XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Én is ezt kérdeztem...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Nah jó jó <#vigyor0> nagyfater, sok lesz. Krisztus ≠ isten ... A félisten beosztás meg már általam foglalt. <#hawaii> Amúgy meg csak viccelek, attól a védett kortól amit te írtál, attól napról napra távolabb vagyunk mind.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bár ahogy leírtad a skilljeidet, támadt egy ötletem. Motorcsónakkal behúzatod magad a Dunán, siklóernyõddel landolsz a Néprajzi múzeum tetején és a moddolt erszoft géppityuval kiiktatod az ebéd után kisétáló öltönyös bandát 😊

@ Mr. Dark: VGA hánykor kezdõdik?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Renjike
engem nem érdekel annyira 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Rising-el is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
felvétel mikor lesz és hol? 😄D a bájó és epik játékra kiváncsi vagyok meg az Alanra a többivel képben vagyok 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
EAZAZ épp akartam kérdezni hogy mikor kezdõdik a live adás?
Popcorn bekészítve most értem haza...kb hánykor indul a show?

Nekem Metal Gear Solid Rising és Alan Wake Night Springs és ennyi a többit leszarom...😊

TDC Geronimo
Sírok 😄DDD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Duplikált üzenet nem küldhetõ el. Hogy nem e?

Éjjel Spike Video Game Awards 2011!

Várható:

Metal Gear Solid: Rising ingame
BioShock Infinite ingame
Alan Wake: NS ingame, trailer
Transformers: Fall of Cybertron ingame
Új BioWare játék bejelentés
Új EPIC játék bejelentés
Hihetetlen PS3 ex játék ( The Last of Us ) bejelentés
Diablo III intro CGI
Rainbow Six: Patriots
Mass Effect 3 trailer
Tony Hawk bejelentés
ABY(tm) Új 30FPSes Kinectes Tekken bejelentés
Hitman: Absolution trailer
Darksiders II trailler

TDC Geronimo

Harlekin
Loál!
Mé nem gyüsz a partyba be!<#nevetes1>
Harlekin
Munka törvénykönyve: garantált a védett kort
Garantálja a kormány a védett kor intézményét, vagyis, hogy 55 éves kor felett csak különösen indokolt esetben lehet elbocsátani a munkavállalót - jelentette ki Szijjártó Péter hétfõn.
Erre gondolsz mert ettõl még nagyon messze vagyunk!?

Ellenbenn a krisztusi korhoz még igen csak közel vagyunk szal akár az istenetek is lehetünk<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Moby
Jah...CTO is csak azért lehettem, mert én még dolgoztam z80-on. Elõfeltétel volt.
<#banplz>

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
óó 10e van, ma lesz alan wake trailer

Harlekin
Ezért vagyunk mi itt,hogy némi szakmai világosságot hozzunk ide!A sok értelmetlen sületlenség közé!De szívesen tesszük,mert tisztába vagyunk azzal,hogy amikor mi már értettünk hozzá akkor a nagy többség még csak a csattogós lepkével foglalkozott!<#kacsint><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
<#nevetes1>
Macccy
Csak így tovább ... Hát igen, becsülöm ha egy öreg motoros megtanulja a hi-tech motyókat. Szomszédom az öreg taxis is nagy spíler lett az utóbbi 10-15 évben pécében, bár haja már egy szál se és füle is több van mint igazi foga. <#vigyor0>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Jah csak mi értünk is hozzá!<#kacsint><#nevetes1>
Macccy
Ja hogy te meg a Dick már ilyen védett korban vagytok? Baszki. Bátya' akkor értem már miért vagytok úgy oda a 3D -tõl. Nagyapámat is mindíg megdöbbenti, hogy milyen technikai cuccok vannak. <#vigyor>

Harlekin
Köszi tudom!<#kacsint>!Az 1 padlástéri lomtár szoba plusz ott szoktak a ruhák száradni.A lakás 1 hangyányit jobban néz ki,de inkább nem írok semmit,mert még a végén ezt is igazolhatom!<#nevetes1><#nevetes1>
jolvan ez, engem nem zavar 😊 csini az asszony 😄
ps: ráment a festék a parkettára ?😊

Harlekin
Tessék 1 bácsitól!Mert megigértem

A siklóernyõs igazolványom!
ig
ig1

Ha esetleg még valamibe kételkednél akkor ÉN szívesen igazolom a valóság tartalmát!<#papakacsint><#papakacsint><#papakacsint><#papakacsint>
OH JEEEEEE!
Harlekin
Semmi izzadság nincs ebbe szimplán tények...részemrõl!
Eddig se volt titok a korom hisz az sg adatlapon ott van<#kacsint>
Jah jah,de ez inkább érdem,hogy a sok puhapöcsû mai fiatalt odaverem úgy mindentéren!Örülnének ha az ötödére képesek lennének annak amit én így negyven körül vigyorogva teszek<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Muttley

#112848:
ne izzadj, vágom, hogy vágod 😊
1 picccccit eltértünk a témától
viszont megtudtuk, h mingyáááá 40 leszel <#nevetes1>
néhányan itt lassan csókolommal is köszönhetnek neked 😄
te kinect-bácsi, te 😄 😉

Just do it :)

szega96
De jó lenne egy Star Wars Rogue Squadron remake 😄

Harlekin
jah várj tegyek a cross motorozási idõszakomról is be képeket!?Mert hát ugye azt ki is felejtettem a sorból,mint még pár apróbb kalandozást a sport világában!<#nevetes1>
Harlekin
Mer jó!<#nevetes1>Tudom,hogy te tudod,hogy az mind igaz amit irtam,de hát a hitettlenek nem és legyen nekik is gyerek nap!<#kacsint><#nevetes1>Hátha kapunk pár karatés képet...Ja várj már leht volt csak annyira gyors,hogy nem láttam!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Moby
Te most tényleg ilyen nyomorék topikokba posztolsz képeket, azért, hogy a helyi, magasan kvalifikált szakembereket gyõzködd?
Oszt mégis mirõ? Minek? Kinek? <#ejnye1>

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Nem csak példaként tettem be,hogy sajna nem Én vagyok az 1etlen aki ebbe a hibába esik!
jet ski
A szó maga - "jet-ski" - csupán egyetlen jogszabályban szerepel, a jog ehelyett a "motoros vízi sporteszköz" kifejezést használja. Az említett szabály a 6/1995. (III. 22.) BM rendelet, amely a szabad vizekben való fürdésrõl, a fürdõhelyrõl, a viharjelzésrõl és a jégen tartózkodás szabályairól szól. Talán az élet fintora vagy a jogalkotók tájékozatlansága tehet arról, hogy ebben a rendeletben nem is a jet-ski, hanem a jet-sky szó szerepel.
Tinman
Kanizsai vagy? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mr Manson
I Am Alive mikor jön és hány pontért?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin

Sajnos ez 1 rossz magyar megszokás és mivel a vizíjártassági rendelkezésbe is nagyon sokáig így szerepelt ez ragadt azokba akik elég rég ûzik!<#kacsint>

mióta is 95!!!

és akkor ha már lúd legyen kövér a kitesurföm is ide plusz az asszony<#nevetes1>

Igérem délután teszek képet a siklóernyõs igazolványomról is vagy az ernyõrõl amit elöbb tudok elõszedni!

<#puszi>

Mr Manson
RDR Undead Nightmare: bazz nem jön az unicorn. Minden megvan Rank 5 , 4 ló és csuvakka is vagy mi a neve. És nem nem nem ....... ááááá .... ötlet?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

hmm gyorsan lezuztad, pedig tan eleg hosszu, 2. leghosszabb tán, thieves hosszabb ugytudom (én még nem léptem be DB,be pedig mar várom nagyon, de majd ha arra visz az utam:d)

egyebkent
companion, thieves guild, dark brotherhood, mage guild, imperial legion, stormloack, bárdok - hmmm nemtom maradt lehet még maradt ki vmi

csak a légió és a stormcloack(viharköpenyesek) ütik egymást

ps: silver hand (vérfarkas vadászklán, bár nemvagyok biztos, h hozzajuk belehet lépni - mert amugyis vannak olyanok, amik csak névszerint szerepelnek, mint NPCk család nevei, Black Briar meg ilyenek, Whiterunban vannak ilyenek, többi varosban nemtudom)

Muttley
számtalan helyzet- és helyváltoztató mozgás korlátja van
de mind1 is,
mert mindenki azzal játszik, amivel akar 😊
mint ahogy jetsky-s barátunk is jól megfogta a dolgot
baromkodunk vele 2 hetente mi is 1-1 órát, de otthonra már csak a host havernak van a kölke miatt 😉

Muttley
jetsky, mi?
ipszilonnal... <#taps><#eljen>
hááááááát ezért jó a net 😊
sosem tudjuk meg, hogy mekkorákat hazu.. khm... akarom mondani igazakat mondasz
viszont én bármikor bebizonyítom neked a késést és korlátozott mozgáskövetést
megelõlegeztem neked a bizalmat, h leszel olyan mûvelt h megérted az írott magyar szöveget
dehát...<#nevetes1>
sebaj, ne add fel <#puszi>

TDC Geronimo
Dark brotherhood fõszálat végigtoltam ma. Nagyon fasza volt és ezek csak a játék mellék küldetései. Eszméletlen jó game lett. Asszem megcsinálom összes ilyen frakció küldijeit. Hányan is vannak összesen?

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Harlekin
elfogyott a puli oda a lehetõség<#nevetes1>
Már nincs lehetõség rá, ezért vették ki. Egy ismerõs a héten szeretett volna UK regrõl magyarra migrálni, és nem lehetett, a support sem tudta megcsinálni.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Harlekin
Szimplán lehet hogy nincs benne,hisz fel se merül bennük,hogy a tökéletes magyar livet bár ki is el szeretné hagyni.Amugy meg jah miért akarna jelenleg bár ki is szarból a szarba menni!<#nevetes1>
zaki
A játék nem érdekel, de Helyei László hangja egybõl beugrott (Mátyás király) 😄

DarkSector
Az új xbox.hu menürendszerben hová rejtették a régióváltás lehetõségét?

Jaka923
A Trine 2 nem jelenik meg Boxra dobozos formában? Sehol nem találok róla infót, csak az Xbox Live-on látok megjelenést.

Harlekin
Hagyd már hát Õ karatés Õ sokkal,de sokkal gyorsabb mindennél!Az én Raving Rabbids: Alive & Kicking be elért 0.02/sec reakció idõm az szar azon õ elalszik!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
huuuu te karatés csávo vagy....Az anyja akkor nálad nincs is gyorsabb?!Szerintem a fény is csak pislog utánad!LOOOOOÁÁÁÁLLLL!óóóó taníts mester akarom a tudást nem akarok elaludni!!!!OMG OMG OMG<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>Ember amióta járni tudok sportolok a teljesség igénye nélkül(szertorna,rugby,kitesurf,paragliding,vizisí,jetsky,airsoft)a sakk nincs köztük szal van némi fogalmam a gyorsaságról!Te kis bruce lee!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
A lényeg lényeg marad szarnak tartod még is játszol vele!Mind 1 miért,de teszed!
Totti5
1, nálam mindig idõben itt van a kamera, még sosem késett el
2, ez érdekes amikor van rá egy pontosságot igénylõ Child of Eden, vagy Fruit Ninja, vagy egy Your Shape, vagy egy Dance Central... ha ezekben nem vagy pontos, akkor nem leszel bennük sikeres

Minden mozdulatot kezel. Igen nem tudja külön az ujjaidat és nem tudja érzékelni ha pislogsz vagy kacsintasz neki... ha ez a komoly neked. Minden mást tud, ami kell egy test mozgatásához.

0.3 tized másodperc a LAGG... ennyi mert az USB adatátvitel mellett limitált a felbontás is, ezért ennél jobb most jelen pillanatban nem lehet. Majd a köv boxba integrálva lesz a magasabb felbontású LAGGmentes fejlesztett Kinect, ami már tud majd arcfelismerést, tudja az ujjak mozgását is detektálni stb...

Muttley
ha netalán tán 5 évesnek éreznéd magad, a következõt ne olvasd végig, mert rosszat fogsz álmodni 😉
a tény állás - próbáld meg megemészteni: 1) késik a kamera 2) komolyabb mozdulatokat nem tud kezelni - tehát számunkra egy nagy kalap sz.r
nem véletlenül nincsenek rá (még) komolyabb játékok
ugyanakkor, biztos tudod, hogy a kardio mozgás endorfint termel
emellett azzal, hogy a replay kamerát visszanézzük, ÓÓÓÓÓRIÁSIAKAT RÖHÖGÜNK egymás pillanat képein ÉS EZ sokkal jobban összekovácsolja (közösségi kohézió) a 2 hetente összeröffenõ bandát, mint ha beülnénk egy pubba és seggrészegre innánk magunkat
mindegyikünk elég komoly szinten nyomja a mai napig valamelyik küzdõsportágat és nekünk baromkodáson kívül semmire nem jó
azaz, lehet h ami neked "húú de gyors vóót" azon mi elalszunk 😉
de emiatt nem kell szégyellned magad 😊
hiszen tudod, hogy... 😄 😉
de te jácccc vele nyugodtan <#nevetes1>

DarkSector
igen ez azt jelenti hogy a legközelebb lévõ vagyis ami folyamatban van...😄