XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Kedvet kaptam:

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nekem vki válasz?
TaRka0107
Plusz nagy segítség hogy legalább boxra a legtöbb játékhoz jön demo, vagyis eddig nekem úgy tûnt.

Muttley
viszont a használt piac teli van ex-3ledes gépekkel,
amiket az olcsóbb gányolós melegítéssel 'javítottak meg'
ahelyett, h újragolyózták volna õket <#vigyor>

Just do it :)

Renjike
Én nem fogok lázadni csak 5 ször is meggondolom hogy mit veszek meg 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

hülyeség 😉

Az új Xbox nem játssza le a használt játékokat

Ha ezt valóban megcsinálják, akkor parasztlázadás lesz világszerte! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TaRka0107
Mondtam neki, hogy ugyanolyan képet ad le, mivel tényleg nagyon szép így is.

TaRka0107
Amúgy a HD komponens kábel, ami zöld, kék, piros és lehet állítani sima tv-re meg HDTV-re a pöcköt az olyan képet ad le mintha HDMI-vel lenne a HDTV-hez kötve? Faterom ma azzal jött, hogy szar xboxot vettemXDXDXD

TaRka0107
<#rinya>
Hát asszem xenonos, mert 2009 04.19.-ei és nem hdmis.

szega96
Valóban.😄😄

Muttley
ehhez lehet, h több köze van 😉

Sziasztok!
A kollégám most vett gépet.Az elsõ kérdésem az lenne, hogy érdemes már magyar címmel beregelni vagy legyen még külföldi?Nekem még külföldi van, de ha belépek a www.xbox.com oldalon az azonosítommal, akkor belépés után átvált angolra az oldal nyelvezete.Ez azért van, mert nekem angol cím van bent?Nekem ez nem baj, csaj neki.Tekken 6-ot nézte, hogy forintba 2990, míg fontba 14,99 lenne.Pontba meg 1840.A fizetés dolog az hogy mûködik microsoftéknál forintban?Mert mondott vmit, hogy nem fogadják el, de igazából nem is nagyon értettem meg nem hallottam errõl. köszi szépen.
szega96
Meg Bad Company2 😄

szega96
Nekem Falcon alaplapos. Nyáron volt, hogy 12órát ment egy huzamban kb..Assassin's Creed,CoD Multi 😄

Te izgulhatsz,a géped nem 2009-es,akkor javították,a xenon elsõ szériás alaplap.
oké! értem <#wow1>
Totti5
Bármi baja lehet, mert mûszaki cikk, de létezõ, kiszámítható hardwer hibája már nincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

engem nem izgat a 3 led. az a régi gépeknél volt.
én a slimre voltam kíváncsi, hogy annak lehet e baja bármitõl is..
TaRka0107
Oks. Már nem izgulok. 😊

Totti5
3ledes hiba a játékórák számának semmi közük nincs egymáshoz és természetesen egy játék sem ronthatja el a gépet. Persze voltak interneten terjedõ ökörségek hogy a GTA4 kinyírja a gépet... biztos volt a 40 millió konzolból 100 ami pont a GTA4 megjelnést követõen halt meg és persze hogy mire körbeért a mende monda a világban, a vége az lett vagyis úgy hozták le itt is egyes lapok hogy a GTA4 megöli az xboxot.

3led 10 perc játék után is elõjöhet... a gép ki be kapcsolásakor a forrasztási pontok a hõtágulás miatt elengedtek és letiltotta magát a gép, ez a 3 led. Nem kell többet beleképzelni. Olyan boxot már 3 éve nem kapni aminél ilyen hiba elõfordul. Persze lehet, de annyira elenyészõ hogy nem érdemes ezzel foglalkozni már.

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
nem mert ez pure Mikró termék ! MÁS ! 😄

DarkSector
Pc-d van? Azzal lehet játszani 4-5 óránál tovább? 😊
Mert ez is ugyanaz.

Volt hogy másnapig ment a gép mert csak nyomtam egy pause-t nem kell paráznod. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
legalább is nekem nembaj több mint 1.5 év garim van még rá ami jó sok idõ 😄

Seth
Enyém 2008.augusztusi , ment már párszor 8 órát 😊
Egyelõre semmi gond

PSN ID.: Beegabor

még nincs gépem csak majd venni akarok azért kérdeztem<#smile>
én sem akarok majd 5 órán keresztül elõtte ülni de azért jó tudni mégis meddig kockulhatok, hogy ne legyen baja<#nevetes1>
TaRka0107
Én amikor megvettem, ami nem rég volt, mindig attól fostam hogy sokat játszok vele és 3 ledes lesz. Remélem ennél a 2009-esnél, azt hiszem xenon alaplaposnál nem sok esély van rá.

Renjike
bár hozzáteszem én 5 órán kereszül nem tudnék egyhelyben ülni az Xbox elõtt , najó már megtettem , de az Halo rícs volt !!!!!!

Renjike
többet is ... a fagyás nem attól függ mennyit játszol és túlmelegedni a Slim gép nem fog , a régebbi pedig ugyan úgy bírja a strapát csak ne állva tartsd. persze a dologban benne van hogy 3 Ledet kapsz de ha nem nagyon régi a géped akkor semmi baj nemlesz ...

xbox-on meddig lehet folyamatosan játszani, hogy ne fagyjon le meg ne melgedjen túl stb.?? 4-5 óra?
rastaman
még a többi boltos posthoz: full game - westend aluljáró szint. borderlands goty kiadást vettem használtan (dlc miatt) direkt a letölthetõ tartalom miatt. rá is kérdeztem, hogy akkor kóddal? igen! otthon derült ki, hogy a kódokat felhasználták. emailre írtam nekik, nem válaszoltak, felhívtam õket, és azt mondta, hogy "számítanom kellett volna arra, hogy a kódokat már felhasználták". végül nagy nehezen ki tudtam cseréltetni egy mini ninjas-ra... ;-)

szega96
Ja, de most látom h nem ingyenes, sorry

szega96
OFF Ha valakit érdekel esetleg valakit, Bastionnal lehet játszani Google Chrome alatt elég jó 😄 ON

szega96
Nemtudom miért, de errõl a Mortal Kombat jut eszembe xD

TaRka0107
Lehet csak ki kéne próbálnom😄

Totti5
XBLA egyik része a retro, az újrakiadások, és a fless gémek. Másik oldalról pedig már dobozos játék komplexitású vagy azokat is túlszárnyaló címek lennek meg.

1.5 millió Trials, 1 millió Casthle Crashers, fél millió Limbó, Braid stb... ezek pokoli nagy számok, akkoráik mint egy dobozos GTA, COD címek esetében a 10 milliók.

Mai napig multizunk a Peggle csodával. Popcap flessgame volume 35. de egy sok órás Fifa után mindig jó ilyenekkel elütni az idõt.

XBLA csak fejlõdjön és legyen minél népszerûbb, sokrétûbb.

TaRka0107
Tééééényleeeg?😄DD

DarkSector
Meg a nagy gyerekek. 😊

Bármilyen meglepõ számodra, de kis gyerek is vannak a világon... õk remekül elvannak ezekkel.
TaRka0107
Igaz. Ezért nem firtattam tovább😄

DarkSector
Most necces lenne elmagyarázni. 😊
Legyen annyi elég hogy nem az árkád játékok miatt vesznek x360-at.
Ez csak egy + szolgáltatás.
Minek vegyek telefont vagy bármilyen más készüléket ha arcade játékokhoz megjön a kedvem egy geow3 csata után? 😛

Ez olyan mint hogy az x360 lejátsza a régi xbox játékokat. Mondhatnád hogy minek játsza le ha van neked xbox játékkonzolod?

TaRka0107
Én meg 109-esen, de nem ilyenekkel, szóval azért nem értem😄 Hamar megunható játékok, ha már veszek egy xboxot nem ilyenekkel fogok játszani. Kinek a pap kinek a paplan.

DarkSector
Igen de én 82-es tv-n játszom egy fotelben ilyenekkel. 😊

TaRka0107
Ezeknek mi értelme van boxon?😄D Vagy csak én nem tudom értékelni?😄
Ilyenekkel telefonon játszok, ha unatkozok suliba😄

DarkSector
Puddle 800MP
Quarrel 400MP

Totti5
... megkurvultak mind. 3-4 éve amikor vettem a Boxot az ÜKnál vásároltam mindent szinte, teljesen korrekt volt a fószer, de másfél éve lelépett onnan aztóta nem is jártam ott, és megújult honlapjuk is rossz lett.

Gamestoréval nekem sosem volt semmi gondom, ott is nagyon sokat vásároltam, mindig személyesen és maximális bizalommal. ( -3,4day MS exek stb 😊 )

Aztán egyre jobban átálltam a jatekaimra, ott is kilakltak a kapcsolatok és játékot már csak onnan, mert ott olcsóbb is mindig, a 0day is.

Konzolstudió még korrekt, amit eddig ott vettem azzal nem volt gond, mindig kaptam gari levelet és számlát szó nélkül ( ami valljuk be a fent említett két bolt esetében... ), de mivel ismertek és volt 1 gyári hibás játékcserém is, nem volt gond.

Még a Platinumshop is korrekt volt mindig, bár azt nem vettem jó néven hogy átbaktattam a városon a PSP vásárlás után egy FF7:CC-ért, aztán közölte velem, hogy már hónapok óta nincs és nem is lesz raktáron... node akkor miért volt a honlapon zölden raktáron??? mert a honlappal nem foglalkoznak annyit, jött a válasz. Ja ok.

Muttley

na, ezért veszek én mûszaki cikket csak (!) személyesen

Tinman
Konzolok szervize:

- WIRED XBOX360/PC controllert rendeltünk. Személyes átvétel. Telefonon még ott az üzletben lebeszéltük, hogy WIRED. Mit adtak a kontakt kezébe: wireless XBOX360 !ONLY! padot. Hajlandóak voltak visszacserélni köv. héten a BONTATLAN terméket? NEM!

- Komponens PS3 kábel rendelés. Jobb minõségû. Ára és pontos termékleírás ismeretében odaadták a kontaktnak a 990 Ft-os szart.

Gamestore:

Konzol és játék rendelés. Tel, hogy a NAGYON nem ismerõs az átvevõ Pesten valami találkapontot beszéljünk meg reggel 8-9 körül.
Válasz: Olyan korán szó sem lehet róla és házhoz kell menni.

Console Corner:

Használt GH gitár értékesítése újként :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bexinho
Nekem a gamestore lassan 2 hete "küldi" a garanciapapírt, amire nekem kellett felhívnom a figyelmüket. Persze 1 hétig semmi válasz nem jött, de mire írtam hogy következõ levelem a fogyasztóvédelemnek megy, már aznap jött az email (gmail-es vagyok). Azt mondták a héten már postázzák. De félõ, hogy most se lesz semmi. 77ezret hagytam náluk, és még én fussak a garancia után??? SOHA TÖBBET NEM VESZEK TÕLÜK! Régebben sokkal korrektebbek voltak. Vettem tõlük egy gyár hibás GTA 4 DLC lemezt, már másnap jött a futár, és kicserélte. De most....

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/