XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Sonic 4, Episode 1 800 320 60%
Sonic Adventure 800 320 60%
Sonic Adventure Upgrade 400 160 60%
Sonic the Hedgehog 2 400 160 60%
Sonic the Hedgehog 400 160 60%
Sonic the Hedgehog 3 400 160 60%

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Magyar live gyenge. Regelj angolra inkább.

Egy kérdésem lenne még hozzátok a LIVE rendszerrel kapcsolatban. Regisztráltam a magyar Live-ra, viszont azt vettem észre hogy rengeteg DLC nem érhetõ el rajta. Például a Forza 2, vagy a Fable 2 DLC-i sincsenek fent a magyar Live rendszerben. Valamint ahogy észrevettem, jóval kevesebb demo illetve téma, valamint avatar kiegészítõ van fent. Nálatok is ilyen a magyar Live? próbáltam át állítani angolra a Localt, de semmi eredmény nem volt. Ugyanaz a szegényes kínálat maradt. Én csinálok valamit rosszul, vagy a magyar Live rendszer gyengébb?

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Köszi szépen, mûködik minden 😊

Totti5
Több ezer, 100 ezer vagy több origi COD MW3as gép is flegelve van...

Moby
Magnat Monitor 990
Sony STR-DG510
Nagyon kis semmi kis alapcucc, de arra a pár filmre, amit idõnként megnézek + xbox nekem megfelelõ. Viszont jól néz ki, és ez nem elhanyagolható szempont nálam 😄

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Megvan a Crysis 2.

Kemény acsik vannak benne.

Ez is eléggé ritka:
Dedication 25
Play online 6 months after your first time

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
milyen
audioszetted van?

Just do it :)

Harlekin
Enyém is az több mint 1 éve!Mi benne a probléma!? <#nevetes1>
Bogyi007
Most nézem hogy bár Wii-s a játék a videót mégis lehet 720p-s felbontásban is élvezni. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

kakaoskalacs
Csak simán azért hogy nemár ez komoly? szoval most ezt kiadták hihetetlen 😄 csak simán nevetséges.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Bogyi007
Biztosan ide akartad ezt linkelni? Wii-s játékot boxos topicba?

Ezen hozzászólásomra nem tud semmi megoldást?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

kakaoskalacs

😄DD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Bogyi007
Az igaz de flagelve lehet attól még a gép...

Harlekin
Ha MS állttal íródott felül akkor a gyári játékok tökéletesen mennek!
Bogyi007
Kiírt játékokat -szerinted nem tudja akkor hogy mi az?
A gond akkor van ha a gépet esetleg nem most vette újonnan vagy van benne mégis valami flash nyoma ami felülírodott. Akkor viszont hiába használna gyári játékokat is.

rastaman
jó, hagyjuk, mert még magam égetem be <#papakacsint><#nevetes1>

Harlekin
oks de akkor miért agyaltál a wifi szar vételén!?<#nevetes1>
rastaman
igen, van egy wifis routerem, meg értem én, hogy mire gondolsz a másikkal, de már kb 6 hónapja nem játszom online, kibírok még 1-2 hónapot nélküle 😊 és akkor még routerre sem kell költeni 😄

Harlekin
De nem is kell vezetéket áthúzni sehova!!!
Tehát még 1szer ezekszerint van 1 !!!wifis routered!!!! amin net van és az ossza a netet!Mert ha az egy sima router akkor a slimet se fogod tudni vele kábel nélkül használni
Tehá veszel még 1 wifi routert 3-4 ezer forintér amit rálõsz a msik routerre wifivel AC pont ként!És ezt a routert kötöd össze a bokszal 10 centi kábelel!Tehát pont úgy fog mûködni mint az MS féle 13000 FT-os wifi baszás csak itt ugye ez külsõ táp ellátást kap meg nagyobb!Semmi falfúrás és kábel huzogatás nincs
Bocs mindenkitõl, tényleg kezdõ vagyok. A lényeg, marad a tiszta játék, ez már nem is kérdés.
Boldog Új Évet!!!
TaRka0107
Lehet azt sem tudja mi az. Nem kell azonnal mindenkit lehurrogni, ember!
Most vette az xboxot, szerinted tudja mi az, ha ide beírta ezt?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Bogyi007
Ahová beírod a hozzászólást felette van egy hatalmas fekete hátteres reklám. Olvastad?

rastaman
azt csináltátok rosszul, hogy nem eredetiben vettétek meg.

ba-dum tss!!

TaRka0107
Flasheltetted? Anélkül nem játssza le az írott játékokat!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Karácsonyra vettünk egy XBOX 360 Kinect-et. Letöltöttünk hozzá játékokat (nem feltétlenül csak kinect-eset), és kettõt már ki is írtunk. A jelenség az, hogy betesszük a lemezt, a képernyõn a fehér háttérrel megjelenik az XBOX felirat és logo, aztán ennyi, nem csinál semmit. Mi lehet a gond? Mit csinálunk rosszul???
Remélem, valaki tud segíteni.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
rastaman
köszi mindkét választ. router van, csak másik szobában, a vezetéket meg nem tudnám áthozni falfúrás nélkül, amit nem akarok.
maradok a gyûjtögetésnél, majd lesz vmikor új box 😊

Moby
Nem érzékel az semmit sem, lévén az egy egyirányú adatátvitel.
Egyszerûen szar az elosztó, gondolom valami féligáteresztõ szûrõ van benne, a boxnál meg kicsit gyengébb talán a led.

Bogyi007
Igazából az audiovizuális topicba illene a kérdés de mivel a box a probléma forrása így ide tenném be a kérdésemet.

Van két kütyüm aminek van optikai kimenete. Az egyik a fat boxom amihez van az átalakítóm amin rajta van az optikai csati és van egy humax digi + c Hd set top boxom.
Ezeket eddig külön-külön csatlakoztattam hifihez egy dekóderen át hogy legyen DD 5.1 hangom. csak hát macerás dolog mindig ki-be húzni a kábeleket s nem is jó a csatlakozóknak sem ez így vettem cimbi segítségével Hongkongból egy elosztót aminek két optikai bemenete és egy kimenete van.
A szitu az hogy bárhogy is kötöm rá a boxot az elosztóra - akár a jobb akár a bal felére s akár a Digis set top boxal együtt vagy nélküle a box nem ad hangot, míg a Diginek persze van hangja. Ha kihagyom az elosztót a játékból akkor mindkettõnek van hangja.

Miért van ez? Talán a box letiltja automatikusan a hangot ha megosztást érzékel vagy mi a rák van?

szega96
Ezt az email cím, már hozzá van rendelve egy másik profilhoz. Próbálj más email címet.

Üdv mindenkinek.

Nem tudok regisztrálni Xboxon a Live rendszerre. A konzolt most kaptam, csak eredeti játékok futnak rajta, nincs k iflash-elve.

Mikor regisztrálni akarok, tehát be írom a Hotmail emil címet, valamint a jelszót, ezt a szöveget dobja ki:

this windows live ID is associated with a different gamertag. Enter another windows live ID and password.

Megtudjátok mondani hogy ez mi lehet, és hogyan kell áthidalni a problémát?

Elõre is köszönöm a választ mindenkinek.

DarkSector
Nekem egy tavirózsa sikeredett. 😊
Vagy hópehely már nem tudom. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#idiota>
Köszi😊
Az elõtt meg én is,de az minden volt de kábel nem.<#idiota><#hehe>
DarkSector
már voltam wc-n 😛

Valaki egy kábelt léci.
A lényeg,hogy ütõs a hangja,
Mondjuk már egy jó ideje fejhallgatót viselek,mert a szomszédokat átköltöztettem a másik kerületbe.<#idiota>
Nekem is sikít mikor fel pörög,illetve hozzá ár a venti lapátja a hûtõ bordához ami kisebb idegesítõ rezonanciát hoz.
Gondoltam úgy is a PC mellette abból ki veszek egy tápcsatis venti kiegészítõt arra rá teszek egy jó minõségû 12CM ventit ami 100% pörög rá teszem a tetejére ami rá segít a szívásban,és nem kell akkor módolnom,vagy szét szedetnem a boxot.
szega96
Halo combat evolvedbe reach multit pakoltak ugytudom, akkor ha reach map packokat leszedem akkor mennek majd?

Moby
Õszintén szólva magam sem tudom milyen teljesítményû, valójában (bármennyire vicces) az inkább volt szempont, hogy illeszkedik a bútorzathoz 😄 (zenét ezen nem hallgatok, a játékoknak meg a filmeknek ez doszt elég).
Falcon volt az utolsó boxom, ami megdöglött, az azutániak egyéb okokból költöztek (nem tetszett a fehér, aztán a fekete, aztán meguntam, aztán nemtudom... 😄).
Amit ezen a slimen moddolni kellene, az a sipító tápventi (bár erre is találtam más megoldást ugye)

Moby
Azt a 10 centit át tudom lõni ottan wifin, de a tv másik oldalán van egy hdmi splitter, amibõl 10 méter hdmi kábel kígyózik a másik szobában lévõ tévéig, hogy ott is tudjak pl. játszani. Csodálatos...
Nekem ne vezeték ne legyen, ESZKÖZ se legyen. Legyen input(kontroller, keyboard, bármi), output (tv), és minden ami a kettõ között van, az fusson valahol jó messze tõlem egy felhõben, etesse energiával, supportálja, szívjon vele, upgrade-elje más. Nekem a végeredményt adják oda kecijó minõségben, lagmentes, és jóban leszünk 😊

Értem.
Amúgy szépen mutat a berendezés fõleg a nagy Samu Tv😊
Hány vattos a cucc látom van ott lent egy jó erõsítõd is.
Gondolom nem Slimek adták meg magukat bár olvastam ez sem kivétek a hiányosságok miatt.
A venti legnagyobb terhelés alatt sem pörög fel ami vicces.
Legalább valami profilt,vagy szabályzót tett volna rá az MS.
Jó pénzért tudnám módoltatni,de inkább hanyagolom ezt az eljárást bírja ameddig akarja úgy is PC a fõ platformom,így nosztalgiának van a boxom.
Totti5
Remélem hamarosan eljön az idõ hogy max áramnak kell kábel és semmi másnak. Aztán tök mindegy hogy az eszközök 2 cenirte vannak egymástól...

Moby
Házimozi szettek kellõen árnyékoltak, lévén még CRT tévével is használni kell tudni õket, és itt ugye ált. ez, vagy ehhez hasonló az elrendezés.
A boxért meg nem kár, nem is tudom hanyadik ez már, és nyilván nem az utolsó, ezt viszont leemelem a polcról. A növényt viszont nevelgetni meg gondozni kell, az értékük nem összemérhetõ ezekkel a vackokkal 😊

Valaki tud ajánlani egy jó minõségû VGA kábelt,mert HDMI+DVI csatival kissé recések a szélek játékokban köszönhetõen a monitor kép élesítõ eljárásának.
Ha valaki be linkelne melyik az amelyik jól árnyékolt ,és 100 MS termék nagyon meg köszönném.

Igen hallottam e😊
Elektronikai mûszerész voltam,így valamennyit konyítok hozzá.
Amúgy nem minden esetben tökéletes attól függetlenül,hogy árnyékolt a hangszetted.
100% osan úgy sem fogja le árnyékolni,de lényegesen lehet csökkenteni a mágneses interferenciát.
Gondoltam hátha elfogadsz egy jó tanácsot,de a te dolgod elfogadod e vagy sem.
A virág szépen mutat locsolással vigyázni😊
Moby
Mágnesen árnyékolt hangszórókról hallotál-e? 😊

DarkSector
Child of Eden Nincs még ár... mostanában ez a divat hogy ellinkel az angol oldalra.
Resonance of Fate 4990Ft

DarkSector
Pontossan.
Viszont eléggé nagy és erõs mágnes kell hozzá.

Csak egy jó tanács.
A hangszórótól minimum fél méterre távolítsd el,mert nem tesz a HDD-nek jót a mágneses interferencia.
Szektor hibás lesz,és csomó mást is gajra vághat ha a töltések megváltoznak a Slimben.
A wifi-vel cseréld fel a pozíciót.
Szép TV szívesen cserélnék veled 😊
Bár a virágok jól mutatnak,de ha locsolni kell az is necces ha nem víz álló a boxod.
DummyBoy
Üdv all!

Technikai kérdés ... Az új Dashboard mikorra várható, hogy megtanul magyarul? Vagy ne is álmodjak ilyesmirõl?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"