XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mit nem adnék egy folytatásért, szerettem a régi részeket, jó lenne egy folytatás, amiben ugyanilyen részben gondolkodós játékmenet lenne.
De akár Arcade-ra egy remake is lehetne szebb grafikával.

Legacy of Kain - Soul Reaver 2

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah kösz az infót nah azzal kevertem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Az elõzõ része(ami igazából nem kapcsolódik ehhez a részhez) , a Demon's Soul PS3 exklúzív

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Biztos keverem egy másik játékkal, de eddig azt hittem hogy ez egy only PS3 cím, de lehet csak hasonlít egy másik játékra...

Reméljük fasza. Grat hozzá amúgy.

Sziasztok !
Mennyire megbízható Iceakos live kódja ?
Most akartam live goldot rendelni a az xbox-on, de nem fogadta el az 1 éve regelt bankkártyámat, amivel eddig vettem a gold tagságot.Felhívom az ügyfélszolgálatot, kiderül, hogy most már sima Mastercard kártya nem jó neki, hanem hitelkártya kell.Ez kemény !
Köszi!

Seth
Más ha te játszol, és más videón nézni ,ahol esetleg könnyûnek tûnik,mert jól játszik az illetõ. A kudarc szüli az új megközelítéseket,próbálkozásokat, az elhalálozás a "próbák" alatt elkerülhetetlen, ahogy a promó szöveg is mondja: "You will die" ,viszont ami még lemaradt az a "...a lot" 😄

Én is láttam róla vidiket, annyira nem tüntvészesnek...igazából mindig mindennek megvan a maga módja ezt tudnám mondani... és ha megtalálod a jó utat, módszert akkor máris nem olyan nehéz...

Pl vmi vadkanos mini boss volt, na ott is láttam, mivan...jólehet - a multija milyen is, mert kiváncsi lennék...EDGE-nél is õ nyerte a legjobb multi cimet az évben 😄

Seth
"Tears will be shed"

Aki játszott az elõzõ részével az elõnyben lesz, tudja mire számíthat,a taktika ugyanaz.Aki frissen kezd neki, annak csak kitartást tudok ajánlani 😄 Ha belejön (és megérti)az ember egy különleges, más játékban nem igazán tapasztalt élménnyel lehet gazdagabb
Én jelenleg 45 óra körül vagyok, és ahogy olvasom a végigjátszásokat, kb a játék fele 3/4 része között, úgyhogy szavatossággal nincs gond, az már más kérdés, hogy ennek nagy részét az újrapróbálkozások teszik ki 😄

Még tetszik, de be sem raktam. Lehet, hogy holnap már darabokban lesz <#idiota>

Tetszett a review videók alapján és mások elbeszélése alapján is.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Ez annyira jó játék?

Let the mindfucking begin.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector

Shan
Üdv!
Eladnám X360 Fat-emet, 20-as vinyóval. (nem HDMI-s)
Módosítatlan, lemezt keveset látott, inkább arcade játékokkal küldtük.
Kifogástalan állapotban, szûz belsõvel rendelkezik, de megoldható a beleturkálás, ha a vevõ úgy óhajtja. Ajánlatokat pü-ben várnék.
Gyártási dátum: 2009.márc.
Slim vétel miatt került eladósorba.

Kellemes ajándékbontogatást!
Totti5
Ez ám a kitartás, legalább 1000gre mész?😄<#banplz>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Meg is jött, kb. egy órája vettem meg.

Totti5
Kinect nap van.

Leedmees (Arcade) 800 helyett 400 pont
Hole In The Wall (Arcade) 800 helyett 400 pont

Totti5
Holnapra itt lesznek a pontok és nagy bevásárlás, ez sem fog kimaradni!!!

Trine 2nek ma kellene jönnie nem?

Csáo! Ha vettem egy másik vinyót a boxhoz, hogy tudom a régirõl az újra rárakni az elmentéseket???( meg mindent) Thx a helpet!
Muttley
jáccccá offline 😊
MW3-ban úgyis sok minden van survival és spec ops módban
meg amúgy is a Live az ilyen -nek való <#hehe>

Just do it :)

Ez amiatt van, hogy az a szar régió szerint keres, amit röhejes módon nem tudsz megváltoztatni. Ha nem játszik elég magyar, akkor te sem tudsz játszani, mert nagyon ritkán dob be külföldiekhez. Ezt rettentõen elbaszták.

Dzekoti
Hello, Srácok COD MW3ban kb éjfél után nem tudok csatlakozni szinte semmilyen játékhoz sem.. ez a magyar liveom miatt lehet, vagy valami más baj lehet? köszi

Mert ti vagytok a legjobbak....!

😊)) olyan vagqy te is, hogy rákaptál akkor már csakazért is megcsinálod mi ?😊😛

zaki
Használ valaki közületek Nyko Kinect Zoomot? Ér valamit, vagy csak pénzkidobás? Kinectet próbáltam nélküle, hát nem volt elég hely az Adventureshez, megér egy újabb próbát Nyko Zoommal?

Harlekin
Winter stars az elõbb annyira,de annyira felbaszott agyilag,hogy ha nincs itthon az asszony lerugom a falról a kinectet!!<#nevetes1>Van benn 1 acsi,hogy downhillbe egymás után érints 5 kaput!!!Aki ezt kitalálta bele azt addig ütném ameddig él,majd ha beledöglött kitépném a beleit és ledugnám a torkán!!Iszonyat sebességgel mész lefelé lassítani nem lehet és össze vissza vannak a kapuk,de közbe azért ugratsz és ugye ott annyira nem lehet irányítani.Meg tekereg a pálya mint a barom.Van 1 pálya ahol van 1 viszonylag egyenes szakasz naná,hogy ott meg pont beraktak 1 hóágyut ami bassza a zászlóra a havat és az utolsó pár centinél veszed csak észre,hogy hol is kellene menni.Nagyon ki kell milliméterezni,hogy ne büntetést kapj,vagy csak szimplán ne érintsd!
Meglett kínkeservesen az acsi,de kb 5 órát csesztem el vele!
Totti5
Add nekem megpróbálom😊))

Viccet félretéve, ezt írják

"If your physical location and your account region do not match you cannot download regionlocked content"

Sickness
ott is ezt írja. a fasznak adnak akkor ilyet, ha nem lehet beváltani...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Totti5
csinálj angol profilt váltasd be ott

Sickness
spanom kapta a boxhoz, de mivel õ nem akar liveozni nekem adta.

Totti5
Ha jól értelemezem, akkor van egy Crysis 2 letöltõ kódod és nem tudod beváltani magyar profillal?

Honnan szerezted a kódot?

Az lehetséges, igen.

Sickness
crysis 2, és lehet így utólag másik régiót választani, vagy új profil kell?

Totti5
Régiózár.

Milyen játék és mit szerettél volna leszedni?

Totti5
Mindig beteszem😊

Ezek mind másodikáig élnek, és minden nap lesz egy elõre be nem jelentett cím, ma a Bastion volt ( le is csúsztam róla, nincs pontom ).

Sickness
Hali
Mi a teendõ ha azt kapom, hogy "This item is not available from your current location..."? Kaptam ma egy játékot és azt akartam volna leszedni.

Az pont az egyik leglineárisabb pálya, plusz egyedül nyomtad. 4-es coopban nagyon állat.

Harlekin
Miért nem mehettél livére???<#kacsint>
trialt probaltam, vagy félorat beletettem, elég uncsi gagyi...ismétlödö nagyon, nemjött be - szabaditottam ki az embereket, meg csak szaladgáltam és lõttem, semmi volt az egész

Tinman
Ezeket, ha nem nagy kérés légy szíves tegyétek be mindig, mert nem mindig van idõm lájvon barangolni, a topikot viszont még a klótyón is szoktam csekkolni telóról :-D

THX!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Muttley
#113335-337
megvolt, PC-n rühellem az FPS-eket
és nincs live accountom
megszívtam? <#vigyor1>

DarkSector
Hiába mondja a videóban nem értem ennyire az angolt.
Akkor megnyugodtam.

Amúgy elég bénán játszanak benne.

Renegade Ops-ot megvettem, erre az akcióra vártam. Haverral toltuk coop-ban, nagyon állat, hardcore-on igencsak okosan kell játszani 😊 Mindenképpen megéri a 600 pontot.

TDC Geronimo
until dawn. Arcade mód. Napnyugtáig kell kibírni és jönnek hullámokban. Ez egy külön játékmód de el is mondja videóba

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Uristen nyugtass meg hogy ez nem a story mod része...mert ez egy okádék mikor osztályoz meg score, meg kombo meg ilyen szarság.

DarkSector
Rock Band 3 2990Ft
UFC Personal Trainer (ár még nincs)
L.A. Noire (ár még nincs)
Michael Jackson The Experience (ár még nincs)

Totti5
Minek vennéd meg 8-9 ezerért, amikor ott van GODon 3kért? ha annyira kell a polcra, vedd meg a PCset és töltsed le a boxosat, és még így is olcsóbban jössz ki mint agy lemezes boxossal😄

Jó, mert annyira nagyon semmi nem érdekel megint úgylátom 😊

mert mégis minek, magyaron 960pontért nemsok...sztem hülyeség lenne

Muttley
az EA-nek kéne inkább eszébe jutnia, h most már
jöjjön dobozosban is a

1

Csá!

Az USB-s Xbox360 mikrofon mûködik pc-n?
Totti5
Év végégig naponta akciók: