XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Ez a puritán arcad,ehez semmi sincs leginkább vinyó nincs csak a box ami igen HDMI-s és némi kábel most lesz 2 éves.De azért írtam a lehetett,mert nem biztos az eladás!!!Amikor aktuális lesz a dolog megkereslek!
Nincs már ilyen, h pro vagy prémium, az is lényegében csak a vinyótól fügött, meg az ujabbaknál (proknál, ami 60gb-t jelentett) már újabb alaplapok voltak a gépbe, ennyi -

Neki sztem legalább jasperos (értsd jobb fajta) van + vinyó, de majd megmondja hány gb !?

Beszéld meg Harlekinnel a bizniszt, más dologgal meg nem kell törödened

TaRka0107
TUdnàl még többet írni a boxról? Ez a pro v a premium?
(Mehet privàtba is ha ide màr nem fér be)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

A FAT az a "régi" tipusú box, tehát a vastagabb, nem a mostani slim (vékony, új design)

TaRka0107
fat?😄
Milyen vinyó van benne? HDMI-s? Bocsi, csak tudatlan vagyok xbox terén😊

loading közbe kinyomtam dashboardra RAAMs Shadowt- egész jó, vnanak helyszinekbe is jók etc. de vhogy unalmas, s vártam, hogy mikor lesz vége, egy csomo részt megcsináltam már (Községházába vagyok, nagylépcsõ) Normalon meghaltam vagy 3x itt - volt h a hülye bot nem szedett fel és elvéreztem, pedigg ott jarkalt mellettem

tök könnyü az egész, ez a baj a Gears-el, nincs hangulata, vagy egyre kevesebb, primkó fasság shooterkedés csak - fasság az egész, nincs semmi nyomasztó benne, pedig jólenne, adja magát, de túl lájtos, semmi fear, meg hangulat,(gears1be még azért megvolt, ott a helyszínek, a színvilág, atmoszféra, ott még érzõdött azért) állandóan csak a harc, azok meg gyengék mint a xar!!!!!!!!!444! nincs kihívás - insane is xarság

KÖNNYÛÛÛÛÛ és könnyelmüen veszem, megyek, szaladgálok, mindenkit szétlövök, jól nyomtam,dehát gyakorlott vagyok :d szépen is nézne ki ha nem :d vhogy mégis leszedtek, aztán szar helyen van a csekpont is, áh mondom faszom elég is lesz, egyszerüen már nincs kedvem :/

Harlekin
Nálam lehet tehát lehet lesz eladó "fat" 35 ér és már az enyém nagyon okos!
Jah NO warez,de ha nem bírsz a késztetésnek ellenállni van rá pár megoldás,hogy ne keljen lemez hozzá!Keress ezekre a szavakra googlen "RGH;Jtag;xkey;wasabi x360!"És nem kell lemez!<#kacsint>
Harlekin
Soha de soha tényleg semmit nem várok fõleg játékba,de ez az 1 amit igen!Az elsõt is unalomig játszottam és aztán újra unalomig!<#nevetes1>
TaRka0107
Lehet rossz helyre, írtam, utána vettem észre, hogy "NO WAREZ, Együtt a tiszta játékért" Bocsi ha rossz helyre írtam, mert ugye nem az eredeti játékot akarom felnyomni vinyóra😄DDD

rere

Marci0115

TaRka0107
Üdv!
Karácsony után szeretnék venni xbox-ot. Milyet ajánlanátok 30-35k környékén? Elite-et ne is keressek annyiért, vagy ha mázlim van találok használtan? Múltkor néztem ph-n, volt egy, csak el is kelt az nap. Olyat hallottam, hogy ha rárakjuk vinyóra a játékot, attól még ki kell írni dvd-re is hogy tudjuk használni? Csak azért mert jó lenne, ha nem kellene a DVD-ket vásárolni mindig😊

Renjike
az én és testvéreim jele örök , és nem számít mekkorában teszed ki a topikba!!!! 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
sorry... Jó lobaszó nagy lett!
Harlekin
Harlekin
Jah jól néz ki csak vagy ebbõl a szögbõl nem látszik esetleg csak szimplán nem az eredeti Assa jel.Mivel annak az A bal szára vékonyabb!Elég régóta gondolkodom én is valami hasonló beszerzésén.Csak gyûrût nem hordok így marad max a medál szerintem vagy még 1 tattoo magamra.<#nevetes1>
Harlekin
Lehet esetleg 3 <#kacsint><#nevetes1><#nevetes1>
DarkSector
Kijönne belõle még 2 emberi arc mi? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Assassin Creed gyûrû!

Volt régebben egy rendezvény ahol lehetett venni, most itt az alkalom bepótólni akinek még nincs és venne...😄
Szép gyûrû...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Ja ja,de van mire!<#nevetes1>
Eszméleten vastagbõr... <#levele>
Próbáltam vásárolni 1 hónapos Gold elõfizut, de a neten is, és boxon keresztül is hibát ír ki, vmi hibaüzenettel. Ez globális probléma, vagy csak nálam?

Harlekin
költözéssel!<#nevetes1>
zaki
hát ez qrva nagy, egy másik fórumon most láttam 😄

Hát megnéztem a netet, a routerrel minden ok! Az nem lehet hogy a COD, mikor szervert keres, akkor csak magyarokat keres? Hogy lehetne beállítani h pl USA szervereket keressen?

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h miért van az, hogy a COD MW3 sosem (vagy nagyon ritkán) talál hardcore szervereket multiba? Valamit be kéne állítanom? Vagy a nettel/routerrel kéne beállítani valamit? (t-home router)
Nem hiszem h nem játszanak hardcoreba az emberek!
üdv

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Csontkovacs74
Ha belemész a Marketplace-ba, akkor ott van külön games és demó menü is. A games-ra ha rámész van egy game type, azon belül meg kiválasztod, hogy arcade, vagy god.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

zaki
jah, úgy értettem konzol ex. pcn-n nincs.

DarkSector
Hangulatos dolgokról árulkodnak ezek a jótanácsok.
Izgalmas játékmenet lehet ebbõl.

"I Am Alive - Tippek túlélõknek

Akinek csak PC-je van, az pillanatnyilag nem megy sokra a tanácsokkal, legfeljebb akkor, ha az életben hasonló krízishelyzetbe kerül.
Persze tudjuk, hogy a remény az utolsó a halálozási listán, de egyelõre most azokhoz a játékosokhoz szólunk, akik XBLA, vagy PSN hozzáféréssel rendelkeznek.

A Ubisoft kiadott egy új trailert I Am Alive címû játékához, ami annak idején dobozos AAA-címnek indult, ám végül egy kisebb kaliberû letölthetõ címmé egyszerûsödött az évek során. Személy szerint nem örülök különösebben a változásoknak, mert az alapkoncepció, ami egy Chicago városát romba döntõ földrengéssel indult sokkal szimpatikusabb volt, mint az új változat, amiben egy rejtélyes eseményre hivatkoznak a szereplõk, ami nem is biztos, hogy természeti katasztrófa. Sebaj, ezt kapjuk, ezt kell szeretni. Vagy nem, mindenki eldöntheti maga.

A néhány sorral korábban említett trailer lényegében útmutatóként szolgál, ha úgy döntenénk, hogy megpróbáljuk megkeresni a fõszereplõ családját.
- Térkép legyen majd nálunk, mert a porfelhõben könnyedén eltévedünk.
- Lehetõleg tegyünk fel gázálarcot, ellenkezõ esetben hamar beadja a kulcsot a tüdõnk.
- Segít, ha felfelé haladunk, minél magasabban járunk, annál inkább belélegezhetõ a levegõ.
- Az útközben talált holmik egy részét nem tudjuk közvetlenül felhasználni, de jól jönnek majd cserealapként, ha nem akarjuk puszta jóindulatból odaadni a felesleget a nélkülözõknek."

DarkSector
A Quickplay meg egyenessen bugos.

Nálam a Quickplay (másnéven a saját játékok) csempére ha rányomok akkor néha gondol egyet a gép és a FELTELEPÍTETT játékok nem jelennek meg (amihez be kell rakni a DVD-t)

PL nekem az Alan Wake DVD-s.

És néha belépek ottvan, néha belépek akkor meg nincsen ott.

DarkSector
Persze de én pl elõször sok dolgot nem is találtam még mostanáig se.

PL a demokat meg god-okat sem, vagyis megtalálom de egybegyúrva találtam meg, nem láttam külön demo-t meg külön god-ot.

Az lenne a fasza ha már fejlesztik a menü-t.
És ez most nem poénnak de egy valamekkora mértékben SZEMÉLYRE SZABHATÓ menüt kellene csinálni.

Például aki probálta a windows 8-ot az tudja mire gondolok, a settings-be kellene egy menü és kellene egy saját oldal, ahová a fontosabb csempéket lehetne elhelyezni, hogy 1-1 dologért ne kelljen átlapozni illetve átfürkészni az egész menürendszert.

Totti5
Egyre jobban tetszik az új menü. Attól hogy nem foglal el egy oldalt az indítóikon, még a JÁTÉK van maximálisan a központban. Mi van körülötte? csupa játék ajánaló és a középsõ kép is a játék marketplacera visza ( ha nem azt látod ott akkor rámész és gombával tudsz lapozni!! ). Rengeteg ujdonságot vág az ember arcába ( lehet reklámnak is mondani, de kit érdekel? én tudjak róla az a lényeg... ), SÕT van külön heti akciós XBLA és DLC szekció így nem marad le az ember semmi jóról. A szûrést a végtelenségik lehet csinálni, ami jó dolog.

Nagyon rendben van az egész, és bitang gyors a rendszer. Amcsiba, angolban másra is használják az emberek, sok TV csatorna és különféle események, filmek stb... ez hozzá tartozik már konzolhoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector

DarkSector
Amúgy néha elgondolkozom azon hogy régebben ugye a PS 1-2-nél milyen menüje volt a gépnek illetve a játék melletti tudománya.

Ugye a konzoloknak az volt a lényege hogy fogom a játékot berakom és játszok.
Persze kis kukacoskodással és enyhe túlzással de lassan a PS 2 (nem volt xbox-om) generációhoz képest valami 180 fokot fordult a világ és a konzol menüje annyira bonyolult és sokoldalú már hogy lassacskán mûvészet lesz egy lemezt elindítani amire ugye elvileg kitalálták a gépeket.

Lassan már a sok mellékszolgáltatás mellett a játék csak egy kis darabkája lesz a gépeknek és nem mint régen a fõ szerves része.
A sok média meg app már lassan betelítik a gép menüjét, és maga a lemez inditása majd kap egy 1x1 cm-es kis kockát valamelyik sarokban.

Érdekes a dolog, ha egy tv-re rákötöm mondjuk az elõzõ gen gépet és csak simán a menüt hasonlítom össze...

Vajon a következõ generációban mik lesznek? Megmarad a szar régiózár?

DarkSector
A kérdés nem erre vonatkozott. 😊

inkabb filmezzetek...Killer Elite (2011)megtörtént eseményeken - jason statham, clive owen, robert de niro, dominic purcell - rohadtjó lett!

ja egyébként jelentem, a raam dlc-t még mindig nemtudtam leszedni (ma még nem probaltam) a bugos seasos pass es promt geciseg miatt, amit nem dob fel - bug volt, javitották elvileg - de volt, hogy vkinek allandoan feldobalta az ablakot, miutan mar rég megvolt neki a dlc, meg levont pontokat meg tán ilyen szarságok.

ekkora fos módszert hihetetlen...szerencse annyira nem érdekel már az egész, h killódjak vele, s akkor se biztos, h jólenne

system settings, storage (ez is uj neven van a dash miatt) itt megtalálod - én még kise próbáltam, mondjuk update óta lehet nem is jatszottam igazán

de dashboard se írja, darabig eszembe se volt, aztán system settingsbe meg látom, hogy ott van, de kézenfekvõbb is lehetne ez az egész cloud

DarkSector
Még egy érdekes dolog.

Valaki meg tudná mondani, hogy ez a felhõ mentés izé automatikus dolog?
Mert bármelyik játékba lépek be kiugrik hogy szinkronizál ezel a felhõ szolgáltatással.
Ez most minden játéknál online fog mentegetni? vagy kikapcsolható?

Eddig naívan azt hittem hogy csak akkor ment online illetve szinkronizál ha a storage-nél a felhõre megyek.

Harlekin
A francba<#nevetes1>
DarkSector
Szerintem senki nem vette zokon. 😊

Harlekin
Isten ments,hogy bár kit is megbántsak!Tényleg soha nem áll szándékomba,de azért ha Én folyton kaphatom a savazást!Akkor engedtessék meg már nekem is néha kicsi cinizmussal lecsapni a magas labdákat. <#kacsint>
DarkSector
Nem veszekedés volt.
Csak eszmecsere.

Amúgyis 3 napja fáj a fejem nem tudnék most összevitatkozni senkivel nincs annyi energiám. 😊

Megvárom a cuccot, hogy Alan Wake vagy A Im Alive fog elõbb jönni már nem érdekel csak az egyik jöjjön már. 😛
Majd elmondom a véleményemet hogy mennyire szép és tartalmas.

Harlekin
Tudod valahogy robbantani kell a veszekedést<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Totti5
<#hehe>

DarkSector
Bíztam benned.

Mondjuk az a lényeg hogy eljutottunk idáig egy olyan témából aminek elvileg semmi köze ehhez. 😊

Harlekin
Tudod az öreg motoros próbálkozik ahol csak tud!10-15 év múlva csak konyíttok a dolgokhoz!"Jelentem nem kopaszodok és a fogaim is rendbe,ha nem így lenne nem hiszem,hogy 25 éves barátnõm lenne"<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
1 dolgot nem értek Én miért nem teszek fel soha semmiféle technikai kérdést,meg úgy leginkább semmilyent és azért mindig tudom mindenre a kézenfekvõ választ?!Nem mondok baromságot,de azért megkapom,hogy hazudozok.Pedig a mai fiatalság ugye ebbe nõtt fel azaz tudni kellene ilyen olyan apróságokat,hogy milyen kábel kell ehez meg ahoz és,hogy hova legyen dugva ez meg az csak példa gyanánt.És itt nap mint nap szarrá röhögöm magam ezeken a dolgokon!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Totti5
<#eljen>

Harlekin
Hogy érthetõ legyen!Talán...
Iso mérete

Iso adat tartalma azaz a játék valós mérete és a lemezen elfoglat helye

És értelem szerûen ennyit is tesz fel a box!

Mióta bejött ez a xgd3 as "új lemez formátum"annyi történt hogy az iso mérete 8.14 lett,de ettõl semmivel nem lettek nagyobbak a gamák még több szemét került a lemezre!<#kacsint>
Seth
Gyönyörû volt, a maga idejében.

PSN ID.: Beegabor