme pár nyilván jelentéktelen gagyi film, az õ konvertált gagyi 3D -jükkel:

Titanic (James Cameron said, "It's never going to look as good as if you shot it in 3D. But think of it as a sort of 2,8D") <#nevetes1>
Harry Potter and the Deatly Hallows: Part 2
Transformers 3: Dark of the Moon ("between one-third to one-half of is converted ... All of the CGI was converted, which may not be a problem in most movies, but considering the transformers are the stars of the film, if they're not rendered natively in 3D, then viewers are kind of not getting the real deal")
Captain America
etc.

De nincs vész, mert a Hannah Montana -t rendesen megcsinálták neked 3D -be (bár valószínûleg azt sem sztereoszkopikus kamerával)! Enjoy!

szega96
Ugye?

Igen, egészen biztosan ez így van.
Harlekin
Imádom ezt a fórumot!Hazajövök beleolvasok és máris szebb a napom!2 hsz írás-olvasás után minden bajom elszáll!<#nevetes1>
Harlekin
<#nevetes1>
Harlekin
Nesze te sötét hogy értsed miröl is van szó

Batman 3d

A tükörforditás

Önnek nem kell várnia a "Game of the Year" változatot játszani Batman: Arkham város 3D-ben. Amikor a játék megjelenésekor októberben, akkor az két fajta 3D támogatást építettek be az Xbox és a PS3 verzió lesz játszható a sztereoszkópikus 3D-kompatibilis televíziók, a tevékeny-szemüveget. A PC verzió tartalmazni fogja az Nvidia 3D Vision technológiát támogató 3D-s kimenet kompatibilis TV vagy monitor, ha véletlenül van egy GeForce GPU. Ezen kívül a játék támogatja a rendszeres éves anaglif 3D, amikor játszott egy HDTV a "3D-s szemüveg rendelkezésre álló videojáték. " Ez valószínûleg ugyanaz TriOviz tech használt Arkham Asylum . Tehát akkor is, ha nincs díszes 3DTV (és csak egy díszes HDTV), akkor látni néhány köpeny szinte fel az arcodra.
szega96
A "bármit" az egyben van.😄

Harlekin
Te oltári nagy marha ezt a technológiát évek ota tudják a videokártyák bizonyos példányai ezek teszik a szaros 2d-s játékokat ugy mond 3d-s játékká!Ehez a technologiához a szaros szines crt tv is jó!De ettõl még az a játék nem lesz olyan 3d s mint amit most a tv-k nyújtanak.Amirõl itt szó van!!! És te erölteted ezt a középkori papirszemüveges baromságodat.De a multkor már rájöttem,hogy te ahoz is sötét vagy hogy értelmezz bár mit is rendesen!
Harlekin
Te szerencsétle te a 3d tv-s megjelenítésröl van szó azon nincs a papirszemüveg ennyi...
szega96
Azzal mi a gond,hogy a hdmi-beviszi a hangot te pedig az rca-t bedugod a tvbe(ha szükséges akkor jack átalakítóval) és így oldod meg a hagot?

Muttley
köszi 😊 megkuksizom
picit vissza hangszóró témához

TV adás vagy PC csatlakozás esetén RCA jack átalkítóra van szükség, és a TV-be csatlakoztatva
DE
ha X360 hangját akarom felturbózni egy fullos hangszórószettel, akkor egy ILYENRE van szükség, amit a Kexbox360-ba csatlakoztatok a HDMi kábel mellé, így HDMi már "csak" a képet közvetíti, míg az AV átalakítón jön a hangorkán

jól gondolom?

Just do it :)

szega96
Totti, te az Esztergomi Konzolmániától vettél már valamit?

Sharkoon x-tatic v3? Keress rá, egész jó cucc.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Sziasztok!
Mitõl lehet az, hogy bármikor próbálom frissíteni az xboxomat, nem sokkal a folyamat vége elõtt leáll, és nem fejezi be. Próbáltam dvd-n, pendriveon, de sehogy sem sikerül. Van valami ötletetek?
Elõre is köszi a segítséget!
Renjike
Háhháháááá 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
ismerõs a csaj.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Muttley
TUD-e vki,
olyan 5.1-es fejhallgatót
ami tisztán szól alul-felül, és nem szakítja be a dobhártyádat
+ erõs basszus szabályzó van benne?
(nem árt, ha jó az összeszerelés minõsége és a nulla szervizigény sem)
Panasonic RP-HT711-et váltana

Just do it :)

zaki
szingli. 😊

szega96
Ja semmi, elõjött az alsó kép is

szega96
Amúgy ez online van?Vagy szingli?

szega96
Jóvan leszarom, megveszem xD (kössz most ezt nagyon kellett) xDxD

zaki
lol 😊

zaki
Szépen visszahízott Jackson

DarkSector
Xotic 800MP

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Lassan kiderül minden... 😊

"Problémásak a PS3-as Skyrim mentései - belehalhat a játék

Nemcsak az Xbox 360-on vannak gondok a The Elder Scrolls V: Skyrimmel, úgy tûnik a PS3-as verzióra is ráfér még egy kis tesztelés.
A múltkori Xboxos textúra fiaskó után itt a következõ kritikus hiba, ezúttal PS3-on. Számos Playstation tulajdonos jelentette, hogy bizonyos idõ elteltével a Skyrim olyan szinten elkezdett akadozni, hogy az már a játszhatatlanság határait súrolta. A játékosok nem tudnak egyetlen NPC-vel sem beszélni, iszonyatosan elkezd szaggatni a játék és a framerate is drasztikusan csökken.

Kiderült, hogy a hibajelenség csak akkor fordul elõ, ha a mentések nagysága eléri a 5MB-ot. A gond az, hogy ezt nem is olyan nehéz elérni, hiszen a mentések a beleölt játékidõ arányában nõnek, a tesztek azt mutatják, hogy olyan 16 óra játék után már bizony bárkinél elõjöhet ez a jelenség. A végleges megoldást jelentõ patch megérkezéséig annyit tehetünk, hogy másfél-két óránként újraindítjuk a Skyrimet.

A hibajelenség egyáltalán nem ismeretlen a Bethesda elõtt, mivel a Fallout 3 PS3-as verziója is hemzsegett a hibáktól, köztük ugyanez a mentés bug.
Már csak egy legény van talpon a vidéken, és ez nem más mint a jó öreg PC, melyrõl ezidáig még nem derült ki hasonló kritikus hiba."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Ne fájdítsd a szívem 😄

TDC Geronimo
új AC <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
A kép csak illusztráció. 😊

ÜDV.Nincs valakinek eladó Kománya xbox-360-hoz?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Alapvetõen kicsit idegesít amikor valaki értelmetlenûl okoskodik és ráadásul baromságokat beszél ezáltal a saját fantazmagóriáját erõszakolva másra. Ja, nincs ilyen. Soha nem is volt. Az City-ben nincs. Dehogy. 3D tv nélkül ezt tudja az xbox, nyugodtan állj fejre, és forogj, te propeller.

Harlekin
Hagyd már 20 éve a lolka bolkát is így néztük!
<#nevetes1>
Moby
Addig is nevessünk együtt, hogyan tolják a szerencsétlen nyomorultak a 20 éves, gagyizós 3d-t, ahelyett, hogy megkérdeznék a nagymagyar szakembereket, hogy merre is az elõre:

Adversus solem ne loquitor

Moby
"így nem kellett utólag ráhúzni a layereket. A jelenlegi 3D filmek túlnyomó többsége sajnos ilyen gagyi 3D. "
"Ahogyan lentebb is leírtam, ismerem a technika mûködési elvét"

Mit húztak hova???
<#wilting>
OMFG
Szálj ki ebbõl plíz, tökéletesen inkompetens vagy a témát tekintve.
Ha érdekel, gyere el, megmutatom, illetve mesélek róla ezt-azt(van némi érintettségem a témában).
Ha nem, akkor szimplán csak lépj túl rajta, de próbáld meg ezeket a megveszekedett baromságokat hanyagolni.

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Nem tudom kinek szól a többes szám, de Mr. Darkon kívül én is benne voltam a témában ...

1) Ahogyan lentebb is leírtam, ismerem a technika mûködési elvét majdnem teljesen, nem is beszéltem semmikor se piros-kék szemüvegrõl. Szóval ezt át is ugrom.
2) Nem, ez nem Kinect -hez hasonló hozzászólás, mert míg azt kipróbálás elõtt (és után is) jó ötletnek és valódi innovációnak tartottam, a jelen casual játék lehetõségek ellenére is, addig a "3D" sem nem innováció (20 éve az lett volna) sem nem hasznos (NEKEM! ez az én véleményem csupán) ... Ennyi. És itt befejezném a 3D véleményezését, mert ez még mindig az XBOX360 topic és nem a Samsung/LG marketing találkozó!

DarkSector
Nem tudom mit konvertáltak hová, de a 3d-s mozifilmek (horror) kb olyan faszák mint egy '78-as horrorfilm. 😊
Meg az akciófilmekben is pl X-men mikor a lézergecisugarak meg takonylabdák repülnek az a kamerabeállítás meg hatásvadász bullettime annyira ócskán néz ki simán 2d-be hogy röhej.

Macccy
Te, mindjárt az jön, hogy a szemünk a rossz figyeld meg! <#vigyor>

Macccy
Én értem mire gondol a srác: sima 2D filmekbõl konvertált 3D filmek! Ennyi! Ezekkel van a gondja és ez volt az ami miatt megfogadtam, hogy nem megyek el több 3D mozi vetítésre egy darabig, amíg le nem cseng ez a gagyizós 3D hullám. Az Avatar más téma, azt az alapoktól kezdve 3D kamerákkal is(!) vették fel így nem kellett utólag ráhúzni a layereket. A jelenlegi 3D filmek túlnyomó többsége sajnos ilyen gagyi 3D. És ezt nem úgy mondom, hogy nem láttam!!

DarkSector
Nembaj van 1 vesém...😄

Komolyan ha lenne pár millám, nem szaros videójátékokkal játszanék. 😊

Seth
Szerintem pár 100k-t még rá kéne fizetned 😊

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
OFF: Nincs valakinek egy ilyen? Becserélném a boxot rá.

DarkSector
Igen erre gondoltam ez szerintem szar, az aktív-passzív oké hogy ebbõl jobb csak ott ugye drága amit irtam is, de igen ez a papirszemüveges szar. Nálam amugy ez is mûanyagszemüveges, mert nekem nem papir van. 😊

DarkSector
3D-s filmeken nézd meg az effekteket.

pl Végsõ állomás 5. kurvagáz.
Fûrész 7 mégnagyobb omg.

Pedig a kedvenceim, elõzõ részek messze jobbak.

Harlekin
És az a baj ezekkel,hogy itt szemüvegel is megmarad ennek a 2 szinnek a mosot fos tónusa!
Harlekin
különbség!!
Harlekin
Azért van külömbség

Harlekin
Pár példa a régi gagyi gyerekcipõs papirszemüveges kép látványa szemüveg nélkül!

És amit mostanába látsz a 3d TV-n szemüveg nélkül

Harlekin
Úgy is irhattam vólna,hogy na ez nincs a mostani tvkhez ergó a játékokhoz se.<#kacsint>