176617
banner
  • DarkSector
    10 év?
    Code Veronica, meg a File 1-2 is jobb volt ezektől, sőtt a 4-5 is. A Remake, vagy a Zero.
    Játszok is az első 2 részével, ettől még nem vígasz.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Ti 10 évvel ezelőtti túlélőhorrort akartok. Ez nem az. Lépjetek túl rajta. Játszatok resi 1-2vel, ha az kell.
  • DarkSector
    Jó játék volt a Lost Planet 2 is 1-2 faszságtól eltekintve csak éppen nem olyan mint az első rész.
  • DarkSector
    Milyen szemellenzőt?
    Attól hogy szerinted 1-2 faszságtól eltekintve kurvajó volt, az nem ugyanaz amit mi hiányolunk. :D
  • TDC Geronimo
    Nem kell hozzá. Kurva jó volt 1-2 faszságtól eltekintve. Vegyétek le azt a szemellenzőt
  • DarkSector
    Megelőztél. :D

Kár hogy a játékmenethez nem adnak ki egy peccset. :D
  • davidka003
    Nem nagy szám de Master Chief hangja meg Cortana szerethető.
    Ráadásul a Halo: Reach tényleg fasza.
  • TomBond
    Tudtok javasolni egy olyan fórumot, vagy weboldalt, ahol a hozzám hasonló mazsolákkal szóba áll valaki és segít x-box vásárlás (meg ilyesmi) ügyekben?
  • TDC Geronimo
    Én 2* letoltam már és szívesen nekiállok ilyen kamerával harmadszorra is :p
  • vg
    Ettől nem lesz jobb a játék. Nálam nulla az újrajátszhatósági mutató.
  • Novotsik
    Mesélje el légyszíves valaki,hogy miért olyan nagyon nagy szám a HALO sorozat? Mert eléggé szar egy játék,másrészt meg azért ilyen nagy sikerű a sorozat,mert anno amikor az első rész megjelent nem nagyon volt választék ilyen típusú játékokból. Tévedek?
  • TDC Geronimo
    *-e
  • TDC Geronimo
    decemeberben resi patch amiben javítják az ultrafos FOV-ot/kamerát. Miért nem lehetett ezt így kiadni... Na asszem vihetem végig megint

Itt vannak képek róla. Ég és föld
  • szega96
    Nem lesz gyenge, az biztos!:D
  • DarkSector
    Ez a videó nekem kimaradt régebben. :D

• Fidolorous
    Ez nagyon szomorú, eltűnt a banner amin még az ősregem szerepelt..
  • szega96
    :DDDD
  • TothLaci
    Sikerült végigjátszanom, és valóban találkoztam olyan hangulatelemmel, ami eddig nem volt meg egy játékban sem.

Remélem, hogy a következő genre meglesznek ezek az alapok, és ki találnak valami jó sztorit is mellé, mert hiba lenne szerintem ezt nélkülözni.

Amilyen animációs filmeket le lőttek itt, hát nem volt semmi...
  • sparrow35
    Igen.
  • DarkSector
    jaj elnézésedet kérem. :D
  • szega96
    Ez nem vicces, nagyon sok az a 3 hét!!
  • DarkSector
    Elég jol palástolták. :D
  • orichalcos

Infók az érkező Halo 4 map packokról:

katt

Tehát ha jól értem 3 map pack lesz. Limitedeseknek ingyenes.
    3x3 új térkép lesz. A három csomag érkezése: december, február, április.
    Azok a concept artok meg rohadt jól néznek ki.
  • arty
    :DDD

nem lenne ez rossz még 800ért se. nyilván nem neked vagy nekem, de a fiatalabbak biztos jól ellennének. (nameg, partijátéknak még akár nekünk is! tudom, mert mariokartoztam már wiin :D)
  • Moby
    De igen, átmegy. Közben kiderült, hogy a 3 rca az nem komponens továbbvezetése, hanem a sztereo hang + kompozit.
    KÉP
  • Waczkor
    Ja az kimaradt hogy egyébként iszonyat jó lett a gém,baromi szép és változatos a táj,jók a versenyek,végre van mit csinálni egy Forza játékban.
  • Waczkor
    Valóban elég érdekes lett az autólista,főleg hogy már a legelején leszögezték,hogy minden olyan autó benne lesz,ami illik ehhez a fesztiválos hangulathoz.Ehhez képest alig van autó,beleraktak R1,R2,R3-as autókat,sok ezek közül nem is mehet közúton,rengeteg klasszikus izomautó kimaradt,nem is beszélve a Toyota,Mitsubishi,Subaru több modelljéről,Renault Megane Rs is benne volt több videóban,még sincs sehol.Ráadásul hol vannak a SUV-ok,Raptort leszámítva nincs egy rendes truck sem,lehetne pedig bőven válogatni.Hummerek,Range Rover Evoque,klasszikus pick upok(például aki emlékszik még az Utolsó akcióhősben a piros Ford F100-asra.Az pl simán illene ide.

SLS AMG egy vicc hogy kimaradt,barn find-os autók felhozatala szintén kritikán aluli szerintem,egyedül talán az Aston Martin ér valamit.

Abarth 500-ast bármennyire is szeretem,ide szerintem nem feltétlenül kellene sok más egyéb mellett...

Ide rengeteg dlc kell majd hogy igazi legyen a felhozatal:(
  • DarkSector
    Ja, jogos.
  • Örm
    Egyébként köszi a választ!
  • Örm
    Szoktam venni, de nem vagyok a pénzem ellensége. Valószínű, hogy nem veszek csak érdekelt a dolog.
  • davidka003
    Az aláírásodat elnézve szerintem nem lenne gond ha a saját profilodra vennél MS pontot. :D
    Nekem biztos nem kéne más profilja. Bannolni nem hiszem, hogy fognak esetleg átver az eladó.
  • Örm
    Hello!
    Egy ismerősöm ajánlott egy olyan lehetőséget, hogy vegyek profilt ms ponttal. Az lenne a kérdése, hogy ez nem necces egy kicsit? Nem emiatt bannoltak embereket nem olyan régen?
  • davidka003
    Ez mindig is így lesz. Crysis 2 is drágább tokkal postával, mintha a letöltős verziót vennéd.
  • DarkSector
    Live-on 2990 egy Shadow of Damned, jatekaim-on meg 4-5 ezer+posta...van ám összhang.
  • Totti5
    Ezen túl kell lépni, legalább is én megteszem/megtettem és élvezem mert nagyon igényes alkotás és példát lehet venni róla.

Közben a Codie szépen csúszik egyre lejjebb...

Dobozos lesz! 12 ezer! Ez, amit még 400 pontért sem vennék meg.

• arty
    "Ha hibát kell keresni benne akkor ez mindenképp az. Persze vannak új modellek, de kevés, és még kevesebb ami ebben debütál és amit nem láttam a Forza 4ben."

Itt a lényeg! Gyakorlatilag a játék ezen részéhez alig nyúltak, mégis embertelen sokba kerül a játék (ugye a játék ára +4000 MS pontal teljes!)
  • DarkSector
    Sorry Ary közben írta hogy van fehér-piros RCA amit a képen nem látni.
  • Totti5
    SLSből minimum ezt vártam, hogy ezzel fogok száguldozni... biztos lesz, majd a 4000 pontos DLCben valamikor

• arty
    a képen nem látni, de van egy kábeldarab a hanghoz is! (lásd a dealextremes linken!)