XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyit beletettem mar, de még szinte sehol se vagyok 😊
lvl 25 vagyok, ha azt vesszük akkor az 50böl, ami az egész jatekra van leképezve, 30 utan azert mar belassul, de ha igy haladok akkor lehet hamarabb meglesz az 50 minthogy a fösztori - bár mondjuk kétlem
jobb ha kicsit felpörgeti az ember az eseményewket es nem ragad le, mert a dungeonok unalmassa tehetik a jatekot - plane ha befigyel egy 2 órás dungeon, aztán mar alig vartam h vége legyen faszom 😊
De am rohadtjo 😊 annyi cucc volt most nalam, egész mai kalandozas lootja, nem mentem leadni, a végére mar a nyilvesszöm is elfogyott, igy meg nem ajanlatos huzni 😊 en pont belecsöppentem, 2 frostbite spider, aki egyébkent mar nem tema, kicsit szivatott, még a segitömet is leverte, hiaba segitettem neki, a hülyeje, ment a fightba, elkellett szaladnom es akkor ha jött utannam a csaj, mert elötte eltoltam egy battle cryt, amivel az ellent elzavarod a picsaba, igy pl kitudsz jönni a fightbol (fajhoz kötött -> nord - powereket naponta 1x tolhatod, sokszor eszembe se jut, de muszaj voltam kitalalni valamit, s ez most pont jol jött - most bementem varosba eladni, az se egyszerü mert több helyen kell, mert nincs penzuk az embereknek, ugyhogy kicsit huzos😊 is idöbe telik ennyi mindent szetszortirozni:d
gud night ba guess u r alrdy sleepin:d
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Persze ha van kis lóvéd 57-ért van 250GB-os vinyoval gép...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Megint egy olyan zseniális ötlet, ami nem nálunk van. Pedig a recept egyszerû: ha nagyon olcsón adod, akkor sokat vesznek belõle.
Örömteli a hír, miszerint a Microsoft az amerikai Black Friday értékesítési akciók keretében egyetlen nap alatt 800 ezer Xbox 360 konzolt és 750 ezer Kinectet adott el, egy hét alatt pedig sikerült közel egymillió konzolt értékesíteni (válság van, persze). A titok pedig egyszerû: elképesztõ akció, megbolondult vásárlóerõ.
A recept nem egyedi, a Nintendo is 325%-os eladási növekedést produkált a Black Friday hetében a 3DS frontján, de 500 ezer darab Wii is gazdára talált. Jogosan merül fel a kérdés: nálunk miért nem lehet ilyet? Bár talán elég lehetne az is, ha végre nem az lenne az árképzés Európában, hogy a dollár helyett ugyanazt a számot írják euróban az árcetlire. És ezeket az eladási számokat látva ez a mostoha helyzet még dühítõbb. Ti mit gondoltok?"
vhogy kezd kifulladni nálam tegnap este óta a SkyRim
iszonyat tartalmas, jól megkomponált, szép játék, de valami miatt mégis kezd vontatódni..
fene tudja
lehet, h menstruálok? 😄
Just do it :)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
egy apró szépséghibával: leígérték nekünk a csillagos eget is a singlep kapcsán IS.
amúgy tök igazad van
soxor mondták és én elhittem 😊 így mûxik a hype
megvettem, majd buktam rajta 4 e.-t, de eladtam
full-full sz.r nem volt, de a BC1-2 agyonveri és 1-2 e.-t ér kb
szerencsére a Slim-en már nyoma sincs
manapság így gondolok a BF3-ra 😊
#112504: fpsnek fps, csak kicsit lassabb .D
Elmondtam azt is, hogy aki BFet single only miatt vette az meg is érdemli. Ilyen 4 órás military single gamet nem vennék semmi pénzért.
"Ugyanazt a motort, ugyanazt a receptet használják a játékok készítésekor. Egy bizonyos pont után azonban tovább kell lépned - ezt pedig régen tették meg utoljára. Mi épp erre készülünk, ezért jobb, ha vigyáznak, mert jövünk."
Az elég keskeny magyarázat, hogy a BF nem singlejáték... ez nem igaz. Bad Company óta single játék IS.
Kevés pánya amibõl van talán 1-2 ami az amit ígértek a fejlesztõk a játékosoknak, vagy nevezzük õket inkább rajongóknak, helyessebb kifejezés.
Sztem a BC2-nek ezerszer jobb volt a single része, mint ennek, de még az is fényévekre volt a COD singlejétõl.
Ha valaki egy kicsit is ismeri a BF-szériát, az tudja, hogy nem a single-ról szól. Csak megy a COD majmolás, hogy nagyobb legyen az eladás. (Ami be is jött, 8 millát adtak el eddig)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
én így utólag vinnék magammal egy hányó vájút is 😊"
Ne haragudj, itt te nézted be a dolgokat, mert 0-day megvenni a BF3-at a single miatt eléggé elbaltázott lépés. Szépen felültettek téged a hype-vonatra, benyaltad a marketinget. A BF3 single részéért talán ha 2-3k-t adnék, többért biztos nem venném meg.
Ez a játék a multiról szól, ennyi.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
CoD MW1-2-3, Mirrors Edge, Metro 2033, Crysis 2, Alien Vs Predator, SkyRim
ha PC is játszik, akkor a Stalker SoC Complete
BF3-at ha teheted, nézd meg mielõtt pénz adsz érte.
én így utólag vinnék magammal egy hányó vájút is 😊
#112499: a Metro 2033-nak van az egyik legszebb grafja Kexboxon
mire gondoltál, h nem mai játék?
PSN ID.: Beegabor
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
egy Hszel feletted volt.
Leszedtem RAGE Demot és a jatek szép és jo meg is vennem ha nem b@szta volna fel az agyam az idiota ellenfeleken akik már 2584szorra zuztak le ..
de legaláb bvolt RAGE!!!!! ..
A saját gépem szintén Jasperes masina sõt volt már Falconos gépem is (azt Fat Ps3-ra cseréltem el anno) így nem veszek zsákmamacsekot kissógimnak (nem kisöcsémnek - a barátnõmnek a kisöccse 😄)
Várni nem kell már rá sokat mivel holnap viszi is a futár hozzájuk a gépet s csütörtökön be is állítom a cuccost majd náluk s a garit is elrendezzük majd az Ms supporttal.
Aztán meg majd õ is csatlakozik az xbox userek széles táborába.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Tudja valaki?
MX vs. ATV Alive 12990Ft
Egy kicsit beszippantottak a mikrobiéknál mikor az árcédulát írták ki, elnyomhattak egy karaktert...szerintem az elején az 1-es az valami elírás...😄
Sima TV (50%) -> VGA (90%) -> DVI + HDMI (100%)
én így minõsíteném a dolgokat.
meg kiforgattad azokat amiket irtam, mind1
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nekem is Jasper alaplapos BOX-om van, kiválóan mûködik, nem esik le a villanyóra a falról és nem recseg a cucc a hõtorzulástól, mikor kinyomom, szóval (+1) arra, hogy jó gépek azok már, DE a Slim persze halkabb és az trendi is.
Igen, úgy emlékszem 2+1 év az a gari, tehát a vásárláskori (!) számlával érvényes 2 év a gépre és +1 az említett két hibakód megjelenése esetén, ezeket regisztrációkor ellenõrizheted az MS -nél. Kontrollerre azt hiszem 1 év gari van, játékokra szintúgy.
A Konzolstúdiótól rendeltem már kontrollert és HDD-t, de amint Mr. darkSector is említette a Konzolvilágot, náluk vettem a gépet és minden korrekt volt ott is!
Ha kisöcséd valóban összegyûjtötte a zsebpénzét egy ilyen komoly értékû cuccra, akkor riszpekt a kölöknek és Jó Játékot neki, remélem mielõbb meglesz! <#smile>#smile>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Le-lámázod a srácot, amiért kérdez, le-szarozod a máig jól mûködõ Jasper konzolokat ahogy vannak, mert olvastál/hallottál róluk valamit és mindezek mellett még hülyeséget is beszélsz, ráadásul olyan stílusban amit nem érdemelt meg az emberke!
"röhej mert a slimhez képest irtozatosan drágán adnak, ahol még adnak, azt is azért mert probalnak megszabadulni töle"
Szóval akkor azért 'irtozatosan' drága mert meg akarnak szabadulni tõle? Aham. Értem.
Te le se szarod az ilyen dolgokat itt a fórumon, még jó hogy nem a te neved alatt fut a fórum! És ne beszélj a többiek nevében, mert amint láthatod a többi értelmes emlõs szívesen segített neki.
Az én véleményem: tekintélyes méretû paraszt lett belõled!