XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha
de hallottam, hogy felesleges a FULL HD mert sok játék nem támogatja és elég a HD-Ready. ez igaz?
Totti5
Tudni kell hogy az LCD és a LED tévé ugyan az. Két típus van a LCD és a Plazma. LCDnél jött be a LED, ami annyit jelent hogy LED technológiára lett cserélve a háttérvilágítás. Ez erõsebb fényt, jobb kontrasztot, kisebb fogyasztást, nagyobb látószöget és vékonyabb tévéket jelent.

Ha sima LCDt veszel azzal sem jársz rosszul, annak is nagyon szép a képe. A lényeg hogy FULL HD legyen. Bele lehet menni több oldalnyi szakértésbe hogy melyik mitõl jobb, de mezei játékost ez nem nagyon érdekli.

Menj el olyan üzletbe, bevásárlóközpontba, ahol ki vannak téve és nézd meg hogy melyik méret, kinézet és márka tetszik és persze az ár. Biztos vannak leárazások, több helyen látni LG, Samsung FULL HD LCD tévéket 60-70k körül.

Körbe kell nézni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
felmek boxra mert rég voltam dead space 2vel toltam kicsit , jön haver hogy geow 3 .... oké . nem tudok privát csetelni , partiba nem tudok menni , és nem megy a multi 21.ig van goldom
xbox live a jó kva.....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

értem! köszi 😊
Seth
Igen, live-ról lehet csak letölteni, illetve ha a készítõk nagyon kedvesek akarnak lenni,akkor utolsó kiadásként (game of the year, vagy vmilyen collection formában) mellékelik a lemezen

PSN ID.: Beegabor

egyébként DLC-ket csak akkor lehet letölteni ha van Live-od? megvenni õket nem lehet úgy mint a teljes játékokat?
tottus: akkor inkább sima LCD-t veszek! de a sima LCD TV-nek is van olyan szép képe mint a LED-nek?
DarkSector
Még Zune sincs hogy a nyamvadt fasz trailereket megnézzem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
akkor MOban no youtube?

Soldiers
Sztem ebbõl a i am alive-bõl nem lesz semmi

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ez a youtubeos dolog rohadtjo ahogy elnéztem ign videojaban...irni kéne v. szolni magyar ms-nek, hogy tegyen már valamit, elvégre utube is van magyar nyelven, szal maga a utube sincs semmilyen formaban kirekesztve az orszagból

végre egy értelmes dolog és persze nálunk nem elérhetõ, pedig vicc, minhta vmi support team kéne hozzá vagy erõforrás- fassssááág

mondjuk ha belegondolok, lehet nemsokat érne szólni nekik, mivel más orszagokba sincsen, dehát akkor is :@

Soldiers
hát basszák meg

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
Felettéb érdekes hogy a trailer melett van egy "játék" is a keresõ szerint!!!

Még az ikonja is egy Full Game-et jelez...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
OFF:

Komoly!

"Felrobbant a Wii kontrollere - Te megúszhatod!

A karácsonyi ünnepek alatt egyre többen vásárolnak konzolt szeretteiknek, de a kézikönyvet nem mindenki szereti elolvasni. Íme egy példa, arra, hogy egy aprócska hiba, mekkora galibát tud okozni.
Egy amerikai család hazaérve megdöbbenve tapasztalta, hogy a nappalijukat sûrû, csípõs füst tölti meg és apró, éles mûanyag darabkák terítik be a padlót.

Kiderült, hogy a díványon heverõ Wii kontroller robbant fel, látszólag minden ok nélkül. Az esetet követõ vizsgálat kiderítette, hogy a család a kontrollerben lévõ alkaline elemeket valamilyen oknál fogva kicserélte lítiumosra. Ezt viszont nagyon nem szereti a Wii kontrollere és megadta magát egy hangos robbanás kíséretében.

Még szerencse, hogy a család nem volt otthon, nem is merek belegondolni, hogy mit tettek volna a szilánkok az interjúban szereplõ kisgyerekekkel. A Wii kézikönyvében ugyan szerepel egy ilyen figyelmeztetés, de aki már látta a Wii 200+ oldalas kézikönyvét az tudhatja, hogy nem igazán olvassa el senki a hossza miatt, ráadásul az is hiányzott a leírásból, hogy amennyiben lítiumos elemet teszünk a kontrollerbe, akkor az olyan, mintha kibiztosított repeszgránátot adnánk a gyerek kezébe. Wii tulajdonosok, a kedvemért ellenõrizzétek az elemeket a kontrollerben. Köszönöm szépen."

Totti5
Olyat kell venni amiben van átalakító, vagy kérni mellé, mert a nem slim gépeken USBn csatlakozik.

Totti5
Igen belenéztem, aztán másnap úgy lebetegedtem hogy 1 hétig KO voltam😄 most lábaltam ki belõle, aztán majd nekiesek megint. Tetszett hogy van valami story, meg a céllövöldénél néztem a pontosságot, ami egész jóra sikeredett.

a kinect az jó mindegyik x-boxhoz a falcon alaplapos árdkádokhoz is?
DarkSector

DarkSector
jaja, voltak játékok amik kussba jelentek meg, de az a baj hogy az ellenkezõjére is van példa:

Remélem meglepetés fog ma érni kora délután, mert akkor szokták feltenni az újdonságokat!

Mr Manson
Semmi infót nem találok sehol ... konkrétan KUSS van.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Én ezt néztem...

1 honap alatt meggondolták magukat?

Katt

Seth
Szép kis CANCEL lesz belõle, érzem 😊

PSN ID.: Beegabor

Mr Manson
OFF: eladó LA Noire érdekel valakit? (pü)

DarkSector
Nem tudom de hogy õszinte legyek egy oldalt kivéve sehol máshol nem olvastam a mai dátumot úgyhogy öszintén nem lennék meglepve mert így is nagy a csend körülötte de kurvára dühítõ.

Mr Manson
"http://n4g.com/" - nem tudom mennyire megbízható.

Mr Manson
Így megy nálam is.
De akkor is ... gusztustalan ...

DarkSector
Hát a büdös kurva anyjukat!

Letöltöd angol accal, aztán használod a magyarral! Én is így csinálom. 😊

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Mr Manson
"I am Alive delayed again

Ubisoft delayed again I am Alive from December 14 to Winter 2011/12. Currently no exact date."

😞

DarkSector
Köszönöm Iceakos-nak újból a precíz vásárlást! <#eljen>

Mr Manson
van ... és nagyon jó.

"fent a GeoW3 kieg is .... 1200MS ... kicsit nincs túlárazva?"

Van rajta magyar felirat?
Mr Manson
** YouTube available in the following countries: Australia, Brazil, Canada, Czech Republic, France, Germany , Hong Kong, Ireland, India, Italy, Japan, Korea, Mexico, Netherlands, New Zealand, Poland, Russia, Spain, Sweden, Singapore, Taiwan, United Kingdom, United States, South Africa.

Hát <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Harlekin
Próbáltad már a winter starst?Én minnél többet játszok vele annál jobban tetszik alig bírom abbahagyni!Elején belefutottam 1 hibába mert van rajta valami családi mód ami alapból be van kapcsolva!!!!Na ha ez bevan akkor szinte semmit nem kell csinálni és rohadt unalmas!Miután kikapcsoltam már nagyon melós!!!
Most viszont nagyon elakadtam van 1 curling challenges amit nem tudok megcsinálni.Sánc kõ mögül ki kell ütni a házból az ellenség kövét.Néha sikerül is kiütnöm,de valamiért mégse jó és nem jövök rá miért.1 ik ismerõsöm is pont itt van elakadva!Ami viszont eszméletlen jó a multi része.Lehet benne szemétkedni a másikal stb! Akkora versenyeket szoktunk nyomni fõleg biathlonba,meg rövidtávú gyorskorcsolyába hogy még!<#nevetes1>
oké köszi!
Totti5
LED tvk olyan 100tól kezdõdnek. 50ért kb 22 colost kapsz, vagyis monitor méretet. 70-80 körül már lehet kapni 81 cm FULL HD LCD tévéket. Ennyit minimum kell rá áldozni egy Samsungra pl.

Tudtok nekem olyan LED TV-t mutatni/mondani ami olcsó (max 50.000.Ft) és ha rákötöm a boxot akkor szép is.
najó hagyjuk 😄D mek am pitét nézni, mert olyan kedvem van :dd és nem is a "régebbi" részeket :d

DarkSector
->Robotzsaru...😄

Vagy ha nem õ akkor a fõnöke az a vén tróger. 😊

Renjike
google.hu-> kékeresõ -> szövegmezõ -> facepalm

DarkSector
Inkább fogalmazzunk úgy hogy nem szarakodtam. 😊

DarkSector
Csak nem a Robotzsaru-ból van? 😊

na ne viccelõdj...tán speedrunt csináltál és rassoltál mint az allat ?😄

Renjike

Soldiers
na mind 1 letöltöm ezt az új Geow 3 kiegészítõt ha meg fos letörlöm

DarkSector
Én azt hittem a BF3 DLC ami 1200pont...nem GeoW 3. 😊

Azért esett le az állam hogy milyen 3-4 óra...😄

Totti5
Az meg a másik😄DD én is azt hittem.

Totti5
Nyilvánvaló hogy aki végigjátszást tesz fel

1, már párszor túl volt elõtte a játékon
2, sosem bénázik
3, mindig tudja merre kell menni, mi következik
4, könnyû fokozaton játszik ( van amikor HARD végigjátszást tesznek fel, de az ki van emelve és akkor is pró a tag )

Végig lehet vágtázni a Resi 5ön is 3 óra alatt mégis, aki elsõre esik neki annak 11-12 óra minimum megvan.

DarkSector
Nem BF3...😄

Miért nem a BF3 DLC-rõl van szó?