XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekem kéne de már megvan. :S
Pc-re amúgy is nehezen fogod eladni viccesen olcsó már a GeoW 1 1000-1500Ft kb max személyessen tudod eladni de postázni nem éri már meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
OFF:
PC Gears of War eredetiben mindennel együtt kellene valakinek? Csak mert sok GOW-os fan van itt ahogy látom😄
ON

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
THX akkor lehet megveszem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah holnap reggel jön te kis mocskos marín. 😊
De már emlitettem csak soha nem figyelsz rám 😛

Mr Manson
Megéri.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Renjike
Megvan a Gow3 te mocskos kalóz? 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Thx.
És vélemények? Milyen hosszú lehet? Megéri a pontokat?

Seth
Raam's shadow

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Létezik Gears 3-hoz single player DLC?

DarkSector
Ide is berakom hátha érdekel valakit hogy mennyi DS2 ruha létezik. 😛

Alap:

Security Suit
Vintage Suit
Advanced Suit
Arctic Security Suit
Riot Security Suit
Elite Engineering Suit
Elite Vintage Suit
Hacker Suit

DLC:

EarthGov Security Suit
Bloody Vintage Suit
Forged Engineering Suit
Heavy-Duty Vintage Suit
Agility Advanced Suit
Hazard Suit
Triage Suit
Shockpoint Suit

Collectors:

Zealot Suit

lol hát ez nagyon gáz szöveg...szerintem rossz forumokat olvasgattak meg ilyesmi, mert nagyon elvannak tévedve a fiúk

DarkSector
Most indítottam el a Trials 2 HD-t steam-en, az elsõ rész kurvajó de ennek az irányítása kurva gáz.
X360-on is ekkora szar vagy lehet állítani? vagy csak pc-n szopat?

Vagy kapcsoljam be??
remélem attól még tölt 😄D
köszi de nekem nem villog
Renjike
akkor töltõdik hogyha a kis narancs led villog 😊 kikapcsolva és bekapcsolva is. a bekopcsolási zöld led felett van asszem 😊

DarkSector
Fogadjunk hogy pár napon bellül lesz RE ORC demo live-on.

A psp akkor is töltõdik ha ki van közbe kapcsolva vagy bekapcsolva kell hagyni??
Totti5
Amúgy a LFD sikerét akarják meglovagolni. Nehogy már az a valami legyen a zombis online darálda amikor van egy Resident Evil ami a zombis játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
<#wilting>

nagyon várom a 2. részt.
az elsõ is tetszett nagyon.
TDC Geronimo
Asked why the series has taken a more action-focussed stance - specifically with Operation Raccoon City - Turner said:

"We've seen the popularity of Resident Evil increase massively as the series became more action oriented - Resident Evil 5 is the biggest seller in the series. So, it makes sense for us to follow this action area more fully."

He added of Operation Raccoon City: "The dream would be that the millions of Call of Duty fans that are enjoying these fast-paced online games are attracted to this Resident Evil."

<#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Muttley

Just do it :)

Harlekin
Azért tegyük hozzá,hogy az elõzmények tükrében van miért.A 6 éves box fennállás 3 éves intervallumból totális ipari hulladékot forgalmaztak!Plusz a mai napig minden más téren totális "belaszarok" hozzállás tapasztalható tõlük.De ez tényleg vitathatatlan,hogy ezt nagyon korrektül teszik.<#nevetes1>
Totti5
MS szervíz nagyon olajozottan mûködik. Nem úgy csinálják hogy ráülnek a gépre és hetekig/hónapokig azon malmoznak hogy mi a baja és ez javítható e, hanem cserélik az alkatrészeket vagy gépet egybõl szó nélkül és villámgyorsan, amíg a garancia él. Ritka eset hogy 1 hétnél tovább van nálük egy gép, ráadásul házhoz viszik. Mindenkép vevõbarát hozzáállás ez.

Fizetni természetesen nem kell addig, amíg a grancia él. Ha lejárt akkor azt a rendszer jelzi és akkor már csak pénzért csinálják, de abban az esetben meg már nem éri meg elküldeni, mert drágábban jössz ki mint ha beviszed egy konzolboltba idehaza.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
Beletehetnék a 3 ba azt hogy fel-le vehesd 😄

Renjike
már próbáltam . megy , de ahogy mész misszióra vissza"változik"

Sziasztok! Lehet, sõt biztos, hogy már a fórum története során osztotta már meg tapasztalatát valaki az xbox garanciális szervízérõl, de most én is el szeretném mesélni az én verzióm! Mert megérdemli😊

Nah szóval 2hete vasárnap játszottunk (egy zongora lakk fekete, 250gb-os, 360-on), de meg untuk a Battlefield 3-at, ezért az MW3 lett volna a következõ game. Igen ám, de miközben vettem ki a kinyitott cd-tálcából a lemezt, kicsúszott a kezembõl, utána akartam nyúlni, és bele kaptam a tálcába:S nem tudtam 2 óra próbálkozás után se visszarakni úgy a tálcát h behúzza a box! (nem tört el, csak lecsúszott a sínjérõl). Sajnos mivel szétszedni nem akartam, így a gyári garancia maradt. Hétfõn a neten (nagyon egyszerû módon) regisztráltam a konzolt gyr szám alapján, és pár kattintás utána már jeleztem is a Microsoftnak a problémát. Az UPS-el már csak az elszállítás idõpontját kellett megvitatnom. Semmi költséget nem kellett vállalnom, minden a MS nevén volt. 4 nap volt Frankfurtba az út, sajna pont hétvégére esett:S De hétfõn neten keresztül már láttam h elkezdték a javítást. Keddre be is fejezték. Szerdán már az UPS jelzett, h jön vissza a csomagom. Ma este pedig meg is kaptam! Azt gondoltam, h majd kekeckedni fog az MS, h ez nem garanciális hiba volt, fizessek, stb... SEMMI! Sõt egy vadi új konzolt kaptam tõlük!!! Egy idei gyártású, ugyan olyan zongoralakkos boxot! Sõt ajándékba kaptam egy hónap live-ot.

Lehet hogy ez csak számomra volt új, és meglepõ, de minden tiszteletem az Microsoft-é! Annyit megérdemel a dolog, h megosszam veletek.

Üdv

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

most jöttem rá hogy a fifa 12 egy óriási lépés a 11-hez képest eddig nem vettem nagyon észre,de most hogy 11 ek meg leszedtem a 12 demot.Mit ne mondjak Ég és Föld!
szega96
RENJI ezt próbáld már ki légy szíves! Már ha én nem tudom 😄 Nem tudom h müxik-e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogyan lehet levarázsolni ezio fejérõl a csuklyát: a 6. fejezet 4. emlékét el kell indítani újra és kilépni

Renjike
haha 😄D semmi baj , a kis aláírásos dolgot minek szedted le? 😄

Seth
Azért a poén tetszett valakinek? 😄

Középsulis tanárokról beszéltem. Vagy említhetném az étteremlánc tulajdonosát, ahol dolgoztam.
Nem kerítenek olyan nagy feneket a nyelvtani dolgoknak, az a léányeg, hogy ki tudd magad érthetõen fejezni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Muttley
azok p.rasztok 😊
nálunk is kimész a nyugatihoz, meghallgacccc egy ilyen 16 éves májercsávó-falkát, sírva röhögsz

Beszarsz, mennyire hibásan beszélnek sokan. Éltem kint egy kicsit, meg régebben sulival is voltam, mi javítottuk ki a tanárt...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Seth
Oké, hiszek neked.

Muttley
vonzat

Muttley
máááá hogy kevernék az angolok? 😄D
anyanyelvük
más felfogásban, meg vonza más 😛

Seth
nagy hiba, ezt még az angolok is keverik
AMúgy egy más felfogásban így is helyes 😄

Muttley
ha a ballisztika jó lesz (amit ígérnek)
engem megvettek

115208: I used to..
I'm used to= tök mást jelent 😛

Seth
na korrigáld

szega96
Nem tetszik, hogy amikor belenéz a távcsõbe a sniperen, akkor a csövön kívül esõ rész is zoomol.

Muttley
erõsen korrektúrázandó angol helyességgel 😄

Seth
I'm used to be gay like you, but then i took an arrow in the anus

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sorry Renji 😄

Muttley
miért?
ismersz olyat, aki b.zi AKAR lenni? <#nevetes1>

Muttley

DarkSector
Nem a minõség a lényeg.

Renjike
ez csak egy szarminõségû trailer . ne ebbõl szedj képet ... az más tészta hogy a karaktert meggyalázták 😄

szega96
OFF Hallottátok h az Anonymus megtámadta az FBI oldalát, mert lecsaptak a Megauploadra? ON

DarkSector