176617
banner
  • DarkSector
    :P
    Jah az a nyamvadék, inkább a filmet nézem ha James.
    Pont Fordítva mint a Transformers->RE-nél...ott meg a filmeket rühellem. :D
  • grebber
    Na holnap lesz mit a tejbe aprítani mivel az új James Bond is kint van
  • DarkSector
    "Forza Horizon JTAG RGH XBOX360-P2PN00BS"
  • Totti5
    Majd meglesem/megveszem, de nem hiszem hogy most. Olcsóbban ha lement az ára mint a Halo CEnek. ( most realizálódótt bennem, hogy a Forza, Halo és az AC3 1! héten belül jönnek és drága mulatság lesz ).

Prey 2 éve játszottam végig 360on ( előtte PCn ). Valamiért jobban élveztem a porttal semmi gond nem volt. Ahhoz nagyon el kell cseszni, hogy ez ne legyen jó, amit csak valami gyalázatos frémmel tudnak mint pl a Quake 4nél. Azt konkrétan a szaggatás miatt hagytam abba, mert félrelőttem benne annyira rossz volt, pedig tetszett.
  • Seth
    Elemlámpa hogy van megoldva? Bár nekem az eredeti koncepcióval, miszerint vagy világítasz vagy lősz, nem volt gondom, csak kíváncsi vagyok változtattak e rajta
  • Moby
    Ja igen: valahogy elvesztette azt a "sötét" jellegét az egész, talán ez a legnagyobb bajom vele. Valahogy többet látok mint az eredetiben, ami most nagyon nem jó.
  • Moby
    >A többit tudom hogy nagyon jó:)

Igen, a többi nagyon jó, és ehhez nem is sikerült érdemben egy millimétert sem hozzátenni :) Az a baj, hogy ez nekem megvan, és időnként elő is veszem, és ugyan 60fps, ami elsőre meghökkentő, de 0AA és 0AF mellett ez azért olyan nagyon nem érdem(szóval zsizsik meg maszat az egész), egyébként meg hótugyanaz.
    Szóval én ezt teljesen érzelemmentesen elskippelem, akinek nincs meg egyébként, és még nem tolta le százszor, annak itt az alkalom*.

*Mármint a Lost Mission-ön kívül, de ez kevés ahhoz,hogy a mostani betárazott mennyiség mellett erre időt szánjak.
  • DarkSector
    " Ami viszont kicsit zavaró hogy a kamera forgatás Dpaddal van, és csak 4 irányba lehet. "

Háát vazze ihletet adtál és amit írtál nem újkeletű probléma!!!
    Én megálmodtam hogy lehetne tökéletesre fejleszteni az X360 controllerét! (photoshop)

Íme az xbox720 controller...no kompromisszum, no problem...:D avagy milyen ha PS3 controller párzik az x360 controller-rel...:D
    Levédetem a szabadalmat asszem, nehogy véletlen a Microsoft-nak ötletet adjak. :)

• Totti5
    Online nem próbálta, mert még nem jelent meg, nincs online közösség / szerverek. Meghagyták, majdnem. Pont jó. Most gondolj bele, hogy nyomod az utakon a FM4 fizikájával, nem illik ide. Kicsit nagyobb tapadás kellett pont annyi mint amennyit engedtek rajta és amitől a versenyek kicsit dinamikusabbak és szórakoztatóbbak, akciósabbak. Kikapcsolt segítségekkel ugyan úgy instabill lesz kanyarokban, blokkol a kerék és kipörög a hátsó és lehet keményen driftelni.
  • Muttley
    eddig is, aki hülyegyerek módban akart játszani, az ráküldte az FM4-ben a segítségeket és csók
    nem vágom, mi a f.szért nem tudták meghagyni az FM4 all-assist-OFF fizikáját
    a tesztben nem láttam offline splitscreen-t
    és
    freeplay -ről sem esik szó a singlep-től függetlenül
    ezek lesznek benne?
    bárhogy is süljön el, legalább az új autók jó konvert alapok lesznek a TDU1-be PC-n
  • DarkSector
    OFF:
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dark Sector steamgift nyeremény!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Sziasztok!
    Mivel születésnapom lett mára, És miután felköszöntöttem magam, úgy döntöttem Steam-es Gift után itt is egyet ajándékoznák, ha persze érdekel valakit.

A lényeg hogy feldobok X360-ra 1 havi GOLD-ot egy szerencsésnek.

Mivel nem akarok genya lenni és válogatni, ezért marha egyszerű a dolog, aki itt gyakori tag és/vagy megvan nekem Xbox Live-on, az kérem küldjön egy privát üzenetet, a neve elég és egy gamertag!
    És Vasárnap 20:00-kor majd ha mást nem egy számgenerátorral, kisorsolom a jelentkezők között, semmi protekció nem számít, ezért előre is elnézéseteket kérem, bárki is kapja meg CSAKIS TISZTESSÉGES ÚTON FOGJA MEGKAPNI.

(Aki nem használná a GOLD-ot, kérem a többiekre való tekintettel hogy ne írjon. :) )

Szóva várom a jelentkezőket akit érdekelne, és sok sikert!

• arty
    pont irtam gameren, hogy a francnak se hiányzott volna mégegy 150 órás monszter :D 15h pont jó, ha azalatt végig változatos!

fm4-ben 34%-nál állok, 50 órát vezettem (raptr 130 órát ír, ami messze reálisabb, forza egy napnyi játék után is számolt vagy 3-4 órát :D ), szóval ha nem unok végleg bele, akkor a nextgen kijövetelekor (SE) lesz vége :D ez az első játék, amit tényleg szeretnék kiezrezni... (harlekin, meg ne szólalj!!!! :D)

sajna már nem vagyok gyeden, nagyságrendekkel kevesebb az időm a meló mellett (meg persze szeretnék másokkal is játszani...)
  • Totti5
    Olvastam. 15 óra bőven megfelelő + RIVÁLISOK! és multi. Ha tényleg hozza a PGR4 változatosságát és hangulatát akkor minden fillérjét megérte ( ami nehéz lesz neki időjárás nélkül )

Forza 4be még mindig valahol a 4-5. évadnál vagyok karrierbe... ingerem sincs továbbvinni, tehát a játék 1%át vittem végig.

De ahogy láttam te majdnem kipörgetted már
  • arty
    pfujj, ez a mentés rendszer borzalom lehet, de legalább a pécés "mérnemlehetmindenholmenteni" pistik elégedettek lehetnek :(

---

Forza Horizon teszt

8/10, 15 óra szingli, állítólag annyira nem sárga a teljes. hm.
  • Totti5
    Képminőség, töltés, frém, irányítás ((( grafika ))).

A többit tudom hogy nagyon jó:)
  • Moby
    No, hamarosan röfögök valamit a doom3 BFG-ről ;)
    Stay tuned!
  • Totti5
    Mentés viszont vicces. Bárhol bármikor lehet menteni, ami abból áll hogy rossz helyre küldted az adott körben az embert és meghal, visszatölt fél perccel ezelőttre és addig próbálkozol amíg jó nem lesz:D Így igazából, minden kombinációt 0 veszteség nélkül ki lehet silabizálni. Akár direkt belemenni olyan dolgokba, amit amúgy nem tennél meg, ha tudnád hogy max a félpályánál van checkpoint.
  • Totti5
    4 küldetés után X-Com 360-on.

Grafika szinte 1:1ben ugyan az mint a PC. Szép, tiszta éles, jól fut, ugyan olyan részletes és a töltés is minimális.

Amitől féltem az az irányítás, de tökéletes. Sokkal kényelmesebb mint egérrel és nincs olyan pontja ami egeret kívánna, mert a kontroller egy másodpercre is kevés lenne hozzá. Ami viszont kicsit zavaró hogy a kamera forgatás Dpaddal van, és csak 4 irányba lehet. Ez nem tudom mennyire lesz rossz később, ha pont úgy fordítható hogy éppen nem látni be rendesen. Miből állt volna folyamatos forgást megcsinálni analóggal?

Játék rettentő hangulatos!
  • arty

miért nem az ilyen pöcsökhöz megy ki a yard? :(
  • Seth
    Azért rendes volt, mert levette, győzött a davidka féle ráhatás :D
  • Totti5
    Nagyon jó kis rész volt!

Más: Forza Horizon IGN 9/10
  • davidka003
    Ó hogy mekkora fasz parasztok vannak

De a legjobban az baszott fel, hogy még pofátlan módon neki áll feljebb.

Írtam neki, hogy tilos másolt játékot árulni. Erre írta, hogy ne oktassam ki.
    Írtam, hogy a vatera szabályzata alapján és a BTK alapján is tilos másolt lemezt árulni.
    Erre írta:
    " Nehogy már,ne adhassam el,a megmaradt eredeti jogtiszta játékaimat. "
    Ki írta,hogy ezek nem eredetiek??? Azt csinállsz amit akarsz. :)"

Aha 3.0-ra játékok, 600 Ft-ért. Biztos eredeti mind.
    Ezzel csak az a baj, hogy aki nem ért hozzá annyira, az megvesz párat aztán csodálkozik, hogy nem viszi az eredeti boxa.
    Hihetetlen milyen emberek vannak, játssza az ártatlant.
  • orichalcos

Frank O'Connor. XD

Ez is jó volt. A CGI még mindig rohadt jó, főleg az elején(FUD, de az űrlift is jól néz ki, meg az épületek.) a RED vs. BLUE, meg a CTF meg mosolyt csalt az arcomra. Naívan azt hittem hogy Covi-k jönnek, de előzetes alapján csak jövő héten láthatjuk őket.
  • Muttley
    tudsz te, ha akarsz :)
  • Moby
    Végre kipróbáltam a horizon demót.
    Hát én ezzel fossá fogom magam játszani. Sárga ide, barna oda, az élvezeti faktor kiüti a plafont.
    Kb semmit nem vártam tőle, de öléggé meglepődtem :)
  • mrmilan
    Seth már leírta a lényeget. De azt hiszem amit te HDD-nek írsz (4GB), az annál a verziónál egy mozgó alkatrész nélküli belső memória.
  • Seth
    Vagy mindent telepítesz vagy semmit, olyan nincs hogy csak egy részét,aztán a többit meg lemezről olvassa.
    4 GB-re nem sok mindent tudsz feltelepíteni, a legtöbb játék 5-7 Gb-t rak fel.
  • pisuka
    Srácok!Elfelejtettem kérdezni valamit!Van 4gb verzió úgye ennek értelem szerüen kisebb a hdd.Amikor feltelepit egy gamet egy nagyot pl gta 4,alan wake,forza kb egy játék mennyi helyet foglal?Vagy a nagy játékoknál állandóan olvas a dvd olvasó és pörög mint állat.2-3 játéknál nem lesz több telepitve nem szedek online játékokat stb.Vagy a 4 gb-nál is feltelepül és teljesen hdd-röl fut és nem olvas a dvd-ről?ítényleg más különbség is van 4gb és a többi között.
    Előre is köszi a segitségeket!
  • DarkSector
    jah énsem mindennapi felhasználásra gondoltam. :D
  • orichalcos
    Nem. Várja mindenki az őszi dash frissítést, azzal jön majd az is. Én béta kezdtete óta talán ha kétszer használtam, pedig nem rossz ám...
  • DarkSector
    Lehet tudni mikor lesz publikus a webböngésző xboxon?
  • DarkSector
    :)
  • zaki
    qrva nagy szám, nfs the runban hallottam először :)
  • DarkSector

Forza Horizon zene....(van itt koreográfia! :D )
  • orichalcos
    Halo 4 leaked

Hát megrohadhat hogy egy hónappal korábban játszik. :(
  • DarkSector
    Újabb köszönetem Iceakos-nak az újabb megbízható vásárlásért!
  • Novotsik
    hi,van egy eladó xboxom, másfél-2 éves,slim 250 gb, 3 db játékkal Mass effect 1,2 Witcher 2. Hibátlan mind a gép mind a játékok hozzá. mindezt 30k-ért. Nem volt felsselve.
  • JackTar
    .
  • DarkSector
    ezt elhiszem :P