XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sonic Adventure 800 320 60%
Sonic Adventure Upgrade 400 160 60%
Sonic the Hedgehog 2 400 160 60%
Sonic the Hedgehog 400 160 60%
Sonic the Hedgehog 3 400 160 60%
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Sony STR-DG510
Nagyon kis semmi kis alapcucc, de arra a pár filmre, amit idõnként megnézek + xbox nekem megfelelõ. Viszont jól néz ki, és ez nem elhanyagolható szempont nálam 😄
Adversus solem ne loquitor
Kemény acsik vannak benne.
Ez is eléggé ritka:
Dedication 25
Play online 6 months after your first time
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ezen hozzászólásomra nem tud semmi megoldást?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
A gond akkor van ha a gépet esetleg nem most vette újonnan vagy van benne mégis valami flash nyoma ami felülírodott. Akkor viszont hiába használna gyári játékokat is.
Tehát még 1szer ezekszerint van 1 !!!wifis routered!!!! amin net van és az ossza a netet!Mert ha az egy sima router akkor a slimet se fogod tudni vele kábel nélkül használni
Tehá veszel még 1 wifi routert 3-4 ezer forintér amit rálõsz a msik routerre wifivel AC pont ként!És ezt a routert kötöd össze a bokszal 10 centi kábelel!Tehát pont úgy fog mûködni mint az MS féle 13000 FT-os wifi baszás csak itt ugye ez külsõ táp ellátást kap meg nagyobb!Semmi falfúrás és kábel huzogatás nincs
Boldog Új Évet!!!
Most vette az xboxot, szerinted tudja mi az, ha ide beírta ezt?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A segítségeteket szeretném kérni. Karácsonyra vettünk egy XBOX 360 Kinect-et. Letöltöttünk hozzá játékokat (nem feltétlenül csak kinect-eset), és kettõt már ki is írtunk. A jelenség az, hogy betesszük a lemezt, a képernyõn a fehér háttérrel megjelenik az XBOX felirat és logo, aztán ennyi, nem csinál semmit. Mi lehet a gond? Mit csinálunk rosszul???
Remélem, valaki tud segíteni.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
maradok a gyûjtögetésnél, majd lesz vmikor új box 😊
Egyszerûen szar az elosztó, gondolom valami féligáteresztõ szûrõ van benne, a boxnál meg kicsit gyengébb talán a led.
Van két kütyüm aminek van optikai kimenete. Az egyik a fat boxom amihez van az átalakítóm amin rajta van az optikai csati és van egy humax digi + c Hd set top boxom.
Ezeket eddig külön-külön csatlakoztattam hifihez egy dekóderen át hogy legyen DD 5.1 hangom. csak hát macerás dolog mindig ki-be húzni a kábeleket s nem is jó a csatlakozóknak sem ez így vettem cimbi segítségével Hongkongból egy elosztót aminek két optikai bemenete és egy kimenete van.
A szitu az hogy bárhogy is kötöm rá a boxot az elosztóra - akár a jobb akár a bal felére s akár a Digis set top boxal együtt vagy nélküle a box nem ad hangot, míg a Diginek persze van hangja. Ha kihagyom az elosztót a játékból akkor mindkettõnek van hangja.
Miért van ez? Talán a box letiltja automatikusan a hangot ha megosztást érzékel vagy mi a rák van?
Nem tudok regisztrálni Xboxon a Live rendszerre. A konzolt most kaptam, csak eredeti játékok futnak rajta, nincs k iflash-elve.
Mikor regisztrálni akarok, tehát be írom a Hotmail emil címet, valamint a jelszót, ezt a szöveget dobja ki:
this windows live ID is associated with a different gamertag. Enter another windows live ID and password.
Megtudjátok mondani hogy ez mi lehet, és hogyan kell áthidalni a problémát?
Elõre is köszönöm a választ mindenkinek.
Vagy hópehely már nem tudom. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi😊
Az elõtt meg én is,de az minden volt de kábel nem.<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Mondjuk már egy jó ideje fejhallgatót viselek,mert a szomszédokat átköltöztettem a másik kerületbe.<#idiota>#idiota>
Nekem is sikít mikor fel pörög,illetve hozzá ár a venti lapátja a hûtõ bordához ami kisebb idegesítõ rezonanciát hoz.
Gondoltam úgy is a PC mellette abból ki veszek egy tápcsatis venti kiegészítõt arra rá teszek egy jó minõségû 12CM ventit ami 100% pörög rá teszem a tetejére ami rá segít a szívásban,és nem kell akkor módolnom,vagy szét szedetnem a boxot.
-tRs-Landor
Falcon volt az utolsó boxom, ami megdöglött, az azutániak egyéb okokból költöztek (nem tetszett a fehér, aztán a fekete, aztán meguntam, aztán nemtudom... 😄).
Amit ezen a slimen moddolni kellene, az a sipító tápventi (bár erre is találtam más megoldást ugye)
Nekem ne vezeték ne legyen, ESZKÖZ se legyen. Legyen input(kontroller, keyboard, bármi), output (tv), és minden ami a kettõ között van, az fusson valahol jó messze tõlem egy felhõben, etesse energiával, supportálja, szívjon vele, upgrade-elje más. Nekem a végeredményt adják oda kecijó minõségben, lagmentes, és jóban leszünk 😊
Amúgy szépen mutat a berendezés fõleg a nagy Samu Tv😊
Hány vattos a cucc látom van ott lent egy jó erõsítõd is.
Gondolom nem Slimek adták meg magukat bár olvastam ez sem kivétek a hiányosságok miatt.
A venti legnagyobb terhelés alatt sem pörög fel ami vicces.
Legalább valami profilt,vagy szabályzót tett volna rá az MS.
Jó pénzért tudnám módoltatni,de inkább hanyagolom ezt az eljárást bírja ameddig akarja úgy is PC a fõ platformom,így nosztalgiának van a boxom.
A boxért meg nem kár, nem is tudom hanyadik ez már, és nyilván nem az utolsó, ezt viszont leemelem a polcról. A növényt viszont nevelgetni meg gondozni kell, az értékük nem összemérhetõ ezekkel a vackokkal 😊
Ha valaki be linkelne melyik az amelyik jól árnyékolt ,és 100 MS termék nagyon meg köszönném.
Elektronikai mûszerész voltam,így valamennyit konyítok hozzá.
Amúgy nem minden esetben tökéletes attól függetlenül,hogy árnyékolt a hangszetted.
100% osan úgy sem fogja le árnyékolni,de lényegesen lehet csökkenteni a mágneses interferenciát.
Gondoltam hátha elfogadsz egy jó tanácsot,de a te dolgod elfogadod e vagy sem.
A virág szépen mutat locsolással vigyázni😊
Resonance of Fate 4990Ft
Viszont eléggé nagy és erõs mágnes kell hozzá.
A hangszórótól minimum fél méterre távolítsd el,mert nem tesz a HDD-nek jót a mágneses interferencia.
Szektor hibás lesz,és csomó mást is gajra vághat ha a töltések megváltoznak a Slimben.
A wifi-vel cseréld fel a pozíciót.
Szép TV szívesen cserélnék veled 😊
Bár a virágok jól mutatnak,de ha locsolni kell az is necces ha nem víz álló a boxod.