XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Néha nálam is van sok idõt átölelõ leállás. volt hogy 4-5 órát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem értelek.
Én nem mondtam , pont ellenkezõleg nem minden fix de annyira elhanyagolható, az a 2-3 fps esés, ami a gyakoribb hogy sokszor észre sem venni.

Amire mondtam hogy NEM LÁTTAM MÉG az a szaggatás, nem egy dolog részemrõl hogy valami szaggat vagy belassul...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na milyen az SW:TOR multkor olvastam h vannak bugok, meg minden te tan egesz jo, mondjuk keveslem h cska 1 millio player volt még akkor

Renjike
Mai szerzeményem : Dante's Inferno , Crysis 2 --> Dead Space 2 re cseréltem aminek a Collectorsát 6000 vettem a 576bó 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TDC Geronimo
jólvan már jó

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy nekem volt régen egy xboxom és azon egy accom,de az xboxot ellopták.Az újra letöltöttem azt a régi karimat,de amit ms pontokom vettem az elõzõ xboxomra azt az újra valamiért nem töltötte le.Vissza lehet valahogy hozni?
TDC Geronimo
Másnál felcsatlakozik most magyar live? Valamiért nem akar nekem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Remélem érezted hogy annyira helytálló amit én írtam mint amit te. Ha majdnem minden fix 30 és fix 60 lenne, akkor igaz lenne az állításod.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Biztos lehet valahol mivel a tápot itthon vettem valami lófasz elektronikai boltba!Kábelt ebay,de tuti van vaterán is igaz 4 szer drágábban!
Harlekin
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>x 100 mert csak 10-et enged!
DarkSector
Hát ettõl szebb hírt mint ma még nem hallottam.

Nemhogy az nagy hír hogy kb 200 évet kellett várni hogy egy FF-ból kaphassunk demo-t, de a hab a tortán hogy ez szerdára esik azaz a kis Amy játékkal egy napra...😊

Tehát január 11.-én: Amy arcade játék, és FF XIII-2 demo! <#taps>

DarkSector
Én arra mondtam hogy nem feltétlen észrevehetõ és nem zavaró, most ne 1-2 techhomár embert vegyél számon, akik 1 fps esésért már sírnak. 😊

Totti5
"Belassulás cseppekét az van de szinte olyan ritka mint a fehér holló."

Lefordítom.

Belassulás ( frém drop ) az sokszor van, szinte ritka mint a fehér holló hogy ne lenne.

😊

Megvetted 0-day csak a single miatt (ami mindenki szerint eléggé gyenge lett), és máris szar játék. Seems legit...
Multit gondolom ki se próbáltad, mi?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Van igen, amikor néhány ultrabrutál játékot nem mindig tud a gép a rá belõtt fps-en futattni, Crysis 2-nél hallottam panaszt bár nálam még nem szaggatott 1 játék sem.
Belassulás cseppekét az van de szinte olyan ritka mint a fehér holló.
Sokszoor ha más nem hozza itt szóba én játszva fel sem figyelek rá. 😊

akkor oké!
abel kérdésére a válasz igen az xbox egy játék gép.Az összes játék hibátlanul fog rajta futni nagyon szép grafikán.<#hamm>
box-on van olyan, hogy akad/szaggat a játék? vagy arra úgy van minden optimizálva, hogy pont elmenjen rajta akadás nélkül de jó graffal?
DarkSector
Igaz ott nagyobb a használtpiac, de igazából a pc nekem a meglepõ, vagyis mégsem mert ez visszavezethetõ arra hogy hamar elértéktelenednek a játékok pc-n...:S
Jó nem olyan brutál fontos dolog csak most véletlen rátévedtem erre a statisztika fülre.

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy nekem volt régen egy xboxom és azon egy accom,de az xboxot ellopták.Az újra letöltöttem azt a régi karimat,de amit ms pontokom vettem az elõzõ xboxomra azt az újra valamiért nem töltötte le.Vissza lehet valahogy hozni?<#conf>
Totti5
Ez nyilvánvaló. PS3 pedig minden kategóriában vezet a kezdetek óta, ha mindent bejelölsz.

DarkSector
Azért még egy érdekes adat tud lenni www.jatekaim.hu-ról hogy az elsõ 50 legkeresettebb játék mind x360. (nekem csak x360-pc van bepipálva) 😊

DarkSector
Ez a zsír, prohardver-ben annyira nem bíznék meg, ha itt boltban ugyanannyiért kapni...KATT

DarkSector
Ebben az esetben igen, nem mind1 hogy fps vagy autosport. 😊

Renjike
én 9900 ért vettem konzolok szervizébe 120GBs feketét

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Totti5

Muttley
nem kérdés: Forza 4
nézd meg az aláírásom..

Just do it :)

Totti5
Forza 4.

Shan
Én tudnék választani, ne nekem mondd!<#eplus2>
DarkSector
Egyértelmû, amilyen stílust szeret, mivel 2 külön stílus....FPS vagy autosport????

Shan
Shan
Akkor szavazzunk...
kakaoskalacs
Nemtudok dönteni Bf3 vagy Forza 4 :\ melyiket vegyem 😮
Ahhh segitséég 😄 Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

LoSA
Battlefield 3

És hol lehet kapni HDD-t? 😊

Totti5
Ha nem engedi rátenni, akkor a fejlesztõk letiltották a lehetõséget, mert csak a HDDrõl történõ futtatás elegendõ a hibamentes játékhoz.

Melyik gémrõl van szó?

DarkSector
Külsõ hdd?
Nincsen külsõ HDD.

LoSA
Régi gépekbe külsõ HDD-t ti honnan vennétek?

DarkSector
Ha megvolt a formázás (x360-ban kell leformázni) és a gép lát is rajta szabad helyet akkor télleg nem tudok tanácsot adni.

LoSA
Pendrivet betettem a gépbe, profile is van rajta, stb... Szóval elvileg észreveszi, felismeri meg minden. :S Nah, majd próbálkozom, hátha... 😄

DarkSector
nem ezt nem vágom ha nincs hdd akkor pendrive-ra kéne, szerintem nem formáztad meg akkor a pendrive-ot.

LoSA
De... Ez az, hogy nekem nincsen HDD-m a gépbe. Ezt a gépet ugye még annó 256mb-el adták! 😞 Most akkor vennem kell hdd-t? 😊

Muttley
ilyet Mo-on
hun lehet venni?

Just do it :)

DarkSector
Állítsd át a store-et, vagy tedd vinyóra, mert mindig oda akarja elsõnek telepíteni ahol elõbb talál annyi üres helyet, és majd átmásolod a hdd-rõl a pendrive-ra a gép menüjében.

LoSA
Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy... Régi Arcade gépem van, nincsen külsõ HDD-m hozzá, hanem pendrivet használok hozzá, 8 gigásat. A minap szerettem volna játszani egy játékkal, ami 2 lemezes, hogy fel akar telepíteni 1,5 gigát. Mondom OKs, hiszen a PEN-en van hely bõven. De arra nem akarja rátelepíteni, merthogy csak HDDre akarja. Van erre valami megoldás? Vagy vennem kell most külsõ HDD-t? Hol lehet azt még kapni olcsón? 😊

az attól függ milyet szeretnél. ha 4GB-osat akkor ez a legjobb vétel amit eddig láttam: Itt
bexinho
Kinectes xbox-ot szeretnék venni a 1 héten belül, és a tanácsotokra lenne szükségem. Melyik oldalról lenne érdemes rendelni?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

igyvan - nyugodtan vegyél slimet, amit totti linkelt be nked korábban, ennyi 😉

Totti5

<#idiota>
Lyukamadta kenõcs nem volt a tesztek között.<#idiota>