XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogyi007
Barátnõm öccsének tervezünk gépet venni a néhai Multiformat (mostani nevén) mennyire ajánlott hely mostanság?

konzolokszervize a másik hely amiben gondolkodom 1 hónapon belül 3 premierjátékot vettem tõlük és minden rendben volt velük de a multiformat is korrekt volt régen mivel elsõ boxomat tõlük vettem csak látom mostanra új nevük lett.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Muttley
ha TV tuneres LCD monitort veszel, akkor
X360-LCD monitor kapcsolat = HDMi kábel (lesz kép és hang is)
ha olyan a monitor, ahol nincs hangod
akkor veszel egy 3-4 e.-ért egy használt, de jó hangszórót (hardverapro, expressz.hu)
és a hangszóró jack + monitor audio out (fehér-piros) összekapcsolod egy ILYENNEL

Just do it :)

egyébként azért kérdeztem mert boxot akarok venni és monitorral akarom használni(az olcsóbb)és elõször tájékozódni akartam, hogy ez lehetséges e.
köszi a válaszokat! 😊
DarkSector
Ja...😄még johogy elbeszélgetünk .... 😛 (egymás mellett....)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
<#nevetes1>
A HDMI-DVI-n bazzze,mert nem arra írtam amit te írtál,hanem arra reagáltam amit az enyémre írtál.
DarkSector
Hol nem megy hang?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
értelme nincs hisz hang nem megy rajta mint írtam <#nevetes1>
DarkSector
Black Friday akció

Fallout 3 (-25%) 29.99 USD
Full House Poker (-50%) 400 MS pont
Warhammer 40,000 Kill Team (-50%) 400 MS pont
Marvel vs. Capcom 2 (-73%) 320 MS pont

Fan Appreciation akció

Magic 2012 Arcade (-50%) 400 MS pont
Battlefield: Bad Company (-25%) 19.99 USD
Civilization Revolution!(-25%) 29.99 USD
Pinball FX - Marvel Pack (-50%) 400 MS pont
Pinball FX - Classic Pack (-50%) 400 MS pont
Pinball FX - Core Pack (-50%) 400 MS pont
Bejeweled Blitz LIVE (-50%) 200 MS pont
Bejeweled 2 (-50%) 200 MS pont
Assassin's Creed Brotherhood: Davinci Disappearance (-50%) 400 MS pont
Homefront The Rock Map Pack (-50%) 200 MS pont
Stacking (-50%) 600 MS pont
The Fancy Pants Adventures (-50%) 400 MS pont
Weapon of Choice (-50%) 200 MS pont
Flotilla Indie (-50%) 200 MS pont
The Baconing (-50%) 600 MS pont
Left 4 Dead 2: The Passing (-50%) 280 MS pont
Battlefield 2: Modern Combat (-25%) 19.99 USD
Super Meat Boy (-67%) 400 MS pont
Homefront Fire Sale Map Pack (-50%) 120 MS pont
OutRun Online Arcade (-50%) 400 MS pont
Happy Tree Friends: False Alarm (-50%) 400 MS pont
Phantasy Star 2 Arcade (-50%) 200 MS pont
Sega Soccer Slam (-50%) 600 MS pont
Sonic 4 Mobile (-29%) 4.99 USD
Full House Poker Mobile (-33%) 1.99 USD
Assassin's Creed: Altair's Chronicles Mobile (-40%) 2.99 USD
Bulletstorm PC (-50%) 14.99 USD
Street Fighter IV PC (-50%) 9.99 USD
Section 8: Prejudice PC (-50%) 7.49 USD
Ninja's Smoke Bomb Avatar (-14%) 190 MS pont
Ninja's Grapling Hook Avatar (-42%) 140 MS pont
Ancient Times Icarus Wings Avatar (-42%) 140 MS pont
Robots Hoverbot Avatar (-42%) 140 MS pont
Fierce Moves: Break Dancing Avatar (-41%) 190 MS pont
Winter Wear; Penguin Pet Avatar (-42%) 140 MS pont
Assassin's Creed Brotherhood: Harlequin Jack-in-the Box prop Avatar (-33%) 160 MS pont
Homefront RC Goliath Drone Avatar (-33%) 160 MS pont
Assassin's Creed Brotherhood: Premium Theme (-33%) 160 MS pont
Tron Evolution Premium Theme (-33%) 160 MS pont
Fallout 3 Premium Theme (-33%) 160 MS pont
Battlefield Bad Compay 2 Vietnam Theme (-33%) 160 MS pont
Official Duke Nukem Forever Theme (-33%) 160 MS pont

DarkSector
Ez írás nem beszéd. Még ebben sem értünk egyet látod. 😊

DarkSector
Jah lehet, de nemtudom van-e értelme...
Akkor már vagy egy HD VGA kábel ott megy külön hang, vagy HDMI ha olyan a monitor...😄

Harlekin
Õ szerintem arra gondol,hogy HDMI megy a boxba és DVI a monitorba!Mert hát ugye ilyen kábel van.Igaz hang nem megy rajta,de 1 próbát megér kérdés gyanánt!<#nevetes1>
Harlekin
Na ez a beszéd!
DarkSector
Az attól függ hogy neked mi az álláspontod? Mert annak a homlok egyenest ellenkezõje. <#pias>

Harlekin
Tényleg... A 3d leden az árnyék tû éles vagy mosottan jó?!Már akartam kérdezni?<#eplus2>
DarkSector
Igaz. 😛

DarkSector
Meg VGA-t is dugd mellé jam.

Jajj ember a VGA-DVI-HDMI az vagy-vagy alapon lehet használni, nem ÉS-ÉS alapon...
Vagyis csak egyszerre egyet, mert ugye a boxon csak 1 kimenet van...Most a RCA-Scart-ba ne menjünk bele, az van még de egyszerre csak 1 helyen küld képet.

Harlekin
Kárnak mentél bele!<#nevetes1>
A NO WAREZ helyére lehetnek inkább egy Mit,Mivel,Hogyan FAQ!szavazzunk!!!!<#nevetes1>
akkor a HDMI-DVI párosítás a legjobb ugye?
DarkSector
Már nem emlékszem Harry milyen varázsszót használt erre a Harry Potter-ben.
Monitoron ha van hangszoró akkor azt felhangosítod, ha nincs akkor sehogy...

VGA és DVI-on nem megy hang, HDMI-n igen.

DarkSector
Nem ez az elsõ ilyen kérdés.
Szerintem ha megnézitek a specifikációit akkor nem kellene feleslegessen várnotok a válaszadásra, hogy miket játszik le és miket nem.

Csak mediabox-nak SZAR...de játékgép lévén egy divx-es dvd lejátszó szintjén van, de feliratokat nem kezel...

Mennyire jó média centernek az XBox 360? Értem ezalatt a filmézést (DVD, DivX), zenehallgatást (MP3). Simán lejátszik minden ilyen formátumot? Elõre is kösz a válaszokat!
Harlekin
<#nevetes1>
és hangot hogyan tudok rá varázsolni?
DarkSector
1dollár vagy 1 font...nincs euro.

Valamint olyan karit kérj amivel lehet neten vásárolni, a hátoldalán van egy 3 karakteres kód

Renjike
nincs kártyám 😞( de lehet tesómét elkérem normális OTPvel is megy?? vagy hogy? 😄D 1 juróért jó meg van más gam is 1 ért 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Usgyi...😄

Renjike
én is meg akarom dik 1 euróért muszáj 😄D

Harlekin
Rá!Bedugod a kábel 1 ik végét az xbox slimbe a másik végét meg az lcd monitorb értelem szerüen!<#kacsint>
Miután ezt összehoztad ne felejtsed el megkérdezni itt,hogy most akkor hogyan lesz hang!?<#nevetes1>
DarkSector
OKS megvettem 1 dollárért!
😄
a jelszóban volt olyan karakter ami nem tetszett neki, ez volt a baj. 😊

DarkSector
Jah

próbálom de nem fogadja el a jelszót banyek...mielõtt megveszem kési a jelszót de nem fogadja el...:S

Renjike
ja megnéztem ezt az onliveot homefront laggol de a batman jól megy azt is emgnéztem .. végül is lasabb játék mint a homefront..

DarkSector
Most probálom kéne egy US vpn hogy beirjam kártyaadatokat, onnantól megvenném ja...eddigkarim nem volt hozzá, most meg ingyenes US vpn-t nem találok...😄

Renjike
MEGVETTED?

helló! az xbox 360 slim-et rálehet kötni lcd monitorra? és ha igen akkor azt hogyan kell?
DarkSector

DarkSector
Ja és Ghost Recon beta csak x-en lesz, PS3-on sajna nem...

DarkSector
Jah és akinek nem sikerül "normális" játékot összeraknia azt lewarezolhatjuk?
Huh, 😛

Nehogy azt hidd hoogy a BF3-ból azért fogyott annyi mert normális, hanem mert ráköltöttek az új motorra és szép lett ennyi elég is hogy megvegyék pre-order-be...

DarkSector
Amúgy én is csúnya warezos vagyok 70%-ban pc-n de hát most ez van magamellen is beszélek, az egy dolog nekem mi a jó de az hogy mi a helyes viselkedés azt sem felejtem el!

Megyek és ezért megveszem onlive-on az új Batman-t!!! 😛
1dolláré

TDC Geronimo
Normális PCs játékot kell csinálni és fogy rendesen (battlefieldek, valve játékok, witcher 2, skyrim stb stb.) Fosportokért senki sem ad ki pénzt szívesen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
bocs a caps-ért.

Amúgy gondold meg újra a fejlesztõk bármilyen rafináltak a bevételekkel, a warez tuti nem jó nekik.

Azért szerintem érthetõ a dolog, ha fejlesztõ lennék asszem énis ezt tenném.

Mond el nekem ha egy munkahelyen dolgozol mi a célod hogy sokat keress vagy hogy akinek legyártasz egy dvd lejátszót annak otthon mikor megveszi öröme legyen?

Hát naná hogy a lové, és te is munkásként leszarnád hogy ki mit gyárt és ki kapja meg és kik használhatják majd...

Totti5
2 hétet csúszott a PCs? amúgy ha olyan nagy biznisz lenne a portolás és csak úgy talicskával lehetne a pénzt behordani utána, akkor nincs olyan cég a világon aki ennyi profitot hagyna veszni... pc a warez fertõ, még az a kevéske sem megy el ami megtérülne a kiadónak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Harlekin? Kommentálnád? XD

Asszem ebbõl nem lesz jó dolog. aZ EMBEREK NEM HITTÉK VOLNA SZERINTEM HOGY VALAHA EZ LESZ, EZ AZ EGYETLEN FEGYVERÜK A FEJLESZTÕKNEK A WAREZ ELLEN.

lÁSSUK BE JOGOSSAN AZÉRT, ÉS EZ MIATT A FELHÁBORODDOTT FEJLESZTÕK ÉPPAZÉRT IS WAREZOLNI FOGNAK, ETC.ETC.ETC....

TDC Geronimo
Csicska ubisoft. Új ACt is visszatartották PCre pedig rég kész volt meg telepakolják okádék DRM védelemmel. Így még azt a kevés vásárlót is elriasszák, aki megvette volna. Kileakelgetik a saját cuccaikat, hogy rá tudják fogni a csúnya warezra. Gyökér banda

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Renjike
ez az új saints row fasza cucc 😄 nagyon bejön 😄D olyan jó kis karaktert csináltam
elõször 1 hatalmas ribinek indult ... aztán megtaláltam a plasztikai sebészt ajátékban ...
kis fodrászat + plasztika = csini csaj 😄D --> tetoválószalon , dúrva fegyverek , jármûvek 😄D = epicccc 😄D

DarkSector
OMG off:

Warez miatt nem jelenik meg 2.rész....
Asszem Assassins Creed sem lesz több PC-re egyhamar!

"Ezért nem lesz Ghost Recon: Future Soldier PC-re

A kiadó szerint csak azt kapják a PC-sek, amit megérdemelnek.
Kezd tele lenni a Ubisoft fejlesztõinek a hócipõje azokkal a PC-s játékosokkal, akiknek csak a szájukat jártatják, sírnak-rínak, ha nem jön egy játék PC-re, ám ha jönne, akkor elsõ dolguk lenne lewarezolni. Miért is fizetnének azért, amit ingyen megkaphatnak? Nem lehet elvitatni ezektõl a nyilatkozatoktól némi igazságtartalmat, ám abban egytõl-egyig súlyos hibát vétenek, hogy egységesen kalózként kezelik a PC-s játékosokat.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Tegnap megismerhettük az I Am Alive egyik fejlesztõjének nem éppen hízelgõ véleményét, amiben kerek-perec kimondta, hogy azért nem készül el a játék PC-re, mert nem vennék meg elegen.

Hasonló indokot tudott felhozni a Ghost Recon Online producere, Sébastien Arnoult.
"Azoknak a felhasználóknak, akik hagyományosan a Pirate Bayen (vagy más random torrentoldalon) szerzik be játékaikat annyit mondhattunk, hogy rendben csinálják csak. Ha ez az, amit akarnak, mi meghallgatjuk õket, és megadjuk nekik ezt az élményt. Könnyû letölteni, nincs DRM, fizetni sem kell érte.
Alkalmazkodunk a PC-s piachoz, a kereslethez igazítjuk az üzleti modellt."

Ezért kapunk hát ingyenesen játszható Ghost Recon Online-t a Ghost Recon: Future Soldier helyett, nem látják értelmét azért kiadni PC-re a játékot, hogy azt a felhasználók 95 százaléka lewarezolja. Nem maradt más választásuk, mint alkalmazkodni alkalmazkodni a megváltozott szokásokhoz, és keblükre ölelni azokat ahelyett, hogy küzdenének ellenük.

Amikor a Ubisoft leleplezte a Tom Clancy neve alatt futó Ghost Recon széria következõ felvonását, akkor még a PC is szerepelt a támogatott platformok körében, de mint arról hónapokkal ezelõtt beszámoltunk, a PC-s verziót törölték. Most már végre azt is tudjuk, hogy miért. Igaz, az okfejtés keveseknek fog tetszeni, de megkérném azokat, akik egyébként sem adnának ki egy petákot sem játékokra, ezúttal fogják vissza magukat, mert ebben bizony õk is ludasak, akár képesek belátni, akár nem."

zaki
Rendeld meg zavvi-ról. Postával 16 font, kb 6000ft.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RAGE demo:

http://www.fileserve.com/file/hubz5WW
http://www.fileserve.com/file/QDwVBwD
http://www.fileserve.com/file/qtVRNAw
http://www.fileserve.com/file/Q6bKjdm
http://www.fileserve.com/file/TDPH3qw

baneado2010@pericopalote87

Bil Ur Sag
Köszönöm szépen.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Ha végképp nem találsz sehol dobozos verziót, akkor Live-on megvásárolhatod a játékot (9 990 HUF)
MLB 2k11 Xbox Live Marketplace (HU)

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87