XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pc-re amúgy is nehezen fogod eladni viccesen olcsó már a GeoW 1 1000-1500Ft kb max személyessen tudod eladni de postázni nem éri már meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC Gears of War eredetiben mindennel együtt kellene valakinek? Csak mert sok GOW-os fan van itt ahogy látom😄
ON
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De már emlitettem csak soha nem figyelsz rám 😛
És vélemények? Milyen hosszú lehet? Megéri a pontokat?
Alap:
Security Suit
Vintage Suit
Advanced Suit
Arctic Security Suit
Riot Security Suit
Elite Engineering Suit
Elite Vintage Suit
Hacker Suit
DLC:
EarthGov Security Suit
Bloody Vintage Suit
Forged Engineering Suit
Heavy-Duty Vintage Suit
Agility Advanced Suit
Hazard Suit
Triage Suit
Shockpoint Suit
Collectors:
Zealot Suit
X360-on is ekkora szar vagy lehet állítani? vagy csak pc-n szopat?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az elsõ is tetszett nagyon.
"We've seen the popularity of Resident Evil increase massively as the series became more action oriented - Resident Evil 5 is the biggest seller in the series. So, it makes sense for us to follow this action area more fully."
He added of Operation Raccoon City: "The dream would be that the millions of Call of Duty fans that are enjoying these fast-paced online games are attracted to this Resident Evil."
<#banplz>#banplz>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Fizetni természetesen nem kell addig, amíg a grancia él. Ha lejárt akkor azt a rendszer jelzi és akkor már csak pénzért csinálják, de abban az esetben meg már nem éri meg elküldeni, mert drágábban jössz ki mint ha beviszed egy konzolboltba idehaza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nah szóval 2hete vasárnap játszottunk (egy zongora lakk fekete, 250gb-os, 360-on), de meg untuk a Battlefield 3-at, ezért az MW3 lett volna a következõ game. Igen ám, de miközben vettem ki a kinyitott cd-tálcából a lemezt, kicsúszott a kezembõl, utána akartam nyúlni, és bele kaptam a tálcába:S nem tudtam 2 óra próbálkozás után se visszarakni úgy a tálcát h behúzza a box! (nem tört el, csak lecsúszott a sínjérõl). Sajnos mivel szétszedni nem akartam, így a gyári garancia maradt. Hétfõn a neten (nagyon egyszerû módon) regisztráltam a konzolt gyr szám alapján, és pár kattintás utána már jeleztem is a Microsoftnak a problémát. Az UPS-el már csak az elszállítás idõpontját kellett megvitatnom. Semmi költséget nem kellett vállalnom, minden a MS nevén volt. 4 nap volt Frankfurtba az út, sajna pont hétvégére esett:S De hétfõn neten keresztül már láttam h elkezdték a javítást. Keddre be is fejezték. Szerdán már az UPS jelzett, h jön vissza a csomagom. Ma este pedig meg is kaptam! Azt gondoltam, h majd kekeckedni fog az MS, h ez nem garanciális hiba volt, fizessek, stb... SEMMI! Sõt egy vadi új konzolt kaptam tõlük!!! Egy idei gyártású, ugyan olyan zongoralakkos boxot! Sõt ajándékba kaptam egy hónap live-ot.
Lehet hogy ez csak számomra volt új, és meglepõ, de minden tiszteletem az Microsoft-é! Annyit megérdemel a dolog, h megosszam veletek.
Üdv
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem kerítenek olyan nagy feneket a nyelvtani dolgoknak, az a léányeg, hogy ki tudd magad érthetõen fejezni.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
nálunk is kimész a nyugatihoz, meghallgacccc egy ilyen 16 éves májercsávó-falkát, sírva röhögsz
Just do it :)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
AMúgy egy más felfogásban így is helyes 😄
PSN ID.: Beegabor
engem megvettek
115208: I used to..
I'm used to= tök mást jelent 😛
Just do it :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor