XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Igen ott, mert az alatt takony az egész képminõség. Ne mondjuk már erre azt hogy szép a képe, mert nem az. Zacskó meg nem a fejemre, hanem az ölembe kell <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
"subhd" 😄 😄 Az élet a hádénál kezdõdik? Amúgy most fejeztem be éppen és bár valóban nem túl szép (fõleg mert a pc-m belehalt high -on így a textúrát medium-lowra le kellett vennem) de azért nem is okádék. Szedd le a fejedrõl a papírzacskót és játssz vele! 😊 állat!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo
Keress fel egy szemészt. Másik szobából nézve lehet hogy jó a képminõség, de ha ez neked elsõ osztályú akkor nincsenek valami nagy igényeid. Nekem ez egy UC3 vagy egy AC:R után egy okádék. Helyenként van 1-2 látványosabb rész, de továbbra is ordít róla, hogy ezer éves a motor és sub hd.

Totti5
Már megbocsáss, de a képminõség elsõ osztályú, a frém fix 60 fps és ráadásul még szép is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Elkezdtem tegnap a kölcsönkapott MW3at. Hát zacskót kellett behoznom már az elején. Multiba is belenéztem, katasztrófa. Erre valaki azt merte mondani, hogy jó a képminõsége meg éles? 😄DDDDD jézusom virít hogy sub hd genny. Kampány meg ugyanaz, mint eddig. Iszonyat unalmas már.

DarkSector
Nah éleõben végigvitték a single-t? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
a BF3 annyira sz.r lett, h
1 perce 3 perces riportot szántak neki a BBCnews-ban
nem vicc
majdnem kijött az ebéd 😊

Just do it :)

Harlekin
Na így már más <#nevetes1>Amúgy ezt se néztem még nem is tudtam róla(a bõség zavara)De most gyorsan kérvényeztem 1 példányt 3 óra múlva frissen ropogósan meglesz és akkor meglesem!<#kacsint>
Totti5

Harlekin
winter sport 3 ról lenne szó gondolom,de az még nincs és nem is találok a megjelenésérõl konkrét infót.
Harlekin
õõõ még nem!
De gyorsan rákeresek!
Kinectre a kinect sportal elvoltam most azt a degenerált nyulassal ökörködök,betegen jó,meg ma akartam a rapalát elkezdeni,mert van benne multis motorcsónak verseny meg stb.
Totti5
Van kinectre olyan hogy Winter Sports, csekkoltad már?

Totti5
CODot letolom, Skyrimot elkezdem, ACt elkezdem, Faltoutot tolom a szünetekben, ez a terv😄DDD Duke Nukemot meg visszaadom a gazdájának, mert egy ordenáré szarkupac.

Harlekin
AC nagyon jóóóóó!<#kacsint>
Totti5
képtörés.. kár lenne érte, ha beáldozták a látványon és a frémen, mert idegesítõ tud lenni. Ma nekiállok, bár nehéz döntés... Skyrim vagy AC?😄

Renjike
BF konolon szerintem nagyon rakat szar :/// játszottam vele nem habisztira mondom :SS

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Oké, de kerekesk neked olyan hibákat amit fejleszthettek volna még...ha akarnék találnék gyengébb pontokat. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
van azért néhány 😊
Mortal2011, Forza4, Mirrors Edge, Deadspace, MW sorozat single része? 😊

Just do it :)

robotnyk
vsyncre gondolsz? engem nagyon szokott zavarni, de nem tûnt fel még eddig.
Seth
Frame lehet stabilabb, de úgy töri a képet mint mostanában semmi

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Új ACbe brutális AA megoldás van amúgy. Frame is jóval stabilabb, mint brotherhoodba. Holnap folytatom, de nagyon baba eddig 1-2 idegesítõ dologtól eltekintve.

DarkSector
Igen hívd, viszont elõtte BIZONYOSODJ MEG ARRÓL HOGY ONLINE FIZETÉSRE ALKALMAS-E A KARID.
Mivel Visa, ezért nézd meg van- a hátoldalán egy 3 jegyû kód, talán kicsit ferdén van odanyomtatva, nehogy megadd valakinek, csakis akkor ha vásárolsz biztonságos helyen.

Ha nincs akkor kell cserélned karit, menj be a bankodba holnap és igényelj újat, bár a rossz dolog az hogy 2hét szerintem mire megjön.

magyar accom van és nem 6 hanem csak 5 ezer lenne a 6 hó ha most hosszabbítom. csak hát hogyan ha nem fogadja el?

hívjam ügyfélszolgálatot microsoftéknál? vagy mit tegyek?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

DarkSector
de mondjuk meik az a játék manapság amire ne férne rá fél év + ? 😊

Mr Manson
Szarnak nem mondanám teljesen. Csapatban el lehet játszani, de annyi idegesítõ faszság van benne, hogy néha fáj. Fél év fejlesztés ráfért még volna, de ez van ... azért toljuk 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Ennyire szar a játék? 😊

TDC Geronimo
Héten jön PCre patch, konzolra meg kicsit utána cert process miatt.

zaki
nálam az arkham city szarozott néha indításnál, csak sötét kép volt, reset után lett csak jó.

Mr Manson
Nincs semmi. Amugy is egy rakat sz@@r még , erre ezzel is idegesít ... DICE ejnye ejnye

DarkSector
Érdekes dolog...:S
Nincsen még peccs?

Mr Manson
ehh ... tököm kivan ettõl a BF3tõl. Olyanokat fagyott már 3x a BOXom mint a ház.
Valakinél fent áll ez a probléma?

szega96
Hát-hát.. 😄 Muszály volt 😄😄 Vége nagyon ütött szerintem. Nekem bejött😄

Seth
Nem-e?Igaz, csak a 2. részt toltam 1000/1000 -re. A sztori miatt játszom ezt a sorozatot, az nagyon elkapott. De a Brotherhood illetve ez csak idõhúzás, sehol nincs benne az a hangulat, a titkok után járás, mint ami a 2. részben volt

Renjike
nem vagy fanatikus 😄DD

Szega tudtam h engedsz a csábításnak 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Seth
Nagyon nagyon untam 😄 Az utolsó negyedben kezdett erõsödni a sztori ,addig csak szarkavarás, nyújtás ment

szega96
Nah végére értem az AC:R-nek nagyon-nagyon jó volt.Mindenkinek ajánlom!😄

DarkSector
Pedig el kéne, magyar vagy külföldi accod van?
Biztos hogy 6000? és hogy 6 havi?

erstés visa virtuon kártyám van amit nem fogad el live hosszabbításhoz! nah most akkor mi van? 6hónapot kapnék 5000Ft-ért 😞

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

250GB tárolókapacitás (228GB használható szabadon!)
- játékok felmásolásához, mentések, XBOX Live letölthetõ tartalmak tárolására alkalmas Winyó Eladó. Érdeklödni nálam.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

DarkSector
Rising is lesz pc-re.
Mindegy hol nyitom mert úgyis oda irkál mindenki. 😊

Majd ha kiderül hogy fuccs a pc verzának átdobom a konzolosba.
Vagy nyithatunk mellé egy konzolba is..nekem 8. 😛

Seth
Minek a pc témák között nyitottad meg? Kizártnak tartom hogy megjelenjen

DarkSector

DarkSector
Ezért nem találkoztam vele. 😊

mw3 elado sürgös, ha kell vkinek pm!

Harlekin
ebayan szinte csak az van!
DarkSector
Ja mondjuk a helyedben én se tudtam volna.
Mindegy de amiket linkeltem tuti jók.

Vatera, és nem vágtam hogy nem eredeti, gondoltam az alján van egy cimke és kész, rá sem kérdeztem, elsiettem a dolgot. Mindegy, veszek egy eredetit.

DarkSector
Na igen ha logo nincs az necces.
De egy hivatalos boltban logoval árulni nem fognak utángyártottat szerintem.

Mind2 logo le van védve x360 és a Microsoft is, szóval ha azokra rá van festve az tuti eredeti.

Amúgy honnan vetted ezt a logo nélkülit?

kirol
Azt hittem, novemberben lesz.
De ha már hozzám írtad azt, akkor köv, hónapban már LT4.0+ is kell akkor. 😊

nekem fehérbe van minden féle logó nélküli, az alján sincs egy cimke sem, hogy ki gyártotta, a hivatalos driver fel sem ismeri, csak az eszközkezelõben levõ gányolással mûködik, így néz ki

Szerinntem bepróbálok egyet onnan, ahonnan mutattad, már csak a szétkapcsolási gondok miatt is, ami egy játékban baszott idegesítõ