XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Óriási élmény volt.
Nekem az FBI-os arc aki nem jött be a karakterek közül egyedül.
Nincs még egy ilyen játék az biztos.
Move-al még nagyobb élmény lehet, sajna az kimaradt nekem.
Hát a fight night-ot tényleg nem ûberelheti semmi. Az is igaz, hogy nem egy a kettõ küzdõsport.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
maszk nélküli igazi arcát is bi-bi-bi 😊
küldjem a linket?
Just do it :)
Ismerõs vett Elite gépet ( azért mert azon megy a warez, a slim már bonyolultabb ). Lényegtelen dolog nem is ezt akarom mondani.
Valami oknál fogva az õ LG tévéjén nem megy HDMIn a gép. Más tévén megy! Valami kompatibilitási probléma, ahogy olvasta másnak is vannak gondjai az Elite típussal...
Emiatt vett HD komponenst, hiszen a MS már jó ideje csak sima AB kábelt ad, mert ezek SD konzolok gondolja õ... nem értem, nem is akarom megérteni, mert erre nincs magyarázat.
Überkonzoltól rendelte, és a lényeg az volt hogy legyen rajta optikai kimenet. Megjött neki, a dobozon ott van hogy optikai erre a kábelon nincs optikai... ahelyett hogy szívna még napokig inkább odaadtam neki a gyári MS optikai komponensemet õ meg ezt az utángyártottat, ami nekem bõven megfelel arra amire kell.
A doboz pedig ügy festett mint ami fel volt már bontva és bele lett rakva egy kábel, mert a képen szereplõvel semmilyen fomában, színben nem egyezik a kettõ.
Ennyit az ÜKról. Szánalom.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a flash miatt?
Utána majd megnézném azért a digitális eladásokat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha ez valós pletyka, akkor nagyon nem fogok örülni neki...
Azért mert a számítógépek világában tevékenykedik valaki és szeret játszani féligmeddig érti a dolgokat alapszinten de egy krimihez nem árt egy felsõfokú angol mert sok a szöveg nem hétköznapi szavakkal. 😊
Én ennyire nem vágom nem is mernék belevágni. Szóval ezek a játékokkal sajnos az a baj hogy csak azoknak nyújt teljes élményt akik egybõl vágják.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki ennyire nem érti az angolt annak nem olyan élmény.
A fejlesztõk sejtelmes elmondása alapján a Microsoft konzoljára tervezett The Witcher 2 verziója port helyett adaptáció lesz.
A CD Projekt Xbox 360-ra szánt The Witcher 2 fejlesztésérõl eleddig annyit tudtunk csupán, hogy létezik és kalapálják a szorgos lengyel kezek. A mai bejelentés értelmében hamarosan megtudhatunk mindent, mi szem-szájnak ingere: a közelgõ online konferencián szóba kerül a megjelenési dátum, kapunk új trailert, és megtudhatjuk a konzolos kiadás összes részletét.
Szerencsére a vállalat addig a varázslatos pillanatig nem hagyja információk nélkül a tavalyi év - egyik - legnagyobb szerepjátékának rajongóit és a csapat a következõket közölte: az Xbox 360-as The Witcher 2 nem a klasszikus értelemben vett PC-s port lesz, sokkalta inkább egy adaptáció, mivel rengeteg új fícsört kapott. A CD Projekt szavai szerint ez lesz az egyik leglátványosabb Xbox 360-as játék, amit valaha tapasztaltak a konzoltulajdonosok."
Ahhoz hogy az apró részletekre felfigyeljek még 1 végigjátszás kell, most az élmény, a grafika volt az elsõdleges szempont, de ami szemet szúrt elsõre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1, Shelby viselkedése a boltban, ahol megakadályozta a rablást, de fura volt hogy leütötte a rablót, aki fegyverrel a kezében esett össze, majd rá sem nézett és folytatta a beszélgetsét az eladóval... mi van ha felkel? miért nem hívták a rendõröket? miért nem kötözte meg vagy vette el a fegyvert? miért nem zárták be valahova? furcsa volt... bár ez inkább fejlesztõi baki.
2, az órás meggyilkolása... na ott valamit már sejtettem, valahogy nem állt össze idõben és térben a dolog, persze a tuti akkor volt amikor kiderült az óra és hogy zsaru...
Igen Ethan is furán viselkedett ezekkel a kiesésekkel, de túl nyilvánvaló lett volna ha õ az, ezért ezt nem is gondoltam egy percig sem, persze sok mindenre nem derült fény...
Minden esetre jól tekerték csavarták a storyt igazából nem lehetett tudni ki az, csak a vége fele, persze majdnem minden bizonyíték meglett, így mindenki kikövetkeztette a végére.
Most pár nap pihi, folytatom a Skyrimot, aztán jöhet a következõ kör HR 😊
Többször is végigjátszottad? Tényleg nagyon jó játék de a storyban van egy két gagyi rész ami fõleg 2. végigjátszsánál nevetséges.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Shelby nem segít az elején a ribinek (Angela talán?) de ennek ellenére felkeresi a csaj. Pedig Shelby még a névjegyét sem hagyta ott.
-Mikor a néni odasúgja Madison fülébe a fia nevét, Madison meglepõdik. Miért?!
-Madison megmenekül shelby házából, ráül a motorra és elgondolkozik:
Felhívhatok egy valakit: Ethant vagy Jaydent hívjam?.....Jaydent?! Találkoztak õk egyáltalán elötte?!
Meg ami engem zavart még az Ethan "origami képzelgései". Nagyon erre nem kaptunk választ és bár oké, hogy fejlesztõi oldalról az egyszerû játékost az "ethan a gyilkos" irányba akarták terelni, de szerintem ezt jobban kidolgozhatták volna.
Heavy Rain
Nem tudom mit írjak. Ez elképesztõ jó volt. Mint játék túl sokat nem ér, mint egy jó hosszú ineraktív film, viszont már nagyon is!
+ Grafika gyönyörû, aprólékos, hiteles, nagyon valós az atmoszférája minden helyszínnek.
+ Story és a karakterek rettentõ jók voltak. Minden karakterszál nagyon jól felépített. ( lehet csak én beszélem bele, de a story írók kicsit merítettek a Fûrészbõl (is) )
+ Zene jó volt, de semmi maradandó, a szinkron és a környezeti hangok viszont tökéletesek
+ a rendezések, akciók, „átvezetõk” ami lényegében 98%át kiteszi mesteriek
+ az FBIos arc felszerelése elég menõ volt
+ jól használta a kontroller gombjait és a sixsaxis adta lehetõségeit
+ ami csak a mi ügyességünkön múlott, vagyis minden mozzanatunk szinte azonnal írta a story és az események következõ sorait… sok sok lehetõség van, sok sok jelenet, amirõl lemaradunk, mert máskép játszuk, és ez nagyon izgalmassá teszi az egészet.
+ azért van benne kihívás, kell a jó reakció ahhoz hogy ne bukjuk el a dolgokat, volt 1-2 puzzle szerû dolog is ahol nem ártott figyelni
- szenvedõs irányítás... alapjaiban a sony béna kontrollerje a hibás, na de direkt csinálják a fejlesztõk is??? Annál jobb ok nem kell hogy autós és lövöldözõs játékokban sem tesznek semmi fontosat a karokra, ennek ellenére itt megtették. Az a sétálás, ami kimondottan kényelmetlen volt.
- Voltak helyzetek amikor úgy éreztem hogy simán jó gombot nyomtam és jól hadonásztam, idõben tettem és még is hibásnak vette… itt ez nem fért bele!!! Fõleg a sixsaxis volt a ludas
- Lehetett kamerákat választani, de voltak helyzetek amikor nem úgy mutatta ahogy kellett volna
- 1-2 béna mozgás azért elõfordult
- LA Noir után itt is szarok voltak a mimikák, de amúgy is…. erre jobban kellett volna figyelni
Játékidõ korrekt ( tippre ) 12-13 óra volt , fõleg egy filmtõl.
Mindenkinek végig kell nézni, akarom mondani játszani, mert nagyon szórakoztató, izgalmas, letehetetlen és egyedi élmény.
A jó végkifejlettre hajtottam, és szinte az egész ügyet felderítettem, csak 1 részletet buktam be… de még is a végén olyan hibát követtem el abban a pillanatban nem tûnt nagy dolognak mert másra koncentráltam, de mégis ott pecsételõdött meg a végkifejlett, amit pont el szerettem volna kerülni 13 óra játék után… szopó, és döbbenet… de ez egy ilyen „játék”.
Ez az ami megéri hogy többször és átélje az ember, mert mindig más és annyira más tud lenni mint semmi más, nem pedig az hogy az Unchartedben csaló hardon megszerzed azt az értelmetlen trófeét.. attól nem lesz jobb a játék, és neked sem lesz jobb, hogy munkaszerûen copy paste ugyan azon ugyan úgy végigmegy az ember. Értelmetlen.
Tökéletes, remek, kiváló, mindenki próbálja ki, nézze végig, és legyen gazdagabb egy felejthetetlen élménnyel!
11/10
Amúgy nemrég néztem elen péket február 15 volt írva és 5 perc múlva visszaléptem az oldalra és látom átírták február 22-re huhú mondom.
Legelõször én is úgy jöttem rá hogy allul olvastam hogy "X: Microsft Point"
Mikor belépsz és kiteszi hogy 2990Ft akkor nyomd meg az X gombot és átvált MP-re.