XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg aztán a 6-7 óra is lehetséges, mert én mindent megnézelõdök 😊
kicsi SPOILER
Azt nem tudom észrevettétek e, de a CES videó elején, a helyszín ahol Alan kezd (állítólag a Route 66 mellett) ... szinte egy az egyben azonos a 'set' az Azonosság (Identity) címû thriller Motel épületével. Nekem egybõl ez ugrott be legalábbis. Ahogy említették sok sok amerikai psziho filmbõl merít ez az epizód ...
Lehet újranézem azt is 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Remélem ennél a kiállítási darabnál hosszabbak lesznek a be- és átvezetõk is, de már így is érzem, hogy ami itt lesz, az nem csak egy összecsapott +1 epizód, hanem egy illeszkedõ pár órás kaland.
Azt viszont még mindig tartom, hogy jó lenne ha beépülhetne az Alan Wake menüjébe az új epizód, vagy oda-vissza. Ha már úgyis egyfajta Special -ról beszélünk ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És nem adták el. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha kell segítek hogy vehetsz vagy ha átutalod az árát megveszem neked vagy bárkinek...Dead Space 2 = $5
ON
Gears of War 3 kell de ezt az $5-t kipréseltem még, mivel egyszer úgy is meg akartam venni és ettõl szebb áron aligha tudom majd egy ideig.
Köszönöm, most néztem vissza melyik logó alatt lehetsz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

-tRs-Landor
-tRs-Landor
Nekem is õk oldották meg.
Csak legalább valamit tudj, a regeléskor megadott nevet lakcimet vagy a titkos kérdésre a választ
Vad, gránátos elitkatona
Commando Dom
Adam Fenix Multiplayer Character
Infected Omen Skin Pack
Green Liquid Metal Weapon Skin Set
Gears of War 3 Season Pass
The Walking Dead - Premium Theme
Zombies Shangri-La Premium Theme
Escalation: Pack 2 BLACK OPS DLC-k plussz az uccso is megvan masik profil, de nkem az se kell
Annihilation: Pack 3
Dead Rising 2 (games on demand) (FULL JATEK)
DEAD RISING 2: CASE WEST
Horde irányítócsomag
The Elder Scrolls V: Skyrim Theme
RAAM árnyéka: 2. csomag
Ezen a profilon ez van...ami használható és licenszelhetõ másik konzolra, szal azon a gépen ezeket bármennyi profil tudja használni - ha vkit érdekel, jelezze 😊 van még rajta 200msp is xd
most meg épp eladtam volna egy másik profilt amin rajta van a FULL Red Dead és lincensz transfelrelni is lehetne, csakhát a jelszót nemtudom, sehogyse, konzolon hiába van mentve, megváltoztani csak akkor lehet ha megadod a jelenlegit, a supportos krva megy egy full láma szemét...még õ értetlenkedett h mit akarok, egy másik dologgla kapcsolatban is
gears3hoz is megvan season pass, de nem érdekel az egész :d im happy anyway 😄
te és ez online pass-os? vagy milyen kodok vannak eredetileg a dobozban? csak dlc?
Most viccelsz vagy komolyan elvitték?
Légyszíves küldj majd képet a játékról hogy lásam milyen állapotban van, nem-e karcos.
PÜ-be.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Hivatalos dashboard magyarítás nincs.
Modolt dashboard magyarítás lehet hogy van, nem használom
PSN ID.: Beegabor
Még vmi: Dashboard magyarítás létezik..? Moddolás nélkül használható-e ha van..?
(Absz fû vagyok xbox-hoz, bocs ha triviálisak a kérdések.)
Ennek elenére ha a trial-t sikerül végigvinnem lehet megveszem, de szarul indított, igazából a brighness volt nálam nagy baj.
FF XIII is súrolja néha a frame küszöböt.
De az legalább cserébe kurva látványos, ezek a területek a demoban pl ahogy esik az esõ, végre korrekt a karakterek mozgása, és nem szökkelve futnak...
Csak ott meg a mentést nem vágom, és a nagy góliátot nem tudtam megölni...
Amúgy nyugi, "hagyományõrzõ" vagyok, a megszólítás csak amiatt volt, mert már másodjára tettem fel a kérdést!<#wave>#wave>
ugye, nem vagy MÁS? <#vigyor1>#vigyor1>
amúgy egy baromi jó játék a Tropico 4
gazdasági végzettséghez én kötelezõvé tenném
viszont idõigényes és kell hozzá min. alapszintû angol
városépítõs, globális gazdasági szemléletfejlesztõs
olyan, mint a SIMCity 4, csak sokkal szórakoztatóbb, zsírabb és közel sem annyira Hardcore szim
Just do it :)
"Mafia 2
Végre nem egy erõltetett GTA copy.
Nincs benne melléküldi? nincs.
Totál lineáris? igen.
Grafikalilag nagyon ott van, szépek az átvezetõk ( bár a mimika az LA Noire után értékelhetetlen... ), szép a város télen, nyáron, nappal, éjszaka, esõben, ködben ami a story elõrehaladtával változik, tehát nem "dinamikus".
Ami nagyon bejött az az hogy nem dara. Kimondottan kevés a harc, sok a jelenet, korrekt mennyiségû ótóka és egyéb esemény amit át kell élnünk ilyen olyan interaktív módon. Ha már ótóka. Szim módban nehéz és élvezetes, s az autók közt hatalmas eltérések vannak, de egy szuper autót sem könnyû terelni, mert nagyon könnyen kipürdülhetünk, nagy sebességénél pedig igencsak veszélyes közlekedni, mert instant halál egy csattanás. Még a GTA 4 ótózásánál is jobban bejött, a Szabotõr vagy a Noire megoldása pedig egyenlõ a 0ával ehhez képest.
Story korrekt, karakterek jópofák, a fõhõs kedvelhetõ. Szokásos klisék közelezõen megvannak, a szokásos Mafia dolgok detto. Tetszett hogy hullámzó az egész és nem mi vagyunk a város Rambója egyfolytában.
A hangulati elemek hihetetlen telibetaláltak. Ez fõleg a zene és az egyéb audióval összekötött részek ahol a cselekmény és a alatta hallaható muzsika egyszerûen tökéletes egyveleget alkot.
Egyiklegjobbnextgenélmény( remek, kiváló 😊 )/10
( Mafia 1 jobb Mafia játék volt mint ez a rész, de ez egy kicsit más )
( ráfért volna még mit optimalizálni a frémen )
Szerk: 13 óra volt hardon"
#114646: Totti, mennyire értesz 1et EZZEL a teszttel?
Just do it :)