XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igazából nem konkrétan a Resi hanyatlása szomorít el, hanem hogy a Silent Hill is egyre pocsékabb lesz, és nem marad egy normális Survival sem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát ha jobban fogy ez a szar változat a filmekbõl, nekem nem gond nem veszem meg, meg nem töltöm le. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Resi 5 nagy sikere volt?
És Resi 2? 😊

Totti5
Mégis hogy a fenébe adajank el 5 copy paste Resi filmet? ez már egy külön történet és külön kitalált dolgok. Hogy csak a játék alapján készülne akkor már nem lenne semmi új amit lehet mutatni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"garázsprojekt"

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Az a helyzet, hogy az 5 nagyon nagyon sikeres volt. Ennek okán nyilván azt a vonalat fogják továbbvinni.

3DS Resi epizód viszont klasszikus lesz, ha erre van igény.

DarkSector
Te a filmet ne is emlegesd mert így is szétvet az ideg. 😛

Az elsõ résznek volt egy csepp köze a játékhoz aztán a 2. résztõl már egy hollywood-i film volt csak csillivilli akcióval meg csõcsõkkel meg dagadó izmokkal.

Jó azért a Nemesis még korrekt volt.

Totti5
Co Op akció. Legalább nem a sivatagban fog játszódni, déli szikkasztó napsütésben😄DD az is tetszett, mert igényes shúter volt, de ez nagyon dúrva lesz!

S jön a Resident Evil 5 film is!

DarkSector
A játék stílusa is kibaszott messze áll tõlem a helyszínek a szinek a grafika stílusa mint egy garázsprojekt kb.

DarkSector
Jah végignéztem a videót, az eleje még okés lenne, de utána R.I.P. Capcom + R.I.P. Resident!

Asszem végleg hazavágták a sorozatot. Ez is ROC szerû akció lesz gondolom.
Azt a kurva életbe az egyetlen játék ami komolyabban érdekelt volna, megvenném 0day-be de így ha ez ilyen lesz. Te úristen.

TDC Geronimo
Hát ez megint inkább akciójáték lesz és nem horror 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Fuck Yeah!

DarkSector
Bele is dõlnék a kardomba, elég volt az akcióból már.

Seth
Valószínû ugyanolyan coop lesz benne mint az 5-ben ,ezért van 2 karakter mindig együtt. Ha tippelnem kéne akkor Leon megkapja segítõnek Ada-t, Chris meg Jill-el nyomul továbbra is

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Nyam nyam RE2 szaga van egyrészt a 2 story miatt, de aggasztó hogy egyszerre 2 karakter fog menni, remélem csak ideiglenes segítõtársakat kapnak majd, nem mint a resi 5-ben.

"A felépítését tekintve a Resident Evil 6 visszatér a gyökerekhez: Chris Redfield és Leon S. Kennedy személyében két fõ karaktert kapunk, akik különálló, de összefonódó történetet kapnak a játékban. Fontos, hogy mindkettejüknek lesz egy-egy társa is, emellett az is kitudódott, hogy Ada Wong játszható formában lesz jelen a játékban - valószínûleg egy különálló szekvenciát kap ezúttal is."

ritka ronda egy plakát! xD
de várom már én is <#violent>
DarkSector
Pont akartam írni.
Már akartam menni aludni de ha resi 6 akkor éjszakai bagollyá változom.
Végre akarok látni egy régimódi félelmetes lassúbb survival horror trailert ez a szar lövölde után ami most fog kijönni multiplatformban.

Remélem jó lesz és azért PS3 és X360 mert nem ilyen agyament játékmenet lesz. <#finom>

Ja és remélem nem kigyúrt majom lesz majd a karakter, mint a resi 5-ös Chris.

<#eljen>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Totti5

nov 20

szega96
Nem mondtam, hogy nem vagyok a része, de amint látom neked hála ez a cset feeling nem marad abba...<#nevetes1><#nevetes1>

Te is a probléma része vagy <#idiota>

Btw valakinek nincs meg a Portal 2? Szívesen coopoznék.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

szega96
Nekem is ez jutott eszembe!😄

És megint leesett a színvonal chat.hu-s mélységekbe...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

szega96
Nem szabad, hogy vége legyen, mondjuk lehet h pont most a 2012-höz valami epik endinget adnak a sztorihoz. ÁáÁÁá de még most is érzem azt az epik jelenetet, amikor Ezio Desmondhoz beszélt az Ac végén.Nagyon FakJeee volt.

Renjike
szerintem nem , vége lesz és desmond lesz . Belõled meg konzerv templar lesz.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

szega96
Sztem az új ac-hoz köze lesz ennek a csajnak aki az embersben volt.

Renjike
meg kell pusztulj vagy hajolj be és küzdj velem a templarfosok ellen 😄DD

szega96
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Renjike
nem nem , én aszaszíni .... itt van pesten az Assassin Denem 😊 budapest újpest víztorony úgy is arra megyek suliba 😄DD

szega96
Te templar

Renjike
hazud Borgia családdal haverkodsz <#gun>

szega96
Altair még megvan

Renjike
veled nem , eladtad ....

szega96
Ezio mindíg velünk lesz!😄

szega96
Biztosan

Renjike
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
U MUST BURN IN HELL FOR WHAT U'VE DONE!!!!!!!!!!!!!!!!! EZT ÉRDEMLED , NEM VAGY EZIO BARÁTJA , hacsak nincs valami mentséged

Shadows of the Damned-et végigtolta innen valaki?

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

szega96
Ennyi kellett és már be is indul a topik 😄

TaRka0107
<#eljen>
Szép!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

szega96
Csak beraktam, hátha megindul a beszélgetés!!😄😄 És úgy látom ez be is jött, mert reagáltál rá!

Eladtam az Ac-t

Renjike
Wha?

szega96

Harlekin
Próbálkozz,hátha rosszul tudod!<#nevetes1>
Renjike
Jó ez a Dante's Inferno 😄DDDD nagyon bejön bár sok idõm nincs játszani de nagyon tetszik 😊 eléggé beteg a giga dudából elõjövõ babák akiknek penge van a kezén stb 😄D

Akkor mit hõbörögsz itt a közelharc hiányáról? Egyáltalán nem illene bele egy MP játékba..

szega96
Mivan itt, hogy ennyire nem pörög a fórum?😄 Flém kell vagy miii?😄😄

Muttley
játszottam egyáltalán

Just do it :)

DarkSector
Nekem se dobta le még a live a kártyámat.

Kártyaregisztrációs mizéria folytatása (happy end! 😊 ):

XBox-on végigküzdve a kártya hozzáadást mûködik MINDEGYIK dombornyomott kártyával. A webes live felületen viszont egyikkel sem ment.

Szóval sikervan! 😄 😄 Köszi, hogy meghallgattatok...
Soldiers
amint megjelenik töltöm lefele

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

szega96
"A Rockstar Games a napokban bejelentette, hogy a Max Payne 3 március helyett csupán májusban jelenik meg."