XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
No akkor okulásul mutatom a wifi utlimate felhasználási módját (mert ugye fontos volt a slim a wifi miatt)

LÓ ÁLL-E?

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Szükségtelen és drága is!
Harlekin
Nem is értem ebbe mi a dilemma?1 normális wifi routert így is úgy is venned kell!Ha a slimet már wifirõl akarod használni.Na most a Fat boxodhoz meg veszel 1 3000 FT os gagyi wifi rutert!20 centis kábellel összekötöd a routert a boxal és "wifis" a boxod!Tehát a 2 router legyen 8000 Ft ennyi amit most rá kell áldoznod!Használod ameddig be nem hány a 2007 es boxod!Jelenleg azt a 2007 es boxot csak nagy szívfájdalommal tudod,ha eltudod adni és KB 40000 et kell potolnod a slimbe.Ezért majd ha beszarik a fat box kibaszod a kukába vagy 5000 eladod alkatrésznek plusz 2000 ér eladod a szükségtelenné vált router és veszel slimet!Örülsz mert kb 1000 fT ba volt addig a kábel nélküli fat boxod<#kacsint>
rastaman
* mármint wifi adaptert vegyek-e?

Harlekin
teddymac
Kung-Fu High Impact ez a játék mennyire állat 😄

Tudd valaki linkelni egy listát a jövõre megjelenõ Kinectes játékokról?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

rastaman
dilemmában vagyok. régi boxom van (2007es gyártású) és jó lenne rákötni wifi routerre, vegyek wifi routert, vagy inkább gyûjtsek egy slim boxra. a konzol egyszer már járt frankfurtban sajnos, akkor még volt rá garancia szerencsére.
tanácsok?

Akkor megnyugodtam.Azt hittem a frissítés vágta haza.
Amúgy ha ki-be kapcsolom akkor is ugyan így áll le.

újzélandiakat kerestek statisztának hónapokkal ezelött - meg elég komoly kriterium voltak tán

www.theonering.net itt van minden, bar mostanaba mar nem néztem, de #1 fan site

Macccy
Na emberek, ÍGY kell filmet csinálni! És így kell werkfilme(ke)t is csinálni. Amik így hirtelen eszembe jutottak: kemény munka, csodálatos, lenyûgözõ, megindító ... oda akarok menni! Dolgozni szeretnék ezen a filmen.
Kár hogy nem küldtek szórólapot a jelentkezésrõl. Bár szerintem ekkora szabit nem is kaptam volna <#taps>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Döbbenet milyen munka van egy ilyen film mögött.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ne kezd újra. 😊

Igen igazad van HIHETETLEN...nagy homevideó

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

http://www.sg.hu/cikkek/86658/uj_lenyugozo_12_perces_videoanyag_erkezett_a_hobbithoz

megnéz, ámul, elcsodálkozik, próbálja felfogni, emlegeti a hihetetlen szót 😄D

Harlekin
Nézd meg,hogy nem e fogja valami a neted!Nálam ez szokott elõfordulni amikor 4.5 M/s el töltök le és csumával vissza!Hogy nem csatlakozik a partyhoz!
Meg ha a PDA-m is fent lóg a neteni is elõfordult már,hogy liven fent voltam de partyba nem engedett be!
Vagy csak szimplán a routered baszakodik!

1 lépés kapcsolj le mindent ami foghatja a netet!
2 ha az elsõ nem oldja meg inditsad ujra a modemet vagy a routert!

Harlekin
Nyugi az enyém is ezt teszi néha(igaz fat a box) fõleg ha közvetlenül gamába kapcsolom ki!
szega96
Faja ez a Halo combat evlolved, meg a Call of juarez the cartel is tetszik 😄 Ha valakinek van kedve multizni az irjon 😄

Macccy
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Az feature lesz inkább szerintem, némi visszahûtés. Ne vidd ezért szervízbe. Az enyém is (Jasper kövérbox) az új Dash óta kikapcsolás után "megy" még úgy fél-egy percig (bár ez leoltja a zöld fényeket teljesen) és csak aztán áll meg a ventilátor.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

sapkafej
nem igaz, hogy még mindig ekkora szarok a boxnak a kiegészítõ funkciói. ha bedugom a kábel egyik végét a boxba, a másikat meg egy windows7 pc-be és látják is egymást, akkor miért kell még nekem gányolni, mert nem kap ip-t, meg nem akar mûködni a media center? ill. hol mûködik tök faszán, hol nem, ez a legidegesítõbb.
a support-nál meg olyan csodás tanácsokat olvasok, mint hogy ellenõrizzem, be van-e dugva a kábel.

mikor lesz már olyan, hogy veszek valamit, bedugom és mûködik +38 órányi értelmetlen kockulás nélkül?

György

Mr Manson
ez az uj Batman milyen stilusú játék?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
nem az elég.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Üdv, lenne 2 problémám live-al kapcsolatban.

1. Ma valamiért nem tudok live partyba csatlakozni haveromhoz és õ se tud hozzám, mindig azt írja hogy can't connect to x-box live party, eddig sose csinált ilyet, tegnap mûködött, azóta semmit sem állítottam el. Ilyenkor mi a teendõ?

2. ahhoz hogy angol liveot regisztráljak
https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?lc=1038
ezen az oldalon regisztrációnál elég az UK-ra vagy USA-ra állítanom az ország/területet, vagy még valami mást is kell csinálnom?
az elsõ accomat elb@sztam mert az magyar lett és így egy csomó tartalom nem érhetõ el, azt szeretném, hogy az angol accal letöltöm pl a youtubet, a magyarral meg használhatom, ez így megoldható?
Az lenne a kérdésem hogy a Slim boxra mennyi a garanciaidõ?
Mert az enyém a frissítés óta kikapcsolás után még megy vagy 2 percig és villog a zöld Led...Gondolom szervizre szorul.
Kaphatnák még egy MS email címet meg telefonszámot?
Elõre is köszönöm a segítséget!

DarkSector
van akció néha live-on. nézegesd a reklámokat mikor belépsz a gép menüjébe, illetve még e-mail-en is reklámozzák.

Ha vettél már a profilodra valamikor live-ot, azután lesz majd egy személyedre szabott 1x-i alkalommal lévõ 200FT-os 1 havi gold...

mikor szokták 2000-ért dobálni?

3000-ért már láttam, de 2000-ért...

DarkSector
én is mikor 2000-ért dobálják.

szega96
Én is csak 3hónaposat szoktam venni

DarkSector
nm. 😛

vk90
Köszi 😊

Capcom is the best!

DarkSector
Doritos Crash Course

vk90
Nem értek a konzolokhoz, hoztak nekem két dvd-t, hogy írjak rá játékot, de ahogy utánanéztem nincs ilyen játék.

Capcom is the best!

Totti5
<#falbav>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

vk90
Tudtok olyan XBOX 360 játékot mondani nekem, ami ráfér sima (4,7 G😎 DVD-re?

Capcom is the best!

Harlekin
Szintén csak megjegyeztem<#nevetes1>
Mr Manson
Nem fikáztam ... megjegyeztem. Pont a marketingre utaltam ...

Én pont most kaptam 1 évest. 😊 Karácsony ...

Harlekin
Másnál is ennyi!így van kitalálva,hogy vedd a nagyobbat.De Én ilyen olyan okok miatt nem veszem az 1 évest!sose lehet tudni mi lesz a box vagy a profil sorsa<#nevetes1>
jelenleg ennyi volt a Keretem rá.A Többi elment a Forza 4-re<#hamm>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Mr Manson
Nem olcsó 4000 pénz amikor 8-9 között már 12 hónapos akad.

Harlekin
OK!
Van ott Teló szám is.Én is töle vettem.

Harlekin
THX!De rajta akartam segíteni,ha nem tud vele mit kezdeni!Iceakostol veszem ,ha elõkerül így az ünnepek alatt!<#nevetes1>Holnap lejár a goldom<#szomoru1>

Skyrimet még mindíg nem szabad feltelepíteni?

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

azér dúrva Skyrim nincs 4 giga?XD

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Harlekin
3 havi gold hogy van?Mert arra meg lehet Én lennék vevõ!<#kacsint>Akár már holnap is!
DarkSector
De figy asszem velem elbizniszelheted a Cry2-õt ha kell érte kis lové...

DarkSector
Jah nem a kodot beirhatod pc-n a weboldalon, de letölteni csak netes boxon fogja utána amikor elõször belépsz azzal a profillal amivel neten beirtad a kodot...

Banyapapa
ilyen csomag let véve.

De sztm nem irtam tán jol valamit.
xbox a közelemben sincsen,neten regiztem live-ra,onnan akarnák tölteni (egy demot probábol)pc-re,de erre kiirta faxa minden,majd ha a xboxot bekapcsolom letölti .

Igy ha nem lehet tölteni akkor kuka,jolesz kod a goldal söralátétnek.

DarkSector
Jah várj én félreértettelek azt hittem torrentrõl akarsz játékokat letölteni pendrive-ra és azt a gépen használni...

Ha a kodot akarod simán felhasználni és beváltani, ami hivatalos, akkor természetessen a játékot letöltheted pendrive-ra.
Pendrive-ot dugd be gépbe és formázd le a System->Storage menüpontban.
Majd beváltod a kodot amid van, a REEDEM menüpontban és letöltöd a játékot, ha nem a pendrive-ra teszi, mert mindig a legelsõ tárolora tölti ahol van szabad hely, akkor letöltés után szépen átmozgatod a pendrive-ra.

Viszont amelyik profillal beváltod a kapott kodot, azzal fogod tudni csak használni a játékot.

Amúgy honnan szereztél full crysis 2-es kodot? hol osztogatnak ilyet? 😊

Red Dead Redemption játékot hirdetnek. Szeretném meg venni, de live kódról nem tud az eladó. Akkor ez aszt jelenti hogy nincs hozzá live pass?

Tudok vele Liveon játszani?

Banyapapa
kod ajandék egy uj géphez,és tulajnal nuku net,azt hittem lehet igy is töltögetni,de ha nem sebaj.
Ugyis warezolva lesz a gép késöbb,majd ugy meglesz neki.