XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
250es Slim + Crysis 2 + Forza 3 + 3 hó live = 60 ezer.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hát érdekes azért mert az ember gondolná hogy egy kategória...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak nekem is fura volt mert nem találkoztam ilyennel, viszont olyan is volt hogy 1 áron mégis többet tartalmazott egyik-másik.
PSN ID.: Beegabor
"Amy – a Flashback alkotójának új játéka
A legendás francia játék, a Flashback nem kevéssé legendás alkotója, Paul Cuisset Amy címmel új túlélõ horror játékot készített, amely a jövõ héten fog megjelenni PlayStation Networkön (január 10-e) és Xbox Live Arcade-en (január 11-e) a Lexis Numérique kiadásában. A játék PlayStation 3-ra 12,99 dollárba kerül, Xbox 360-ra 800 Microsoft pontba (kb. 10 dollár). Az árkülönbség okát nem ismerjük, de akinek többféle konzolja van, annak talán ez segít a döntésben.
A közeljövõben játszódó thriller története onnantól veszi kezdetét, miután a Földet letarolja egy kóbór üstökös, elszabadítva egy halálos vírust, amely zombiszerû lényekké változtatja az embereket. A lepusztult világot Lana szemén keresztül láthatjuk, aki egyike azoknak a szerencséseknek (vagy inkább szerencsétleneknek), akik ép bõrrel megúszták a katasztrófát - Lana legalábbis így gondolta. Amikor a vírus kezdi átvenni felette az uralmat, Lana megpróbál kiszökni a városból egy 8 éves autista kislány, Amy segítségével, akinek úgy tûnik, természetfeletti képességei vannak. Útjuk során bujkálniuk kell, hogy elkerüljék a környéket karanténba helyezõ katonaságot, és idõnként fegyvert kell ragadniuk, hogy megvédjék magukat a zombik támadásaitól.
Arra a kérdésre, hogy miért döntöttek úgy, hogy a kislány autista legyen, Paul Cuisset azt a választ adta egy interjúban, hogy nem árulhatja el, mivel döntésük oka nagyon fontos része a történetnek. Amy nem teljesen autista, de nem beszél – hogy miért, az a történetbõl kiderül majd.
Fumito Uedára, az Ico alkotójára nagy hatással volt a Flashback. Az Icóban két olyan karakter szerepelt, akik segítettek egymásnak, akárcsak most az Amy-ben. Cuisset nevetve taglalta, hogy olyan ez, mintha a kör bezárult volna, mert õ meg az Ico nagy rajongója. Persze nem ez volt az oka, hogy két karaktert választott fõszereplõnek, hiszen teljesen más jellegû játékokról van szó. "Két karakterrel több érzelmet lehet behozni a történetbe, és ez jó kiindulópont volt számunkra." Cuisset reméli, hogy az Amy-bõl ugyanúgy átjönnek majd az érzelmek, ahogyan az Icóból.
"Elegem van már az olyan játékokból, amelyekben csak harc van, semmi más. Egy jó történethez jó karakterek kellenek, az õ viszonyukra már lehet építeni. Úgy gondolom, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy másképp is lehet játékot készíteni, nemcsak lövöldözõs, és akciójátékok léteznek, hanem olyanok is, amelyek történetet mesélnek el. Hiányoznak a régi idõk kalandjátékai. Régen sokféle játék létezett, voltak, amelyek történetet meséltek el, voltak akciójátékok és szimulátorok. Manapság sajnos a legtöbb játék ugyanúgy néz ki, és a történetük is többé-kevésbé ugyanaz. Elszomorító. Ennek persze az az oka, hogy a legtöbb kiadó nem akar kockázatos projektekbe befektetni, szeretnek biztosra menni. "
Cuisset reménykedik, hogy azért még vannak, akik valami másra vágynak."

Egyébként szerintem vidd el flasheltetni, mert jobban jársz ha nem veszel meg minden játékot. De végül is, ha van rá keret meg nem akarsz mindent kipróbálni akkor azt a pár játékot tényleg be lehet hozzá szerezni.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xbox 360 Slim 250GB Holiday bundle csomag - Crysis 2, Forza 3 játék és 3 havi Gold elõfizetés
Ez de szar volt... kb 1 óra, 0a story, semmi új amit eddig ne láttunk volna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerencsére csak 80 pontba fájt..
Képet lehet valahogy csinálni játékokról boxon? Vagy csak amiben van fotómód? Ha van is fotó mód, akkor hogy tudom áttenni gépre? Pendrive-ot bedugom és átmásolom a pendrive-ra? Ilyen lehetõség van?
Olyan rossz, hogy a videót is csak azzal a 70.000 Ft-os vagy 40.000 Ft-os szarral lehet csak.
De inkább ne is menyünk bele!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Biztos ami biztos!
mert van finom zamatos kicsit husikás csipkebogyó. 😊
Te az az 50 euros dead island nem volt kicsit drága!?<#nevetes1>#nevetes1>
De hogy még paszta helyett is a top1 hát beszarok. 😊
Kérdés viszont az hogy 1-2 év múlva mi lesz még belõle, míg a paszták sokáig megmaradnak eredeti, közel eredeti állapotukba.
Vagy tenyésszek a gépházban méheket? <#vigyor>#vigyor>
Sõt ha netán nem a boxba kötöd akkor is megy nekem van 1 5 voltos tápom amit akár melyik konnektorba bedugom és hozzá kötöm a kontrollert és tökéletesen megy!Ergo totál messze is ülhetek a tvtõl csak legyen konnektor a közelbe.
ebayen a multkor 10 dolcsiér vettem 12 darabot amit 1 nap alatt szétkapkodtak 500/db áron!<#vigyor>#vigyor>

<#nevetes1>#nevetes1>
Sokkal többre tartom a vezetékes kontrollert mint a vezeték nélkülit.Ha veszek most tuti vezetékest veszek.
http://prohardver.hu/tema/xbox_360/hsz_26745-26745.html
Xbox 360 Slim 250GB Fekete.
Azzal a kérdéssel fordulnák hozzátok,hogy a boxom idõnkén ki fagyott.
Játszottam vele huzamosabb ideig kb 6 órán keresztül,és amikor töltött egyik pályáról a másikra,vagy elértem a játékban egy bizonyos szakaszig ahol mentett a kép kimerevedett.
Olyan volt mintha egy fényképet néznék,és a hang is elkussolt.
Kontrollert birizgáltam nem reagált semmire még hosszan tartó gomb benyomás esetére sem, egy zöld led világított folyamatosan mint normális esetben.
Ki kapcsoltam megvártam míg le hûl utána elindult normálisan.
A boxot fent az asztalon tárolom fektetve alatta semmi.
Így hatékonyan a hõt közvetlen felülrõl ki szippantja a nem túl hatékonyan üzemelõ ventije.
Gondoltam atomokra szedem,és ki pucolom .
Nagy yutyub tanulmányozás közben sikerállt tökéletesen minden mozgatható alkatrész ki pucolnom a boxból.
A CPU hûtõ bordát nagy nehezen le varázsoltam,mivel ritka hihetetlen hülyén oldották meg az alján lévõ X alakú fogatúval ami nem engedi a bordát le csúszni a prociról.
Nagy nehezen sikerült egy kis csavarhúzó+olló társaságával le varázsolnom anélkül,hogy a nyákot végig szántottam volna az élével.
Mi után megtörtént a mûvelet le töröltem budi papírral a gyári pasztát ami hasonlított nagyfater mû fogsor ragasztójához.
Ez után egy tiszta budipapírt átitatott Körömlak lemosóval át töröltem a borda felületét,és a CPU teljes területét.
Addig sikáltam míg nem csillogott mint a Salamon töke.
Ezt követõen át kentem a Cpu felületét Arctic MX-4 pasztával,és rá illesztettem kisebb nyomással a hûtõ bordát.
Lementem a szaki üzletbe,és vettem pár ön tapadós bordákat amit a 2 memóriára,és a Hana chipre raktam .
A hanán más fajta van az elméletileg egy pc be való déli chipset hûtõ bordája lehetne.
A másik 2 db memóriát nem tudtam le ragasztani ezzel a két bordával,mert közvetlen fölé be nyúlik a CPU hûtõ egysége oda max egy 2db papír zsebkendõ nagyságú valami férne ezért inkább szabadon hagytam.
A mûvelet végeztével össze röfentettem a gépet,és be üzemeltem.
Csináltam egy képet a gép belsejérõl,így a rajta lévõ módosítások 100% látszódik ami nem azon nincs hûtés módosítás.
Sajnos a venti kritikánalulian pörög.
Lehet kellemes a hangja,de a hûtés szempontjából szart sem ér alig ömlik ki a meleg a gép házból,de a burkolat érezhetõen +40C fok körül van.
Az érdekelne,hogy jó e a módosításom,és az hogy ha tennék közvetlen a burkolat tetejére hol van a nyílás a venti felõl egy másik ventit meg lehetne e oldani valamilyen táp egységrõl az üzemeltetését.
Azt gondoltam ki hozok a PC házamból egy tyúk belet,és arra raknám a ventit,de ha lehetne jól jönne egy olyan táp vagy valami módszer amivel meg lehetne oldani egy külsõ venti üzemeltetését.
Ezzel rá segítenék a CPU borda felett lévõ venti szivattyúzására,ha az eredeti nem túl hatékony.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x