XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

OFF:Van egy warez megoldás erre.

GoD játékokra lehet ezt alkalmazni...de bannveszély van szóval csak saját felelõsségre, a torrentoldalakon az adott topikban érdeklõdj a részletekrõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Banyapapa
hogy lehet letölteni xbox liverol játékot (van kod egy full crysis 2höz) pc-re, hogy utána rárakom pendrivera és ugy vinném el a boxra?

Akkor ezt vétel elõtt nem árt tisztázni.

Köszönöm.

Bogyi007
A Live kód mostanság az online passt is szokta jelenteni azaz belépést egy játék online felületére, ha az nincs meg akkor venni kell hozzáférést liveon keresztül. A használt játékkereskedelem ellen csinálja ezt pár kiadó mostanság.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Gondolom akkor van benne valami tartalom ha nem classic kiadás

Hanem LIVE

Köszönöm.

DarkSector
Live kód szokott lenni néhány játékhoz, ha azokat nem használtad fel könnyebb eladni egy játékot.

Az hogy mennyit voltál vele Live-on azt tököm tudja miért kérdezik.

Tartalmaknál pofon egyszerû, a Live kód a játék dobozában egy külön kis kártyán szokott lenni, ha beírtad akkor azt más már nem tudja még1x használni...Illetve a doboz eleján vagy hátulján fel van tüntetve ha van benne DLC kód.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ja és még egy:

Landor, kérlek tedd be a gamertagomat:
😊

Szeretnék venni használtan játékot.

Miért szokták kérdezni az eladóktól, hogy LIVE kód meg van-e? Vagy LIVE-on volt X napot? Vagy ehhez hasonlók.

Honnan tudom meg, hogy egy játéknak milyen tartalmakkal kell bírnia?

Harlekin
Nagyon rendes vagy:-D
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF:
Vagyok Ncore-on seed-be a kedvetekért. 😊

DarkSector
Ha friss az accountod akkor lehet kér adatokat, töltds ki azt nemlényeg...

Üdv.Lenne egy kérdésem.Vettem 3-hónapra LIVE-Kódot.Miután beirtam kiadott egy Táblázatott.Azt is ki kell tölteni,vagy hogy mûxik ez?Valaki tudna segitteni?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Bil Ur Sag
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Harlekin
3.0! Errõl többet elmondani nem tudok!<#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
Mondanám ha tudnám,de nem láttam így nem tudom mondani!<#nevetes1>
Harlekin
Most lett vége!Bazzeg betegre röhögtem magam ez kész!!!<#nevetes1>
Üdv. Magyarnál biztosan, mert nincs régiózár semmire, angolon ha joltudom van a Crysis 2-n

danyi2
Üdv!
Magyar vagy UK-s live-nál tudom letölteni a letöltõkódos Crysis 2 ?

Steam: zboard25

én is azt néztem pont. jó kis összeallitas...

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Harlekin aszondod, h a Thort érdemes megnézni ?:d nem primkó scifis baromság, mint ahogy a képeken tünt nekem...

Totti5
Tucker and Dale vs Evil

Halálos film😄DDDDDDD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bogyi007
Aki a Tv elõtt ül és nem talál értelmes néznivalót (nem csodálom) az kapcsoljon az Eurosportra, most megy a Csupa sport (Watts) maraton az jóféle cucc, sok sportbaki válogatás van benne

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Az alábbi dallal kívánok mindenkinek Áldott Békés Karácsonyt mindenkinek!

Harlekin
vagy az ujabb!
max shooter

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Kellemes karácsonyt mindenkinek !
Egy kérdésem lenne : Lehet a BF3-at billel és egérrel is játszani ?(USB-n)
Ha igen, pontosan hogyan ?
A gyerkõcnek elég szokatlan a kontrolerrel.
Kösz a segítséget !

Bogyi007
Komolyan azt hiszem átkapcsolok a Boomerangra ott legalább Tom & Jerry megy. Azt bármikor megnézem.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Boldog Karácsonyt minden fórumozónak 😄

Bogyi007
Annyira rühelem már a tv adásokat, mindig este fõmûsoridõben a sok tinglitangli film délelõtt meg azok amiket szívesen megnéztem volna csak nem érek rá.
Ma is volt a Tv2-n valami film a Szurikátákról azt frankón megnéztem volna, imádom azokat a helyes kis állatokat.

Harlekin
jah most mentek el a vendégek
szal eldöglünk és megnézzük a trancsirákat (Tucker and Dale vs Evil)
de volt HBO-n korastefelé, hugom azt nézte :p
de minek parázni bármit letucc szedni 😊(luv ncore) persze a tvnek is vna ilyenkor azért hangulata...

Harlekin
NM de az elõbb zongoráztam végig én is,és mindenhol a szokásos kivéve,hogy sehol sincs a reszkessetek betörõk!<#nevetes1>
ismerem, tok találni tv müsort 😊)) de nem volt kedvem vele foglalkozni 😊 azért köszi - hamár igy belinkelted, akkor szerintem rámegyek 😛

Harlekin
Seth
Két tûz között megy a Film+ -on, ennyi elég is, többi csatorna egy köpet

PSN ID.: Beegabor

Valaki irja már meg nekem pls, hogy mik vannak, lesznek ma úgy az alaptv csatornákon 😊 nem mintha nagyon nézném, de úgy szeretek tisztába lenni vele 😊 nem csak 1,2,3as van de sztem elég ha azokat tudom 😊

DarkSector
A Settings-nél mire jó az az új TV opció?

DarkSector
Már nem lehet!

hogy kell UK-ról Magyarországra állítani a live accountomat? account region menüpontot sehol sem találom

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zaki
lol, no comment 😄
jövõre nekem is meglesz a 100k valszeg, a 70k nekem tavaly õsz óta jött össze. bár mostanában nem sokat játszom, inkább csak fifázom.

Harlekin
Én se vettem még érte soha játékot!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Ez elég szubjektív,mert én se játszok mindennel,csak ami 1 kicsit is érdekel.És elég érdeklõdõ vagyok ezért nagyon sok minden érdekel!<#kacsint>
Harlekin
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Karácsonyi piros tojás tescos módra!!!

Most komolyan, van valami olyan szerver boxon BF3-hoz ahol nem 6 percig tart egy kör? Komolyan mondom, hogy kezdek nagyon kiszeretni ebbõl a játékból, mert 5 és 10 perc között van egy-egy kör. Régen a BF2-ben akár 40-50 percig is eltartott egy menet. Mire kicsit belejönne az ember, vége és kezdõdik egy másik. Jó a játék nagyon, de ez hát hogy is mondjam olyan Codos? vagy csak én nem találok jó szervert?

Valaki adjon egy tippet, mert sírhatnékom van...

Erre valaki?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Boldog Karácsonyt! 😊

Szerintem az egyik legjobb ilyen szám, ezért bírom G.M-t többet nem ismerek töle😊

Most komolyan, van valami olyan szerver boxon BF3-hoz ahol nem 6 percig tart egy kör? Komolyan mondom, hogy kezdek nagyon kiszeretni ebbõl a játékból, mert 5 és 10 perc között van egy-egy kör. Régen a BF2-ben akár 40-50 percig is eltartott egy menet. Mire kicsit belejönne az ember, vége és kezdõdik egy másik. Jó a játék nagyon, de ez hát hogy is mondjam olyan Codos? vagy csak én nem találok jó szervert?

Valaki adjon egy tippet, mert sírhatnékom van...

DarkSector
Én is csak azokkal játszom amiket szeretek, de akkor ott törekszek kinyerni a legtöbb acsit.

Acsikért még soha nem vettem játékot.

Én cak azért nem játszanék mindenféle játékkal amit csak kiadnak 😊 - sok magyar liveos tolta igy az elmúlt Liveos éveim során, most h belegondolok jó igy visszaemlékezni dolgokra

DarkSector