XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
lehet usb-rõl is, de szerintem a telefon sd-t nem fogja felismerni. pendrive kell oda

György

TaRka0107
Viszont ha usb-vel nem lehet filmet lejátszani akkor lehet megpróbálom.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Neked nem mûködik? Csak mert jó lenne, mert viszont próbáltam a telefonomat hozzákötni usb-vel, hogy mondom én onnan játszom le a filmet, de hát nem jött össze. Vagy ilyet nem is lehet? Tehát pendrive-ról nem lehet filmet nézni?

sapkafej
mûködik, csak a szép kinézetén kívül semmi jót nem tudnék róla mondani

György

sapkafej
de amúgy igen, ez a lényege

György

TaRka0107
Ohh shit. Tehát nem mûködik?

sapkafej
hagyd a picsába, egy szar félmegoldás az egész

György

TaRka0107
Üdv!

Látom boxon hogy van olyan hogy media center, meg music player. Géprõl le tudom játszani a zenéket meg filmeket? ehhez mi kellene? Egy rúteren kell lennie a pc-nek meg a boxnak és úgy jó is?

DarkSector
uh 1x lenyomtam nekem elég volt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Szimplán most néztem rá ,mert végre befejeztem a metro 2033-at!Talán erõt veszek magamon és rámegyek az acsikra!<#nevetes1>
DarkSector
Reakció idõd 1:21 perc...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
<#nevetes1>
DarkSector
PFFF nem vagyok buta. Sima leállás volt 1-2 orával késõbb már jo volt. Ezt most nem hoztad össze. 😊

Amúgy geci GEOW US-en oké hogy goldos, de nekem magyar accountra van 3 havi gód4 😛

Ez az 1 mondat sajnos tökéletesen igaz a BF-re. Szerintem viszont maga a sztori az eléggé korrekt, csak nem tudták olyan jól elmesélni, sokkal több potenciál volt benne, mint ahogyan tálalták. Hiába, a multi a szakterületük. Meg azért a bugtalanítás is lehetne 😉

CoD kb. nálam is ugyanez, jól elvoltam vele, de nem sokra emlékszem. Még a Crysis 2-bõl is több maradt meg, ami nekem az év egyik meglepetése volt, mert nagyon élveztem a single-t, legnehezebb fokozaton igazi kihívás volt, nem lehetett rambózni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
BF3al tegnap játszottam 20 percet. Mérhetetlenül agyilag 0a, buta, nem létezõ az AI benne ezt sikerült leszûrni a vonatos részen.

MW3at még nem vittem végig. Jó darálda, de semmi nem maradt meg a storyból vagy a karakterekbõl. Crysis 2nek is ez a baja.

Mi maradt ki?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez most komoly hogy csak flashelt boxokat adnak el használtan? Mivan ha liveozni akarok? 😄

Muttley
ámtom hogy mondjam... 😊
BF3 single része mehetett volna a TDU2 mellé fej-fej mellett
kimaradt az MW3 és Crysis 2 is
deee
nem felejtettél ki egy nagggggggyon fontosat? 😉

Just do it :)

Muttley
#113850: .urva ronda, viszont 1 tesztórát elvállalnék vele 😊
#113852: a könyvek után jött meg hozzá nekem is hangulat 😊

szega96
E nélkül is ízi 😄

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Vagy ez,mert itt még a vezetékes kontroller megléte se szükséges!!
Harlekin
Könyû,ha van hozzá egy ehez hasonlód!
Harlekin
consol banned!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
sapkafej
vártad te az alkalmat, ahogy mindannyiunk

György

DarkSector
faszomat miért nem csatlakozik a gép a live-ra?
Valami nincs connection vagy mi a faszom... ej

box-on könnyû FPS-en játszani? mert PS2-n nekem elég nehéz volt célozni, nézelõdni meg egyebeket egyszerre csinálni. xD
danyi2
Hali! Az 5.1 emre a hangot hogyan bírnám átvinni?
Nincs semmim hozzá csak az alap kábelek.
Ezekkel meglehet oldani?
HDMI - vel van összekötve a TV meg a box.

Steam: zboard25

Harlekin
Baszott jó ez a koncepció!Mert amit én nagyon hiányolok a kontrolerbe és ez az 1ik sarkalatos pont amiért fps-t boxon is bill +egérel játszok a futás közbeni ugrás és gugolás.Itt most efektíve 2 ujjat használhatsz erre.És akkor még ott a tárazás ami legtöbbször az X namost mivel ott az LT-tõl szabadul fel az ujad ami álltalába az AIM így az is frankó,mert ugye nem célzol amikor tárazol!<#nevetes1>
szega96
15k ft, 3-at nem adnék érte

Harlekin
A stalkert speciel 2 szer végignyomtam!Ezért nem értem Én se hogy mi szar bajom van a metroval!?
Seth
ez egy custom made cucc hadirokkantaknak vagy a túl sokat recskázóknak 😄

PSN ID.: Beegabor

szega96
Ezzel a borítással lehet játszani?😄

szega96
Skyrim ennyire jó gém, hogy sehol sincs eladó használt?

DarkSector
Stalker az bejön valakinek? 😛

Muttley
a Stalker sorozattal együtt az egyik legmegosztóbb gamma
vkinek nagyon bejön, vkinek meg nagyon nem
embere válogatja

DarkSector
Még jó hogy megértjük egymást!

Harlekin
<#kacsint>
DarkSector
Kabbe. 😊

Harlekin
Álmomba se gondoltam volna,hogy nálad nem így van!<#nevetes1>
Harlekin
Õszinte leszek...Most 3.szor futok neki,de valahogy nem kap el az a hév,hogy na most le se teszem.Nemtudom megmagyarázni,hogy miért,de így van.Pedig anno ezt a gamát nagyon vártam,de akkor belefutottam valami szar mentésbe és kb 5000 szer meghaltam így fél év múlva újra elõkerült és elkezdtem,de akkor is jött valami más és megint abba maradt!Most meg elkezdtem rendet rakni a Gameparkomba és kedvet kaptam,hogy na most aztán,de még mindig semmi.Különösebben semmi bajom vele csak valahogy ez van.
DarkSector
Én semmi pénzért.

Harlekin
Na maradjunk annyiba lényegesen többen vannak aki örömmel visszacsinálnák a dolgot,ha lehetne!<#nevetes1>
Muttley
#113788: sportolni már pedig jó 😊 mos'máá tudják õk is 😄
#113822: na, errõl van szó 😊
lábjegyzet: én viszont meguntam a SkyRim-et
csillagos 5-ös a játék, szép, jól megkomponált, részletes, választékos a nyelvezet
mégsem tudok vele többet játszani..

Harlekin, +1 a Metro 2033-hoz 😉

DarkSector
Minek US acc? Vegyük csak szemügyre? Van néhány régi arcade meg indie ami fenét se érdekli, vagy mert a GOD használhatatlan mert régózáras??? 😊

Harlekin
jah a másik hogy minek venni GOD játékot hisz az megy máshogy is!!!Ugyi ugyi<#kacsint>Tehát még kevesebb dolog ami miatt megéri!Sõt nincs is ami miatt megérné!
Harlekin
Jah már ami fentvan!És a meglévõeket is mind hiány nélkül tudod természetesen használni!Ugyan,már ez az egész migráció 1 nagy marhaság volt!És ezt most ne mossuk össze azzal,hogy aki akar az most 1 uj magyar accot csinálhat!Meg,hogy hu de marha jó,hogy ahoz,hogy félíg használható legyen a magyarra migrált accod ahoz kell 1 plusz külföldi acc.Na de ha az kell akor minek kell a magyar!?<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Semmi,de semmi értelme nincs!
DarkSector
mit ugrasztottak bele? hogy tudok venni GOD játékot? 😊

szega96
OFF Valaki tudna adni egy tippet, hogy hogyan tudhatnám meg azt, hogy a laptopomban lévõ dvd meghajtó tud-e dl dvd-t írni? ON

Harlekin
Sajnos?????!!!!
Inkább örülnie kellene azoknak akit nem ugrasztottak bele a szarba!Fõleg,hogy most jön az eb adó fizethetnek a puli után!!!!<#nevetes1><#nevetes1>
én jól megszívtam ezt
kb 2 évig nem volt gépem, most vettem egyet megint
migrálni már ugye nem lehet, a hozzá kapott crysis2 kódot meg nem lehet letölteni angol acc-al csak magyarral
úgyhogy most csinálhattam egy új magyar acc-ot

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN