XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
De évet nem!!!<#nevetes1>
DarkSector
😄

Az a jó hogy télre írta, vagyis DEC-JAN-FEB...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Magyar fejlesztés, és kikapcsolhatatlan magyar szinkronnal, angol felirattal😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
De kemény C64-es retro feeling!

XBLA exclusive lesz. 😊

Sine Mora

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Beszarás jó lett a Trine 2.Amint kint van boxra,azonnal vétel<#eljen>
Elsõ rész se volt gyenge,de ez...<#wow1>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Voyager5
Aha, köszi, akkor a locationnal lesz a baj.
Harlekin
Tehát kinect van és be van állítva!Na most nem vagyok biztos,de a locaciót is angol nyelvterületre kell állítani!majd ha otthon leszek akkor ezt megnézem.A lényeg ha a jobb alsó sarokba a kinect által látott kép mellett írja hogy say vagy waw xbox akkor elvileg mennie kell.Értelem szerûen mondod hogy EKSZBAKSZ és megnyílnak az ablakok alatt a hangparancsok plusz alul 1 fekete sávba a menük közötti navigáció next ,go home ,go back stb!
Harlekin
Hogy ne érteném,hisz tényszerûen leírtad!Szarnak tartod,de azért 2 hetente játszol vele!Mit nem lehet ezen érteni!?Nem értem,hogy ez a te hozzáállásodban mit befolyásol,hogy 5 évesnek vették.Vagy esetleg ezzel magadhoz viszonyítod?!<#kacsint>
DarkSector

Voyager5
Bocs, h eltérek a témától, de hogyan tudom mûködésre bírni a hangvezérlést?
Settingsben bevan kapcsolva, de mégsem reagál semmit.<#nemtudom>
DarkSector

Mr Manson
Ez hulyeseg ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Muttley
elsõsorban gyerek miatt vették (5 éves)
ha nem érted, nem baj 😄

Just do it :)

Mr Manson
"A RAAM's Shadow 1200 Microsoft pontba fog kerülni megjelenésekor."

- ez komoly? Azért ez egy vagyon ezért.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Shan
Nem, ez nem poén, tegnap találtam ki, és azért írtam dõlt betûvel, hogy hihetõbb legyen...Remélem végleg sikerült összezavarnom... 😊
Harlekin
Oké így már minden világos.
Tehát neked tényleg nincs,de azért szerinted annyire szar,hogy az csak még,és akkor te biztos mazochista vagy azért jársz 2 hetente vele játszani!Vagy esetleg kényszerítenek,hogy játsz vele!esküszöm sajnállak<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
Loál!Már csak poénból is meg kellene tenni!Nesztek itt van 300 darab warez lemez ezek a meguntak a többi meg jó helyen van!Vagy csak szimplán elvinni üres nyomtatható omega CD-t mert hát ugye az fehér nincs semmi jelölés méretre,30 ft ba kerül és valami gagyi tartalommal megtölteni azt csak ráirni valamit.Elvileg nem varezolnak így ki sem próbálják,hogy mi a tartalom.Elolvassák BF3 na nesze itt a bf3!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
hol van ez, nevezek a pár "ezeréves" verbámmal 😊 biztos nem hülyeseg v vmi poen ez ?

ezek jok, de nem a skyrim topikbol csented ?.:p mondjuk nembaj

kétlem, h skyrimes rész lenne, olyan még nincs - ez csak egy összevágott dolog a hanggal, kb ennyi, ratyi 😊

😄DDDDDDDDDDD

Hello!

Akinek megvan a FIFA 12, az nem tudja megmondani hogyan tudom elõhozni az Xbox live-n belül az EA sports Aréna menüpontot?
Már regeltem a virgin oldalán, de ennek a menüpontnak semmi nyoma...
DarkSector
south park-nak hányadik évada ez? 😊

Shan
Õ szerintem nem nevez be a bajnokságra...😊
Totti5
Harlekin beállít 3 kamion verbával, viszik is el a szervek, a többiek meg kedvességbõl kapják a BANNt 😄DDDDDDDD köszönjük MS!

Totti5
Napokig lehet nézegetni a sok hülyeséget😄 vannak jók, amit linkeltél azok állatok!

Ez meg😊)))

Shan
Hallottátok?

"A hétvégén xbox live nyereményjáték lesz. A játékban azok a játékosok vesznek részt, akik eddig "nem hivatalos úton" szerezték be játékaikat. Minden országban 10 szerencsést sorsolnak ki, akik letöltött játékaikat megkapják dobozos változatban az MS elismeréseképp. De titokzatosan utaltak rá, hogy egy kis meglepetéssel minden jelentkezõnek kedveskednek."
TDC Geronimo
Aki skyrimezik az érti 😄DD

Hihetetlen mennyi faszság van neten errõl a 2 skyrimes cuccról 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jaja, próbáld ki, végülis mit veszíthetsz..

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Probáld ki. 😊

Sziasztok !
holnaptól ingyenes xbox live gold hétvége lesz.
kérdésem az lenne, hogy flashelt boxal de eredeti játékkal csatlakozhatok a netre? nem banolnak?
választ elõre is köszi ! <#zavart2>

da best oldskool pump up (10+year old) song

TDC Geronimo
German ratings body the USK has rated something called Alan Wake’s American Nightmare. Chances are that this is the name of the new standalone XBLA title that Remedy is set to unveil on Saturday at the VGAs set in the Wake universe. It was previously rumoured it would be subtitled Night Springs. Pat’s at Remedy this morning, so we’ll get him to chase it while he’s there.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Muttley
mi? he?
hogy nekem nem vóóót...?
ahahahahahaha
haverhoz 2 hetente átmegyünk (neki van)
és mindig nyomjuk a Fruit Ninjával
de MÉG AZ is késik, lassú
a többi játékról meg már nem is beszélve
késik, tehát szar
komolyabb mozdulatok esetén, camera out of contact, tehát sz.r
duplán sz.r
nekem 😊

Harlekin
Ezt szeretem a legjobban a zsigerbõl fikázást!Nincsen,de azért szar!!!!
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Amúgy akkora boldogsággal tölt el amikor a kinectes fikázásokat olvasom.Mert Én mint használó tudom,hogy iszonyat JÓ,és tudom azt hogy a fikázok mibõl maradnak ki.Hála istennek,mert hát ugye a legszebb öröm a káröröm.Remélem is,hogy soha a büdös életbe nem lesz azoknak kinect akik ennyire fikázzák!<#nevetes1>
DarkSector
Igen 9-11-ig!

Krisztiam
holnaptól ingyenes xbox live lesz?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Totti5
Nem szar.

Muttley
inkább a 3D játékok fejlesztésével foglalkoznának

#112788: nincs Kinect-em, mert még sz.r cucc

azért az tulzás h arra jó 😊

ekszbox ->blablabal ennyi 😄

Harlekin
Nyelvet ezzel nem tanulsz az biztos mivel elég tág kiejtést enged attól függetlenül hogy mit írtam.A másik része meg mirõl beszélünk 1 szaros játék kiegészítõrõl ne kanyarítsuk már el máshova,hogy ilyen olyan nyelvtanulási program!Erre megvannak az eszközök amik pontosan arra vannak kitalálva! A gond például nálam eddig ott jelentkezett amikor a pléj discet mondtam és lehetõségnek ott volt a "privju" na ezt rendszeresen kevert.Most ez már nincs mert nem keveri pedig semmit nem fejlõdött a kiejtésem ez ziher.Maga a box se életszerû 1 szükséges rosz inkább,de nem hiszem hogy rosszabb 1 percet beszélni "nem kiabálni" esetleg a boxhoz az alvó család mellet mint órákat codozni úgy,hogy 5 percenként kiszólnak hogy kpcsóld ki!Minden csak nézõpont kérdése
Egyetlen egyvalamire valóban jó ez a hangfelismerés, nyelvet tanulni(jelen esetben te is tanultál legalább kiejtést). Amíg nem lesznek ilyen lehetõségek, programok, addig valóban egy baromság az egész. Teljesen életszérûtlen, hogy valaki éjjel, miközben a családja alszik kiabálni fogja, hogy xbox-disk!
Renjike
nincs kinectem de szerintem jó cucc 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Te nem érzed szarságnak de attol hogy valakinek kinekt van még undorító a menü. 😛

Harlekin
Ezt csak te és azok érzik szarságnak akiknek nincs kinect!Pedig érthetõ,hogy azt a vonalat foglya preferálni amibe pénz és az újdonság rejlik!Most nem basztatás ként mondom de beszarás jó ahogy hangal kezeled a dash felületet.Eddig voltak gyerekbetegségei,de most nagyon sokat finomítottak.Tegnap 1 szer se tévesztett max nem értette amit mondtam de ez csak miattam volt,mert ahogy utánna néztem hogy mi az elfogadható kiejtés rögtön kezelte.Haladni kell a korral venni kel kinectet!<#kacsint>
DarkSector
Most néztem mobilon csak Android 2.3 és az felett megy!

szega96
DarkSector
Igen most akarom leszedni de nem találom az Android Marketen ezt a geci APP-ot.
Milyen véven kell rákeresni?

szega96
Ja, Androidra már lehet is tölteni és inygen megkapod a lego batman-t

DarkSector
Legszembetûnõbb hogy Onlive-on nincs árnyék!
És maszatosabb a talaj.