XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
itt az én tesztem Totti-nak különösen ajánlott
a skyrim is igen jó, de vhogy nincs benne élet
rohadt nagy térképed van, rengeteg küldetésed, nagyon szép választékos a szövegezés és graf is rendben van
viszont elveszel a mellékküldetésekben, a küldetések megvalósítása 12 egy tucat totál egyforma, a pusztakezes harc megvalósítása súrolja a sutaságot, a karakterek mozgása is picit szögletes és kissé merev, a varázslat - ugyan sok lehetõség van - de grafikai megvalósításuk megint csak olyan izéééé <#fejvakaras>#fejvakaras>
én beleküldtem elég sok játékórát decemberben, de az egész játék egy 7-8 óra után olyan izéé monotonná válik
nagyon sok mission van benne, de a grafikai megvalósításuk nagyon egyforma
emiatt ha nem is hamar ellaposodik
ha teheted, vedd meg mind2t, mert nagyon rendben vannak
de ha vagy-vagy, akkor +++ Mortal 😊
Just do it :)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
valami konferenciáról a sok uj bejelentés mellett ez is kitudodott!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Honnan van az info?
Skyrim meg mert egy egesz franko ného lazert lapos rpg
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
kösz vazzeg!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Hidd el szarral dobálóznak a közelébe sincs minõségre semmi a samsunghoz.A samsung volt az egyetlen gyártó aki 0 pixelhibás garit vállalt a kijelzõire.Ez azt hiszem mindent elárul!<#kacsint>#kacsint>
Amikor ezt a samut vettem elõtte 3 hónapig mást se csináltam mint üzletrõl üzletre jártam és hasonlítottam 1iket a másikához,de megérte!!!
ezt az 50ezeré LCD tv dolgot sztem gyorsan felejtsd el... meg Orion pfff
a philips az mátrix ledes, azon szebb a kontraszt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ennyivel jobb a Full HD?
Olvassatok a sorok közt, vagy csak nekem érthetõ egyedül ez a poén? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A te tévédet énse cserélném el semmire. Kipróbáljuk? 😛
A FullHD-s tv-k a béka segge alá nyomták az árakat.
Lassan a 3D is lenyomja a Sima Full HD-kat...
Várjatom max 4-6 honapot, és ezekért a FullHD-s árakért 3D-s tv-ket kaptok majd.
TV vásárlás elõtt állok,és azt szeretném kérdezni,hogy játék (xbox 360) terén nagy különbség van a FULL HD,és a HD Ready között?Az eladó természetesen a majdnem 2-szer olyan drága FULL HD-t javasolja,mondván a Ready-nek nem "jó" a képe..
Eredetileg a rendelésem 2 doboz PC-s volt, és ezért hivtak utána x360-ért én csörgettem vissza õket.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !