XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!

3 napja vettem egy Guitar hero warriors of rock super bundle szettet. Az elsõ nap hibátlan mûködött, majd elkezdte nem érzékelni a dobot. Elemet cseréltem benne meg minden aztán utána megint mûködött tök jól. Most megint lekezdet Sz*rakodni, ezért beletettem egy vadi új elemet, de így se jó. Vkinek mi ötlete? Még van rajta 1 év garancia, csak nem tudom egyértelmûen, hogy ez hiba-e vagy csak vmit szarul állítottam be, vagy nem tudom.
Shan
Pontosan ezt akartam kérdezni...kösz.<#eljen>
Ezek szerint a Max Payne 1-2-nek se vagy valami nagy rajongója. Játszottad egyáltalán?

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Muttley
áááámtom 😊
vannak benne "aztaqva" mozgás animációk, de
ilyen alapon az L.A. Noire is "hûûdekirály" az arcanimációk miatt
a Splinter Cell: Conviction mozgásban sokban hasonlót tudott hozni, tény h ennyire azért nem kifinomultan
viszont abban volt eléggé brutál közelharc (Co-Opban még agresszívabb), MaxP3-ban semmi :/
a kopasz csávó úgy néz ki benne, mint egy általános suliban kiközösített Ödönke, aki kegyelem 2-es volt matekból 😄
én nagy híve vagyok a bullet-time-nak és <#taps>-nék ha jönne egy Matrix folytatás, de
ez a MaxP3 nálam már intro alapján is izéééé
qvah.lyén áll nekije a hawaii ing <#nevetes1> (utoljára a Far Cry1 Jack Carverén mutatott vhogy dzsungelkörnyezetben 10 évvel ezelõtt)
a cselekmény lekötõ jellege is kétséges
a színhasználat inkább képregényes :/
a helyszínek megjelenítése meg plasztikus :/
a közelharc hiányát meg mááá mondtam
és kíváncsi leszek hány elõre scriptelt quick-time demo lesz benne, amikor csak ülsz és nézel, mint a luki nyúl
nálam így eddig bõõõõven több a <#levele>, mint a <#eljen>

Just do it :)

Muttley
ich bin hetero
sorry, my fault..<#nevetes1>

Just do it :)

rastaman
<#nevetes1>

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

OFF:

Ha valakit érdekel holnap este 8-ig van lehetõségetek megszerezni:
LINK->HL2 EP2 Steam Gift <- (SG csoportnak)
Hátha valakinek jól esne a steam profiljára. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
<#eljen><#eplus2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

clio1616v
250est vegyél Kinect bundle verziót kapsz hozzá egy ingyen játékot

filmet simán wifivel a PC-rõl megosztva tudsz nézni, egy speckó free media codecet le tudsz szedni a liveról

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Harlekin
Ezek szerint tényleg igaz,hogy mindenki rendõrnek születik,csak van aki tovább tanul!?<#kacsint>
Köszönöm szépen megtisztelõ,hozzáértõ bíráló megjegyzéseiteket.Nekem lehet így írni,mert a rend õre vagyok.Különben a kérdésemre fi.g választ kaptam.Még 1 szer köszi.
DarkSector
Én se, csak remélni a 8-9pontot. 😊
Már az is elég hogy nem korom sötét a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

srácok! lehet még valahol venni F.E.A.R. 2-t? (ne használt legyen)
Totti5
Nem tudom eldönteni hogy 2 pontos Amy szint vagy 8-9 pontos csudajáték.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Arcade

TaRka0107
Végül is, nem számít warez-nak, szóval beírhatom, csak azt hittem lehurrogtok.😄D
A lényeg az, hogy úgy kell belépni a játékba, hogy nem vagy benne egyik profilodban sem.

1. Tehát home gomb és x-et nyomsz, amivel sign out-ol.
2. Aztán elindítod, kihoz valamit, rámész hogy okay.
3. Kihozza hogy nem vagy semmilyen profilban, és rámész hogy "continoue without saving
4. Bejön egy ablak a dasboard-ról, hogy jelentkezz be valamelyik fiókodba, bejelentkezel és kész is.
5. Örülsz és játszol😄
(Bare Knuckles-al már toltam párat, nagyon zsear😄

Nagyon gyengének tûnik.
Waczkor
Miért nem írod be ide?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TaRka0107
Már tudom hogy csináltam, akit érdekel, hogy lehet minden dlc-t feloldani benne, az írjon rám😄

DarkSector
Remélem az. 😊
Én meg fogom venni ha a trial megtetszik Allan Wake mellé.

szega96
Payne sorry

szega96
szega96
Elõször Xbox helyett egy helyes írási kézikönyre ruházz be, majd azután amire akarsz. Amúgy 250gb-os slim ajánlott, ha felmásolod a játékot attól még a lemeznek bent kell lennie a meghajtóban, letöltött játék pedig csak moddolt xboxon indul el.

TaRka0107
Meg részeg is egy kicsit, vagy alapból így írsz?😄

Játékokat nem lehet futtatni vinyóról, vagyis lehet, de benne kell lennie a dvd-nek. 250gb-osat vegyél! Filmet tudsz nézni, ha pendrive-ra teszed és benyomod a boxba.

Sziasztok! Akarok venni Xbos360 gépet .Segitséget kérek a vásárlásnál goigás vagy 250 gigás vinyóval vegyem? Ha a játékot felmásolom a vinyóra akkó indul é?Filmeket,ha letöltör a vinyójára akkó nézni lehet a téváén? Bocsi tudom amatõr kérdések ,de én h.lye vagypokm hozzá. Köszi.
szega96
Jónak tûnik, amúgy ez sandbox lesz?

DarkSector

TaRka0107
Kiléptem, visszamentem és el is tûnt. Egyszeri kipróbálásra volt?<#rinya>

TaRka0107
Fight Night Champion-t bekapcsolom, mondom tolom a legacy-t, erre ott van a bare knuckle-s mode. Ez hogy? 320pontba kerül! Meg se vettem.😄 Valaki tudna adni erre egy választ, hogy hogy tudok vele játszani? Legacy mode-ba csináltam valamit, vagy valami achievment adta be? Múltkori legacy mode-os harc után kaptam egy acsit.

DarkSector
Persze 1-2 óra és meg lehet szokni ahogy minden mást, attól még nem feltétlen lesz szimpatikus, szerény véleményem szerint full feleslegessen bonyolították túl.
Régen volt game marketplace, és ott szépen sorb volt a 6 vagy hány kategória, most meg sokszor nem látni a fától az erdõt, zavar hogy sok szines kép van a szöveg részek nem is fontosak a háttérbe szorulva elsötétítve vannak.

Szerintem átláthatóbb volt a régi. Meg közlekedésben is.
Bár én megoldom mert weboldalról irányítom a letöltéseket. 😊

De a legzavaróbb még mindig a zune hd nemléte.

Harlekin
Ígérem keresek neked!De addig szimplán ne használd vagy szokj át a pasikra azok jobban tûrik a fájdalmat!<#kacsint><#nevetes1>
Harlekin
Na azért nem!!!Eladásra vettem,mert itthon háromszoros áron elmegy.
TaRka0107
James Bond lettél?😄

Harlekin
Totti5
Az ég világon semmi baj nincs az új dashal. Hypergyors ( PS3 menüje kínszevedés emellett ), sok funkció nyújt, azt jól tálalva. Aki nem fordított rá 20 percet hogy minden funkciót megnézzen, minden menübe benézzen és átlássa az 1 év múlva sem fogja tudni hogy hol van az XBLA, de az ilyen embert inkább nem minõsíteném, mert helyettem megteszi a kapálódzása.

Totti5
A videóban a tartalomról és a játékmechanikáról is szó volt, ami természetesen aanimációs rednszerrel szorosan összefügg, de ezek már inkább tartalmi elemek, mint sem külsõség. Az már más kérdés, hogy minden dolog a vizualításra vezethetõ vissza.

DarkSector
Gémszar híre szerint meg összefüggés van a megnézett videók számának a dashboard népszerûségével. Igen van összefüggés. <#wilting>

"Utálják, de jó lett - sikeres a megújult Xbox 360 dashboard

Amikor frissítette a Microsoft az Xbox 360 dashboardot, és beköszöntött a "csempés" Metro korszak, bizony sokan húzták a szájukat. A számok mégis mást mondanak.
Amikor mi is elsõk között mutattuk be az új Xbox 360 dashboard felületet, akkor szinte azonnal szembesültünk azzal, hogy sokaknak nem tetszik a megújult design. Más (külföldi) fórumokon is hasonlóan elégedetlen hangokkal találkoztunk, õszintén szólva én azóta sem értem, hogy miért ez a nagy ellenállás, de tény az, hogy a Windows Phone hangulatot idézõ csempés megoldás nem aratott osztatlan sikert.

Ilyenkor érdemes várni egy kicsit, és azonnal megváltozik minden. Major Nelson barátunk blogjában nemrég már arról számolt be, hogy bejött a Microsoft számítása a megújulással, ugyanis azóta nõtt a felhasználók által használt alkalmazások és letöltött videók száma. Közel 50 százalékkal aktívabbak az appokat használók, és 140 százalékkal több videót tekint meg a jónép.

Tehát megint az történt, hogy kötelezõ jelleggel megy a fikázás az elején, de aztán valahogy mégis fut tovább a szekér, kicsit jobban is, mint korábban. A közönség szeszélye."

zaki
köszi
elég meggyõzõ, nálam tuti vétel lesz 😄

DarkSector
Is. Buznyák amcsi akciófilm szaga van. (legalábbis eddig a trailerek szerint)

DarkSector
Nem flém elfogadom a véleményeteket engem már a csillivilli graf meg animáció hidegen hagy.

meg egy szóval se írtam hogy az én véleményem minõsíti a gémet, csak mondtam egy szubjektív véleményt ahogy ti is.
Csak ugye minden szavamat támadásnak élitek meg. Ezt bóknak vettem. 😊

Seth
Kevés a haja Max-nek,az a bajod mi ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Waczkor
Szerencsére ezúttal sem a te véleményed a mérvadó...
(Nem támadás jellegû a kommentem,nem akarok flémet kelteni,de erre amit írtál mást nem lehet írni)
Totti kellõen összefoglalta mit is kell(ene) itt látni.

DarkSector
A grafika meg animációk átjöttek de nekem ez nem elég. 😊

Totti5
Ugyérzem neked nem jött át talán a legkifinomultabb és legsokrétübb mozgásanimációs/fizikai rendszer, amirõl a videó szólt. Brutális lesz, új etalon a TPSek közt.

grebber
Stranglehold 2 nek mondanám ha nem lenne ott a címe.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Szerintem azon kívül hogy szép semmi extra.

Waczkor
Itt még nézhetõ:
Katt

Iszonyat übermegagigabrutál,nálam egy Collectors Edition asszem be lesz rendelve,függetlenül attól hogy ki van ütve a box😊

zaki
már le is vették :S

TaRka0107
Ez valami ûberfasza lesz. Grafikája sem ostya.

TDC Geronimo
ma jön ez a videó este, de kikerült hamarabb igaz nem valami jó minõségben.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx