XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Na ha most gonosz lennék!!!khm khm<#nevetes1><#nevetes1>
A nem bíííírok elszakadni az messze nem a Nem AKAROK elszakadni!<#kacsint><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Természetesen tartalmaz, akár 4 fõs coopban is lehet játszani.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Trailert összeségében nézem nem színekben.
Ha van szabad 5 perced keresd meg ennek is a párját. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Fekete-fehér

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Döbbenetes az eltérés

DarkSector
A dizájn egyszerûen igénytelen és szar erre nincsen szebb kifejezés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem kitérõ, hanem megúszó. 😊
Ha 1 hétig kérdezitek akkor sem tudok többet mondani, ránézek és érzem hogy ez más. Nekem nem tetszik.
De ha gondolod megnézhetsz a régi részekbõl helyszíneket meg trailereket. És vagy észreveszed az eltérést vagy nem. 😛

Muttley
te jóindulatból ajánlgatod a homót? hûha <#nevetes1><#nevetes1>
nem bíííírok elszakadni a tradícióktól 😊
my bad
addig is beszerzek mááá egy Taurus-kotont
sose'nem lehet asztat tudhatni <#nevetes1>

Just do it :)

Muttley
rajtam kívül, mi? 😊
te MP fan szemmel nézed, én pedig TPS szemmel
óóóóóóriási különbség <#nevetes1>

Totti5
Ez kitérõ válasz volt😊

Totti5
"új epizód minden idõk legnagyobb Resident Evil játéka lesz, amit a három játszható fõszereplõ is mutat. Micsoda, három? Bizony, Leon és Chris mellett a trailerben látható harmadik karakter is külön kampányt kap majd - az õ nevét egyelõre homály fedi.

A történetszálak párhuzamosan futnak majd: Leon társa egy másik amerikai kormány-ügynök, a trailerben is látható Helena Harper lesz, Chris pedig a világ másik felén, Kínában fog harcolni a bioterror ellen. Fontos részlet: a Resident Evil 6 a Raccoon City-i incidens tizedik évfordulóján játszódik, vagyis részben elõzmény lesz - a Lost in Nightmares és a Resident Evil 5 között fog játszódni.

DarkSector
Jó neked én nem ismertem ezt az alreget hogy ilyen reklámozós gyerek.

Harlekin
Na bazz Én még ezt se tettem meg!<#kacsint>
DarkSector
Ráviszed az egeret és allul látod. 😊

Harlekin
<#nevetes1>
DarkSector
A stílusa.

DarkSector
Meg kell ehhez nézni a linket?

Totti5
Miben más vagy miért nem illik a képbe a környezet?

Totti5
Ennyi... érdekes mód a gameplayt, az enemyiket és a pályákat nem szólták le, de az hogy a buzi karakter máshogy buzi az már világvége hangulatot keltett netszerte. Nehéz ezt megérteni.

Harlekin
De ha már rányomtál mond el mivolt!?<#nevetes1>
Harlekin
A kemény az,hogy az ilyen hszben a linkre képes vagy rányomni!
Sose fogom megérteni mi késztetés van amikor megteszi valaki.Kiváncsiság???
Mert az ilyen hszekrõl süt az,hogy valami baromság!<#kacsint>
DarkSector
Ja oks. 😊

Seth
Úgyis visszajön.Már tegnap ban-t kapott egy másik nick-kel

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
A kemény a warn lesz amit majd kapsz!

DarkSector
Jah értem, de most nem a karakter a gáz az csak az elején volt amíg nem ismertem a környezetet.

Seth
Nem, nem cserélték ki, azt írtam, hogy "Bezzeg ha Dante-t kicserélNÉK a régi változatára"

DarkSector
Kicserélték? Akkor le vagyok maradva nekem még csak annyi rémlik hogy az arcán picit javítottak ennyi.
Mondom a pályákat levágja minden fan hogy eléggé kilóg a lóláb.

Seth
Bezzeg ha Dante-t kicserélnék a régi változatára, senkinek semmi problémája nem lenne.
A pályákkal semmi gond nincs, látványosak, egyedien kidolgozottak

Harlekin
Sokat legyél azon a fórumon,ha ezt ajánlották neked!
"ki kell csippeltetni a gépet"hisz ott csak szakemberek lehetnek!Tökéletes információk birtokában<#kacsint><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
Csak megoldást,lehetõségeket kerestem a problémádra.Ehez semmi féle tapasztalat nem kell,hisz nincs is.Pusztán csak jóindulat!<#kacsint><#nevetes1>
Egy akciójátékba illik, csak nem a Max Payne-be. Ki a halál akar (rajtad kívül persze.. 😄) ölre menni egy Max Payne-ben az ellenséggel, amikor bullet-time-ban két Ingrammel a kézben pillanatok alatt jobb belátásra lehet téríteni õket.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
A karakteren enyhítettek, a pályaszerkezet és stílus idegen ezt minden DMC fan észreveszi vagy vette, ha nem érzik a játékosok nem lehet ezt elmagyarázni. 😊

Tomb Raider nekem meg pont hogy jó irányba rugaszkodott el.

Totti5
Magyarázd el miért nincs hozzá köze. Gameplay ugyan olyan, a világa is ugyan olyan. Fõszereplõ is ugyan az.

Tomb Raiderbõl alig láttunk valamit, de már megint a fika! pont ezt írtam tegnap😊

bexinho
Érdekes ez a gamestore. Nálunk vettem a gépem, garancialevelet vagy bármi féle vásárlásra utaló blokkot nem kaptam. Írtam nekik másnap, már aznap azonnal válaszoltak is, hogy ha beregisztrálom a gépet, akkor az MS garanciálisan javítja (írtak is hogy ha akarom, akkor pótolják). Ez oké. Ezt tudom. De a gép gyártási dátuma 2011.májusa. De ugye a vásárlástól számítják a garanciaidõt. Viszont nincs mivel bizonyítanom mikor vettem. Sajnos szombat óta semmit nem reagál a gamestore a levelemre, pedig rendkívül normális hangnemben, megértõen írtam.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

DarkSector
Nem okés, hanem ehhez képest a dizájn jobb volt.

clio1616v
a hozzáállásodon kell változtatni, ki kell válogatni az érdemleges információkat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sziasztok! Nem régiben volt 1 kérdésem ,miszerint 250 vagy 4 gigás gépet vegyek? Erre az 1 szerû kérdésre csak 1 ember tudott érdemleges választ adni .Neki köszönöm szépen.Azóta más fórumokon elmondták,ki kell csippeltetni a gépet és utána az élõben zajló való világot is te tudod irányítani,sõt az egész világot.Na csátok ,jók legyetek és iróniától mentes csetelést kívánok mindenkinek.
Seth
Igen, egy elég jó és hosszú single része van

Sziasztok!
Muttley
jóóóhóóól vaaaan
nyugszik a balázska <#nevetes1>
figyu, arc nekem nem fáj, ha te fanatikus MP rajongó vagy
egy akció játékba hát miért is nem illik bele a közelharc?

Muttley
nagyon agitálsz
tapasztalatból beszélsz? <#nevetes1>

Mr Manson
Halo: Reach tartalmaz single részt? Vagy inkább multi? (Nem ismerem)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Seth
2. rész szerinted okés volt? broáf

DarkSector
Semmi összhang.

Semmi dizájn, kb az az érzésem mint Alice Csodaországban, a színek a stílus meg minden mintha csak odaszarták volna.
Legutóbb a 2.résznél volt hasonló de az azért még aránylag okés volt.

Ennek a DMC-nek az ég világon semmi köze ahhoz amit én megszerettem a kétezres évek elején. Pont úgy ahogy az új Tomb Raider is egy gyalázat ahhoz képest ahonnan az elindult ~15 éve. Ettõl még lehet a TR jó játék lesz, de az én számomra soha nem lesz Tomb Raider, ezzel hogy a vágány kalandor csaj Larából csináltak egy hajótörött sikítozó turistát. A DMC meg szóra sem érdemes, ezzel az elb... ott karakterrel.
Nem tudom milyen idiótaság ez hogy gondolnak egyet és akkor egy játéksorozat addigi teljes történetét kidobják a kukába, aztán elkezdenek valami teljesen mást, ugyanazon a címen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Totti5
Mit nem követ?!

DarkSector
DMC egyeltalán nem követi a sorozatot, szerintem egy fos.

Silent Hill még nem vészes de azért az 5.résznél már rezgett a léc.

Totti5
Had kérdezzem már meg hogy a DMC hol van elrontva?

Nincs elrontva, max a harkódroknak nem fog tetszeni hogy csak 30 fps, de ennyi. Ha nézted a videókat akkor láthattad hogy ötletes, szép és izgalmas és hogy talpig DMC.

Mindenki fikázta amikor bejelentették az új buzi dantét, most meg az új gameplayok alatt szinte ájuldozbak hogy milyen jó... kár volt pattogni annyit.

Silent Hill sem feltétlen lett elrontva, csak valószínüleg nem lesz a technológia csúcsa, de a látottak alapján messze nem a harcon lesz a hangsúly, hanem az egyéb elemeken.

Detto. Új videók alatt már tetszik a népnek, de kellett az ugatás persze.

DarkSector
Zsinórban elbasznak minden t a DMC5-õt a RE ORC-t most meg ezt már kurvára elegem van a Capcom-ból fasznak nem tudnak akkor várni még 1 évet most szerintem az ORC-t egybegyúrva a RE4-el újra kiadják beszarok.

Totti5