XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 napja vettem egy Guitar hero warriors of rock super bundle szettet. Az elsõ nap hibátlan mûködött, majd elkezdte nem érzékelni a dobot. Elemet cseréltem benne meg minden aztán utána megint mûködött tök jól. Most megint lekezdet Sz*rakodni, ezért beletettem egy vadi új elemet, de így se jó. Vkinek mi ötlete? Még van rajta 1 év garancia, csak nem tudom egyértelmûen, hogy ez hiba-e vagy csak vmit szarul állítottam be, vagy nem tudom.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
vannak benne "aztaqva" mozgás animációk, de
ilyen alapon az L.A. Noire is "hûûdekirály" az arcanimációk miatt
a Splinter Cell: Conviction mozgásban sokban hasonlót tudott hozni, tény h ennyire azért nem kifinomultan
viszont abban volt eléggé brutál közelharc (Co-Opban még agresszívabb), MaxP3-ban semmi :/
a kopasz csávó úgy néz ki benne, mint egy általános suliban kiközösített Ödönke, aki kegyelem 2-es volt matekból 😄
én nagy híve vagyok a bullet-time-nak és <#taps>#taps>-nék ha jönne egy Matrix folytatás, de
ez a MaxP3 nálam már intro alapján is izéééé
qvah.lyén áll nekije a hawaii ing <#nevetes1>#nevetes1> (utoljára a Far Cry1 Jack Carverén mutatott vhogy dzsungelkörnyezetben 10 évvel ezelõtt)
a cselekmény lekötõ jellege is kétséges
a színhasználat inkább képregényes :/
a helyszínek megjelenítése meg plasztikus :/
a közelharc hiányát meg mááá mondtam
és kíváncsi leszek hány elõre scriptelt quick-time demo lesz benne, amikor csak ülsz és nézel, mint a luki nyúl
nálam így eddig bõõõõven több a <#levele>#levele>, mint a <#eljen>#eljen>
Just do it :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF:
Ha valakit érdekel holnap este 8-ig van lehetõségetek megszerezni:
LINK->HL2 EP2 Steam Gift <- (SG csoportnak)
Hátha valakinek jól esne a steam profiljára. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
filmet simán wifivel a PC-rõl megosztva tudsz nézni, egy speckó free media codecet le tudsz szedni a liveról
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Már az is elég hogy nem korom sötét a játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A lényeg az, hogy úgy kell belépni a játékba, hogy nem vagy benne egyik profilodban sem.
1. Tehát home gomb és x-et nyomsz, amivel sign out-ol.
2. Aztán elindítod, kihoz valamit, rámész hogy okay.
3. Kihozza hogy nem vagy semmilyen profilban, és rámész hogy "continoue without saving
4. Bejön egy ablak a dasboard-ról, hogy jelentkezz be valamelyik fiókodba, bejelentkezel és kész is.
5. Örülsz és játszol😄
(Bare Knuckles-al már toltam párat, nagyon zsear😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én meg fogom venni ha a trial megtetszik Allan Wake mellé.
Játékokat nem lehet futtatni vinyóról, vagyis lehet, de benne kell lennie a dvd-nek. 250gb-osat vegyél! Filmet tudsz nézni, ha pendrive-ra teszed és benyomod a boxba.
Régen volt game marketplace, és ott szépen sorb volt a 6 vagy hány kategória, most meg sokszor nem látni a fától az erdõt, zavar hogy sok szines kép van a szöveg részek nem is fontosak a háttérbe szorulva elsötétítve vannak.
Szerintem átláthatóbb volt a régi. Meg közlekedésben is.
Bár én megoldom mert weboldalról irányítom a letöltéseket. 😊
De a legzavaróbb még mindig a zune hd nemléte.
"Utálják, de jó lett - sikeres a megújult Xbox 360 dashboard
Amikor frissítette a Microsoft az Xbox 360 dashboardot, és beköszöntött a "csempés" Metro korszak, bizony sokan húzták a szájukat. A számok mégis mást mondanak.
Amikor mi is elsõk között mutattuk be az új Xbox 360 dashboard felületet, akkor szinte azonnal szembesültünk azzal, hogy sokaknak nem tetszik a megújult design. Más (külföldi) fórumokon is hasonlóan elégedetlen hangokkal találkoztunk, õszintén szólva én azóta sem értem, hogy miért ez a nagy ellenállás, de tény az, hogy a Windows Phone hangulatot idézõ csempés megoldás nem aratott osztatlan sikert.
Ilyenkor érdemes várni egy kicsit, és azonnal megváltozik minden. Major Nelson barátunk blogjában nemrég már arról számolt be, hogy bejött a Microsoft számítása a megújulással, ugyanis azóta nõtt a felhasználók által használt alkalmazások és letöltött videók száma. Közel 50 százalékkal aktívabbak az appokat használók, és 140 százalékkal több videót tekint meg a jónép.
Tehát megint az történt, hogy kötelezõ jelleggel megy a fikázás az elején, de aztán valahogy mégis fut tovább a szekér, kicsit jobban is, mint korábban. A közönség szeszélye."
meg egy szóval se írtam hogy az én véleményem minõsíti a gémet, csak mondtam egy szubjektív véleményt ahogy ti is.
Csak ugye minden szavamat támadásnak élitek meg. Ezt bóknak vettem. 😊
(Nem támadás jellegû a kommentem,nem akarok flémet kelteni,de erre amit írtál mást nem lehet írni)
Totti kellõen összefoglalta mit is kell(ene) itt látni.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Katt
Iszonyat übermegagigabrutál,nálam egy Collectors Edition asszem be lesz rendelve,függetlenül attól hogy ki van ütve a box😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor