XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
amiket az olcsóbb gányolós melegítéssel 'javítottak meg'
ahelyett, h újragolyózták volna õket <#vigyor>#vigyor>
Just do it :)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha ezt valóban megcsinálják, akkor parasztlázadás lesz világszerte! 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Hát asszem xenonos, mert 2009 04.19.-ei és nem hdmis.
A kollégám most vett gépet.Az elsõ kérdésem az lenne, hogy érdemes már magyar címmel beregelni vagy legyen még külföldi?Nekem még külföldi van, de ha belépek a www.xbox.com oldalon az azonosítommal, akkor belépés után átvált angolra az oldal nyelvezete.Ez azért van, mert nekem angol cím van bent?Nekem ez nem baj, csaj neki.Tekken 6-ot nézte, hogy forintba 2990, míg fontba 14,99 lenne.Pontba meg 1840.A fizetés dolog az hogy mûködik microsoftéknál forintban?Mert mondott vmit, hogy nem fogadják el, de igazából nem is nagyon értettem meg nem hallottam errõl. köszi szépen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
én a slimre voltam kíváncsi, hogy annak lehet e baja bármitõl is..
3led 10 perc játék után is elõjöhet... a gép ki be kapcsolásakor a forrasztási pontok a hõtágulás miatt elengedtek és letiltotta magát a gép, ez a 3 led. Nem kell többet beleképzelni. Olyan boxot már 3 éve nem kapni aminél ilyen hiba elõfordul. Persze lehet, de annyira elenyészõ hogy nem érdemes ezzel foglalkozni már.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert ez is ugyanaz.
Volt hogy másnapig ment a gép mert csak nyomtam egy pause-t nem kell paráznod. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én sem akarok majd 5 órán keresztül elõtte ülni de azért jó tudni mégis meddig kockulhatok, hogy ne legyen baja<#nevetes1>#nevetes1>
1.5 millió Trials, 1 millió Casthle Crashers, fél millió Limbó, Braid stb... ezek pokoli nagy számok, akkoráik mint egy dobozos GTA, COD címek esetében a 10 milliók.
Mai napig multizunk a Peggle csodával. Popcap flessgame volume 35. de egy sok órás Fifa után mindig jó ilyenekkel elütni az idõt.
XBLA csak fejlõdjön és legyen minél népszerûbb, sokrétûbb.
Legyen annyi elég hogy nem az árkád játékok miatt vesznek x360-at.
Ez csak egy + szolgáltatás.
Minek vegyek telefont vagy bármilyen más készüléket ha arcade játékokhoz megjön a kedvem egy geow3 csata után? 😛
Ez olyan mint hogy az x360 lejátsza a régi xbox játékokat. Mondhatnád hogy minek játsza le ha van neked xbox játékkonzolod?
Ilyenekkel telefonon játszok, ha unatkozok suliba😄
Gamestoréval nekem sosem volt semmi gondom, ott is nagyon sokat vásároltam, mindig személyesen és maximális bizalommal. ( -3,4day MS exek stb 😊 )
Aztán egyre jobban átálltam a jatekaimra, ott is kilakltak a kapcsolatok és játékot már csak onnan, mert ott olcsóbb is mindig, a 0day is.
Konzolstudió még korrekt, amit eddig ott vettem azzal nem volt gond, mindig kaptam gari levelet és számlát szó nélkül ( ami valljuk be a fent említett két bolt esetében... ), de mivel ismertek és volt 1 gyári hibás játékcserém is, nem volt gond.
Még a Platinumshop is korrekt volt mindig, bár azt nem vettem jó néven hogy átbaktattam a városon a PSP vásárlás után egy FF7:CC-ért, aztán közölte velem, hogy már hónapok óta nincs és nem is lesz raktáron... node akkor miért volt a honlapon zölden raktáron??? mert a honlappal nem foglalkoznak annyit, jött a válasz. Ja ok.
- WIRED XBOX360/PC controllert rendeltünk. Személyes átvétel. Telefonon még ott az üzletben lebeszéltük, hogy WIRED. Mit adtak a kontakt kezébe: wireless XBOX360 !ONLY! padot. Hajlandóak voltak visszacserélni köv. héten a BONTATLAN terméket? NEM!
- Komponens PS3 kábel rendelés. Jobb minõségû. Ára és pontos termékleírás ismeretében odaadták a kontaktnak a 990 Ft-os szart.
Gamestore:
Konzol és játék rendelés. Tel, hogy a NAGYON nem ismerõs az átvevõ Pesten valami találkapontot beszéljünk meg reggel 8-9 körül.
Válasz: Olyan korán szó sem lehet róla és házhoz kell menni.
Console Corner:
Használt GH gitár értékesítése újként :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/