XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GEOW 3 DEMO!!!
MEGYEK JÁTSZANI! 😊
Gears of War 3 demo! (US accal más néven szerepel!!!)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
talán nem magyaron nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
metlogen: én egyszer már találkoztam olyan szeróval, amin ugyanaz a map ment. De ha jól emlékszem csak normál szervernél találtam ilyet.
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
Ratyi lett számomra ez miatt!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
BF3-ban látom hogy lehet szervert választani, és ott szûrõknél be lehet állítani milyen pályán akarok játszani. Csak mi értelme van ha vége a meccsnek akkor meg tölti a következõ pályát. Nem lehet azt beállítani hogy csak azon a pályán játsszak amelyiken akarok. Hiába választom a kedvenc pályámat 95%-ban a meccs végére tesz be.
köszi
Fél évig vártam, mert nagyon rossz kritikákat lehetett olvasni errõl a játékról és elment tõle a kedvem. Egy hete mégis megnéztem, és egyáltalán nem bántam meg, brutálisan alulértékelt játék. A felénél már lassan mentem, mindent átnéztem, egyszerûen élveztem az egészet. Nem szeretek sem nõvel lenni(itt annyira nem szimpatikus a férfi karakter) egy játékban, sem az ilyen korban játszódó dolgokat, de valamiért itt ez nagyon jól mûködik.
+ grafika (a mimika kicsit béna, de sebaj)
+ tartalmas, valóban hosszú játék
+ hülye poénok
+ zene
+ nem sandbox
- néha beakad az ellen a falba (de nem baj, úgy is le lehet ölni)
Nem igazán volt ami nem tetszett, szerintem egy remek akció játék. Remek szórakozás volt.
Épp nemrég volt róla szó egyik fórumban hogy ez a migrálás csak egy ideig volt és már nem lehet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha pendrive-ra vagy telefonra teszek filmet és hozzácsatlakoztatom a boxhoz, akkor kellene tudnom nézni a filmet? Nekem valami customize meg ilyesmik vannak a storage-nél, tehát hogy arra másolgassa a mentéseket, vagy valami ilyesmit ír.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Betettem egy játékot a boxba. (codmw2, black ops) Ennél a kettõnél azt írta ki, hogy nem támogatott disck (angolul írta ki, de lefordítva ezt)
Bocs az offért.
Hát persze, õk is a neten lógnak 😄 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ahhoz hogy a monitoromhoz tudjam kötni az xbox-ot, ahhoz milyen átalakító kell pontosan?😊
Csak jobb minõsége lenne egy lcd monitoron mint crt tv-n😊 (1440x900-as felbontású a monitorom)
Megjött a box. Hozzákötöttem 3 tv-hez egyiknél sem jó. Hallottunk hangokat amikor a start-ot megnyomtam, de képet nem ad. Scart átalakító is van. Bedugtam az rca-t (piros, fehér, sárga) a scartba és úgy a tv-be. Van mellette kék piros zöld is, azt hova kellene? Szerintem így már jónak kellene lennie. Táp is be van dugva, meg minden ami kell.
Persze...Mert a kis rohadékok nekiállnak netezni!<#zavart1>#zavart1>
Kár <#shakehead>#shakehead> Kellett volna.
Adversus solem ne loquitor
Az Elite masinám most lett 4.5 éves, és mivel kb 1,5 éve szinte be sem volt kapcsolva (van mellette jó PC), oda akarom adni öcsémnek. Csak mielõtt odaadom neki, át akarom 'alakíttatni', hogy menjen okosban.
Ha valaki tud egy helyet, ahol hozott gépet megbütykölnek, vagy tud leírást hozzá, azt megköszönném.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ms-nek meg: <#action>#action> mert nem képesek magyar live-ra mindent 1:1 elérhetõvé tenni.
Bementem ma a cégemhez...2 kolegám karácsonyra kinectet vett.Nem bírnak lábraállni szét szakadtam a röhögéstõl.Kérdezik Te ezt hogy birod nap mint nap órákon át csinálni!!?? Pudingok!!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na ha ez miatt zárnak be egy topikot,mert a warezról mint jelenségrõl megy a beszélgetés akkor megette a fene.Itt semmi,de semmi konkrét xbox warez nem hangzott el.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !