XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A modell az más, de abba meg nem köll motor, meg sokezer dodós kacat a belébe.
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de az RC dologra érdemes aludnod
ha komoly cuccot akarsz, az zsebbe nyúlós
értsd 100 e. fölött mindennel együtt
és
4-5 hét alatt megunható, nagy bukással tudod csak eladni
és amit összesen ráköltenél abból már egy komolyabb bicikli, esetleg longboard is kijön
csak mondom 😉
Just do it :)
Igaz az ingyen ajándék csak egy sima avatar kellék. 😛
Ajándék letöltése.

HARLEKIN ezt is hozzáveheted a listádhoz 😉
#111966: sebaj 😊, átalakítóval vagy sem, de a TV-re küldöd a hangszóró kábelt, miközben HDMi és így mennie kell
ugye? 😊 (nem akarok lukra futni)
Még a DJ eszközökhöz volt rca-jack, de azok el lettek adva, mert váltottam usb-s midi controllerre.
Azthittem van még itthon, de nincs.
Bocs.
2.0 stereo vs. 2.1 dolby - hangzás vs. sub bass témakörben?
de, ugye, HDMi csatid van a Kexbox-TV között, miközben ráküldöd a hangszórót a TV-re?
Az elsõvel toltam, ott kevés volt a minigame, ez mennyivel másabb? Review-ot nem találok róla, pedig 11.-én már megjelent.
A turbina 20 órás élettartama (160.000 rpm) némileg csökkenti élvezeti faktor, így csak 9.5/10 <#vigyor>#vigyor>
Nemhogy te is hallgattál volna az ostoba elõítéletekre (fps az nem konzolra való. 😛)
Vakok közt félszemû a király. XD
És szerintem ps3 on sokkal jobb a 3D mint boxon!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Jah és tegnap a codba xboxon EGÉRREL ÉS BILLENTYÛZETTEL 42 fraget csináltam 2 halál melett!totál szar boxhoz az egér<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
GOOOO!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Öcsém a 3d jelen pillanatba az xbox szerves része mivel alkalmas rá,hát uram bocsá,hogy az xbox topicba nem arról megy a vita,hogy a gyökér kutya tulajdonosok miért szaratják a kutyáikat a játszótereken.Ha errõl lenne a vita akkor jogos az észrevétel.Ez 1 fórum,ha nem tetszik a hsz max továbbsiklasz rajta,így müxik.Ráadásul nem 1 eget rengetõ fórum,hogy az elmúlt 1000 hszbõl bármi értékesrõl lemaradnál ezek miatt<#kacsint>#kacsint>
Gyere livére inkább lenne pár kérdésem AC Revalationsba,mert most kezdem!
HHhhhh ... Nem tudom miért kellett az az inkompetens-ezés, mikor világosan leírtam, mire gondoltam és voila' ... itt vannak a konvertált anyagú filmek! De csak kötötted az ebet, hogy nem értek hozzá, mintha nem akarnád érteni amit írtam.
Na, akkor 3D -zés lezárva végre?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
vs.
"Forrás: http://realorfake3d.com/"
vs.
Real 3D:
2012
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
The Amazing Spider-Man
Brave
Dr. Seuss' The Lorax
Dredd
Frankenweenie
The Hobbit
Hotel Transylvania
Ice Age: Continental Drift
Jack the Giant Killer
Life of Pi
Mad Max: Fury Road
Madagascar 3
ParaNorman
Pirates! Band of Misfits
Prometheus
Resident Evil 5
Step Up 4
Stretch Armstrong
Texas Chainsaw Massacre 3D
Underworld Awakening
Wreck-It Ralph
Fake 3D:
2012
The Avengers
Clash of the Titans 2
Ghost Rider 2
Gravity
Hansel and Gretel: Witch Hunters
John Carter
Men in Black III
Star Wars Re-release
Titanic 4
Nem az a baj, hogy ostoba vagy, vagy hogy vergõdsz, hanem az, hogy újra és újra tökéletesen hülyét csinálsz magadból avval, hogy ámbátor halovány fingod nincs az egész témáról, ám mégis késztetést érzel, hogy a dologban tiéd legyen az utolsó szó.
Viszont alapvetõen nekem szimpatikus, ha valaki érdeklõdõ egy téma iránt, az ajánlatom továbbra is áll: jöhetsz, nézhetsz boxot, ps3-at, filmeket 3D-ben, különbözõ technikákon, legalább lesz némi elképzelésed róla, hogy is tolják ezt a médiamarktos eladók manapság <#nevetes1>#nevetes1>
SETH
Nekem "sajnos" egyik all-time kedvencem a Halo CE szóval, ha - márpedig valószínûleg - ugyanazt hozza, ugyanúgy mûködik az egész, akkor nagyonis kellene! 😊 Csak sajnos az ára nem egészen úgy alakul, ahogyan megígérték ... (40 dollár helyett 30 font a zavvinál és a forint is büdös szar)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
SZERK.:
Aki nyomja az AC:R-t attól megkérdezném, mekkora a bejárható terület?
AC3 még nincs 😄. Desmond arca meg egy videóinterjúban tisztázásra került. Új arcmimikai rendszert építettek be,hogy részletesebb lehessen. Bár furának hat ennyi rész után, de valóban részletesebb lett ,megszokás kérdése
PSN ID.: Beegabor