XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID.: Beegabor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
sürgõs!!!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Lehet a wireless-es xbox360 controllert valahogy felismertetni a PC-vel?
Bocs ha kicsit hülye kérdés. De hátha😄D
gamertag: vortel8HUN
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Mert a demo-ban nem tudok menteni, csak az elején csinál egy mentést a rendszer de vissza már nem tudom tölteni.
Valaki tud erre megoldást? mert szerntem tápolni kell mire legyõzzük azt a nagy paradox szörnyet...:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De ha ilyen régóta tolod tudhatnád, hogy a HDD install aranyat ér. Persze, ha tele a fiók, akkor kiváló választás. Nekem is kéne egy Kinect, mondjuk a reális 5.000 HUF-os áron, mert a non-gamer jószágokat jól le lehet vele nyugtatni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eddig csak spekuláltunk, hogy a konzolos fejlesztõket keresõ Blizzard vajon milyen játékhoz akar konzolos csapatot. A cég most megerõsítette, hogy valóban a Diablo 3-ról van szó, amelyet ezek szerint nemcsak a PC és Mac tulajdonosok élvezhetnek majd. A hírt Micah Whiple közösségi manager osztotta meg a világgal, ám azt nem árulta el, milyen konzolokról van szó. Pontos megjelenési dátummal még nem tudott szolgálni, így be kell érjük azzal, hogy a PC-s és Maces verzió 2012 elején jön ki."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na most jöjjön a jó!
Ez a FF XIII-2 valami eszméletlen király!
A változatosságok mutatják hogy végre magukra találtak a fejlesztõk, szerintem.
Az egész játékot nem ismerem de a demo-ban a sok-sok újítás, hát aki FF fan és esetleg a FF XIII-ban kicsit csalódott az kezdjen gyorsan bele a demo-ba és nézze meg mert:
(csak a FF XIII-hoz képest jó változás)
- grafika a legszebb eddig (messze a leg látványossabb, lehet ezért nincsenek CG filmek)
- lehet meccs alatt váltani Leader-t
- nagyobb térkép
- végre egy normális fickó a fõkarakter és nem egy picsa
(ezekre sem volt példa még tudtommal)
- lehet ugrani
- lehet kardozni (ennek a jelentõsége hogy ha lekardozol egy szörnyet ez jelenti a counterattack-ot)
- van qte a boost-hoz!
- a legyilkolt szörnyeket összegyûjtve beállíthatod magatok mellé segítõtársnak!!!! (ez egyedülálló a FF történelmében és ettõl jobbat kitalálni, hát nekem sem jutott még eddig eszembe, persze nem irányítható tagok lesznek hanem amolyan Summon félék!)
Kapásból ennyi. Engem már most felcsigázott ez a pirossal írt szöveg, még egy ilyen FF-t nem láttam, ez ha igaz az összes szörny részben karakter is, vagyis a TAKTIKA most egy új lépcsõfokára lép ezzel. 😊
Ha észrevesztek más dolgot még akkor közöljétek.
Tinman: kinectmarhaság. 2007 novembere óta van xboxom. Azóta live-ozom (minden évben megújítom). Had döntsem már el, hogy érdekel-e a kinect, vagy sem. Máskülönben havernál kipróbáltam, csajok, szülõk, mindenki élvezte. De jó hogy nem a te érdeket vettem figyelembe.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1 db Xbox360 / Konzol Xbox 360 4GB Slim Arcade + Kinect szenzor + Kinect Adventures játék 73990 Ft/db
Hétfõ reggel adtam le megrendelésem online, megjegyzésben írtam, hogy kedden nem tudom átvenni, szerda a legalkalmasabb idõpont számomra.
Fél4, ezidáig semmi (milliószor rendeltem GLS,DPD által, de legkésõbb 1-re már megérkezett). Oké, nem gond, de azért felhívom õket, mi újság, van-e értelme ma még várnom, vagy csak holnap érkezik. Felhívnám õket, kicsöng, majd kisípol. 2x próbálkoztam. Próbálkozom késõbb is.
Viszont észrevettem ma reggel böngészve oldalukat, hogy ez a 74-ezres pakk lekerült a listáról. Most vagy azért mert én vittem el/esetleg még más is, vagy azért mert nem frissítettek, csak ma.
A rendelésemrõl van email-es bizonylat, nem hívtak azóta, hogy nincs raktáron.
A kérdésem annyi lenne csak, hogy ha megrendeltem, de azt mondják elfogyott, akkor tudom érvényesíteni a jogomat? Úgyértem, hogy pl. MM-ben eláraznak 200 helyett 160ezerre, azt ha én "kosárba" teszem, azt kötelesek annyiért odaadni. Ez itt is érvényes?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Igaz már írtuk, de íme linkekkel, a helikopteres ARCADE cucc se piskóta, egy régi klasszikus átültetése 3D-be! 😊
Volt egy érzésem hogy az I Am Alive-t elcsúsztatják az Alan Wake mellé nemis tudom honnan éreztem.
Choplifter HD 1200MP
AMY 800MP
FF XIII-2 demo
Lennél szíves Tropico 4-s tapasztalataidat megosztani?<#wave>#wave>
Érdemes megvenni?
02. 22. - I Am Alive
02. 29. - Nexiuz
03. 07. - Warp
Ma pedig Amy és FF13-2 demo.
Valaki nem tudna ezekhez adni valami linket\torrentet ?
(nincs gold tagságom természetesen 😄 )
Fõleg a GTA-val szórakozok, elégedett vagyok a minõségével:
próbáld feltételezni, hogy amit írok értelmes és ne abból következtess csak, amit látsz
Hö? Ez honnan jött? A seggedbõl húztad? 😄
Az ember megkérdi milyen tv-je van, a többiek ajánlják, hogy szerezzen be nagyobbat. Ebbõl hogy következik a lenti állításod ?
az xbox meg jó lesz csak vegyél hozzá egy normális tv-t
elõször én se voltam elégedett a képminõséggel
ezért is vettem a 46"-os samsungot, azon már jó a kép, a 32-es philipsen még - mivel már 1 éves tv - "pixeles" a kép extendedre állítva is a boxot
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3