XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Eurogamer "fejlesztõi forrásokra" hivatkozva írta le ezt a gondolatot: a Kinect 2 szájról tud majd olvasni és észreveszi, ha valaki mérges.
A készülék következõ generációs Xbox konzolok mellé csomagolva érkezik majd, továbbfejlesztett mozgás és hangfelismerési funkciókkal fog rendelkezni.
Az értesülések szerint képes lesz arra, hogy szájról olvasson, hogy felfedezze, ha valaki mérges és képes lesz meghatározni a felhasználó épp merre néz. Emellett a hang magasságának és karakterisztikájának tárolására is felkészítik, így eligazodik majd a különbözõ érzelmi állapotok között is.
A továbbfejlesztés többek között annak köszönhetõ, hogy az új készülék USB "függõségét" kidobták, így jóval nagyobb sávszélességen lesz képes majd a Kinect 2 kommunikálni. Így a felhasznált CCD érzékelõ mátrixát is növelhetik 320*240-rõl jóval nagyobbra.
Egyre biztosabbak a pletykák az új Xbox konzolról, az Xboxygen oldal szerint a készüléket már a CES-en, januárban bemutatják. A pletykák szerint a készülékbõl a Microsoft ismét két fajtát dob majd a piacra: egy olcsó alapmodellt, és egy full-extrás luxusmodellt.
Ez utóbbi idõkben egyre inkább erõsödtek a találgatások a "Next Box"-ról, Microsoft alkalmazottak szerint azonban csak a 2013-as E3-on várható a készülék bemutatása.
Addig is a CES-en valószínûleg okosabbak leszünk. Vagy nem."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az más kérdés hogy a játék tetszeni fog e. Akármilyen klasszikusnak kiáltották ki, én feladtam egy idõ után az irányítás miatt, meg egyéb olyan dolgok miatt ami kiakasztó volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Google a felhõ alapú játékban látja a jövõt, így népszerû böngészõjük a következõ frissítéssel támogatni fogja a kontrollereket.
A 2012. elsõ negyedévében érkezõ update-nek köszönhetõen nem lesz szükségünk külsõ pluginekre, hogy kontrollereinket böngészõs játékokkal is használhassuk.
Emellett nem kell minden alkalommal engedélyezni a mikrofonunkhoz és kameránkhoz való hozzáférést, elegendõ ezt egyszer megtenni. A WebGL, a Flash-t felváltó HTML5 és a WebRTC segítségével közel olyan jól játszhatunk böngészõbõl játékokat, mint azt tehetjük az OnLive-on keresztül, de itt nem kell külsõ klienst telepíteni. Nem arról van szó, hogy a Google is egy OnLive-hoz hasonló szolgáltatás kifejlesztésén ügyködik, csupán ezek támogatása a cél."

A hálaadás napi pulykát emésztõ amerikaiakon túl számunkra is drasztikusan csökkentett áron érhetõ el négy sikeres Xbox Live Arcade játék.
Mortal Kombat Arcade Collection
A "Halálos harc" néven futó, népszerû verekedõs játék, híres a párbajok brutalitásáról és kegyetlenségérõl. Az összecsapások alatt megismert szereplõk köré igazi kultusz alakult.
800 MS pont helyett 400 MS pont
Dungeons & Dragons Daggerdale
Táblás szerepjátékként látta meg a napvilágot eme játék, az évek során pedig minden évben megjelet hozzá valamilyen program. Akció és szerepjáték keveredése egy fantasy univerzumban, ahol hõseinket irányíthatjuk szabadon.
1200 MS pont helyett 600 MS pont
Beyond Good & Evil
Többek között egy akció-kalandjátékkal van dolgunk, rengeteg mini játékkal és egy aranyos kis történettel ötvözve. Jadet, egy fiatal lányt segítünk végig útján, hogy megmentsük az ártatlanokat egy idegen fajtól, akik uralmuk alá akarják hajtani bolygójukat.
800 MS pont helyett 240 MS pont
Risk Factions
Népszerû tablás társasjáték, a Rizikó modernizált változata Xbox LIVE-ra, ahogy azt az Electronic Arts elképzeli.
800 MS pont helyett 200 MS pont"
Más nem találkozott ilyen problémával mostanság? Kb egy-másfél hete még minden okés volt e téren a géppel.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Amugy az enyém se, még e-mailezni se szeret. De mióta van XBOX és KINECT gyakran szólj hogy valamit kellene játszani.
Mikor megvettük hetekig még a hajamban is izomláz volt ... olyan voltam melóhelyen mint egy zombi. Ülni is fájt az irodában.
Fõleg a box ... amikor lezuz ... tudod néha hagyni kell.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Köszi! Megnyugtat ... Hazamegyek lemérem a nappalit 😊 (Jó hosszú a nappalink, de pont "keresztben" van berendezve, szóval majd kiderül.)
Én próbáltam anno pár kör erejéig a Kinect Sport-ot haveromnál, nekem bejött, ráadásul alapból is hihetetlen sportember vagyok, a legutolsó kiemelkedõ sportesemény ami hozzám köthetõ, hogy FIFA 2005-ben ízin megnyertem a bajnokságot, szóval negyed óra ugrabugra után ott figyelt a tüdõm kiköpve a TV képernyõjén ...
Asszonyt viszont nehéz rávenni az ilyesmire, nem szereti a számítógépet, bár ha valami megtetszik neki, akkor meg nem tudom kirobbantani elõle ...
Szóval kicsit félek tõle, de még alszom rá egy párat!
Köszi, ilyesmi válaszokat vártam 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kinect:
-1,5 méterrõl nekem simán megy, a lényeg Te elférj.
-Asszony? Sima liba ... enyém is ha teheti jön jatszani. Kinect Sport , de neked a Your Shape Fitness -t ajánlom. Párom mûtét után használta ... jó.
- Pl ... van pár jó ingyenes is de Ilomilo 800MS pont, párom (én is) heteket töltünk vele.
- Jók. De a kinect sport sorozat mindent visz.
Sõt. Nálunk család is össze szokott röffeni, vagy Live-on haverokkal.
Ennyi elég?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Egyébként nekem a mostani boxom már a második ez Jasperes 2009 nov-ból de az elsõm is ami 2008-as Falcon volt s üzemel még hibátlanul egy másik usernél.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Lenne pár kérdésem ... Nem igazán foglalkoztam idáig konzolos dolgokkal, az engem érdeklõ dolgok 90% PC only, de most elgondolkodtam egy Kinect-es XBOX beszerzésén ...
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, fõleg Kinect tulajokhoz:
- Mekkora a legkisebb hely, ahol még használható a Kinect? (2x2m-t olvastam normálisnak, le kell mérnem a nappalimat 😊 )
- Mekkora esélyem lehet arra, hogy egy alapvetõleg szkeptikus leányzót a gép elé imádkozzak vele ... (Párom megbetegedett, és a gyógyulásához sokat kellene mozogni, tornázni ... ezt szeretném kicsit "szórakoztatóbbá" tenni ...)
- Nagyon ritkán játszik, akkor is fõképp egyszerûbb platformjátékokkal (Ilyem Mario szerû mászlálós - gyûjtögetõs cuccokkal ...). Gondolom XBOX-ra több ilyen van mint PC-re ... milyen áron vannak ilyen platform játékok általában? Van ezekbõl is sokféle?
- Jók ezek a Fitness programok? Használ valaki ilyeneket?
Szeretném meglepni karácsonyra egy Kinect-el, de ahhoz drága, hogy 2 hét után ne legyen használva ... Biztos van olyan ember köztetek (Remélem ...) akinek a családjában szkeptikusan fogadták a dolgot, de aztán megváltozott a hozzáállás ...
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
erre mit lépsz? 😊
Just do it :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#112461: juj, bizony 😊
egymástól független
mégis egybehangzó véleménye:
2 féle FAT gép van:
amelyik 3LED-es volt és amelyik 3LED-es lesz
és nem mende-monda szóbeszéd
egyszerû mûszaki okai vannak
tök vicces ilyet hallani valakitöl, hogy a slimre nincs 3led gari, meg kérdezgeti a sok boltot melyik milyen stb. OMG istenem
55ért mintha lattam volna 250es slimet, szal miröl beszélünk ?
de te vegyél csak szaros régi Jaspereset,meg FAT gépet -ami röhej mert a slimhez képest irtozatosan drágán adnak, ahol még adnak, azt is azért mert probalnak megszabadulni töle - le se szarjuk az ilyen dolgokat itt mar forumon
én véleményem: boltba venni FAT régi gépet már lámaság
...
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
amúgy minek vesztek már FAT gépet?
hangosabb és többet fogyaszt, mint a SLIM
és csak idõ kérdése és 3LED-es lesz
MajaG
(fanatikus tag)
Felhívod az MS-t, küldenek 1 privát mail címet, ebben visszaküldöd a scannelt számlát, s javítják le vásárlási dátumra. Megcsinálták ezt az elitemmel és a kinectemmel is, csont nélkül."
Azt hiszem, de lehet most nagy hülyeséget mondtam...
Viszonyításként az én mostani Jasperes Arcade gépem (a vinyót késõbb vettem hozzá így nem gyári Elite) 2009,11,19-én lett gyártva és a normál garancia lejárati dátuma március 15, 2012.
A gépet tavaly márciusban vásárolta meg az elõzõ tulajdonosa akitõl megvettem s a support átírta a nevemre a garit (s ott azt mondták nekem hogy a normál gari dacára a 3ledes garim +1 évvel több azaz 2013 márciusáig érvényes rá)
az arcade matt és nem kényes a külseje (ha eladásra kerül 1x, ez bizony szempont lesz)
szemben a fényezett verzióval, ami ha csak port törölsz róla és kíméled, akkor is 2 hónap után teli van hajszálkarcokkal és ocsmányul néz ki
2. Slimnél nincs 3led gari
3. Jasperes gépekre sem volt már jellemzõ a 3ledes hiba de mégis van 3 év gari erre az esetre.
4. A Live 8990 a KonzolStudiónál nem 9990
Ez csak egy tipp..
Hát nemtudom mennyire sajnálsz 5500ft-ot pluszban (mert 67ezer lenne a gold+gép), de ha enyire filléreskedtek megveheted a régi Elite-et (ami 120GB-os, alapon Kinect-et sem tudtok majd rákötni, bár ez nem feltétlen nagy hátrány), ez csak egy tipp volt, segítségnek nem akartam turkálni a magánéletedben...
Ha nem hát nem akkor vedd meg, régi konzol kiszerelés ezt hogy használtan adják-e majd neked azt senki nem fogja megjósolni.
Én tuti nem venném meg.😄
Miez cég akinek veszed a gépet?
Tekken: Blood Vengeance

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"