XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Itt a Lego Star Wars 3 korrekt olcsón dobozossan, eddigi oldalak közül amit néztem de a 2990Ft-tól még mindig fényévekre van....

Lego Star Wars 3 8990Ft

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem véletlen mondtam, szerintem sokan gyerekesnek tartják pedig fasza coop kikapcsolódást biztosít a lego gém.
Persze én most GeoW3-ra hajtok elsõsorban de tény hogy nagyon olcsó.

Ugyanezt nemrég hirdették hogy akciós dobozossan csak asszem pc-re és 5490Ft-ról lett leértékelve 3990Ft-ra.

Boltban x360 verzio dobozossan 12-13 ezer Ft most néztem.

Ez vagy valami elírás most vagy valami kurva nagy akció, lehet késõbb felemelik az árát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
jó kis ára van a Legonak 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

szega96
Ez nagyon olcsó!!!

zaki
250gb slim

hi all.
ea.com-on hova tûnt a regisztrációs lehetõség? (mármint ahol a játékot lehet beregisztrálni... kóddal.)

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Szerintem a Slim 250 GB remek választás.
DarkSector
Letöltöttem mind2 demo-t. Elõször a Reckoning majd a Darkness-t.
Erre a Reckoning elpárolog a pendrive-omról. Gec beszarok. <#idiota>

DarkSector
De közben nekem igen, de így kényelmessebb ha pc-n 3 gombra rákattintok ami kiszúrja a szemem.
Mondtam lusta vagyok nem szeretek felesleges dolgokat csinálni. 😛

Totti5
Ne már! 2 hónap alatt nem sikerült eljutni addig, hogy GAMES => MARKETPALCE => DEMO => NEW RELEASES

<#fejvakaras><#falbav>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ok én meg majd tõled átveszem mint egy szegény nem elõreutalós, utánvételes gamer. 😊

(nemis igaz szoktam utalni. 😊 ha van mit)

Tinman
Darkness II-öt, aki majd megvette, letolta, majd eladná gondoljon már rám, mint elõreutalós, megbízhatós vevõre.

THX!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shan
Ja-ja. Nyilván 100%-os haszon az MS-nek a pont.. mivel a fejlesztõk ingyen adják a játék-licenszeket a marketplace-re az MS-nek...teeeee
DarkSector
Még annyit hogy ha van pár olyan lusta dög mint én és nem akar keresgélni a szar új dashboardon és nem vágja ezt a megoldást, annak most elárulom hogy csak bejelentkezve a profilotokkal rányomtok a bekeretezett gombra, úgymond megveszitek az ingyenes demo-t és ezáltal a gépeteket bekapcsolva és belépve a profilba automatán elkezdõdik a letöltése a demo-knak vagy játék vagy bármi. 😊
Fõleg a sok új tagnak szól.

Van hogy be kell lépnetek az ACTIVE DOWNLOAD (Guod gomb majd bal-bal-A) menüpontba mert akkor hamarabb elindulnak.

DarkSector
Harli mehetsz kockulni, no meg a többiek is velem együtt. XD

LEGO Star Wars III 2990Ft (jópofa játék olcsón)

Kingdoms of Amalur: Reckoning DEMO
The Darkness II Demo

DarkSector
Az néhány ismerõs szerint nem valami jó elõjel. 😊

Totti5
Ugyan úgy néz ki mint a Shift 2.

Totti5
Most komolyan, megint 4 kerékkel csúszó maszat lesz a fizika??? ezek csinálják a CARSot ahol normális és pontos az irányítás és nem csúszik az autó mint ha takonyon menne és állítólag az hc szimulátor... nevetséges.

Sziasztok!
Unokatesóm szeretne venni egy Xbox360at és szeretném megkérdezni h melyik konstrukciót ajánljátok (Slim, Elite, stb.)<#worship>

Kolléga nem játék keresésre gondolt, hanem fórumozásra, írogatásra cikkek olvasására stb...
Akkor ezek szerint nem.Köszi
Tinman
Részben igen... játékokra a beépített Bing-ben rátudsz keresni, jól használható.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Nem.

És netezni boxon keresztül?Nem csak Live-ra gondolok, hanem rendes böngészésre.
DarkSector
Jó én most a látványra gondolok nagyjából. 😊

Muttley
sima Shift 3 😊
a Forz4 fizikája elsõ blikkre ennél sokkal jobb

Just do it :)

DarkSector
Mintha a Forza-t vagy a GT-t látnám. 😊

Muttley

DarkSector
Igen a billentyûzet csak szövegírásra és max a menüben való kalandozásra jó.
Játékok nem támogatják.

Valamint lehet monitorra kötni:

VGA-DVI-HDMI kábelekkel.

Muttley
B+ ennyi hsz-t
aszitttttttem mááá megjelent az MW4 <#nevetes1>

Akkor tisztázzuk le egyszer és mindenkorra.Nem nekem lesz fontos, hanem egy kollégámnak, én továbbra is PC-n neteznék.
Xboxon lehet netezni, böngészni bármilyen oldalon?TEhát ha rá kötök egy sima usb-s egeret meg billentyûzetet, akkor azt csak írásra tudom használni.Ne kérdezzétek miért így akarja, csak kérdezgette tõlem tegnap.
A boxot monitorral is össze lehet kötni?Csak HDMI kábel kell hozzá?Köszi
ha már a spórolt pénzemet ezekre fogom költeni akkor ne legyen pofáraesés
én csak venni fogok. elõtte mindent megkérdezek, hogy hogy s mint mert nem akarok meglepetéseket..😊
rastaman
irigyellek titeket, hogy ennyi idõtök van játszani, nekem lassan pókháló lesz a konzolon, olyan rég használtam 😞

akkor jó mert nekem magyarul kell a kiváló angoltudásom miatt! xDD
Jaka923
Igen. Pont a múlt héten vettem ugyanezt, ugyanitt 😊

nagyon benen vagytok az iparban 😊, ma egésznap kb, csakúgy pörgött a topik, de csak sok sálálálálával 😄

nincs feltüntetve de ugye ez is magyar feliratos? ITT
Harlekin
Kivárni????Baz berontok az erdõbe és kész is a küldetés!Expert fokozaton hibapont nélkül csináltam meg 3.5 óra alatt!Nem kell ott várni easyn végigcsinálni így rögzõdik az agyadba,hogy hol is keresd az állatokat így experten meg már gyerekjáték.Nincs értelme sunyulni,mert ugyis rádront valami dög,de akkor körbeforgás,adrenalin azt a .44 es coltal kinyírni.És már szabad is a pálya.Bár most volt 1 pályán hogy 3 valami kis gedvát kellet kinyírni számszeríjjal na az utolsót végig kergettem fél tanzánián mire kb a 30. nyílvesszõ után döglött meg,(közbe 3 oroszlán meg 1 bivaly esett áldozatul)már csak vánszorgott a rohadék sétáltam mögötte és csak küldtem bele a veszõket.Nagyon szarul nézet ki szegény!
DarkSector
OK. 😊

Renji menjünk mi is. jo8. 😊

Renjike
én is mentem csicsikálni , nem bírom a sötétséget amit a szektori egyed áraszt , jócakát 😊

DarkSector
Erre a barna rózsavirág gamerpicture-ra gondolsz? 😛

Harlekin
Nah megyek alszani,mert nem bírom ezt a feszültséget!<#nevetes1>
DarkSector
Cabella zsír csak egy baj van hogy nincs annyi idõm kivárni a kurva állatokat a játékban az ilyen unatkozós embereknek való. 😊

én kocsmai gépeken nevelkedtem, kb 5 másodpercig birom hogy ne nyomjak le egy gombot. 😊

Renjike
most is ott feszít a pinkhajú csinibaba képe a gémer ablakodon te is olyan lányos lettél mostanában nem gondolod? 😄D

Renjike
Darksectort csak sötétlelkûek játszanak te Góth ribi

DarkSector
Igen jól mondod, a sok szar Spészmárínozás meg Háló riccsizés nem tett jt. 😊

Harlekin
Tudom,hogy ez mélyen fog érinteni téged,de az se nagyon érdekel!<#nevetes1>
Jöhetne valami májhorszendminyóc vagy valami hasonló jó játék!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Ezt a kurva cabellas safarit is 6 óra alatt kivégeztem 990 gs re úgy hogy 2 szer kell végig játszani.10 GS vissza van még,mert nem csináltam meg a tutoriált<#nevetes1>
Renjike
hopp egy nem kimaradt a már mögül 😄DD

Renjike
Darksector is egy tudatlan tanulatlan ezek szerint , bár én ezen már lepõdöm meg ... amikkel játszik <#idiota><#idiota>

DarkSector
Nálam van hogy mondok valamit akkor az a kõbe vésett igazság.

Ha nem akkor tévedek és helyesbítek és csak, de csak is akkor változnak a tények. 😊