XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Állomás: PIONEER DVD-RW DVR-212D ATA Device
Ezt írja. Szerintem tud, mert nem õskövület azért. Régebbi, de nem annyira.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Ha nem 800 akkor 700ért vette. De csak 1 lemezt.
Hátha azóta is lementek az árak.

TaRka0107
Csak ha pakkban veszem akkor még van + kiszállítási díj is sajnos. Igaz még akkor is olcsóbb.

Harlekin
Ha nem õskövület az írod akkor biztos tud,de rajta kell lenni hogy tud!
800!!!!!!!!!!!!!!Hol vette a hentesnél vagy a péknél,mert csak ott tudom elképzelni ennyiért,meg úgy Ferencjóska idejébe!Én kb 3 éve 140 FT alatt veszem a lemezeket!
Totti5
CloneCD, 2, max 4 ( én 4szeresen ).

Pakkban olcsók egyes helyeken. Egy db lemezért képesek a 700-800 forintot elkérni a boltban, áruházban.

Írót nézd meg egy system info programmal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Bebe! 6 euro ( kb 1900 ) forint itt szlovákoknál a hídnál, mindig ott veszem. Eddig akár játékot akár mást ( film, kép, adatokat ) írtam ki rá tökéletes volt. kb 4 pakkal vettem eddig, abban egy db selejt nem volt.

TaRka0107
Ha már errõl van szó. Milyen író programot ajánlotok ezekhez és milyen sebességgel érdemes írni õket? Amúgy már tényleg ilyen olcsók ezek a duplarétegû dvd-k? Mikor haverom vette itt helyben, valami 800 ft volt 1 db. Nekem egy Pioneer íróm/olvasóm van. Ez szerintetek tud duplarétegût írni vagy már mindegyik tud?

Harlekin
Neked bevált az a drága 135 forintos maxel?<#nevetes1>Röhögni fogsz,de nekem 1ik írom se szereti csak ezt a fos 119 forintos Omega free stylt!Ezt csont nélkül írják!Eddig talán,ha 5 rontott lemezem van úgy 350 bõl<#nevetes1>
Totti5

Nézzük pl Fifa 11be 100 órát nyomtam már csak multiba, maxellen.
F1 2011be is benne van már 30 órám, szintén maxell.

Csak az online kódot vettem meg hozzájuk 800 pontért. Mondjuk pont ez a Fifa rész érte volna meg a pénzét úgy ahogy mert az elõzõ részekben fellelhetõ szemétre való online kódot sikerült nekik teljesen megcsinálni és most nem szakad, akad, laggol minden 2. meccs.

Harlekin
A gépnek a MAC adressét tudja még beazonosítani.Mert az "viszonylag" egyedi.Nálam speciel a wifi MAC adress szûréssel megy,nincs jelszó nincs titkosítás csak ez a 4 eszköz tud hozzá csatlakozni a saját MAC adressel.
Harlekin
"És a warez játékokkal is tudsz akkor multizni?"

Ezt nem értem!!!
De miért ne tudnék???
Harlekin
Na ebbe ne menyünk bele,mert...
Akkor mondok sokkal jobbat a 4 év alatt 3 net szolgáltatóm volt ebbe volt dsl,kábel net,és a tökntudjanet!Ergó már itt bukik a dolog arról nem is beszélve,hogy volt itt költözés is,ami ugye aztán végképp dönti az ip dolgot és minden eszköz legalább 4 szer volt cserélve "modem router"stb.Hát ha ezt valaki is nyomon tudta és akarta követni,hogy ez miatt "ne" bannoljon.Az elött kalapot emelek<#nevetes1><#nevetes1>
DarkSector
Hát nemtudom, tudtommal a dinamikus ip nem mindenre megoldás, mert én úgy emlékszem hogy van egy valós ip-je a szolgáltatónak amit az ilyen játékok meg alkalmazások le tudnak csekkolni.

Bár ehhez nem értek de a dinamikus ip nekem nem mindenhol volt alkalmazható volt mikot hiába váltottam el látta a cucc hogy ugyanaz a gép, vagyis be tudott azonosítani.

Pl volt egy fórum a neten, csúnyán kommenteltem valamit, nem mondom meg mit.
Kitiltottak a fórumból de úgy hogy dinamikus ip-m van és a váltogatás után is bannolva voltam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jó nekem mindegy MS miben áll vesztésre, én olyan vagyok hogy egyszerûen nincs igényem a warezra, mert így is mindennel játszom ami érdekel.

A fontos az hogy AMI ÉRDEKEL.

Régebben pc-n zsinórba leszedtem minden mocskot, manapség már a kurvagyors nettel nincs igényem rá, haveroknak ha kell valami lekapom nekik, de én nem töltögetek mert tudom már és megtanultam hogy ami elsõre nem fog meg azt hiába töltöm le, 1-2 óra után porosodik csak.

És így lehet részben a korral jár, inkább film+zene mennyiségre hajtok.
Játékokban meg inkább megveszem azt a 10-12 címet az évben ami érdekel, és azokat csontra lejátszom lehetõleg kimaxolva, ami elveszei annyira az idõmet hogy nem is lenne idõ a többivel nyomulni.

Sútt van olyan eredeti játékom amit megvettem mert olcsó volt de nem is játszottam vele.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Végül is ha azt veszem,hogy dinamikus IP-m van azaz minden modem indításnál ujat és álltaláb mást kapok!Kétlem...<#nevetes1>
A másik a barát listámon KB 6 embernél ugyan ez a tendencia 4 év alatt 1 bann,de volt olyan akit a 2009 es nagy bannál se raktak ki!
Harlekin
Jah végül is csak az...<#nevetes1>
Figy ez a warez dolog ez 1 faszság ebbe annyira vesztésre áll Ms,hogy az már borzasztó.Iszonyat mennyiségû dolog és lehetõség van arra,hogy a warez mûködjön a boxon.Egyetlen egy dolgot tud viszonylag kordába tartani,de ez is inkább a vicc kategória.A lives warezolás,de ott is öngolt lõ,ha nagyon belenyul.
DarkSector
Az is lehet hogy azért nem bannolnak 2x mert a te ip-den 1 gépet lebannoltak és a rendszer nem bannol ezért újra nem? Én erre tudnék tippelni, lehet így van. 😛

És a warez játékokkal is tudsz akkor multizni?

Harlekin
volt 1 2007 es boxom amivel 2008 márciusába mentem livére azt kirakták 2009 dec.Majd elõvettem livezni ezt a boxom ami most van 2010 januárba és a mai napig fent van liven!
DarkSector
Jah vágom szóval ez csak akkoriban régen volt baj.
Értem már így. Hát akkor csak a live hiánya lesz a bann után.

DarkSector
Figy.
Egyszerûen nem látom sok értelmét olyannál akinek van PC is.

X360 Exeket meg tudja venni, mert arra minden játékosnak van pénze, mert nem túl sok van.
A multiplatformokra mge ha mástnem ott a PC, szóval ezért sem gondolkodom soha warezon.

Jah és nem beszélve arról a megoldásról amit sokan mûvelnek:
hogy megveszel egy új játékot, gyors lenyomod és kis veszteséggel továbbpasszolod használtba.

Harlekin
igen volt 1 idõszak,de kicsit rákoppintottak ms orrára,hogy azért ez nem így van és a következõ dash frissítésnél visszatették!És ugye a bannolt boxot is tudod frissíteni!De a nand módosításával is vissza lehetet rakni a "telepítést opciót"
DarkSector
És telepiteni játékot?

Harlekin
lehet!
DarkSector
Elvileg nem, vagy telepíteni nem enged már nem emlékszem.
Valamit írtak régebben.

DarkSector
Hány gépbõl bannoltak 1-et?

szega96
Bann után menteni lehet még?

Harlekin
Csak a tisztán látás végett írom 4 éve flashelt boxal vagyok liven minden nap több órá kb 200 game volt a boxokba mondanom se kell,hogy milyen!A 4 év alatt egy azaz egy boxot bannoltak!Nem mondom,hogy a tiédet nem fogják azonnal,mert nem lehet tudni,de nem ez az általános!<#kacsint>
TaRka0107
Ez is igaz!

DarkSector
Crysis-ból is ezek vannak meg:

Crysis PC
Crysis Warhead PC
Crysis Maximum Edition PC
Crysis X360
Crysis 2 X360...😄

DarkSector
Hát van aki felmegy vele Live-ra és nem foglalkozik hogy esetleg bann lezs, de necces dolog.

Én ezért se csináltam flash-t mert mindig baszogatni a gépet meg azon izélni hogy maholnap fel tudok-e menni livera vagy nem.

Nekem ez nem pálya.
Igaz nem vagyok gazdag, de amik nagyon érdekelnek játékok olcsón be lehet szerezni, igaz nem aznap mikor megjelennek.
A sok középszart amit meg csak megnézek warezba hogy érdemes-e megvenni arra ott a píszí.

TaRka0107
Akkor már csak úgy sem érdemes használni, hogy ha nem játszok neten, hanem csak töltök le patchet, meg demot?

szega96
nyomd meg a guide gombot menj a friendsre lapozz el teljesen jobbra és ha látsz valakit aki cry2 zik menny rá és join session...hátha..

DarkSector
pontossan.
Hogy pontossak legyünk azzal az ID-vel nem tudsz.

TaRka0107
Ha észreveszik, hogy flashelt géppel live-ezel akkor lebannolnak és soha többé nem fogsz tudni menni live-re azzal a géppel?

DarkSector
Hát ez fura hogy 1 deka ember nincs, ilyet nem láttam még.
Jó végülis az elsõ részben láttam PC-n ilyet de itt, ahol több millióan megvették.

Bár igaz hogy MW3 és BF3 elvitte a játékosok nagy részét, de hát azért egy 200ember elégg lett volna.

Sebaj majd valakiket összekaparok live-on és megyünk privátba.

Totti5
Van rá topik. Lehet a warezról mint jelenségrõl beszélni itt is, csak arról nem érdemes hogy hogyan kell, mert ez nem troubleshooting topik.

Totti5
Nézegettem hogy innen kik nincsenek, aztán bejelölgettem hogy meglegyetek😊

tottus: hogy hogy bejelöltel liveon késö este ?😊 kellemesen meglepett :p

Totti5
Mert senki nem játszik vele😊 Crysist nem a multi miatt vették az emberek, meg amúgy is tök átlagos laggos szar.

szega96
Ha flashelve van és úgy mész live-ra akkor teljesen mind1 hogyy eredeti, vagy írott a játék

szega96
Ilyen a multi kb amikor kijött akkor is ez volt.

TaRka0107
Miért törölnék? "Saját fórum"-okba simán mehetne egy. Szerintem innen is "járkálnátok" át oda páran, néha-néha, mert nem hiszem, hogy egyikõtöknek sincs flash-elve a box, meg hogy csak eredetit vesztek. Bár ki tudja😄

Egyébként most vettem egy boxot, holnapra megjön (flashelve). Látom ezt a live-es dolgot, kettõt kell csinálni belõle? Egy MO-sat meg egy amcsisat/angolosat? Ethernet kábellel vagy mi a tökömmel, hozzá kötöm a boxot a rúterhez és van is net rajta? Azt tudom hogy kell elõfizetés hogy játszhassak neten (mondjuk csak eredetivel érdemes gondolom) de pl. ha frissítést akarok tölteni vagy demot akkor ahhoz nem kell elõfizetni, ugye?

DarkSector
Miért van hogy tegnap letöltöttem Crysis 2-õt és muliba nem találok embereket?

DarkSector

DarkSector
a mély tapasztalatok mi? 😊

Harlekin
Totál felesleges,mert törlik.És amúgy is van 1000+1 fórum ahol minden warezal kapcsolatos információ megtalálható tökéletes,értelmes,megbízható formában.SG fórumon a nagy többségébõl a warezal kapcsolatba "max" a paraszt származás jön elõ 1 "takarodj köcsög warezos" megnyilvánulással!<#kacsint><#nevetes1>
DarkSector
Regelj magyarra, ott játsz mindennel, ami hiányzk azt meg angollal megveszed.
Vagyis 2 profillal érdemes nyomulni.

Bogyi007
Biztosan ezt is az EA intézhette bosszúból. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

TaRka0107
Üdv!

Kellene ennek egy warez topik! Van már vagy csináljak? Ha csináljak is, akkor a saját fórumokba vagy mehet ide a konzol részlegbe?

szega96
Nincs mit