XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csontkovacs74
Ha a live-on veszel 1000 ms pontot az 3340ft, azaz 100% ms . Ha Iceakosnál veszel 1200ms pontot akkor 3500ft- Iceakos haszna. Tehát mégis csak elesik némi profittól.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

DarkSector
Bekaphatod. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Abba érdemes belegondolni, hogy nem igen jössz ki a vásárlások után 0ára. Álltalában mindig marad 100-300 pontod, ami felesleg, de az MS megvetette veled!, aztán vagy tartogatod, vagy elköltöd baromságokra pl téma vagy avatar, ami az MSnek nem pénz, mert nincs semmi értékük, mégis mindenki full extrás avatarokkal rohangál és azért 300-400 pontos öltözék nem aprópénz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hitelképes ovis..? 😄 😄 Persze értem. 😉

Nos:
Raiffeisen Mastercard credit card -> nem megy.
K&H Visa debit card -> nem megy... 😞

Nincs vkinek tippje, hogy kit kérdezhetek a témában..? Szeretnék pénzt költeni, de így nem tudok... 😄 😄
Harlekin
Figy tudod mit...szerintem örülnek is annak,hogy a TE bankkártyás vásárlásaidtól elesnek!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
Gondolkodjatok MSnek rohadtul kurva mindegy,hogy kitõl,hogyan,menyiért veszitek a pontot.Neki minden 1 es eladott pont nyereség és nem is kicsi,hisz effektíve "semmit" nem ad érte!Próbáljátok ezt végiggondolni!<#kacsint>
DarkSector
Hát ok de eddig is Iceakos-tól vásároltam csak éppen a + bankkártyás vásárlásaimtól esnek majd el...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
MS semmi haszontól nem esik el max ice jut minimális haszonhoz,de ez érthetõ!
Renjike
egy részétõl alapból elesik mert az 576 meg ezek sem szerzik be drágábban csak nekik van pofájuk 16 ezret elkérni érte. Ice meg tökéletes mert olcsó gyors megbízható...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
Azzal,hogy nem tudsz liven bankkártyás vásárlást bonyolítani csak 1 KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSTÓL esel el.Mivel 1000+1 lehetõség van a termékek illetve szolgáltatások megszerzésére!Így a vásárlástól nem!!!<#kacsint>
Csontkovacs74
Nem iceakos generálja a kódokat sutyiba. 😉 Max a haszon egy részétõl esik el az ms.

Harlekin
Hogy esne el!!!!!Iceákoson keresztül az MS jut a pénzhez!!!
MS pontját veszed meg icetõl bazzeg.Mirõl beszélsz!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
DarkSector
😊

TaRka0107
Jaja, de írtam a végén, hogy tényleg teljesen fent volt az életem meg a staminám és úgy kaptam egyet és lihegtem mint állatXD
Én meg adom neked a counter-öket és semmi. Tiszta ideg voltam... na jó annyira azért nem.

Most meg mentem legacy módba és Ali-t úgy elvertem hogy tiszta vér volt a pofája. Ilyen eddig most volt elõször, azt hittem nincs is benne vér😄
Ezért akarom megvenni a Bare Knuckles DLC-t.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Oks de a microsoft esik el a vevõktõl ember. 😊

Csontkovacs74
Gyorsabb akartam lenni mint te . 😄DD

Csontkovacs74
Ez te voltál 😄DDDDD

Harlekin
Iceakoson keresztûl...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
DarkSector
Igen és hogy? 😊

Harlekin
Dehogy esnek el vevõtõl...Van aki besétál a bankba és befizeti és úgy veszi meg!!!!<#taps><#taps><#taps>
jó szar volt tegnap a F N Champ multiba...

egy normális meccset nem lehet végigjátszani.

még 1 perces menetekkel is 5. menet max, amig el lehet jutni, mert vki tuti kiüti a másikat :-/

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

DarkSector
igen de villanyszámlát nem magyarázod ki. 😊

Harlekin
Erre jó a kinect Én itthon mozgok!!!Szinte minden nap!Van is a hétvégi Motion Sports Adrenalintól izomlázam rendesen!Ennyit a gyógyszerrõl!<#nevetes1>
DarkSector
Igen de mozogtam kicsit, leküzdve 1000 kalóriát spórolva a gyógyszeren, amiket te majd meg fogsz venni.XD

Harlekin
Mondok még jobbat ameddig Te bementél és sorbanálltál befizetted és hazamentél(persze gondolom gyalog,hogy pénzbe ne kerüljön és gondolom kicsit se fáztál) Én játszottam a meleg szobába!Amit viszont Te nem tudsz,ha akarom akár 19:55 perckor is veszek MS pontot és 19:56-kor itt a pont,sõt akár hétvégén is<#kacsint>De nyilván nem csak azért tartok bankkártyát,hogy iceakostól livet vásároljak.
DarkSector
Az kurvajó, vagyis nekik túl sok a vevõ és el akarnak esni néhány kuncsaft-tól...hát grat.

Csontkovacs74
Egyszer felhívtam az ms hazai telefonszámát, mert én sem tudtam vásárolni. Akkor azt mondták, hogy csak olyan bankkártyával lehet vásárolni a live-ról, amin van hitelkeret is. Megbeszéltük a sráccal, hogy faszság az egész, de mondta, hogy mivel nyugatabbra ez az általános, így sajna itt sem kivételeznek. Úgyhogy Harlekin járt legközelebb az igazsághoz. 😊

TaRka0107
Egyébként valamelyikõtöknek nem lenne egy eladó controllere? Itt szenvedünk haverokkal egy szaros controllerrel😄

TaRka0107
Ez jó megoldás😊
#114867: Nem is mondtam hogy összefügg😊

DarkSector
Mondok jobbat megsporoltam most is 4500ft-ot bementem és készpénzel befizettem Iceakos-nak a lovét mire hazaértem már jött a mail. 😊

És nincs éves díj. 😊

Harlekin
A csekkes fizetés nem függ ezzel össze.Sõt semmi köze hozzá!
Harlekin
OTP éves dijak kb 4500 ft!De akkor van minden OTP direkt stb és így Iceakosal 5 perc alatt boltolsz livet,MS pontot!!!<#nevetes1>
TaRka0107
Igen, csak pl. a mi családunknak fölösleges lenne, mert mi nem sok mindent veszünk hitelre. Volt már pár dolog, de azt is csekkel fizette vissza faterom. Magyarul soha a büdös életben nem lesz nekem hitelkártyám. Ezért egy f*szság az egész.😊

DarkSector
Jól teszed.

Harlekin
Hitelkártyát,mindenkinek adnak aki hitelhez hozzájuthat!Tehát te bemész a tecsóba venni 1 200000 lcd-t HITELRE.Megitéli a bank,hogy megveheted.Hazaviszed az lcd-t és kb 2 héten bellül jön 1 boriték 1 Hitelkártyával amin x százezres hitelkeret figyel!!!Ha betelefonálsz,hogy szeretnéd aktiválni akkor megteszed és elbaszhatod róla az x ezres keretet majd jó magas kamattal fizetheted vissza!Tömören ennyi!Ennyi hozzájutni hitelkártyához!De minden további nélkül ad a bank is ha hitel képes vagy!
Pont olyan egyszerû hitelkártyához jutni mint bankkártyához!
TaRka0107
De, oximoron! 😄
Ettõl az ice gyerektõl fogok venni, csak hát ki kell gyûjteni rá a zsét. Csinálnom kéne már egy kurva bankszámlát, ha már elmúltam 18. OTP-nél megéri? Attól félek, ha csinálok, és nem lesz rajta pénz, mert ugye mindig nem lesz rajta, attól számol fel kezelési költséget és mínuszba fogok menni nagyon😄

DarkSector
Oks tudom de nekem a büdös életbe nem kellene hitel.
Inkább nem vásárolok többet live-ról. 😊

Harlekin
Hitelkártyát sem lehet a végtelenségig terhelni szal...Hitelkártya 1 teljes értékû bankkártya hitel kerettel,de a HITELKERETET nem vagy köteles használni illetve aktiválni.<#kacsint>
DarkSector
Köszönöm Iceakosnak ismét a precíz vásárlást (4000 pontot)! <#worship>

DarkSector
szerintem meg annyi hogy sokan fizettek bankkártyával, és nem hagytak pénzt rajta, és nem is mondták vissza a gold-ot és a rendszer nem tudta hosszabbításkor megterhelni a bankszámlát.

Én nem érzem a bankkártyával gyerekesebbnek magam egy hitelkarival szemben.
Mert egy hitelkarival nagyobb kárt tudnak okozni.

Hitelkártyát nem adnak ovisnak... 😉 Azaz a hitelkártya tulajdonos elvileg tudatosan vásárol, nem agyatlanul költi pl. a más pénzét. (Ez egy oximoron, nem..? Hitelkártya vs. tudatos vásárlás... 😄 😄 )
DarkSector
Igen? OMG.
De remélem nem felejtették el kitörölni akkor a bankkártya adataimat.

Vajon miért csak hitelkártya jó? 😊

Totti5
Már csak hitelkártyával megy!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Bankkártya, mikor nyitsz egy bankban egy számlát, vásárolhatsz vele annyit amennyi a számládon van.

A hitelkari mikor elõre fizetsz és késõbb hajtja be ratad a tartozást a kártyát kibocsátó szerv.

😊 Nehezem értem én ezt. 😊 De lecsekkelem mindkettõt.
DarkSector
Mondom bankkártya kell. 😊

Sajnos nem... Visa-t nem ette meg. Este megnézem egy MasterCard hitelkártyával. Dombornyomottak a kártyák. Természetesen. 😉
DarkSector
uh akkor lehet megvárom a következõ akciót.

Mr Manson
Jó! Megéri! Bár most volt akciós 240 pöttyért ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Bankkártya kell ehhez.
Aminek a hátulján van egy 3 jegyû kod.

Mastercard vagy Visa