XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Szerencsés csillagzat alatt születtél!!<#nevetes1>
Viccet félre téve sajnos tényleg nincs semmi ezekbe a szarokba ami ne romolna el.És ez mögött nem a használatból eredõ hibákra gondolok,hanem a silány anyag,hanyag munkából adódóakra.
DarkSector
nah elküldöd? postán de nekem megvételre kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
steam az a pécés livenak megfelelõ rendszer... steam olyan mértékben lehet, hogy crossplatform, mint a Portal 2 esetében PC-PS3

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Már 4 éve van meg a gép. Fight Night 3 fagyott 2szer 3 éve, NFS Undercover fagyott ki betöltésnél, Fifa 1-2szer online valami miatt. Kb ennyi. 10 fagyásnál nem volt több összesen 4 év alatt, 45.000gémeszkór megszerzése mellett.

Harlekin
Nem az a baj,hogy csak 1 szer v.2 szer volt hanem az a baj,hogy nincs senki olyan akinél már ne lett volna valami!?Sõt,ha a box megjelenési idejétõl nézzük a megbízhatósági dolgot!No akkor azt csak kiröhögni lehet!<#kacsint>
Harlekin
Na azt ugyan minek!?
Ami a steam elõnye pc-n az az a "warezmentesítés",na az most is megvan MS kezébe a live rendszerrel,de mégse használja.
2. Vége a használt piacnak legalább is az online tartalmú dolgoknak!
Tehát !?<#kacsint>
Renjike
nekem eddig csak 1 szer fagyott medal of honor multi alatt , más bajom nem is volt eddig a szerkezettel...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
Semmi baj azon kívül,hogy xboxod van!<#nevetes1>Pár hónap múlva a fagyások miatt irkálsz.Majd,hogy ez nem megy az nem jó!Van pár apróbb gixer a boxok körül,de majd megszokod és vérbeli boxosként ezek már fel se tûnnek sõt védeni fogod,ha valaki fikázza,hogy na ez az istencsászár ettõl jobb nincs!<#kacsint><#nevetes1>
Renjike
ugorj el érte ide én kölcsön adom ha vissza is hozod 😄

DarkSector
GeoW 3 kibaszottjól néz ki!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Cry 2 ha belassul akkor azon ne lepõdj meg. 😊

Sziasztok! Valaki meg tudja mondani mi az oka annak hogy xbox live-ról letöltöttem Crysis 2-õt és elég sûrûn lassan fut, szinte feltûnõen. Más játékkal nincs ilyen gond. A gép kb 1 hónapos sincs, semmi flash nincs benne, semmi módosítás.

DarkSector
Dragon Age 2 DLC kód senkit nem érdekel cserébe mi?

DarkSector
Egy nap jelenik meg a Silent Hill-el, semmi eslye nálam....😊

rastaman
amúgy...

mindjárt itt a Mass Effect 3 (március tán?) de még mindig hiszek abban, hogy lesz a második részbõl valami féle limited kiadás, az összes DLC-vel megspékelve....

EA, Y U NO kiadni már végre?!

DarkSector
GoD. 😊
Alapon félre is nézhetõ, mert rafináltan nem veszed észre, ha nem tudsz róla, de vásárlás elõtt allul irja hogy nyomj X gombot a microsoft Point-hoz, ekkor máltja át...alapon ft jön csak be. 😊

rastaman
na erre már nem emlékeztem, rég böngészgettem már a GID felhozatalt :I

oks! 😄
Jaka923
Nem sokkal drágább a 250-es, de 100x jobban jársz vele, ha még egy kicsit gyûjtesz rá.

most komolyan 😊 megéri 4GB-os slim-et venni? nekem csak arra van pénzem és nem tudom, hogy azt vegyem e meg vagy még gyûjtsek a 250GB-ra?
Totti5
Thx, ott még nincs erre utaló dolog.

DarkSector
Jah mert még egyik alkalommal tárgyalások folytak, kiváncsi leszek mikor lesz eredmény.

nem, lol

szerk: habar franc tudja, de elég értelmetlen, most hogy irtad, nekem is rémlik valami (tárgyalás téma, de kétlem hogy lesz bármi - steam külön rendszer és köszöni megvan, szerintem - bár a jóval nagyobb profit és részesedés érdekében lehet lesz vmi, de LÉÉÉNYEGTELEN 😛)

DarkSector
Lesz xbox-on steam?

magicnél nézd meg az active effekteknél mik vannak... vámpirrá válás többszintbõl áll és ha vérfakras vagy nemtudsz vámpir lenni, sõt semmit se tudsz elkapni mérgezések meg ilyesmi, mert a véred védelmet ad. active effekteknél ott lesz minden

Seth
menü-->magic-->active, itt vannak az éppen aktív buffok,debuffok.Farkassá válás nemtom, szerintem az is bekerül vmelyik magic menübe

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Skyrimba honnan tudom hogy vámpír vagy farkas lettem? vámpírokkal már találkoztam, de nem tudom hogy azzá e lettem... mivel tudok átváltozni, már ha át tudok? ( gombokra gondolok )

Bil Ur Sag
Off téma:

Ha van itt olyan személy aki kicsit is jártas a monopoly társasjátékban az írjon rám legyen szíves, mert sok minden nem tiszta nekem a játékban, és normális magyar szabályt sem találok hozzá. Ami van hiányos. Köszönöm.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

igazat adok ugyhogy csak az elsõvel jatszottam kicsit 😊

Totti5
Fear 1be még volt valami szikra, aztán sikerült a kiegészítõvel leírni a sorozatot, sikerült a 2. résszel belevinni olyan hülyeségeket hogy már csak elemeiben volt Fear és a 3. részre meg sikerült úgy rápakolni ezekbõl hogy már csak egy közepes FPSnek tekintsünk rá.

Muttley
így vagy úgy
mindenképp szükség van Live accountra
sajnos

Just do it :)

Üdv !

Egy kis segítségre lenne szükségem, x360 slim-et valahogy rátudom kötni az erõsitõre ( házimozira )

Köszi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DarkSector
Igen a privát üzenet megnyitásakor jobbra a melléküzenetben olvasható, 21-25 napra emlékszem, mikor vettem Black Ops-os 2500Ft-os 3 havi goldot.
Ott mondjuk úgy reklámozták hogy 1 Black Ops DLC-re de én nem arra költöttem. <#whatever>

Vagyis a PÜ lejár annyi nap mulva és ha nem irod ki a kodokat akkor ennyi volt.

Persze ez minden PÜ-re igaz ha jól tudom!

Tisztára MÍSÕNÉMPÁSSZIBÕL 6....😄

az a 20 nap v mennyi, ha biztosra is tudod, az is csak arra vonatkozik hogy annyi idõd van beütni a kódot, h feltölsd a pontot stb.

DarkSector
Nem az év játéka, de nekem tetszett.

Harlekin
Ez nem nehéz ez fos idegesítõ frusztráló hányadék!
DarkSector
Hát én csak feltételeztem hogy puhány vagy. 😊
FEAR télleg nehéz, mivel pc-n is warez bug volt ez a gyorshalál. Peccset kellett letölteni hozzá.

DarkSector
Jah akkor nembaj, ezt az évet is túlélhetik a support dolgozói. 😊

DarkSector
Jah ajándék pontoknál tudom hogy elévül, nekemis volt 800MS ez akkor van ha LIVE MELLÉ KAPOD AJÁNDÉKBA!
de tudtommal kevesebb mint 9 honap.

Ja és a REDEEEM CODE (amit üzenetekben kapsz ajándékként) is idõlimites!!! Csak szólok! 21-25 nap!

Harlekin
Ja ja biztos ez lehet,hogy nem vagyok jó!KB 30 FPS el a hátammögött mind hardon vagy a legmagasabb szinten kivégezve.cod 2 biztos azért 1000 gs,mert annyira szar vagyok FPS-be.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Totti5
Kiemelem a lényeget...

"Mivel a pontjaim promóciósak voltak"

Azt hogy te normál pontkártyáról, vagy lájvról, mikor mennyit teszel rá és azt meddig õrizgeted, senkit nem érdekel.

DarkSector
hát boltban 6k 4-et probálj, de szerintem online pass kell valakinek akkor 2-3 ezer mert online pass is elég sok lové a vevõdnek...

Szóval én nem adnám el.

Én eladtam volna az enyimbõl a játékot, bontatlanul, de láttam hogy van ez a Zealot ruha, és MULTIBAN is megkapod!

És ugye kibaszás hogy a dobozon is a boritoja más a játéknak....:S
Szóval classic ds2-ként nem tudom eladni, nem tudtam volna.

azok a pontok tudtommal nem évülének el...lol megnyugodhatsz 😊 meg nem hinném, hogy MS-es tag olvassa a topikunka 😄 :$

Renjike
nekem már van DS 2-m de kell ez az armor .... what to do 😞( és a fels DS 2-t eladnám .... online pass nélkülit mennyiért lehet elpasszolni?

DarkSector
Mert nem vagy jo fps-ben, és simán végigvittem, az eleje nem könnyû, de nem is nehéz...bár én a rutinnal lehet könnyen beszélek.

DarkSector
decemberben feltettem 1200-at I Am Alive miatt elhalasztották.
Ha ez miatt bukom a pontjaimat a support személyessen fog találkozni egy nagy rajongójával...

Úgyhogy ha az életük fontos még, akko innen üzenem hogy az accountomat hordozzák 2 tenyéren!

Harlekin
ÁÁÁÁÁÁÁ FEAR 3 Még ezt a mocskos szar fos hugy keverékét amit ebbe belesajtoltak.Fel sorolni sincs kedvem ami nem tetszik benne.A legundorítóbb az,hogy kb 128 milliószor haltam meg.Próbáltam így úgy amúgy sehogy nem megy.Igaz komado szinten kezdtem,de most leraktam rekruitra és a bridge pályán nem jutottam át jönnek ezek a lángoló tetvedékek nincs elég lõszer,kifogyok a slow mo.-bol ÁÁÁÁÁÁÁÁ.Egyetlen egy pozitívum szol mellette,hogy pénzt nem adtam érte.
DarkSector
FT és PONT...pontban olcbb!

GID mindkét módon megvehetõ!!!!!!!!!!

rastaman
aha!

de, magyaron - vagy szintén itt 960msp asszem