XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Be is tudsz lépni a Youtube-ra és videókat nézni magyar profillal?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Érdekes módon nekem megy magyarral is. A My Apps-nél is ott van a YouTube, DailyMotion stb. <#nevetes1>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Hát igen amit én veszek azzal biztos van valami bibi.
Az lesz, utánna nézek.
Totti5
Ilyen hibával én még nem találkoztam, és az sem rémlik hogy itt bárkinek lett volna. Konzolboltban vetted? ha igen hívd fel õket, lehet õk tudnak segíteni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát köszönöm a segítséget. Kicsit okosabb lettem, de nem nyugodtabb.
Totti5
Passz. Vidd vissza, cseréljék ki!

Slim.
Benne van. Most már végképp nem tudom mi van.
Na ne már. Gyárilag be volt csomagolva, és ne lenne benne?
Meg nézem én, csak tudjam mit kell néznem.
Totti5
Ajjaj...

Slim vagy régi?

Nézd meg hogy benne van e a HDD!!!

Slimnél így:

Réginél csak ennyi:

mrmilan
Lehet, hogy nincs benne a 250gb-os winchester? Az gáz lenne. Meg kéne nézni/nézetni.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Azt írja ki, hogy No storage devices found.
Hú köszi.
De nem engedi, hogy profilt csináljak, állandóan memóriát kér. Ha jól veszem ki az írásból.
Totti5
Középsõ gomb, system, memory és ilyet kell ott látnod:

Te esetedben 250 giga körüli értéket.

Profilt természetesen kell csinálni, anélkül nem lehet menteni.

Sziasztok.
Ne haragudjatok a zavarásért. Soha nem volt még xbox-om. Nos vettünk egy xbox 360 250 gb-ost, el kezdtem játszani rajta a fear 3-at. Szépen mentegette a játék magát miközben játszottam, aztán el kellett ugranom, lekapcsoltam a konzolt, amikor újra akartam volna játszani akkor látam, hogy semmi nincs el mentve. Minden féleképpen kell csinálnom profilt, ahoz, hogy tudjak menteni? Tényleg bocs, ha ez a téma nem ide való, de már nem tudok mit csinálni.
Amikor akarok mindját profilt kreálni ezt írja ki:
Storage Device, To create a profile on this console, connect a memory unit or USB storage device and select Continue. De a pasas akitõl vettem, azt mondja hogy nem kell hozzá memória mert 250 gb-os.
Mr Manson
bazz ... nem lett kicsit rövid RAAM's Shadow?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin
Ja pedig olyan jó lenne,ha lenne pulim a francot se érdekelné ez a sok szar !<#nevetes1><#nevetes1>
DarkSector
Nem maga az app nem megy magyaron hanem a szolgáltatás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gondolom ugy nem müxik, hogy angol accal leszedem az appot és a magyarnál is ott lesz majd ?!

Látom a szmájlit, de ezek miért is nem igényesek?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Muttley
úgy értem, igényesebb...<#hehe>

Just do it :)

DarkSector
Forza 4 egy más kategória mint a többi alsóbbrendû lény.

F1 2010/2011 is belefér a listába. Vagy akár a Dirt 2/3 is. De a Grid is fasza 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Muttley
X360-on pill.nyilag 3 autós gamma van, ami az igényesebbeknek kötelezõ db
NFS: HP 2010 - arcade vonal
TDU 1 - 50% arcade 50% szimulátor
és a Forza 4 - 90% szim 10% arcade

viszont, ha nem érdekelnek az autósgammák (ahogy írtad)
akkor hagyd a f.szba <#alien>

Just do it :)

DarkSector
Jah angol accounttal igen...😄

Harlekin
Leginkább én is pda-n nézem meg,de ez akkor is buli így!
Én meg elõveszem a telefont/tabletet, csak pause-olni kell 😛

Harlekin
Baszott jó,hogy a boxon youtuben megtudom nézni az acsi guidokat.Végre nem kell felállni a pchez menni csak kilépek a játékból megnézem vissza és megcsinálom.Loál!
ok köszi! 😄
DarkSector
Hát igen a Forza 4-et érdemes.

Mivel a GT és a Forza játékokhoz fogható nincs egyenlõre a piacon.
Sem tartalomban sem semmien más szempontból.

linktt nézni akarom én is :dddd dexar... (azert most nemmegyek le h bekapcsoljam a tv-t) csak ez a 1 video van még fent amit zaki linkelt és ahol boxoznak?

DarkSector
Én elmentem kb 30%-ig de utána már nem akartam tovább szenvedni, ezért csittel mentem tovább.

A 3. részben elvileg lesz könnyû fokozat.

autós játék az nem nagyon érdekel pedig gondolom vannak jó ex-ek azokból is. most amit néztem az a Forza 4 szerintetek megéri megvenni?
DarkSector
Az PS3-ra is van nem ex.

zaki
red dead redemption sztem messze a legjobb exkluzív game
van több is persze, de nekem az a csúcs.

DarkSector
Lassan jön PC-re, de Alan Wake...

csak érdekelt, hogy ezek milyenek lehetnek. amúgy amit szeretnék exkluzívot azok ilyesmik: Gears of War trilógia, Halo Reach, Bulletstorm(bár ez van pc-re is)
zaki
na majd lehet kipróbálom. de a 2 qrva nehéz volt. ott hagytam abba anno, mikor 3 boss jött egymás után, életerõm meg elfogyott. hát kösz szépen. pedig eddig szinte mindent végigtoltam, amit elkezdtem, ezt nem tudtam.

DarkSector
Nemtudom bent fecóék mire rázzák a seggüket de a VV közben a Kinect Sports
Season Two-t nyomják a reklámban...😄

Ez biztos nagy reklámot hogy a mikrofosnak.

DarkSector
Mostani NG 3 sokkal jobb lesz mint az elõzõ 2...
A környezet grafikájának köszönhetõen nem lesz annyira steril szerintem...

DarkSector
A Brutal nekem eleve a támából fakadóan nem jön be, arról nem nyilatkoznék, de én 1 fillért nem adnék érte.

A Vanquish meg jó és szép játék, de bevallom eléggé megunható egy idõ után mert túl akciós.
GOD-on 2990Ft asszem annyiért jó játék, de ettõl többet nem érdemel szerintem.

Harlekin
Just Dance 3 nagyon fasza!Majdnem olyan jó mint a dance central!<#kacsint>
zaki
brütal legend nekem nem jött be, vanquish helyett akkor már inkább gow.

zaki
+1, bírom az ilyen hack 'n slash cuccokat (mondjuk bayonettát, meg ninja gaiden-t soha többet 😛)
jöhetne a folytatása(i).

és a másik kettõ?
DarkSector
Aki eladná már megunt GeoW 3 játékát 5000-ért azt írjon.
Felhasznált DLC kodot leszarom az nem kell.

DarkSector
Dantes Inferno-ra teljes mértékben.
Legalábbis nekem tetszett.

Érdemes olyan konzolexkluzív játékokra beruházni, hogy Dante's Inferno, Brütal Legend, Vanquish....?
DarkSector
Ha Resident Evil-be kéne versenyezni akkor beköltöztem volna a villába. 😊

zaki
lol és ezért fog menni a lilakkendõ 😄
aki a legjobb, azé lesz 😄

DarkSector
XD

Megy a reklámvonat...sihuhu...😊