176617
-
#126518 Nincs. 2 db Aston van benne.
Persze előrendelői DLCnek van.. 2012 Aston Martin Virage, 2011 Mercedes-Benz SLS AMG, 2010 Ferrari 458 Italia, or a 2010 Nissan 350Z.
Bazz SLS sincs benne alapból!!!
Elképesztő:( közben meg tök felesleges Forza 3-4ből áthozott ezer éves autók meg vannak, amikkel vagy unalomig mentem már, vagy annyira érdektelenek, hogy sosem.
Egyik márkánál ott van "csomó" autó, másiknál van 1-2db. Pözsóból is olyan szarok vannak... új autó nincs is közte, csak 10 éves.
Toyotánál van 2db... van egy ezer éves Supra ami szóra érdemes. Folcvágennél is új modell nincs. Egy 2010es Golf van tán, a többi retro.
Rossz az autó lista, semmi logika nincs benne és random lett összeszedve teljesen felejthetően. Azon már meg sem lepődtem hogy Porsche komplett kimaradt megint.
Ha hibát kell keresni benne akkor ez mindenképp az. Persze vannak új modellek, de kevés, és még kevesebb ami ebben debütál és amit nem láttam a Forza 4ben. -
#126517 Huha.Megint kicsit képzavarban élek:)
Ezt tervezem megvenni.Kábel.
Gondolom ez tud hangot mivel ott van rajta a piros,fehér csatlakozó.Vagy tévedek?Videón is így dugta rá a gyerek a hangcuccára aminek a hátulja majdnem detto olyan mint az enyém.
2.konzolokszervizével vkinek van tapasztalata?Mert én úgy tervezem h hnap csak úgy szimplán betoppanok az üzletbe(HUnyadi út,Bp) és kérek az eladótól.
Viszont h biztos legyek a dolgomban megérdeztem tőlük msn-en.Van ott vmi beépített kis msn progi amivel bejelentkeztem.Vicces volt a párbeszéd.
Kb ez volt:
Sziasztok....blablabla......
Nálatok csak rendelés esetén lehet árut átvenni személyesen vagy bemehetek rendelés nélkül az utcáról is?
Válasz:Igen
Én:Most akkor melyik igen?
Csak rendelés esetén lehet személyesen átvenni?
Bemehetek rendelés nélkül az utcáról vásárolni?
Válasz:IGEN
(Itt már kibaszottul mérges voltam)
Akkor ha én hnap rendelés nélkül odamegyek,és venni akarok terméket,akkor az menni fog?
Válasz:Igen
Ez alapján nyert ügyen van de a gyerek tényleg csak ennyit válaszolt.Csak igeneket írt,de azt mindenre.
Vkinek tapasztalat?
-
#126516 Pontosan.
Annyi eltéréssel hogy ezen a kábelen amit Moby Mutatott nem megy át hang jel, az homály számomra hogy honnan gondolták a készítők hogy elővarázsolja a játékos...:S -
#126515 Itt is van ha érdekel. Ingyen postáával. -
#126514 Köszönöm mindenkinek a segítségét.:)Amint beszereztem a kábelt jelentkezem ezügyben.NAgyon szépen köszönöm a türelmet. -
29spotty #126513 Egy kis játék. Gondolom csokit mindenki eszik, szóval nem nagy off, ha még egy Xbox360+Kinect is adnak mellé ha szerencséd van. -
#126512 EZ kell neked, egyértelmű, működik is!
-
#126511 és ezzel csak annyi lenne hogy be a ps hátuljába a sima ps csatit,a többi átalakul VGA jellé?és a hang.Gondolom akkor azon a többi kábelen megy a hang? -
#126510 váárj, a VGA-ra kötés ha lehetséges akkor úgy amit Moby linkelt, azzal az 500-es kábellel, nem kell nagy trükk hozzá. :) -
#126509 Egy-két képet nem tett be sajnos,azokat a címsorba másolva megjeleníti.Elnézést a triplaposztért és tudom h ez nem ps-topik. -
#126508 Nah egy két képet lövök be ha nem baj, hogy miből kéne nekem előcsalogatnom a ps3 képét.Előre is bocsánat de sztem így annak is egyszerűbb aki segíteni akar.
Kezdjük akkor,hogy miről is lenne szó.
A monitor egy LG flatron W2040S
monitor leírása/paraméterek
A monitor jelen pillanatban csak rá van kötve a laptopra 2. kijelzőnek de ez teljesen lényegtelen
Monitor hátulja:
Monitor csatlakozó:VGA(DSUB)
Ps3 Slim valaga.Azért teszek be róla képet.
http://kepkezelo.com/images/4xaa38gyfpcli5hp6dou.jpg
Hát ebből élek jelen pillanatban.
Van egy hangcuccom is.Amint megvan a pontos neve rögtön beírom.Egy logitech 2.1ről van szó.Teszek be róla képet is.A hátuljáról is teszek be h azon ki lehetne-e vezetni a hangot egy az egyben ps-ről a hangfalba.Mert ugyebár nincsen hangkimenet a monitorból.
http://kepkezelo.com/images/me260d9h4wy8dxdeuwu.jpg
http://kepkezelo.com/images/g9s24djmopxxpoba09iq.jpg
http://kepkezelo.com/images/kmx5imje1u5t010w8g5e.jpg
Jelen pillanatban ilyen eszközeim vannak és ezzel kéne megoldani h rá tudjam kötni a ps-t a monitorra.Sajnos azon mint látszik is csak VGA bemenet van.
A segítséget előre is nagyon köszönöm. -
#126507 Tegyél de neten rákerestem neked és mindenhol azt írják, hogy az egyetlen lehetőség, hogy aktív konverterrel csinálsz a HDMI-ből VGA-t. -
#126506 sorry. :) -
Landor #126505 -
#126504 Már miért ne tehetnél. Nem tilos...ami tilos "lenne" a warez. de tudjuk mennyire az. :D -
#126503 Hali.Tehetek be képeket arról, hogy miből mit kéne varázsolni ps3 monitor ügyben?
-
#126502 Pc-re jáh. -
#126501 De minek nyomsz rá? PC -re akarsz tenni vagy van Win8 -as tableted? -
#126500 azt -
#126499 Ott van hogy download, rányomok és semmi...:D -
#126498 Lofaxt. :D -
#126497 Utolsó trailer volt szóval már nem kell parázni. KEvesebb mint két hét is launch. -
#126496 És csak 4.0 ICS és attól fölfelé! De ennyi elég is a telefonokból ... ehh -
#126495 De ahogy ide beírtad, szinte pontosan ugyanúgy kell a Google -be is ... ... Coming Soon
-
vg #126494 "Jópofa" ez az interaktív Assasin Creed 3 videó... nem is kell játszani már a játékkal. This is the future! -
#126493 Pontosítanék: egyfolytában ezt teszed :D -
#126492 Figyelgetem de eddig semmi, nincs is tudtommal pontos időpont. -
#126491 Nem lényeg én is szoktam olyat csinálni amit nem értek. :D -
#126490 Én szerinted mit mondtam? :D
Csak (ha jól emlékszem) Arty írt valamit hogy a ps3nak van komponens kivezetése és hogy abból lehet csinálni VGA-t... -
Schakal79 #126489 xbox smartglass android
Honnan, mikor? -
#126488 Ori ... azt hiszem most jött el a pillanat, hogy embargót hirdessek ki mindkét szememre a HALO 4 tartalmak részére!
Egyrészt a várakozást is rontja, másrészt folyton merevedést okoz ... Harmadrészt ezek után már több jelenet sem lesz annyira váratlan ...
Ezt már inkább ignorálom is! -
#126487 Fogalmam sincs miről beszélsz! -
#126486 Az hagyján, de én azt nem értem mit szeretne elmondani ezzel a "már unom a jelen generáció termékeit" szövegrésszel!? Ezt már múltkor is mondtam, hogy szerintem vaktában "generációzni" totál együgyűség, mert a hardware erősödésével egyáltalán nem biztos, hogy a tartalom is javulna, bővülne ...
(sőt ugye láttunk visszafejlődést is az elmúlt 10 évben pl. más téma, de szerintem a rácsos rendszerű RPG inventory elfeledése az)
-
#126485 Ebbe belegabalyodtál, mint sündisznó a rágógumiba.
PS3(Multi AV out)---(hivatalosan komponens, az fordul...)---VGA.
Ezek a multiplat kábelek úgy néznek ki, hogy ezen pl az egyik oldalán van ps3 multi av csati, meg wii av csati, a másik oldalán meg van komponens, meg vga is.
Ennyire azért nem bonyolult ez a kérdés :) -
#126484 Ja összetöpörödtél.
Holnaptól csókolomot. :D -
#126483 1-et tisztázzunk, hülye nem vagyok.
EZZEL a képen lévő kábellel, csak és kizárólag Sima videó kimenetre lehet rádugni a PS3-at, és az a kérdés hogy a másik végén a kábelnek amit a kijelzőbe dugsz MIND 2 csatlakozó ide fut be, vagy csak az egyik...
De a PS3-ba a KÉPEN LÁTHATÓ csatlakozonak a komponens részét nem tudod a konzolba dugni! -
#126482 Faszán lejárt a VIP tagságom :\ -
#126481 A játékban fellelhető content ugyanúgy protected, nem csak itt, amúgy máshol is. Ki is van ugye írva minden játék elején. -
#126480 Itt sem kompozit sem komponens nincs. :D -
#126479 akkor meg is van a válasz :) tinnek uj slimje van, ergo nem lett tiltva még a komponens hd!