XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
akkor probléma megoldva<#idiota>

Csak az újonnan csatlakozott országokba tudsz migrálni, amik velünk együtt léptek be, UK-ról ne is álmodj. De Chilébe mehetsz <#idiota>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zaki
Te biztos vágod, hol lehet migrálni profilt másik régióba? Most jöttem rá, hogy tavaly novemberben regeltem a magyar livera, mikor indult, és lejárt az egy év, szóval most átmehetnék az uk livera.

DarkSector
A buzi dash helyett megjelenhetett volna 1-2 játék elõbb a magyaroknak. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Így van, azt is egy baromságnak tartom, PSN-nél is. Csináljanak hozzá nyelvválasztót,de a tartalom legyen már egyforma.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr Manson
Hát azért hetente volt uj dashboard. És a mult heti lett a végleges ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
a hangvezérlés pedig nagyon jó, betaban teszteltem angol profillal. le a kalappal. Kár hogy magyarral semmi ...

Totti5
Ahogy olvasom ugyan az lett nyilvános ami a béta volt. Az MS semmit az ég világon nem javított, vagy szerkesztett át amit a nép ugatott nekik visszajelzésnek hogy az szar. Errõl ennyit😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

CroftManor
Nekem már így néz ki egy hónapja. Még jó hogy regeltem a bétára 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
Ha nem lenne régiófüggõ, magyar lájv sem kellett volna, sse német se horvát se semmilyen...

DarkSector
Van több tegnap direkt írtam hogy van csak GOLD kell hozzá wtf.

Nemtudom mit vártatok ettõl az új dashtõl ez az amcsiknak lett készítve nem a por népnek! 😛

Seth
Nem értem miért kell egy ilyen dolgot is régiófüggõvé tenni. Rettentõ mocsok dololognak tartom. Tehát ha amcsi profillal használnám mûködne, magyarral meg nem, tehát a gépem tudja, de nem engedik meg mert csak.
Illetve sejtem azért, hogy a nyelv miatt van, magyarul nem ért ez a szerencsétlen masina, aztán nehogy ebbõl felháborodás legyen,supportosoknak ne legyen ez felesleges idõhúzás,elmagyarázni az egyszeri magyar anyának, hogy miért nem tudja használni, inkább kiveszik a funkciót, de ez akkor is röhej

Mr Manson
Csak magyar profillal az se megy!

Seth
Bing -keresõmotor
Majd próbáld ki, elvileg hangfelismerõs kinect supportja van, bemondod mit keressen,aztán megpróbálkozik a szörnyû akcentusoddal kezdeni valamit 😄

Totti5
Mi az a bring?

Másrészt semmi változás, csak kacifántosabb az elérése a demóknak, meg egy kicsit gyorsabb.

Felnéztem az amcsira is... bázz 300-400 pontért filmeket lehet venni HDban és minden jóság. Yutub még ott sincs, csak káming szún.

zaki
Most mondd meg, mocsadékok 😛

Seth
Úúú, pedig azt hittem megtriplázódik a proci,vga sebessége , 'csába <#sir>

zaki
Külsõre tetszik, de a bingen és a cloudon kívûl nem sok újdonság van, csodát senki se várjon 😄

szega96
Nem nagy szám ez az új Dash, még ez a bing ami van azt kész.

Mr Manson
Az utolsó "beta" lett a végleges?

2.0.14699.0 December 6, 2011 Public

DarkSector
nyasgem! 😄

fujjj😊

DarkSector
A híres Robotzsaru-s jelenetem...régen megszakadt az ember szíve Murphy-ért.
Most csak simán borsódzik (jóértelemben) a hátam ha eszembe jut a gyermekkorom a film láttán! <#eljen>

DarkSector
Ezért nekem a Skype lenne a fasza.

Én se vagyok odáig ezért a dash-ért, max a felhõ cucc a király de megbasszák a kurva annyukat hogy gold elõfizu kell hozzá!!!

Totti5
Nem tudom mit van oda bárki is. Más lesz a skin és ennyi. Magyar lájvon SEMMI nincs, az a sok amcsi cucc meg angolról sem elérhetõ.

Talán a yutub, de az nálunk nem lesz ugytünik, de minek nézném konzolon, amikor itt a laptop vagy a pécé, de ha már tényleg nem tudok mit kezdeni magammal, akkor a tévémen is tudok jutubozni, meg twitterelni, skypozni meg faszbukozni, csak ugye mint konzolon azon is MACERA az egész. Akkor már inkább egy nagyon okos telefon, azon sokkal kényelmesebb.

DarkSector
Nekünk ezek lesznek tutira!
Holnapra igérik. Live megszakadások elõfordulhatnak.

Nekem KIBASZOTT SKYPE kellene!

mert mar nagyon kivancsian varom, probalgatni akarom 😊

pedig pont h ha azt vesszük még téma jobban megéri

i am aliveot keressé he, leszarom robotzsarut 😛 rossz emlek kiskorombol v mittomén, meg vhogy nem izgat, csunya :d

DarkSector
Minnya megkeresem a legepikebb részt csak nehezen találom meg youtube-on!

DarkSector
Avatar ruhát én is vettem a RobotZsaru-t.

De témáért a faxom fizetne, nagy szarság, meg Avatar Ruhára is csak a RobotZsaru-ra voltam képes kiadni 400MP-t hogy utána ne bánjam meg, ezzel megvettek kilóra sajnos.

Robocop Forever!

Seth
Mégha vmi jó kis játékot várnál, nade egy nyamvadt dashboard-ért ennyire beindulni... 😊

en meg i am aliveröl szeretnék TÖBBET tudni, aaaaaa hatha megtetszene annyira h mar azon filozzak h szedem le:d

jöjjön mar az update, mar alig birok varni, rahangolodtam, vcártam, most meg szopat az ms - biztos baj van a rendszerrel, h nem birjak kilöni az éterbe rendesen

MJ még mindig nemtud semmit bass*a meg -ez volt 1 órája

és náluk mégcsak DÉLUTÁN van gecc, amcsikhoz vagyunk kötve, az egész Live, vicces 😊

DarkSector
Én meg lennék ha nem kéne vennem A Im Alive-t meg Alan Wake-et vazze! 😊
Akkor 2300-é vennék iceakostól pöttyöt, de így is kell vennem majd csak éppen még várok hogy milyen árak lesznek...

Mert a 2 digit játék árát meg akarom tudni és egyszerre veszem meg a potokat rá!

viszont most megfogatma kábé, h nem veszek egy jo darabig biztos semmit, csak tényleg, használható dolgot - elbasztam 800-at két avatar cuccra, meg most egy témára 240-et, aztan ha azt nézem, okt.nov.-be is eleg sokat költöttem

belölem él az ms komolyan- meg a sok noob-bol aki veszi ezeket, nem bantam meg, de nemtom, vegyes erzesek 😊

mind3 cucc skyrim

200at meghagyom hatha kiadnak vmi kisebb extrat ksyrimhez aztan letom majd szedni

gyk. jodarabig, csak DLCt, addont veszek majd ha veszek

bazz pont 200am van😊 tényleg nagyon jó ár érte, mondjuk annyira nem izgat, h meglegyek most örülve 😄

DarkSector
Kösz! Viszont én is neked és mindenkinek!

DarkSector
Akinek meg csak 500pont kell mert legalább van 220MP tartaléka, annak kis pénzbefektetéssel ezt ajánlom! 😊

Boldog Mikulást Mindenkinek!
DarkSector
Kane and Lynch😄eadMen 2990Ft
SplinterCellConviction 2243Ft (akciós ár) (ami 720MP!!!!)
Dragon Age™ 2 5990Ft

Iceakostól: 800 MS Pont (Csak EU/UK,Magyar reghez!) 2300,-
Vagyis 2070Ft lenne a Splinter Cell! 😊

DarkSector
PONTBAN fing-hugyi!!! 😊

Totti5
Splinter jó játék, annyit megér mindenkép.

Splinter Cell-t ennyiért mindeképpen érdemes megvenni, coopban és single-ben is nagyon élvezetes 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
GoD-on splinter cell conviction 2.250ft, Dragon Age 2 5990ft. Annyira nem is vészes árak most ezek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

fölbaszott bf, kiléptem dashre, ott meg jött egy update, utána már nem mentem vissza, csak elfelejtettem kikapcsolni.
Most mással tolom, majd elõveszem megint 😊

😊)- am tessek skyrimhezni amr nem is nyomod😊 amugy valameik miért léptél csak ugy le, ennyire xar voltam mikor beszeltem volna kesö este/hajnalba - utanna lattam még, hogy visszajelentkeztél livera, de se nem irtal, sesemmi, aztan nemtudom hogy mivolt

Nekem ugye az van, és max jól néz ki, de csak addig, amíg nem nyúlsz hozzá. Egy összefércelt szar lett szerintem.

te tesztelted? vagy miért vagy ennyire ellene ?😊

na jöhetne mar 😊