XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
1200 pont lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Na az "olcsón" -ra nem fogadnék, mióta a Halo CE is olyan baszottdrágán jött ki, de a többivel egyet értek, nem lesz ez kevés, remélhetõleg hangulatban sem!
Nekem meg aztán a 6-7 óra is lehetséges, mert én mindent megnézelõdök 😊

kicsi SPOILER

Azt nem tudom észrevettétek e, de a CES videó elején, a helyszín ahol Alan kezd (állítólag a Route 66 mellett) ... szinte egy az egyben azonos a 'set' az Azonosság (Identity) címû thriller Motel épületével. Nekem egybõl ez ugrott be legalábbis. Ahogy említették sok sok amerikai psziho filmbõl merít ez az epizód ...
Lehet újranézem azt is 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
3-4-5 órát említ a tag. Gondolom a 3 a rohanós easy, 5 meg normál tempójú a hard + a horda mód. Vagyis kapunk egy fél AW játékot olcsón.

Macccy
Így ahogy mondod koma ... Kell! Jó lesz ez!

Remélem ennél a kiállítási darabnál hosszabbak lesznek a be- és átvezetõk is, de már így is érzem, hogy ami itt lesz, az nem csak egy összecsapott +1 epizód, hanem egy illeszkedõ pár órás kaland.

Azt viszont még mindig tartom, hogy jó lenne ha beépülhetne az Alan Wake menüjébe az új epizód, vagy oda-vissza. Ha már úgyis egyfajta Special -ról beszélünk ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Ma van:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen tudom. 😊
És nem adták el. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
A jobbak ingyen (igen legálisan ingyen)jutottak hozzá<#wave>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
OFF:

Ha kell segítek hogy vehetsz vagy ha átutalod az árát megveszem neked vagy bárkinek...Dead Space 2 = $5

ON

Gears of War 3 kell de ezt az $5-t kipréseltem még, mivel egyszer úgy is meg akartam venni és ettõl szebb áron aligha tudom majd egy ideig.

az jó ár

clio1616v
😄

Köszönöm, most néztem vissza melyik logó alatt lehetsz.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DarkSector
Nah a konzolos Collectors után PC-re is megvettem a Dead Space 2-õt ($5)! Yeah!<#worship>

Shan
Landor, azanyádúristenit, raggdbeja gémertegem, ami: majornelson..
de hirtelen... 😉
DarkSector
Az új konzoloknak készült? 😊

clio1616v
Forza 4bõl hogyan tudok screenshotot csinálni, hogy PCn legyen?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Danyi95
Rendben, köszönöm 😄

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

rastaman
gta esetében jó a használt is

Danyi95
Egy olyan kérdésem lenn hogy ha a GTA IV -et megveszem használtan, akkor ugyan úgy tudok multizni, meg mindent csinálni mintha újonnan vettem volna meg? Hogyha már az elõzõ tulaj multizot esetleg vele akkor is?

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Mr Manson
bazz BF3 ma állandóan kivág. nincs egy stabil szerver ... vagy a LIVE szar?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

erröl a smileröl vmiert a tom&jerryben, a boszorka jutott eszembe 😄D krvnagy 😊

-tRs-Landor

kész van te ratyi! 😄

-tRs-Landor

DarkSector
Online pass-t meg tudod menteni, hívd fel a supportot, õk visszaszerzik.
Nekem is õk oldották meg.
Csak legalább valamit tudj, a regeléskor megadott nevet lakcimet vagy a titkos kérdésre a választ

Mestergyilkos Baird (gears 3 karakterek)
Vad, gránátos elitkatona
Commando Dom
Adam Fenix Multiplayer Character
Infected Omen Skin Pack
Green Liquid Metal Weapon Skin Set
Gears of War 3 Season Pass
The Walking Dead - Premium Theme
Zombies Shangri-La Premium Theme
Escalation: Pack 2 BLACK OPS DLC-k plussz az uccso is megvan masik profil, de nkem az se kell
Annihilation: Pack 3
Dead Rising 2 (games on demand) (FULL JATEK)
DEAD RISING 2: CASE WEST
Horde irányítócsomag
The Elder Scrolls V: Skyrim Theme
RAAM árnyéka: 2. csomag

Ezen a profilon ez van...ami használható és licenszelhetõ másik konzolra, szal azon a gépen ezeket bármennyi profil tudja használni - ha vkit érdekel, jelezze 😊 van még rajta 200msp is xd

DarkSector
Szuper thx.

persze nem gondoltam volna, hogy valaha is lesz ilyen 😊 pl tavaly, mikor elhekkelték a main profilom, meg felmoddolták, akkor este nem sok kellett, hogy elájuljak, mert minden élöbe történt a szeme láttára, és még csetbe is voltam a taggal, mind1 ez egy másik történet 😊 pánikbeteg is lettem

most meg épp eladtam volna egy másik profilt amin rajta van a FULL Red Dead és lincensz transfelrelni is lehetne, csakhát a jelszót nemtudom, sehogyse, konzolon hiába van mentve, megváltoztani csak akkor lehet ha megadod a jelenlegit, a supportos krva megy egy full láma szemét...még õ értetlenkedett h mit akarok, egy másik dologgla kapcsolatban is

utoljára még játszottam vele majd 1 órát, egész jó volt...de mostanság már nem érdekel a játék, kiléptem a "világából" - Skyrimet még nem akarom eladni, mert az túl jó ahhoz, de azt se játszottam lassan 2 hónapja kb.

gears3hoz is megvan season pass, de nem érdekel az egész :d im happy anyway 😄

semmi online pass nincs gowhoz tudhatnád 😊 csak lemez, 2 oldalas kézikönyv kb, megy par matrica, nameg lemez és tok

DarkSector
jó én is tárgyaltam volna.
te és ez online pass-os? vagy milyen kodok vannak eredetileg a dobozban? csak dlc?

5ért nem adtam volna 😄 6,5-be elment de abbol lejön a posta igy 6k, amiböl lejött 1k, cigi, meg nestea mer szomjas voltam utközben :d

DarkSector
bazz megvettem volna, legközelebb elõbb engem kérdezz privátba. <#puszi><#pias>

tényleg eladtam. mit hittél 😊 gameren ilyen jatekot pikkpakk el lehet adni joarert 😛

DarkSector
Hát kabbe. 😊
Most viccelsz vagy komolyan elvitték?

már eladva és postázva xd 😊

DarkSector
5000?

Légyszíves küldj majd képet a játékról hogy lásam milyen állapotban van, nem-e karcos.
PÜ-be.

DarkSector
Jövõ héten jön a The Darkness 2 demója!

na senkinek gow3 6ért? most!

Totti5
A cikk közepén a lényeg. Ingyen reklám a saját rendszernek semmi más. Hiába hazugság minden szava, ott van benne a lényeg, ami a saját rendszerükrõl szól.

Nem fog pofára esni.
Nem lesznek nextgen konzolok?

Ha ez így lesz, akkor pofára esik a fél világ. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Köszi, akkor szomorkodom tovább, ha a leányok hiányolják az épp kellõ lemezt... 😄
Seth
HDD-re minden probléma nélkül fel tudod installálni a teljes lemezt, viszont a lemez még ettõl függetlenül kell az indításhoz, szóval a kérdésedre a válasz egy NEM.
Hivatalos dashboard magyarítás nincs.
Modolt dashboard magyarítás lehet hogy van, nem használom

PSN ID.: Beegabor

Amatõr kérdés: nem hákolt gép diszkjére gyári lemezeket fel tudok-é varázsolni..? (Természetesen úgy, hogy használni is lehessen õket.) Hely van és megmenekülnék a "lemezek holvannak?!?" kérdéstõl.

Még vmi: Dashboard magyarítás létezik..? Moddolás nélkül használható-e ha van..?

(Absz fû vagyok xbox-hoz, bocs ha triviálisak a kérdések.)
DarkSector
Úgy látszik nem csak nekem szaggatott. 😊

Ennek elenére ha a trial-t sikerül végigvinnem lehet megveszem, de szarul indított, igazából a brighness volt nálam nagy baj.

FF XIII is súrolja néha a frame küszöböt.
De az legalább cserébe kurva látványos, ezek a területek a demoban pl ahogy esik az esõ, végre korrekt a karakterek mozgása, és nem szökkelve futnak...

Csak ott meg a mentést nem vágom, és a nagy góliátot nem tudtam megölni...

Köszi szépen!
Amúgy nyugi, "hagyományõrzõ" vagyok, a megszólítás csak amiatt volt, mert már másodjára tettem fel a kérdést!<#wave>
Totti5
Oké, jogos a 2/10. Ez a játék nincs optimalizálva. Bevezetõ videóban ( ingame ) kb 5ször állt meg 0frémre a kép, csúszott a hang és szétesett az egész. Játék közben ez semmit nem javult. A szó szoros értelmében ez egy hulladék.

Muttley
thx 😊

Just do it :)

Muttley
a megszólítás miatt kérdem
ugye, nem vagy MÁS? <#vigyor1>
amúgy egy baromi jó játék a Tropico 4
gazdasági végzettséghez én kötelezõvé tenném
viszont idõigényes és kell hozzá min. alapszintû angol
városépítõs, globális gazdasági szemléletfejlesztõs
olyan, mint a SIMCity 4, csak sokkal szórakoztatóbb, zsírabb és közel sem annyira Hardcore szim

Totti5
Rivjúm

"Mafia 2

Végre nem egy erõltetett GTA copy.

Nincs benne melléküldi? nincs.
Totál lineáris? igen.

Grafikalilag nagyon ott van, szépek az átvezetõk ( bár a mimika az LA Noire után értékelhetetlen... ), szép a város télen, nyáron, nappal, éjszaka, esõben, ködben ami a story elõrehaladtával változik, tehát nem "dinamikus".

Ami nagyon bejött az az hogy nem dara. Kimondottan kevés a harc, sok a jelenet, korrekt mennyiségû ótóka és egyéb esemény amit át kell élnünk ilyen olyan interaktív módon. Ha már ótóka. Szim módban nehéz és élvezetes, s az autók közt hatalmas eltérések vannak, de egy szuper autót sem könnyû terelni, mert nagyon könnyen kipürdülhetünk, nagy sebességénél pedig igencsak veszélyes közlekedni, mert instant halál egy csattanás. Még a GTA 4 ótózásánál is jobban bejött, a Szabotõr vagy a Noire megoldása pedig egyenlõ a 0ával ehhez képest.

Story korrekt, karakterek jópofák, a fõhõs kedvelhetõ. Szokásos klisék közelezõen megvannak, a szokásos Mafia dolgok detto. Tetszett hogy hullámzó az egész és nem mi vagyunk a város Rambója egyfolytában.

A hangulati elemek hihetetlen telibetaláltak. Ez fõleg a zene és az egyéb audióval összekötött részek ahol a cselekmény és a alatta hallaható muzsika egyszerûen tökéletes egyveleget alkot.

Egyiklegjobbnextgenélmény( remek, kiváló 😊 )/10

( Mafia 1 jobb Mafia játék volt mint ez a rész, de ez egy kicsit más )
( ráfért volna még mit optimalizálni a frémen )

Szerk: 13 óra volt hardon"

Muttley
ennek a fotónak az igazi hûhája a jobb felsõ (majdnem) sarok ..
#114646: Totti, mennyire értesz 1et EZZEL a teszttel?