XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
+999 like

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Mekkora game volt<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
ilyen kell nekem 😄

Moby
Még anno vagy 2 éve az akkori iphone-om kapcsán kezdett el érdekelni a parrot drone, amikor megjelent (akkor még csak szifonnal ment). Szerintem attól jobb cucc egyszerûen nincs. Elmentem megnézni, nem is volt büdös drága, de szórakoztunk vele 10 percet, és rájöttem, hogy kb ennyi is volt a témában (meg az akkuban is), és többet nem venném elõ.
A modell az más, de abba meg nem köll motor, meg sokezer dodós kacat a belébe.

Adversus solem ne loquitor

szega96
Kéne ebbõl egy remake, xbla-ra 240 pontért 😄😄

DarkSector
De ez egy poén volt, mivel ugy indult hogy az xboxomért cserébe kérnék egy olyat, nem lesz nekem soha annyi pénzem hogy tudjak venni ilyet, ez csak álmodozás...mint írtam ha lenne pár millám akkor nem videojátékokkal játszanék hanem egy ekkora helivel. 😊

Muttley
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem lebeszélés 😊
de az RC dologra érdemes aludnod
ha komoly cuccot akarsz, az zsebbe nyúlós
értsd 100 e. fölött mindennel együtt
és
4-5 hét alatt megunható, nagy bukással tudod csak eladni
és amit összesen ráköltenél abból már egy komolyabb bicikli, esetleg longboard is kijön
csak mondom 😉

Just do it :)

DarkSector
Nem nézted a helit videoban? sokkal könyebb a leszállás mint egy repcsinél mint a valóságba...😄

szega96
Hát lehet hogy a helikopter sem tartana tovább, amikor a leszállásra kerül sor 😄

DarkSector
Ingyen ajándék a Microfoséktól, mert 10évesek lettek gratula...
Igaz az ingyen ajándék csak egy sima avatar kellék. 😛

Ajándék letöltése.

DarkSector
Tudod olyan RC-t akarok amit nem csak 1 alkalommal tudok használni...mert ezt lehet egyszer elengedem azt elrepül elõlem....😄

szega96
Igen Box-ból megy a HDMI a tv-be, a hangszóróból pedig az rca ment a tv-be és szólt rendesen(mély is,minden).

HARLEKIN ezt is hozzáveheted a listádhoz 😉

Muttley
tessék 😊

#111966: sebaj 😊, átalakítóval vagy sem, de a TV-re küldöd a hangszóró kábelt, miközben HDMi és így mennie kell
ugye? 😊 (nem akarok lukra futni)

szega96
Most nézem nincs itthon rca-jack átalakító, csak jack-rca..
Még a DJ eszközökhöz volt rca-jack, de azok el lettek adva, mert váltottam usb-s midi controllerre.
Azthittem van még itthon, de nincs.
Bocs.

MM-ben lehet kapni 23e-ért 320-as slim vinyót. Van ilyen valakinek már? Én nem is hallottam róla, hogy van ilyen. <#help><#help>
Muttley
1ébként, mik a tapasztalatok
2.0 stereo vs. 2.1 dolby - hangzás vs. sub bass témakörben?

szega96
aha

Muttley
ha megteszed, thx 😊
de, ugye, HDMi csatid van a Kexbox-TV között, miközben ráküldöd a hangszórót a TV-re?

szega96
Nekem RCA ment a tévébe átalakító nélkül.Úgy mûködött.Szerintem így is fog.De ha akarod kipróbálhatom átalakítóval.

szega96
Átkell mennie

szega96
HARLEKIN TESSÉK #111957 😄😄

Milyen lett a Your Shape Fitness Evolved 2012 ???
Az elsõvel toltam, ott kevés volt a minigame, ez mennyivel másabb? Review-ot nem találok róla, pedig 11.-én már megjelent.
hellósztok.a monitoromra akarom kötni az xboxot és hogy egy olyan kábelt szeretnék venni rá de nem VGA kábel mer nincs olyan kimenete a monitornak... :S pls segítsetek
Muttley
nincs gond vele, ha átjön így hang, ahogy te mondod
átjön?

Moby
Az adatlapja szerint túloztam, csupán 125000...

Moby
Ha már RC kellene, ebben gondolkodnék:

A turbina 20 órás élettartama (160.000 rpm) némileg csökkenti élvezeti faktor, így csak 9.5/10 <#vigyor>

DarkSector
És kitõl kaptál erre engedélyt? Rontod a konzol rosszhírét. 😊

Harlekin
Látod simán csak legyen hozzá eszközöd<#nevetes1>
DarkSector
Router...de csak bizonyos funkciókat enged a dolog.

DarkSector
"Jah és tegnap a codba xboxon EGÉRREL ÉS BILLENTYÛZETTEL 42 fraget csináltam 2 halál melett!totál szar boxhoz az egér"

Nemhogy te is hallgattál volna az ostoba elõítéletekre (fps az nem konzolra való. 😛)

Vakok közt félszemû a király. XD

Harlekin
jó szorosan gumipókkal!<#nevetes1>

De mit és miért szeretnél vele!?
Harlekin
Ja bazz tényleg ez ki is maradt a picsbe
Harlekin
Dehogy elég sose elég!
És szerintem ps3 on sokkal jobb a 3D mint boxon!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Jah és tegnap a codba xboxon EGÉRREL ÉS BILLENTYÛZETTEL 42 fraget csináltam 2 halál melett!totál szar boxhoz az egér<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

GOOOO!
Estét.Egy kérdésem lenne.Hogy tudom összeköti a XBOX-ot a PC-vel?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

DarkSector
Arról egy 1000oldalas könyvet is kiadhatnánk. 😊

szega96
+miJen az árnyék a valóságban 😄

Harlekin
Ja ja ja pont mint amikor a miJen kábel kell,hogy legyen hang topic meg miJen kábel kel a monitorhoz,hogy jó legyen a kép,meg a monitor vs lcd,meg xbox vs pc,xbox vs ps3 stb ennyi erõvel magát a fórumot kellene letiltani.
Öcsém a 3d jelen pillanatba az xbox szerves része mivel alkalmas rá,hát uram bocsá,hogy az xbox topicba nem arról megy a vita,hogy a gyökér kutya tulajdonosok miért szaratják a kutyáikat a játszótereken.Ha errõl lenne a vita akkor jogos az észrevétel.Ez 1 fórum,ha nem tetszik a hsz max továbbsiklasz rajta,így müxik.Ráadásul nem 1 eget rengetõ fórum,hogy az elmúlt 1000 hszbõl bármi értékesrõl lemaradnál ezek miatt<#kacsint>
DarkSector
Elég a 3d köszönjük...😄

Harlekin
Hagyd a szarba tényleg ezt a kurva 3d-t,mert ide totál felesleges!Éljenek abba amit hisznek és kész!
Gyere livére inkább lenne pár kérdésem AC Revalationsba,mert most kezdem!
Marci0115
át kéne írni a topik nevét xbox360 + 3d topikra

Macccy
Nem 'avval' van a baj, hogy még helyesen írni se tudsz, hanem hogy nem bírod befejezni a 3D témát a nem 3D topicban. De sebaj, mert ahogy sikeresen ide tudtad vágni, van sok (kevesebb valódi sztereoszkopikus és több renderelt) "Real 3D" film, íííígy igaz. Szép volt!

HHhhhh ... Nem tudom miért kellett az az inkompetens-ezés, mikor világosan leírtam, mire gondoltam és voila' ... itt vannak a konvertált anyagú filmek! De csak kötötted az ebet, hogy nem értek hozzá, mintha nem akarnád érteni amit írtam.

Na, akkor 3D -zés lezárva végre?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
"A jelenlegi 3D filmek túlnyomó többsége sajnos ilyen gagyi 3D. "
vs.
"Forrás: http://realorfake3d.com/"
vs.
Real 3D:
2012
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
The Amazing Spider-Man
Brave
Dr. Seuss' The Lorax
Dredd
Frankenweenie
The Hobbit
Hotel Transylvania
Ice Age: Continental Drift
Jack the Giant Killer
Life of Pi
Mad Max: Fury Road
Madagascar 3
ParaNorman
Pirates! Band of Misfits
Prometheus
Resident Evil 5
Step Up 4
Stretch Armstrong
Texas Chainsaw Massacre 3D
Underworld Awakening
Wreck-It Ralph

Fake 3D:
2012
The Avengers
Clash of the Titans 2
Ghost Rider 2
Gravity
Hansel and Gretel: Witch Hunters
John Carter
Men in Black III
Star Wars Re-release
Titanic 4

Nem az a baj, hogy ostoba vagy, vagy hogy vergõdsz, hanem az, hogy újra és újra tökéletesen hülyét csinálsz magadból avval, hogy ámbátor halovány fingod nincs az egész témáról, ám mégis késztetést érzel, hogy a dologban tiéd legyen az utolsó szó.
Viszont alapvetõen nekem szimpatikus, ha valaki érdeklõdõ egy téma iránt, az ajánlatom továbbra is áll: jöhetsz, nézhetsz boxot, ps3-at, filmeket 3D-ben, különbözõ technikákon, legalább lesz némi elképzelésed róla, hogy is tolják ezt a médiamarktos eladók manapság <#nevetes1>

Macccy
Ja, ez engem is érdekelne ... vannak akik már biztosan tolják <#vigyor0> bár nem szeretjük õket!

SETH
Nekem "sajnos" egyik all-time kedvencem a Halo CE szóval, ha - márpedig valószínûleg - ugyanazt hozza, ugyanúgy mûködik az egész, akkor nagyonis kellene! 😊 Csak sajnos az ára nem egészen úgy alakul, ahogyan megígérték ... (40 dollár helyett 30 font a zavvinál és a forint is büdös szar)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

szega96
Jo tudom, estevan...Elnézéseteket kérem. :/

SZERK.:
Aki nyomja az AC:R-t attól megkérdezném, mekkora a bejárható terület?

Seth
Nincs AC3 😄

Kb mint Brotherhood-ban

PSN ID.: Beegabor

szega96
Aki nyomja az AC3-t attól megkérdezném, mekkora a bejárható terület?

Harlekin
Jah ennyi pontosan leírták!Szart se ér a pc-vel átalakított 2d-s kép mivel csak bizonyos számú kép állítható elõ.Ellenben a stereoscopic 3d kamera adta végtelen lehetõséghez képest!<#kacsint>
Seth
Halo - kicsit késõbb, talán. 1-2 pálya után ugyanannak tûnik mind a játékmenet,mind a hangulat,mint annakidején (azaz mai szemmel már kicsit unalmas-legalábbis nekem)

AC3 még nincs 😄. Desmond arca meg egy videóinterjúban tisztázásra került. Új arcmimikai rendszert építettek be,hogy részletesebb lehessen. Bár furának hat ennyi rész után, de valóban részletesebb lett ,megszokás kérdése

PSN ID.: Beegabor

szega96
Nem rossz a szemed,megnézed ezio-t az is full más.
De nem baj, az AC az AC😄