XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy kérdésem lenne. Régi motoros vagyok a konzolok világában, eddig egy régi FAT X360-as fehér színû gépem volt, ami khm, nem volt teljes mértékben gyári, ha értitek mit akarok ezzel mondani. Viszont most hogy el passzoltam, így vettem magamnak egy 250 gigás fekete Slim X360-as gépet, amihez kaptam ajándékba egy Forza 3-at, valamint letöltõ kódként a Cryis 2-õt, plusz 3 hónap ingyenes Gold tagságot. A kérdésem a következõ: Mivel az elõzõ X-Box-al nem mehettem fel soha a Live rendszerre, így nekem ez még új dolog. Tehát ha felhasználom a 3 hónapos Gold tagságot, akkor ezek szerint 3 hónapon keresztül leszedhetek ingyen bármit? ez alatt fõleg a fizetõs DLC-kre gondolok. Vagy a Gold tagsággal csak 3 hónapig úgymond ingyen multizhatok bárkivel a világon? A választ elõre is köszi szépen.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Thx ezért néztem nagyot, mert ezt így leírva szépen hangzik ahogy a levélben áll az élménybeszámoló.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez ugy nez ki hogy minden egyes Sky elofizetonek a a szolgaltato ingyenesen biztositja a Sky GO funkciot amit hasznalhatsz az egadta vilagon mindenen ertsd > telefon ( android , iPhone ) ; PC ; xbox ( nem tudom lehet van PS3-om is )
Mivel internetes szolgaltatas a vilag barmely reszen elerheto a felhasznalo szamara igy barhova is mesz nezed az alltalad elofizetett csatornakat akar a telefonodon is. A csatornak elerhetose csak is a elofizetesed milyensegetol fugg ( milyen csomagot fizetsz )
Megfelelo savszelesseg mellett akar Live csatornak is nezhetok e mellett ugy nez ki mint egy virualis "kolcsonzo" amben az aktualis filmek , musorok tekinthetok meg .
Sajnos a Sky elofizetes nem olcso bar igy hogy a Sky GO elerheto szamomra megeri .
Remelem segitettem 😊
ゾルターン
Lenne egy xbox360 slim 4gb gépem 2010 09 havi.
Kérdezném, hogy ezt a gépet lehet flashelni?És ennek a gépnek kell a hûtésmódosítás vagy nem?
Van valakinek ilyen gépe ami flashelve van ha igen mi a tapasztalat?
köszönöm a segítséget.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A kérdést úgy akartam feltenni (valószínûleg rosszul írtam) hogy ha jó lesz a HDTV akkor sok különbség lesz, ha sima kábellel megy hozzá az xbox, vagy HDMI kábellel?
CRT TV + x360nál gondoltam, hogy fos képminõség. Van egy Asus VW193D monitorom. 19". Valszeg ezen tolnám a játékokat amíg nem lesz megcsináltatva a HDTV.
Tegnap vettem egy 250es xboxot 2011.08.10-es gyártású még épp szerencsém volt, mert most jöttem haza és ment rajta a flashelés.
holnap megyek a dl írómért, addig mit tudok rá felmásolni ami DVD nélkül is megy? esetleg pendriveom van...
Köszönöm a segítséget elõre is.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
crt tv 720X576
HDready (hd tv) 1366x768
Full HD (hd tv) 1920x1080 felbontású.
Nagy felbontás DVI-VGA-HDMI kábelekkel érhetõ el.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
CRT TV + x360 = trabant
HD Tv + hdmi kábel + X360 = Ferrari
HD TV + hdmi kábel + X360 + hangszett = McLaren F1
most kérdezd meg, h mi az a CRT TV.. <#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
Vagyis konkrétan hogy lehet beállítani a tv mûsort hogy itt magyarországon menjen.
Mert nekem mindennél régiózár van, bár az kapásból vicces hogy a sky fent sincsen nálam az App-ok közt.
Szóval az érdekelne hogy szó szerint MIKÉPPEN nézhetõ.
Mi kell hozáá, jó a sima magyar account vagy UK vagy US kell?
Kell-e gold? STB.
Egy példa a youtube-ra: én a youtube-ot leszedtem US accounttal, majd átmentem a magyar accountomra nyomtam rá egy gold elõfizut és így megy.
Namost a Sky hogy megy?
Lehet forditani .... aki akar felszavakbol is ert .
ゾルターン
Itt lesz variáció ellenfelek között ahogy elnézem. Elsõ részbe sokan szidták ezt a részét.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Találok jó áron boxokat (jtag) csak az a baj, hogy nem HDMI-s. Szerintetek sokat számít ha HDMI-vel kötöm HDTV-re vagy sima kábellel? Vagy nagyon kicsi eltérés van? Igaz most szarrá ment a HDTV-nk, de az is lehet, hogy meg lesz csináltatva😄
Egy kis élménybeszámolót szeretnék veletek megosztani 😊
Ha tudtam volna azt, amit most tudok, akkor korábban nem lett volna Playstation 3 játékkonzol vásárolva, de most pozitívan kellett csalódnom az XBOX360-al kapcsolatba!
Hihetetlenül jó! Az egész család elvezi, különösen a gyerekek (azért én jobban :-).
Számomra a controller még nem igazan áll kézre, az éveken át tartó egérhasználat után, de ahogy a mondás is tartja: "Valamit, valamiért."
Szerencsére a Sky csatornák elõfizetõjeként (hála a Sky GO-nak), idehaza, vagy bárhol a világban, az XBOX-on (is) az összes Sky csatorna nézhetõ!
Ennek segítségével megoldottam, hogy a gyermekem a saját szobájában is tudja nézni a mese csatornákat, mert abban a szobában nincs TV csatlakozó.
Már szinte lincshangulat alakult ki a családban amiatt, hogy a fiam napi 24 órában, az 50"-os plazmán lesi Ben 10-t...
Egy boldog XBOX360 felhasználó."
-korr: Tamás István Nóra Mihály Aladár Nándor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Az új Xbox 360 Dasboard elrontja a képminõséget?
Nem aratott osztatlan sikert a Metro nevet viselõ új Xbox 360 Dashboard, de a legújabb kritika már nem csak ízlésvita.
Mert azon ugyebár lehet vitatkozni, hogy a csempe-felület felépítése mennyire átlátható, milyen logika szerint mûködik az új Dashboard, mennyire lett lassabb a navigáció - ezek jórészt egyéni problémák, akad olyan, akinek nagyon bejött, mások fanyalognak, minden újításnál ez a bevett szokás.
Azonban az már sokkal nagyobb probléma, hogy a Metro láthatóan lerontja a konzolon lejátszott videók minõségét: a fekete szín érezhetõen a szürke felé hajlik, gyengébb a kontraszt, a színek pedig fakóbbak, a kép elmosódottabb lesz. Az Eurogamer oldalán egy részletes összehasonlító-teszt is látható az NXE és a Metro képminõségét illetõen, és azt kell mondanom, hogy a vádak nem megalapozatlanok.
A Microsoft rövid közleményben reagált csak eddig az elégedetlen felhasználók által felvetett problémákra, amelyben megköszönték az észrevételeket, a jövõben majd figyelembe veszik ezeket újítások esetén, és hálásak, amiért a Metro felületet telepítettük. Hát ezt meg mi köszönjük, tényleg."
Lehet bennem van a hiba ,de én nem értem.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Ez egy olyan játék, amivel amikor játszottam két gondolatom volt folyamatosan; Ez de szar már! Pár perc múlva; Ez állat volt... aztán megint; Ez de szar már! Pár perc múlva; Ez állat volt...
+ grafika nagyon jó, vannak benne nagyon látványos részek
+ sci-fi téma
+ Mark Strong
+ brutális harcok
- faarc fõhõs
- iszonyat unalmas néha
- nehéz még harmat fokozaton is
- iszonyat unalmas néha
- nincs fegyver fejlesztés dolog
- iszonyat unalmas néha
- néha nem látni semmit a harc közben
Egyszer végig lehet tolni, fõleg ha szereti valaki a sci-fi témát, de nekem ennyi elég volt ebbõl a világból.

egy kis elmenybeszamolo 😊
ha tudtam volna azt amit most akkor nem lett volna 3 Plays. vararolva az evek alatt. Kellemeset csalodtam !!!! Hihetelenul jo ,az egesz csalad elvezi a gyerekek kifejezetten .( en jobban XD )
A controller meg nem igazan fekszik evekig egerezes utan de valamit valamiert .
Szerencsere Sky elofizeto vagyok es igy a Sky GO-nak koszonhetoen az osszes Sky csatorna nezheto az xbox-on barhova is megyek akar meg Magyarorszagon is !!
Ennek segitsegevel megoldottam hogy a lurko tudja nezni a mese csatonakat a sajat szobaban mert nincs TV csatlakozo >> mar lincs hangulat volt a csaladban hogy a fiu 24/7 a 50" Plasman lesi Ben 10-t ..... ( awsome )
happy user
ゾルターン
Látszódjanak a hszeim... ilyen marhaságot, aki ezt kitalálta.
Haverom is mondogatta, hogy jaspereset vegyek meg jtagos-at. Tán a jtagosnál lehet neten is nyomni a játékot warezzal, vagy ... má nem is tudom mit mondott rá😄
A múltkor már megtaláltam a Zaviin, hogy mennyiért szállítanak MO-ra, de már nem emlékszem és most nem is találom.Vki elmondaná, hogy mennyi a szállítási költség?Köszi