XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nem véletlen töröltem, amúgy meg ha játszani akarsz velük, ne menj lájvra, ha pedig fogalmad sincs az egészrõl akkor kérdezd azt aki rávett a warezra... ez nem az a hely ahol ezekkel kellene foglalkoznia bárkinek is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ja az a legviccesebb hogy az origi júzerek is szopnak... nem értem mit kell kapálódzni, úgy sem ér semmit.

Totti5
BRUTÁL!!!

Totti5
Nem szivatok én senkit, mi volt a kérdés? nem láttam semmit.

Harlekin
A kis hamisak titokba küldik az okosságokat!<#nevetes1>Jön a karácsony...
na ezekér a 110 forintos szarokér nem kár.<#nevetes1>4 lemez bánta eddig,de azért várok azzal a kidobással.
Érdekel mi lesz ennek a vége,fõleg így hogy az eredeti lemezekkel is ezt teszi!Hogy talál erre megoldást ms.
Harlekin
gears megy,bf 3 megy
Totti5
Ja az MS suttyomba baszakodik az apval... nekem sem megy semmi, jött egy frissítés. Dobhatod ki az összes xgd3as lemezedet!

totti ugylatszik direkt szivatsz es nem akarod eszrevenni a hsz-t amit irtam nked lentebb ? :o na mind1

Harlekin
Jah!<#nevetes1>
DarkSector
A fasza karakteranimáció mennyit dob egy játékon nemsemmi...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Iszonyatosan várom,örök kedvenc,elsõ két részt rengetegszer kitoltam<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Ja értem hogy ez egy ilyen mellékes infó akart lenni, hogy WAREZ-ban is...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Így mégjobb :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Harlekin
Persze hogy vágom!De most itt is ez van ennyi a lényeg!
TDC Geronimo

DarkSector
Azt vágod hogy most az origirõl van szó? 😊

TDC Geronimo
aztaleborultszivarvégit... 😄

van bizony, olvasd xboxscene
Harlekin
Amúgy nálam se ismeri fel a lemezt!Reggel még játszottam vele most meg nem megy,de nem csak nálam szinte mindenkinél"warez".És az assasse megy meg az ace combat se meg a tököm tudja,hogy még mi nem.Érdekes hogy a bf 3 (xgd3)megy.Valami van!<#nevetes1>
TDC Geronimo

Seth
Valószínûleg az kiemelkedõ összhatást, a design-t értik grafika alatt nem pedig a szépnek szép de sablonos,sokszor ellõtt környezetet

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Néztem a VGA 2011 jelölteket.
Hol van a BF3??? 😮_o

És mit keres a listán a RAGE?

"Legjobb grafika

Batman: Arkham City
LA Noire
Rage
Uncharted 3: Drake's Deception"

kakaoskalacs
Igaz hazsnált Alan Wake-t nem találtam ausztriában , de helyette volt Gta:EpisodesfromLibcity 16eu és Dantes inferno 14eu

😮 Most játékjátékjáték

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

quad
diablo 3 1 honapon belul? die scammer. =)

Játék özön!Most 1 hónapig minden akciósan! World of Warcraft,Xbox feltöltés és pont, Diabló3 és minden,ami csak érdekel!Hatalmas kedvezmények csak nálunk! Ilyet még nem láttál! A részletekért katt ide:
https://www.facebook.com/KeysCodes

És ne feledd, az idõ gyorsan szalad,csak 1 hónapig él az akció!

Harlekin
oks azért thx!Akkor marad a további szenvedés csak rájövök valahogy.
Totti5
Nincs rá tippem. Be vagyok oltva amcsi foci ellen. Alapból nem értem a szabályait sem ( nem is akarom megérteni ), nézni és játszani sem bírom. Minden sportal csapattam eddig, kivéve az amcsi focit, amit még csak el sem indítottam...

Harlekin
Lényegébe hogy találtál valami megoldást arra,hogy cselezd ki a mögüled érkezõ amerikai focis védõket?Mert azok mindig lerántanak semmit nem tudok ellenük tenni.:-S és ezért nincs meg a 60+ yardos acsi.A másik szopatos ahol végig kell futni a pályán az 3.ra meglett mert ott minden védõ elöröl jön és kicseleztem õket.De ennél mivel passz játék van érkezik a legvégén 1 aki leránt TD vonal elött 1 yardra akár hogy futok.<#confused>
Totti5
Elkerülte a figyelmemet. Mi volt a kérdés?

!!!!!!

Harlekin
A multkor amit kérdeztem KS 2 rõl azt nem vetted észre vagy csak szimplán nem tudod?
Totti5
Ennyi.

Harlekin
Ha igen akkor is mi van!?Mivel az elõzõ AP 25 chalengen megbukott gépek flagjébõl se lett semmi,mivel pont ugyan azt a hibát produkálták a minden ok nélkül hibásként beolvasott totál eredeti lemezek is.Tehát simán lehet ap25 flaggel 1 teljesen érintettlen eredeti lemezt használt box is.
lolz nem mondod, hogy te is ismered, toltad stb 😊))

amúgy az Abe-bõl kéne XBLA, az a BEST xbla lenne evör, no doubt 😄
az istenkirály volt, szerintetek is ?😊

emlékszem, mindig rohadtsokáig elvittem, aztán a végén már elég nehéz volt és akkor még nemtudtam annyira angolul meg mittomén és az uccsó pályát vhogy mindig elkurtam, mert olyan volt, hogyha nemvoltal elég gyors, akkor nemtudtad befejezni a csekpont-tól és idõre kellett, aztán nemtom, igy tudtam szaladgálni, de nemtörtént semmi, ködös, annyira nem emlékszem, de nem lett vége, csak igy el lett kurva és nem lehetett továbbmenni vagy vmi ilyesmi 😊

Totti5
Este nekiállok a Buckafild 3nak😄D

szega96
Már én is tolom 😄 még csak most gezdtem de már imádom 😄

TDC Geronimo
Ahh gyönyörû ez az új AC, fõleg amikor este van.

szega96
Renji megvettem az AC-t :d

DarkSector
Az mit jelent? 😊

Flageli a gépet vajon?
DarkSector
"Modern Warfare 3 - nem ismeri fel a lemezt az Xbox 360?

Tényleg röhejes, de az elmúlt napok során többször is arról kell beszámolnunk, hogy a legújabb játékok éppen melyik platformon véreznek el.

Okozott már fejfájást a Skyrim PlayStation 3-on és Xbox 360-on is , de a Batman: Arkham City is felidegelt pár embert. Most éppen az Activision üdvöskéje van soron, ugyanis egyre több Xbox 360 felhasználó jelezte vissza azt, hogy nem tudja elindítani a Call of Duty: Modern Warfare 3 lemezét a konzolon, egy kellemes "unable to read disc" hibaüzenettel lesz csupán gazdagabb.

A Microsoft részérõl egyelõre csak annyi volt a tanács, hogy cseréltessék ki a hibás lemezt, de már olyan jelentések is érkeztek, hogy egy új példány sem oldotta meg az indítási problémát. Az Activision egyelõre nem reagált az ügyben (már a gamer magazinok is nyaggatják, tehát elõbb-utóbb kénytelen lesz), de a Call of Duty: Modern Warfare 3 rajongók miatt feltehetõen gyakran csuklanak arrafelé - meg persze az anyukájuk is.

Azt egyelõre nem tudni, hogy milyen régiókat érint ez a probléma, ha esetleg valaki találkozik ilyesmivel, kérjük ossza meg velünk a hozzászólások között!"

DarkSector
15ben a cod2 is... 😊

zaki
10ben szerintem bent van még a cod 4, és a waw is 😄
de a 15ben tuti

Mr Manson
LIVE Activity for week of November 7th

Xbox 360 Top LIVE Titles (based on UU’s)

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Black Ops
Battlefield 3
Modern Warfare 2
Gears of War 3

Érdekes 5 hely 3 COD! Hm ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

teddymac
Szegény félszemü emberek ,mi lesz velük 3d nélkül 😄

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Harlekin
jah néztem videókat de hidd el ez is csak a 15 perces érdekes kategória!
Bár végül is minden az kivéve a sex <#nevetes1>
szega96
De ez a parrot drone milyen fasza xD felszerelve kamera odarepülsz egy ablakhoz, bekukucsgálsz látod iphone-on h mi van bent😄 tiszta szájenszfiksön 😄

Harlekin
4 éve vettem 1 rc repcsit,hogy na ez most nagyon érdekel és rettentõen kell!Megvettem kivittem 3 szor reptetni majd a 3.leszállás kicsit nem úgy sikerült mint ahogy szerettem volna és letört a farok részbõl 1 darab.Megjavítottam majd kivittem reptettem 1 szer hazahoztam raktam jobra raktam balra és most 4.éve fent rohad a padláson :-D
Harlekin
<#nevetes1>
DarkSector