XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LÓ ÁLL-E?
Adversus solem ne loquitor
Tudd valaki linkelni egy listát a jövõre megjelenõ Kinectes játékokról?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
tanácsok?
Amúgy ha ki-be kapcsolom akkor is ugyan így áll le.
www.theonering.net itt van minden, bar mostanaba mar nem néztem, de #1 fan site
Kár hogy nem küldtek szórólapot a jelentkezésrõl. Bár szerintem ekkora szabit nem is kaptam volna <#taps>#taps>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igen igazad van HIHETETLEN...nagy homevideó
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
megnéz, ámul, elcsodálkozik, próbálja felfogni, emlegeti a hihetetlen szót 😄D
Meg ha a PDA-m is fent lóg a neteni is elõfordult már,hogy liven fent voltam de partyba nem engedett be!
Vagy csak szimplán a routered baszakodik!
1 lépés kapcsolj le mindent ami foghatja a netet!
2 ha az elsõ nem oldja meg inditsad ujra a modemet vagy a routert!
Az feature lesz inkább szerintem, némi visszahûtés. Ne vidd ezért szervízbe. Az enyém is (Jasper kövérbox) az új Dash óta kikapcsolás után "megy" még úgy fél-egy percig (bár ez leoltja a zöld fényeket teljesen) és csak aztán áll meg a ventilátor.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
a support-nál meg olyan csodás tanácsokat olvasok, mint hogy ellenõrizzem, be van-e dugva a kábel.
mikor lesz már olyan, hogy veszek valamit, bedugom és mûködik +38 órányi értelmetlen kockulás nélkül?
György
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1. Ma valamiért nem tudok live partyba csatlakozni haveromhoz és õ se tud hozzám, mindig azt írja hogy can't connect to x-box live party, eddig sose csinált ilyet, tegnap mûködött, azóta semmit sem állítottam el. Ilyenkor mi a teendõ?
2. ahhoz hogy angol liveot regisztráljak
https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?lc=1038
ezen az oldalon regisztrációnál elég az UK-ra vagy USA-ra állítanom az ország/területet, vagy még valami mást is kell csinálnom?
az elsõ accomat elb@sztam mert az magyar lett és így egy csomó tartalom nem érhetõ el, azt szeretném, hogy az angol accal letöltöm pl a youtubet, a magyarral meg használhatom, ez így megoldható?
Mert az enyém a frissítés óta kikapcsolás után még megy vagy 2 percig és villog a zöld Led...Gondolom szervizre szorul.
Kaphatnák még egy MS email címet meg telefonszámot?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Ha vettél már a profilodra valamikor live-ot, azután lesz majd egy személyedre szabott 1x-i alkalommal lévõ 200FT-os 1 havi gold...
3000-ért már láttam, de 2000-ért...
Capcom is the best!
Capcom is the best!
Én pont most kaptam 1 évest. 😊 Karácsony ...
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
De sztm nem irtam tán jol valamit.
xbox a közelemben sincsen,neten regiztem live-ra,onnan akarnák tölteni (egy demot probábol)pc-re,de erre kiirta faxa minden,majd ha a xboxot bekapcsolom letölti .
Igy ha nem lehet tölteni akkor kuka,jolesz kod a goldal söralátétnek.
Ha a kodot akarod simán felhasználni és beváltani, ami hivatalos, akkor természetessen a játékot letöltheted pendrive-ra.
Pendrive-ot dugd be gépbe és formázd le a System->Storage menüpontban.
Majd beváltod a kodot amid van, a REEDEM menüpontban és letöltöd a játékot, ha nem a pendrive-ra teszi, mert mindig a legelsõ tárolora tölti ahol van szabad hely, akkor letöltés után szépen átmozgatod a pendrive-ra.
Viszont amelyik profillal beváltod a kapott kodot, azzal fogod tudni csak használni a játékot.
Amúgy honnan szereztél full crysis 2-es kodot? hol osztogatnak ilyet? 😊
Tudok vele Liveon játszani?