XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
LOTR is nagyon film, mind a 3 rész kötelezõ, annak ki még nem látta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Te se 😊))

DarkSector
Ne égesd már magad...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gyurka666
Sziasztok !nos még új vagyok az X-Box terén és megvásároltam hozzá a wwe 12-t és kaptam hozzá egy online kódót és a kérdésem hogy azt merre hol találom meg azt a menüt ahová be kell írni a kódot..,??
Elõre is köszönöm a segítséget.. Jah és ha lehet ne szakszavakkal írjátok le hanem úgy hogy én is megértsem....😊 Bocsi hogy ezt írom de mint mondtam még csak 2 napos a boxom...nem volt még idõm mindenre rájönnöm....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Live profilt hogyan állítom be névnek.

szega96
Így árazták be

Üdv!

Új vagyok LIVE téren.

Egy érdekesség szúrt szemet számomra.

Szeretném megvenni a BD2-t live-ról.

http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/Battlefield-Bad-Co-2/66acd000-77fe-1000-9115-d802454108a8?downloadType=Game&noSplash=1

A marcetplacen 3000FT

Az elsõ rész viszont:

http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/Battlefield-Bad-Co/66acd000-77fe-1000-9115-d802454107f9?downloadType=Game&noSplash=1

6000FT

Miért van ez? Az elsõ rész miért drágább a másodiknál?

Nem akarok ráfizetni a dologra, ezért érdekel.

Renjike
Hobbitos jobb 😄D én is láttam tegnap reggel talán.... háát faszaaa 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Mondjuk eltudom képzelni hogy a magyarok valami idióta címet adnak nekik (ALIEN Kezdõdik)valami ilyet.
teddymac
Szóval, magyar reg-el is elérhetõ a youtube ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

De engem ez annyira lenyûgöz, annyira vérprofi áááh... az ének is benne mennyire kegyetlenjó már - (lehet LOTR-t is fan létemre tényleg megnézem már angolul, legalább az énekek miatt is)
Tarolni fog, ez már most látszik...

FANTASY FOREVER!

uhh ez se gyenge

szerk.: de majd megbas*hatják ha nem derül ki sok minden a ... azokról - még a fõcím szöveg is úgy alakul ki, ahogy azokban, hihi:d

Totti5
Ez üt

húúú most láttam a HOBBIT Unexpected Journey trailerét, hát ez agyonüt mindent

DarkSector
+1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sztem szar lett a daily is meg a utobeis...nemjó a kezelése, a videókeresés meg felettéb rossz, mert nem olyan a keyboard, mint mikor üzenetet irsz, hanem sokkal szarabb ugyebár

az egész új dash egy vacak

Sickness
nekem magyaron van jutyub is.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Totti5
Regelj angolra, töltsed le és már is fogod tudni használni magyaron, saját youtube accoddal!

Mellesleges felkerült magyarra is egy másik videómegosztó app a Dailymotion, megy tökéletesen.

youtube app nincs magyar live-val? tudtam én, h magyarnak lenni szar!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Ezeket hol látjátok hogy akciósak?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Totti5
Dec 22.

Fallout 3 Broken Steel 800 helyett 400 pont
Fallout 3 Op. Anchorage 800 helyett 400 pont
Fallout 3 Mothership Zeta 800 helyett 400 pont
Fallout New Vegas Lonesome Road 800 helyett 400 pont
Fallout New Vegas Honest Hearts 800 helyett 400 pont
Fallout New Vegas Old World Blues 800 helyett 400 pont
Fallout New Vegas Dead Money 800 helyett 400 pont

Muttley
rohatt EA 😄

#113397: kétségtelenül így van
viszont a mainstream-nek az már bonyolult lenne és nem vennék meg

Just do it :)

Totti5
<#eljen>

De megvan. Faszák voltal az akciók, aztán Totti elkúrt egy valag pontot.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nekem sem esik le.<#conf>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

mit kell nézni?
Totti5
Rohatt MS!

Renjike
köszönöm , beváltottam 😊 rég óta szerettem volna egy ilyent 😊

Totti5

Totti5
kis ajándék😊, aki gyors az viheti

halo reach avatar banshee prop kód

2X6RC-K9WMF-KC349-2942D-RYXFZ

Thx 2 Iceakos a cuccokért!

Harlekin
Ha nincs lite on v. asus bizonyos tipusú íród akkor semmit.Írd túl a lemezt !De még idén itt a megoldás bizonyos tipusokra már most is van!Nézz utána.
LT+ 3.0;liteon ihas xgd3.Ezeket a keresõbe és minden információt megkapsz!<#kacsint>
sziaztok
lenne egy kérdésem
az ,hogy : mostanság amit letöltök x360-ra játékot ált.ban több mint 8,2 GB-a és nem tudom kiírni , mivel több a játék mint a lemez ,(ám régebben max. volt 7,2 Gb (kicsomagolva)}

és ahoz hogy kiirhassam , mit kéne tennem ?
elõre is köszönöm😄 JÓ8
DarkSector
Portal utánzat.

DarkSector
Én ilyenrõl nem tudok, ha van is az csakis a rendszernek.
De semmi más fájlnak nincs belsõ memoria...hacsaknem a slim-nél mert ott van amiben 4gb memoria van de hogy az mennyire belsõ memoria azt nem tudom...de a FAT régi gépek legalább egy kis memoriakarival tudnak csak müködni...

DarkSector
Nem értelek, több logika volt benne mint a mai játékokban, nekem nagy kedvenc volt.

Illetve még a Primal.

Muttley
mi?
hogy gondolkodós játékmenet?
ahahahahaha <#nevetes1>
hatalmas bukás lenne
vóóótunk télisportolni és közben ment a fülesen a rádió:
közvélemény kutatás általános suliban - karácsony: ki voltak a 3 királyok?
válaszok 87%-a: közösségi oldalon népszerûvé vált vmi celebféleségek
na B+
és ezeknek gondolkodós játékok? 😊
Taigetosz pozitív 😄

Just do it :)

Törölt felhasználó
Van benne egy 495 megás belsõ memória a system infó szerint
DarkSector
"Gears of War 3 - új fejlõdési rendszer is lesz a következõ csomagban

A Fenix Rising megvásárlásával azon játékosok is fejlõdhetnek, akik már elérték a 100-as szintet.
Január 17.-én jelenik meg az Xbox Live-on a Gears of War 3 legújabb letölthetõ csomagja, a Fenix Rising.

Amellett, hogy öt vadonat új pályát (Academy, Anvil, Depths, Escalation és The Slab) és új karakterkinézeteket (Recruit Clayton és Thrashball Cole a COG-oknak, Savage Marauder és Savage Kantus a sáskáknak) tartalmaz, felfrissíti a fejlõdési rendszert is. A 800 Microsoft Pontért Gears of War 3 beszerezhetõ DLC azon megvásárlói, akik eljutottak vagy majd eljutnak a 100. szintig, újrakezdhetik a fejlõdést legalább háromszor, így háromféle minõsítést szerezhetnek meg: vörös, zöld és arany. Az összes stat elveszik, de a fegyverekhez olyan bónuszokat szerezhetünk, mint a Plasma, Omen vagy az Electric."

DarkSector
Nem is értem mi a kérdés.
A pendrive azért kell mert arra tárolja az adatokat, ésszerûen ha kiveszed akkor nincs profil meg szerintem semmi, mert a x360-nak nincs belsõ memóriája...még maga a dashboard is a pendrive-ra megy ami kb 2-300mb ha jól tudom...

Törölt felhasználó
Ismerõsömnek vettem egy használt Elite gépet, vinyó nélkül!
Teljesen csupasz a dashboard, nincs beállítva profil rajta. Elkezdtem, és ehhez kért egy USB device-t. Pendrive be, megvan a profil. Látja is a 495 megás belsõ memóriát. Viszont ha kihúzom a pendrive-ot, akkor eltünik a profil 😞
Ilyenkor mi a teendõ?
DarkSector

DarkSector
Nincs.
Csak ha egy DVD lemezzel vagy más adattárolóval kötöd össze.

Sickness
van arra lehetõség xp-n, hogy a gépet és a boxot összekössem, hogy filmeket tudjak lejátszani rajta?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Renjike
FUCK YEAH XDD

Renjike
Silver tag vagyok már? XDDD

Harlekin
szeretnék,de fogalmam sincs hogy a maradék miért nincs vagy hogyan lesz meg!!

Every trick in the book
Successfully perform each possible trick in the game.

Lista nincs hogy mik kellenek vagy mit nem csináltam!jelenleg 570 kupám van azaz 570 versenyt csináltam ergó ennek meg kellene lennie!

All the way to the top
Win 3 Cups in the second chapter of the career.

Defending the crown
Win 3 Cups in the third chapter of the career.

44/44 a career módba a lista és mindenhol aranyal zártam tehát ezeknek is meg kellene lenni!

1 viszont érdekes mert a game progress 98% on áll és gõzöm nincs hogy mi lehet a 2 %

a chalengek is fullra készek tehát az se lehet a gond!
<#confused>
Csontkovacs74
Teljesen megbízható. A bankból mire hazaértem mindig ott volt a kód, legyen az Gold, vagy MS pont.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

Seth
Abból sajnos kitalálható okok miatt kimaradok, de biztos fantasztikusan jó az is 😄

PSN ID.: Beegabor

multija ?

DarkSector
Látom van olyan opció hogy Xbox Original, remélem nem sokáig marad üressen...