XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hája. 😛
Nem lenne rossz ha a védelmet lehetne átrakni másik lemezre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Csak induláskor tekergeti 1-2 percet az XGD3 lemezeket utána már nem. Az XGD1-2 lemezeket meg csak lecsekkolta bootoláskor és utána békén hagyta

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Védelem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Morrowind az szép játék volt? Mert most grafikai összefüggésben néztem a 2 játékot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
de csekkolgatja azért a lemezt különben menne lemez nélkül is. 😊

Seth
A Morrowind 1 db cd lemezen terpeszkedett,azt se töltötte meg teljesen, mégis akkora terület,annyi szöveg volt benne, mint a fene. Szóval egy játék mérete nem határozza meg annak tartalmát

Totti5
Ha egy játékot feltettél, akkor onnantól kezdve sosem nyúl a lemezhez, miért?😊 mert minden adat a HDDvan.

DarkSector
Amúgy a méret sokmindentõl függ, a legszebb példa talán részemrõl a régi Prey, ami 1.6GB és milyen szép és hoszzú volt akkoriban.

Várjuk ki a végét hogy mekkora lesz az I Am Alive.
Meg persze tartalomra mekkora.

Seth
Crysis 2 még XGD2 lemez

DarkSector
Bárhogy is legyen igen érdekes a dolog.

Crysis.2.XBOX360-MARVEL
6.51 GB

VS

GOD
Crysis 2

542
Bejelentkezés a minõsítéshez
KIBOCSÁTÁS DÁTUMA: 2011.09.27.
MÉRET: 5,49 GB

DarkSector
Igen pont ezaz az egész lemez másolata kell, de egy duplarétegû az 8.5GB azaz 8180MB....
De mégsem annyi a játékok azon része.

Így már érdekesebb a helyzet 😊

DarkSector
DVD-seknél is milliónyi méret van...

kb 6gb-7gb-8gb stb...

és lemez csak 2 féle van 4.7GB és 8.5GB-os...

Valamilyen szinten nyilván copy,paste de ezt is mire alapozod, mármint ennyire biztosan mondva

Seth: jó megnézem, de mintha már láttam volna és többre is emlékszem, de majd csekkolom

Seth
A warez azért annyi ,mert ez már az új XGD3-mas lemezeken van,a védelem teljesen más ezeken, és az egész lemez másolatára szükség van, hogy mûködjön, akár tartalmaz adatot,akár nem,nem lehet csak úgy rippelgetni

Totti5
Ott nincs. Árkéd játék annyi amennyi. Van 40 megás XBLA cím, 300, 900 megás, 1.4 gigás és van 2 gigás is. Ami 2 gigás ott teljes mértékben ki lett használva minden bit.

DarkSector
Oks de a 2gb-os arcade-ban is van szemét. 😊
Már ha ELÉRI majd a 2GB-ot egyeltalán. 😊

Totti5
HDDre annyit telepít fel amennyi adat van a lemezen, magyarán COPY / PASTE és nem installálás, még ha annak is van írva.

Totti5
Semmi. Védelem, szemét, valami...

DarkSector
Nemtudom miért 8.14GB a warez de az a valós adat, nem a lemez mérete...

Nem azt kérdeztem hogy a HDD-re mennyit telepít fel a lemezrõl...

Seth
Melyik részét nem bírod felfogni ? Kell róla fénykép vagy mi ?

Egy Lens of truth kép elég meggyõzõ már ?

DarkSector
Persze ez függ sokmindenbõl, skrym-ben biztos kevesebb az átvezetõ videó.
Akkor a maradék 4gb mi?

Ez a 8.14 GB nem olyan iso méret mint amire te gondolsz, ez amire te gondolsz régen volt, manapság a FarCry ami 3.4GB kb az is 3.4Gb-os iso-ban van holott 8180MB-os lemezre van kiirva.

Totti5
Nincs kedvem vitázni. Nézz utána a dolgoknak. Mivel nekef megvan a Skyrim, nézz meg hány giga a HDDn és gyere vissza elnézést kérni😄

megáll az eszem, itt mindenki rosszul van úgylátom :ddd omgggggggggggg

Seth
Ne keverjük már egy képfájl méretét, az abban lévõ adatmennyiséggel. A box-ra 3,8 GB-t telepít fel össz vissz(warez, nem warez), utána hozzá se szagol a lemezhez.

Harlekin
nyert a PS 3 mert ott 4.3 GB a méret!Amúgy nálad a pont annyi a game mérete!A többi mind szemét a lemezen.Vagy lehet hogy nem,de akkor a Jtages gépek sokkal,de sokkal okosabbak,mert tökéletesen megelégednek ennyivel azaz 3.8 gB adattal és tökéletesen mûködik a game!<#nevetes1>
miiiiiivan ? 😄DD megnézzem nked boxon mennyit rakott fel ? komolyan vicc 😄

"...ami nem egyenlõ a játék méretével." akkor az mi ? töltelék adat ? -.-
"100 megás popcap kolleksön is 6gb" hát azért megnézném - lehet biz. okokbol elcseszték a releaset és ugy lett rippelve az iso, de nem ilyen fasságokkal kell dobálozni, hogy 100 megás popcap collection, ami azt se tudom, h mi de nem is érdekel - dolgokkal 😊

meg heeee, nemtom miota akarod megmagyarzni a dolgokat, de sztem régebb ota benne vagyok ebbe a az "" jeles wrz dologban - ha egy ISO mérete 6 giga, akkor a játék feltelepítve NEM LEHET KISEBB ettõl - és semmilyen collectionröl nem beszélünk, ahol kitudod választani mondjuk, h mit raksz fel és mit nem - meg az amúgyis pc...(és különben is úgymondod ezt, mintha egy évbe vagy több lenne temérdek ilyen kolleksönös warez iso játék cucc, ahh nem is értem a gondolatmented 😄)

de teszteld le, szedd le, rakd fel és meglátod

komolyan nevetek ettõl a 3.8gigától - én értek valamit ennyire félre, vagy te mersz csak ilyen rémisztõ dolgokat leírni átgondolás nélkül 😄D mert kábé a legszarabb játékok se 3-4gigásak a lemezen, hanem több (boxra)

Totti5
Eléggé...

Totti5
A 100 megás POPCAP kolleksön is 6 gb. Ez az ISO mérete, ami nem egyenlõ a játék méretével.

Az adatmennyiség a lemezen az installból látszik.

Skyrim.

Xbox 360
Disc Size : 3.8GB
Install : 3.8GB (optional)

Faszság vagy nem faszság ekkora a mérete, se több se kevesebb.

naugye😛

DarkSector
The Elder Scrolls V - Skyrim

8.14 GB

nagyon elvagy tévedve... mirõl is teccik beszélni 😊 pc-n se annyi, meg az is faszság, nem annyit telepit fel mint amennyi a szaros wrz ripp(5gb)

többször olvastam a topikjában is, hogy milyen kicsi a mérete ahhoz képest, de faszság mert nem kicsi, 7-8gb között van boxon is, ahogy az illik és kell... ne kicsinyítsük már le 4-5re 😉

DarkSector
Skyrim az szép? 😛

soha, de SOHA nem akadt még nálam semmilyen film akárhogy is néztem...legyen HD, BR, BD meg a fasssstudja 😊 routerproblémádat se értem, bármilyennek vinnié kéne - de én már nem úgy nézem, hanem pendrive, vagy ritkán lemezrõl, pedig elöbbirõl még logikusabb is lenne az akadás, de ott se akad sose...nyomja ezerrel.
dualos avinál nem lehet váltani, de ritka is az olyan, meg akkor is tudtommal az elsö hangsáv az a magyar...(pc-n se divat a dual avizás, meg a váltás se egyszerû, bár lejátszótól függ, de pl én a tálcán az óránál váltottam akkor is a divx codec ikonnál, mert ott lehetett, akkor a box nem lehet olyan "ügyes" hogy mindent tudjon már - de mondom sztem nagyonzsír, megvagyok vele elégedve, jó multimédiára a cucc, amire kell 😊

Totti5
Skyrim meg amúgy majdnem 4 giga, szóval nem a méret a lényeg...

Totti5
Nem várok töle semmit, de ez ronda és igénytelen.

DarkSector
XBLA cím, nem szabad tõle világmegváltó grafikát várni.
Max 2gb lehet, engem nem is feltétlen a látvány izgat hanem maga a játék világa, amirõl szól...de majd kiderül ha megjelenik végre.

Totti5
Ez valami borzalmasan néz ki...

Totti5
Én már döntöttem😊)

Totti5
F1 kicsit nehezebb kontrollerrel assistok nélkül, mint a Forza. De ott van még a Race Pro az is szim.

Muttley
biztos, h kérdés a "miért"? 😊
pedig jáccccccol a Forzával..
állítsd be all-assist-OFF, játssz vele 1 órát
majd rakd be bármelyik általad felsoroltat... <#nevetes1><#awink>

#113186: <#eljen>

Just do it :)

Macccy
Na most hogy már van normális routerem, kicsit megint próbálgattam a video stream-elést. Most akkor hogy van ez? Mr. Dark? Miket játszik le végülis a doboz? Kétnyelvû divx -nél nem tudtam váltani nyelvet, ez már meglepett. Egy HD vagy BRrip féle film meg akadt. Én nem csinálok valamit jól? Vagy a router lassú?

Amúgy a YOUTUBE kurvajó. Azt szeretem már most! 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

kakaoskalacs
Üdv! Itt is feldobom a kérdést :
37-40" között kellene LCD tv FullHD , árban max 120ezer
Elsõsorban , xbox360-hoz , meg rá szeretnám kötni Pc-t is.

Mivel nem igazan értek a tv-khez igy remélem valaki tud érdemleges tanácsot adni ezügyben.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Srácok ezen a geci youtube-on hogy lehet megcsinálni ha meglehet egyeltalán, hogy megnézek egy videót és válasszak felbontásminõséget, vagy éppenséggel betegyem kedvencek közé...valami?

NAAAA faszaaa, kössz az infót 😊

zaki
Milyen konzolt vegyek karácsonyra?

index cikk. egész jó.

DarkSector
Jah.
Nekemis a pc-t kellett, ezzel csak 1 baj van hogy nem tudod nézni játék közben, míg a telefon+laptop mehetett a játék alatt is...:S

Jaja, végre nem kell laptopot stb. bekapcsolni, ha elakadsz. Mondjuk én eddig mindig mobilon néztem meg a YT videókat, gyorsabb, mint a gépet bekapcsolni. 😄

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Huh télleg igazad van, most néztem és megy...jaja mert nekem elõször mikor próbáltam nem volt még accom...😄

Jah ahogy nemrég írták ez sirály ha elakad valaki a játékba és kell segítségvideó...😄

Igen + a YouTube accommal is "összekötöttem" az appot. / arany tagság kell hozzá /

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87