XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF:Van egy warez megoldás erre.
GoD játékokra lehet ezt alkalmazni...de bannveszély van szóval csak saját felelõsségre, a torrentoldalakon az adott topikban érdeklõdj a részletekrõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszönöm.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Hanem LIVE
Az hogy mennyit voltál vele Live-on azt tököm tudja miért kérdezik.
Tartalmaknál pofon egyszerû, a Live kód a játék dobozában egy külön kis kártyán szokott lenni, ha beírtad akkor azt más már nem tudja még1x használni...Illetve a doboz eleján vagy hátulján fel van tüntetve ha van benne DLC kód.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Landor, kérlek tedd be a gamertagomat:
😊
Miért szokták kérdezni az eladóktól, hogy LIVE kód meg van-e? Vagy LIVE-on volt X napot? Vagy ehhez hasonlók.
Honnan tudom meg, hogy egy játéknak milyen tartalmakkal kell bírnia?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagyok Ncore-on seed-be a kedvetekért. 😊
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Halálos film😄DDDDDDD
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
max shooter
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Egy kérdésem lenne : Lehet a BF3-at billel és egérrel is játszani ?(USB-n)
Ha igen, pontosan hogyan ?
A gyerkõcnek elég szokatlan a kontrolerrel.
Kösz a segítséget !
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Ma is volt a Tv2-n valami film a Szurikátákról azt frankón megnéztem volna, imádom azokat a helyes kis állatokat.
szal eldöglünk és megnézzük a trancsirákat (Tucker and Dale vs Evil)
de minek parázni bármit letucc szedni 😊(luv ncore) persze a tvnek is vna ilyenkor azért hangulata...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
jövõre nekem is meglesz a 100k valszeg, a 70k nekem tavaly õsz óta jött össze. bár mostanában nem sokat játszom, inkább csak fifázom.
Ez elég szubjektív,mert én se játszok mindennel,csak ami 1 kicsit is érdekel.És elég érdeklõdõ vagyok ezért nagyon sok minden érdekel!<#kacsint>#kacsint>
Karácsonyi piros tojás tescos módra!!!
Valaki adjon egy tippet, mert sírhatnékom van...
Erre valaki?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Szerintem az egyik legjobb ilyen szám, ezért bírom G.M-t többet nem ismerek töle😊
Valaki adjon egy tippet, mert sírhatnékom van...
Acsikért még soha nem vettem játékot.